Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    22 gb lık mkv ler bile sorunsuz gidiyor.

Güncelleme yapmadım ama kafadan değiştirdiğim iki ayar oldu.

Biri HDMİ çıkşı otomatik değildi 480'e ayarlıydı onu otomatik algıla yaptım.
    Diğeri optik ses çıkışını değiştirince playvision ile 5+1den şahane ses aldım.

Fakat altyazılarda Türkçe karakter problemi var.
    Ana ayarlarda türkçe seçtim,film menüsündede karakteri türkçe seçince değiik karakterler çıkıyor, unicode seçince "ı","ş" vs gibi karakterler hiç çıkmıyor.
    Bu sorun update ile mi ilgilidir,yoksa kaçırdığım başka bir ayar mı var?

• altyazıya çerçeve var mı sorusunu ben
    tüm altyazının etrafında dikdörtgen şeklinde çerçeve var mı diye algılamıştım

kendimi tebrik ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nicktrr

Arkadaşlar bende ürünü dün aldım.

Ana ayarlarda türkçe seçtim,film menüsündede karakteri türkçe seçince değiik karakterler çıkıyor, unicode seçince "ı","ş" vs gibi karakterler hiç çıkmıyor.

Menü dili: Türkmence _ Altyazı dili: Türkçe yapınca, altyazıları hatasız olarak "Türkçe" göstermesi Lazım.. (menü dili: Türkçe yerine, Türkmence yapmışlar..biraz tuhaf ama menü dili kusursuz Türkçe gözüküyor.) güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Menü dili: Türkmence _ Altyazı dili: Türkçe yapınca, altyazıları hatasız olarak "Türkçe" göstermesi Lazım.. (menü dili: Türkçe yerine, Türkmence yapmışlar..biraz tuhaf ama menü dili kusursuz Türkçe gözüküyor.) güle güle kullanın

aynen dediğin gibi yaptım ama olmadı. mkv içine gömülü altyazıdan olabilir birde haricş yazı denemek lazım

• yakız zamanda hepsiburada dan bu ürünü alan oldu mu? teslimata hazır diyorlar deyiş o deyiş. ekstradan 2 ürünüm var onlar tedarik sürecinde diyor. hepsini birlikte gönderin seçeneğinide işaretlemedik ama göndermediler bir türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

yakız zamanda hepsiburada dan bu ürünü alan oldu mu? teslimata hazır diyorlar deyiş o deyiş. ekstradan 2 ürünüm var onlar tedarik sürecinde diyor. hepsini birlikte gönderin seçeneğinide işaretlemedik ama göndermediler bir türlü...

Hepsini birlikte gönder seçeneğini işaretlemesen de; diğer sipariş ürünler tedarik edilince, hepsini beraber göndereceklerdir..
    Extradan fazla kargo ödemek istemiyorlar.. en geç 5-6 günde gelir
    hmp3000 fiyatı düşmeden evvel ''hızlı gönderim'' vardı.. fiyat 100 liraya düşünce, normal gönderime geçmişler..
    Amerika ebay da fiyatı > US $99.00 (HMP3000 haziran ayında piyasaya çıktı ve Avrupa da ilk olarak Polonya ve Türkiye de satışa sunuldu)
    http://cgi.ebay.com/Philips-HD-Media-player-HMP3000-93-720P-1080P-RMVB-BD-/320724963538?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aacb290d2
    Şu an hepsiburada fiyatı çok uygun.. Bence 10 gün bile beklemeye değer..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

yakız zamanda hepsiburada dan bu ürünü alan oldu mu? teslimata hazır diyorlar deyiş o deyiş. ekstradan 2 ürünüm var onlar tedarik sürecinde diyor. hepsini birlikte gönderin seçeneğinide işaretlemedik ama göndermediler bir türlü...

Hepsini birlikte gönder seçeneğini işaretlemesen de; diğer sipariş ürünler tedarik edilince, hepsini beraber göndereceklerdir..
    Extradan fazla kargo ödemek istemiyorlar.. en geç 5-6 günde gelir
    hmp3000 fiyatı düşmeden evvel ''hızlı gönderim'' vardı.. fiyat 100 liraya düşünce, normal gönderime geçmişler..
    Amerika ebay da fiyatı > US $99.00 (HMP3000 haziran ayında piyasaya çıktı ve Avrupa da ilk olarak Polonya ve Türkiye de satışa sunuldu)
    http://cgi.ebay.com/Philips-HD-Media-player-HMP3000-93-720P-1080P-RMVB-BD-/320724963538?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aacb290d2
    Şu an hepsiburada fiyatı çok uygun.. Bence 10 gün bile beklemeye değer..

sağol hocam. alışveriş yapmayalı bayağı bir zihniyet değişikliğine gitmişler..

• quote:

quote:

quote:

aynen dediğin gibi yaptım ama olmadı. mkv içine gömülü altyazıdan olabilir birde haricş yazı denemek lazım

Son çıkan yazılımı yükleyin.. sonra fabrika ayarlarına dönün.. kendi ayarlarınızı yapın..
    Ben divx veya mkv filmlere altyazıyı ''AVIAddXSubs'' programının son sürümü ile gömüyorum.. Türkçe karekterleri hatasız gösteriyor..
    Harici tüm altyazı formatlarını da Türkçe hatasız gösteriyor.. tabi filmle altyazı ismi aynı olacak..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Son çıkan yazılımı yükleyin.. sonra fabrika ayarlarına dönün.. kendi ayarlarınızı yapın..
    Ben divx veya mkv filmlere altyazıyı ''AVIAddXSubs'' programının son sürümü ile gömüyorum.. Türkçe karekterleri hatasız gösteriyor..
    Harici tüm altyazı formatlarını da Türkçe hatasız gösteriyor.. tabi filmle altyazı ismi aynı olacak..

Bu cihazı aldıktan sonra gömmeye ne gerek varki onu anlamadım.

• bu ürünü almayı düşünüyordum ama altyazı sorunu beni çok düşündürür oldu
    türkçe alt yazı sorunu kesinlikle vardır diyebilimiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim o

bu ürünü almayı düşünüyordum ama altyazı sorunu beni çok düşündürür oldu
    türkçe alt yazı sorunu kesinlikle vardır diyebilimiyiz ?

Altyazı sorunu yok ki cihazda.. altyazı sorununu nereden çıkarttınız şimdi..?!
    Normal olarak; Dosya içinde ve filimin yanındaki ''Türkçe altyazıları'' hatasız olarak gösteriyor cihaz..

Yukarıda ben ve başka arkadaşlar, cihazın altyazılarının fotoğraflarını ekledik..
    Konuyu ilk başından itibaren iyice inceleyin; altyazıların Türkçe karekterlerini gösterimi ile hiç bir problem yoktur..

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER

Altyazıların kenarlarında siyah çerçeveside var.. ve yeteri kadar büyütebiliyorsunuz ve font rengi değiştirebiliyorsunuz..

Yukarıda arkadaşın bahsettiği; hangi programla entegre edilerek gömüldüğü belli olmayan bir altyazıdaki Türkçe karekter hatasından bahsediyor..

Zaten altyazıyı gömmeye falan gerek yok.. Ama eğer altyazıyı gömmek istersen de; hatasız olarak gömülü altyazıları da gösterdiğini anlatmak istediğimi anlamadınız sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Temmuz 2011; 16:42:39 >

• Realtek 1055. Players using the 2011 500Mhz Realtek 1055 chipset

Realtek 1055 chip kullanan cihazların; kullanıcı değerlendirmesi ile ilk sekize giren cihazlar...

Philips HMP 300 >>http://www.iboum.com/pr/ph3000.php

• Arkadaşlar birkaç saat önce LG LW4500 55" LED Tv aldım Teknosa Beylikdüzü Migros'tan. Özellikle çalışanlarının yardımlarına da minnettar kaldım ki ayrı bir başlık açıp anlatacağım. Şu zamana kadar eşimle 32" LCD ve netbook'umuzdan seyrettiğimiz 480p filmlerle idare ediyorduk. Şimdi tabii 720-1080p ve 3 boyutlu filmleri izlemenin zamanı geldi.

Bugün alışverişe çıkmadan hemen önce bu forumda philips media player'ın tanıtımınıokuyordum. Amacım da bugün teknosa'daki indirimi kaçırmadan yanına bir media player ve home theater ses sistemi almaktı. Ama iş hakikaten zormuş.

Bu mediaplayer ile 3 boyutlu film seyreden oldu mu ve bir sıkıntı farkettiniz mi? Ayrıca ses sistemi olarak ne önerirsiniz böyle bir media player ile birlikte. Ben 500 TL'den fazla bişey vermek istemiyorum ses sistemine.
  • Teknosa da hangi media player indirimde?
    Media player alacaksanız ve bütçenize göre global marka ürünlere yönelin derim; srası ile Popcorn Hour C-200 - A210 modeli veya Western Digital TV Live modelleri ya da Egreat EG-R1 HDMI modeli düşünülebilir..
    Ama fazla ayrıntıya gerek yok fiyat/perfonmans ürünü istiyorsanız; ''Philips HMP3000'' şu an ki fiyatı ile hepsiburada da çok uygun bir fiyata satılmakta (100 lira)
    Ben bu indirimden bir gün evvel Vatan'dan 128 liraya aldım... Cihaz DTS2.0 destekliyor..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-hd-media-player-hmp3000/ProductDetails.aspx?productId=evphhmp3000&categoryId=17011

Philips hmp3000 de oynattığım Blu-ray test video görüntüleri (cep telefonu ile çektim pek net değil)

Not: Cihazda denemek için test videoları >http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Temmuz 2011; 18:21:24 >

• Ürün Türkiye'de satışa sunulmuş ama Philips Türkiye web sitesinde görünmüyor.

1. Philips global sitesinde görünen bir ürünü Türkiye'ye kim ithal ediyor?

2. Eğer bu ürünü Türkiye'ye, Philips Türkiye ithal ediyorsa neden web sitesinde görünmüyor?

Bu soruları Philips Türkiye'ye sorsak verecekleri cevap büyük ihtimalle şöyle olur: "Efenim, ürün çok yeni bir ürün. Web sitemizi henüz güncelleyemedik; en kısa sürede güncellenecek."

Firma Batı Avrupa merkezli olsa da, işin içine firmanın Türkiye operasyonu girince, bize ait olan "saldım çayıra, mevlam kayıra" usulü iş yapmak hemen kendini gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN

Ürün Türkiye'de satışa sunulmuş ama Philips Türkiye web sitesinde görünmüyor.

2. Eğer bu ürünü Türkiye'ye, Philips Türkiye ithal ediyorsa neden web sitesinde görünmüyor?

Bu soruları Philips Türkiye'ye sorsak verecekleri cevap büyük ihtimalle şöyle olur: "Efenim, ürün çok yeni bir ürün. Web sitemizi henüz güncelleyemedik; en kısa sürede güncellenecek."

Firma Batı Avrupa merkezli olsa da, işin içine firmanın Türkiye operasyonu girince, bize ait olan "saldım çayıra, mevlam kayıra" usulü iş yapmak hemen kendini gösteriyor.

Ürünle beraber Türkiye için geçerli garanti belgesi verilmekte ve Türkçe kullanım kılavuzu da var
    Cuma günü Philips Türkiye müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum; Bu ürünü kendileri getirtiyorlarmış ve yakında siteye ürün açıklaması eklenecekmiş..
    Zaten ürün Avrupa da ilk olarak sadece Polonya ve Türkiye de satılmaktaymış... (haziran 2011)
    Teknik konular için teknik servisi bağlatıp, merak ettiğim bir kaç soru sormuştum; ürünle ilgili servis yetkilisinin elinde demo cihaz varmış ve sorduğum sorulara bilinçli ve detaylı bilgi verdi.. (Hatta ''sorununuz varsa, cihazınızı hemen servise gönderin bakalım'' dediler)

* Ayrıca hepsiburada ve Vatan Türkiye Philips garantili ürün satıyor.. Yani birleşik ithalat değil..!

* Sunuç olarak; 24 ay ''Türkiye Philips garantisi'' var cihazın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Temmuz 2011; 20:07:00 >

• HB deki indirim ne zamana kadar ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAMAN
    Ürün Türkiye'de satışa sunulmuş ama Philips Türkiye web sitesinde görünmüyor.

Ürünle beraber Türkiye için geçerli garanti belgesi verilmekte ve Türkçe kullanım kılavuzu da var
    Cuma günü Philips Türkiye müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum; Bu ürünü kendileri getirtiyorlarmış ve yakında siteye ürün açıklaması eklenecekmiş..
    Zaten ürün Avrupa da ilk olarak sadece Polonya ve Türkiye de satılmaktaymış... (haziran 2011)
    Teknik konular için teknik servisi bağlatıp, merak ettiğim bir kaç soru sormuştum; ürünle ilgili servis yetkilisinin elinde demo cihaz varmış ve sorduğum sorulara bilinçli ve detaylı bilgi verdi.. (Hatta ''sorununuz varsa, cihazınızı hemen servise gönderin bakalım'' dediler)
    * Ayrıca hepsiburada ve Vatan Türkiye Philips garantili ürün satıyor.. Yani birleşik ithalat değil..!
    * Sunuç olarak; 24 ay ''Türkiye Philips garantisi'' var cihazın..

Sevgili frux,

Bu konuyu baştan sona kadar okudum. Sen de çok titizlikle araştırıp, inceleyip aldın cihazı.

Benim cihazla ilgili herhangi bir şeye itirazım yok. Philips Türkiye'nin garantisi altında olmasıyla ilgili kuşkum da yok.

Benim eleştirilerim Türkiye'nin Philips operasyonunun sorumsuz ve ciddiyetsiz çalışma şekline... Zaten benim ilk mesajda tahmin ettiğim (kırmızıyla işaretli) cümleyi sana söylemişler bile.

Sen çokuluslu bir şirketin Türkiye operasyonu olarak Türkiye'ye bir ürün ithal ediyorsun. Ürün raflara çıkıyor, satılmaya başlıyor. Ürün hakkında forum sitesinde sayfalarca yazı yazılıyor; insanlar birbirine ürünü tavsiye etmeye başlıyorlar.

VE...

Günümüzde firmalar için en önemli iletişim (ve imaj) aracı olan firma web sitesinde ürünle ilgili tek bir satır bile yok!

Sitede arayınca çıkan sonuç:
    http://www.search.philips.com/search/search?q=HPM3000&s=all&l=tr_tr&h=all&o=

Aynı ürün Polonya'da da satışa sunulmuş ya. Leh dilini anlamıyorum ama Polonya sitesinde ürünle ilgili her şey mevcut:
    http://www.philips.pl/c/blu-ray-dvd/hmp3000_12/prd/;jsessionid=25C7AC5CC1D3BA05B9CB0D36DFFFA7F2.app101-drp1

Tabii Polonyalılar bizimkiler gibi "saldım çayıra, mevlâm kayıra" anlayışıyla çalışmamışlar. Tüketiciye saygı ve işini ciddiye alma söz konusu...

Sonuç: Koala çok yavaş bir metabolizmaya sahiptir, çok ağır hareket erder ve zamanının çoğunu uyuyarak geçirir. Ben Philips Türkiye'yi Koala'ya benzetiyorum.

• @ŞAMAN kardeşim, Philips'in bu ürün ile alakalı duyarsızlığı hakkında ki yakınmakla sonuna kadar haklısın..
    Türkiye Philips küçücük bir mp3 plkayer'ı bile piyasaya çıkartmadan sitesinde tanıtımına başlıyor fakat böyle başarılı bir HD media player'a gereken önemi hiç vermemiş malesef..
    Senin bu ikinci mesajını okuyunca, Bu sefer yine Türkiye Philips sitesine girip, anketlerini de doldurdum ve tavsiye bölümüne bu konu hakkında ki ikinci şikayetimi yazdım..
    Philips'in servis olarak tüketicisini mağdur edeceğine hiç ihtimal vermiyorum ama; bu ürüne de hak ettiği önemi fazlası ile vermelidirler..
    Örneğin; bu HMP3000 HD media player'ı televizyon reklamlarında; ''her şeyi gösteren media player'' gibi bir reklamla tanıtsalar bu cihaza çok yüksek talep olacağından eminim..
    Çoğu kişinin böyle ufak pratik bir media player olduğundan haberi dahi yok.. Tanıtacaksın ve reklamını yapacaksın ki olsun...
    Herneyse, umarım Türkiye Philips yetkilileri belki bu konuyu okurlar ve müşterileri ile ilşkilerinde daha duyarlı olurlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkim17

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu cihazı aldıktan sonra gömmeye ne gerek varki onu anlamadım.

Gömülü dediğim mvk içinde gelen altyazılar.Sabit bir yazı değil.Veya ayrı bir altyazı dosyası yok.

Ayrı altyazı olan dosyalar düzgün açılıyor ama mkv nin kendi içinde olanlar olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.