Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicktrr

Gömülü dediğim mvk içinde gelen altyazılar.Sabit bir yazı değil.Veya ayrı bir altyazı dosyası yok.

Ayrı altyazı olan dosyalar düzgün açılıyor ama mkv nin kendi içinde olanlar olmuyor.

Sanırım bahsettiğin; 1080P MKV Hd orjinal Türkçe altyazı gömülü bir filmler.. Bu tip bit gömülü altyazılı bir film bulursam test edeceğim..
    Peki son firmware'i yüklediniz mi? Yükledikten sonra da böyle bir sorun devam ediyorsa, Philips global sitesine; bu sorun hakkında ingilizce bir destek maili atmak gerekecek..

Ben denemek için; 980 mb mkv filme altyazı gömmüştüm Türkçe altyazıyı sorunsuz göstermişti..
    ayrıca aynı filmi altyazısını gömmeden normal ayrı altyazılı olarakta test etmiştim onda da; Türkçe altyazıyı hatasız olarak göstermişti...

* Ben zaten divx arşivimde biriken divx film ve dizleri seyretmek için almıştım bu cihazı.. Şimdi eskiye nazaran daha net bir şekilde keyifle izliyorum bu filmlerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Temmuz 2011; 20:43:51 >

• Selam Arkadaslar bende bu cihazdan aldım ve gerçekten super bi cihaz. Dün aksam 11 adet film izledim ve hic birinde ne takılma nede kodek sorunu yasadım.
    Bu filmlerin arasında denemek icin indirdigim 50 GB'lık avatar filmini hiç takılmadan oynattı. Bence 100TL'ye alınacak bi cihaz.
  • flashbellek takıp mkv ve türkçe altyazısını koyduğumuz örneğin 480p filmi oynatır mı? ayrıca vatan hangi kabloları yanında veriyor ?
  • evet altyazı koyduğunuz filmi sorunsuz oynatır. sadece altyazı ve film aynı isimli olacak.

kutudan sadece analog AV kablo çıkıyor. HDMI kabloyu ayrıca almalısınız (eğer kampanya vs. yoksa).
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: nicktrr

Gömülü dediğim mvk içinde gelen altyazılar.Sabit bir yazı değil.Veya ayrı bir altyazı dosyası yok.

Ayrı altyazı olan dosyalar düzgün açılıyor ama mkv nin kendi içinde olanlar olmuyor.

Sanırım bahsettiğin; 1080P MKV Hd orjinal Türkçe altyazı gömülü bir filmler.. Bu tip bit gömülü altyazılı bir film bulursam test edeceğim..
    Peki son firmware'i yüklediniz mi? Yükledikten sonra da böyle bir sorun devam ediyorsa, Philips global sitesine; bu sorun hakkında ingilizce bir destek maili atmak gerekecek..

Ben denemek için; 980 mb mkv filme altyazı gömmüştüm Türkçe altyazıyı sorunsuz göstermişti..
    ayrıca aynı filmi altyazısını gömmeden normal ayrı altyazılı olarakta test etmiştim onda da; Türkçe altyazıyı hatasız olarak göstermişti...

* Ben zaten divx arşivimde biriken divx film ve dizleri seyretmek için almıştım bu cihazı.. Şimdi eskiye nazaran daha net bir şekilde keyifle izliyorum bu filmlerimi

Bazı filmlerin yanına altyazılarını indirdim harici sorunsuz açtı.
    İşin komiği bundan sonra diğer karakter sorunlrı da ortdan kalktı :)
    Bu arada cihazın perfprmans gerçekten çok iyi.

• türkçe kullanım kılavuzunda

"Desteklenen bellek boyutu maksimum 1TB’tır." diye yazıyor.

1TB üzerinde disk bağlayan arkadaş oldumu ?
    ne gibi sorunlar yaşadı ?
  • şu cihazı bir biz göremedik. ürünlerim çıkışa hazır görünüyor ama bir türlü kargoya verilmiyor. anlamadım gitti. şunların yanına da bir sanal mağaza yaklaşıp birazcık tehdit etse...öyle bir vurdum duymaz olmuşlar ki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

şu cihazı bir biz göremedik. ürünlerim çıkışa hazır görünüyor ama bir türlü kargoya verilmiyor. anlamadım gitti. şunların yanına da bir sanal mağaza yaklaşıp birazcık tehdit etse...öyle bir vurdum duymaz olmuşlar ki ...

Kardeşimde hmp3000'i çok beğendiği için; dün hepsiburada'ya bir tane sipariş verdi.. Teslimata hazır yazıyor ama yanında ikinci sipariş ettiği 1tb''lık harici disk üreticiden tedarik sürecinde yazıyor.. Herhalde ikisini beraber gönderecekler... Kerdeşim sabredemeyip, benim cihazı kendi evine götürdü.. Bana gelecek olanı da sen kullanırsın abi dedi..

• ben beklemekten sıkıldıgım icin önceki siparısi iptal ettim.sadece media player ve hafıza kartı sipariş verdim.ikisi de anında teslimata hazır göründü.sonrasinda da çıkışa hazır göründü ama hala göndermediler.üstelik önceki iptal ettiğim alışveriş için havale yapmıştım parasını da yollamadilar hala.
  • Cihazı dün aksam biraz daha test ettim ve daha onceden pirana ve noontec marka cihazların acamadığı 1-2 filmi sorunsuz bi sekilde oynattı. Yalnız bi sey dikkatimi cekti m2ts formatlı bi filmde ileri sardırayım dediğimde film başa dondu, filmi yeniden baslattığımda tekrar ileri alayım dedim yine aynı şeyi yaptı. 50 GB'lık Bluray formatlı iso ve mkv formatlı filmlerde boyle bi sorun yasamadım. Acaba boyle bi sorun ile karsılasan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim o

türkçe kullanım kılavuzunda

bir de filmleri kaldığımız yerden devam ettiriyor mu ?
  • Yukarıda yazmıştım zaten.. Cihazı kapatıp, tekrar açsanda veya depolama aygıtını çıkartıp, iki gün sonra tekrar cihazına takıp, yarım bıraktığın bir filmi tekrar seyretmek istediğinde; filmi kaldığın yerden seyretmeye devam edebiliyorsun... cihaz 1.tb'a kadar destekliyor.. Zaten realtek 1055 chipli tüm cihazların hepsi 1.tb'lık hard diski rahatlıkla okuyabilir.. Ben 500 gb'lık kullanıyorum fazlası ile yeterli geliyor..
  • yanıt için teşekkürler

ben 2TB hdd kullanıyorum o zaman desteklemiyecek içini görmeyecek yada eksik dosya görecek demek ki !

o zaman bu cihazın benim için cazibesi kalmıyor ki 3TB disklerin de fiyatları gerilemeye başladı alınası rakamlara geliyor
  • * > Cihaz açık durumdayken depolama aygıtını güvenle çıkartmak isterseniz, stop tuşuna 3 - 4 saniye kadar basılı tutun; ekran da ''iptal ve C" diye ufak bir pencere açılıyor.. "C" üzerine gelip, OK tuşu ile onaylayıp, flash disk veya harici hard diskinizi güvenle çıkartabilirsiniz.. Bir de; film seyretme anında bir sonraki filme hızlı geçiş yapmak isterseniz altta ki (>I) tuşa 3 - 4 saniye kadar basılı tutun; sıradaki film, 2 saniye içinde başlıyor.. Bu özellik bayağı hoşuma gitti.. Filmleri durdurmadan geçiş yapmak çok pratik oldu!
  • quote:

türkçe kullanım kılavuzunda

Cihaz dün elime ulaştı ve 1.5 tb harici disk ile denedim. Cihaz, diskin içindeki tüm içeriği gösterdi ve denediğim filmlerde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

yanıt için teşekkürler

ben 2TB hdd kullanıyorum o zaman desteklemiyecek içini görmeyecek yada eksik dosya görecek demek ki !

o zaman bu cihazın benim için cazibesi kalmıyor ki 3TB disklerin de fiyatları gerilemeye başladı alınası rakamlara geliyor

@karizmas nickli arkadaş 1.5 Tb'lık hardisk'ini hmp3000 de denemiş.. sorun yok demek ki...!
    daha evvel bir çok konuda okumuştum; hmp3000 de kullanılan işlemciden daha düşük hızda realtek işlemci kullanan değişik marka cihazlarda (realtek 1073 400mhz)
    2 tb hdd deneyenler olmuştu.. ve Sorunsuz açtığını yazmışalardı...
    Realtek 1055 - 500 mhz işlemcisi olan HMP300 de mantık olarak; 2 tb hdd'leri de rahatlıkla açabilir..

>> Bir çok cihazın özelliklerinde yazan ''1 Tb destekler'' açıklaması, cihazın stabil çalışması için yazılmıştır..
    Ben şahsen 3 tb yerine; ayrı ayrı 1tb'lık hdd'ler kullanmayı tercih ederim.. Örneğin; bir tane 1tb'lık hdd'inin içinde ki veriler kurtarılamayacak şekilde bozulsa bile diğerler iki 1tb'lık hdd'İm sağlam kalır.. Zaten cihaz 1tb büyüklüğünde hard diski 6-7 saniye de açıyor

* 3 Tb'lık harici hardisk fiyatlarının gerilemisini bırak, zaten piyasaya yakın bir zamanda çıktı sayılır ve Fiyatları 400 lira civarı..
    Şu an Türkiye de; sadece ''Seagate FreeAgent GoFlex 3TB'' modeli satılıyor sanıyorum... Satan yerler de az... Hepsiburda da bile yok..

Sonuç olarak; Philips HMP3000, şu an 100 lira civarına satılan ve çok stabil çalışan giriş seviyesi bir media player..
    Torrent desteği ile stabil çalışan bir media player için; sigma işlemcili bir cihaz satın almak gerekiyor... fiyatları 250 liradan başlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Temmuz 2011; 16:37:04 >

• Hepsiburada dan sipariş veren arkadaşlar kaç günde elinize geçti kargonuz ?

Kargosu eline ulaşmayan geç kalanlar var mı ?
  • quote:

Hepsiburada dan sipariş veren arkadaşlar kaç günde elinize geçti kargonuz ?

Kargosu eline ulaşmayan geç kalanlar var mı ?

Ben gündüz verdim siparişi,akşamüstü kargoya çıktı yani maksimum yarın Aras kargo getirir.
  • kargon eline ulaştığında hbaer verirmisin sana zahmet
    senin teslim adresin istanbul içimi dışımı ?
  • Ben ilk siparişi verdiğimde hızlı gönderideydi ve ertesi gün geldi.
    Sonra cihaz arıza yaptı servis onay vs 15 günü buldu.
    Tekrar sipariş verdiğimde 20 (yazıyla yirmi) günde geldi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.