Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazıyı otomatik olarak 3d gösteren tek format 3d bluray isodur. Bu cihazda onu oynatmaz. Ya d orinal dsikten izlersin ki onun içinde 3d altyazı hazırdır. Kısacası 80 tl lik cihaza o standartı vermezler.
    Zaten izlediğmiz filmler ripli 3d iken normal srt nin 3d gösterilmesi beklenemez.

2011 den bu yana çok model değişti ve gelişti. Elektronikte yeni modelleri ucuza satın alamazsınız. Bu cihaz çakma filmlere çakma çözümler üretmede iyidir(çünkü işi budur) ama mükemmeli beklememek lazım.

2 TB diski açar. Biraz bekler o kadar. Sorun yaşayan arkadaşlarımız cihazı kontrol ettirsinler derim.
    Bende sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_cisse

Bu mkv player i "Silicon Power Diamond D05 2.5" 1TB Usb 3.0" hdd ile bir türlü kullanamadım. Film izlerken yaklaşık 15 dk sonra filmi durduruyor ve harddiskteki hiçbirşeyi çalıştırmıyor. Harddiski çıkarıp tekrar takınca ancak görüyor ama 15 dk sonra yine aynı sorun. daha bir filmi bile tam bitiremedi. usb 2.0 lık 120 GB 2.5" hdd ile aynı filmleri sorunsuz çalıştırıyor. Media player da güncel. 1 TB lık hdd yi de yeni aldım.ne yapsam bilemiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum...

Arkadaşlar usb 3.0 çıkışlı hardisklerde PHILIPS HMP3000 1080 p filmleri kesinlikle gösteremiyo yani full hd lerde usb 3.0 desteği yok dvd riplerde sorun yok benim hd sony kamera ile çekilen avcd uzantılı videolarıda göstermedi aynı video ve filmleri 2.5 lik usb 2.0 çıkışlı 120 gb'lik 5 yıllık eski hardiskte oynatıyo O yüzden usb 3.0 hardisk almayın.Bu arada çalışmayan hardisk seagate 500gb'lik olanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syetmez -- 29 Ocak 2013; 22:26:00 >

• Arkadaşlar cihazı neredeyse ilk çıktığından bu yana kullanıyorum. Cihaza şuanda USB Hub ile 4 tane HDD bağlı. Bağlı olan harddisklerin boyutu, 2 TB, 2 TB, 1.5 TB, 1 TB. Harddisklerin hepsini açtığım zaman(HDD'lerin Power tuşuyla), cihazın algılamasında sorun olabiliyor, sorun olmaması için 2 tane Harddiski açmam gerekiyor.

İzlediğim filmler ise 720p Mkv, 1080p Mkv, Bluray ISO ve Bluray Remux (Mkv) Filmler. Şuan için hiçbir çözünürlükte sorun yaşamadım, Harddisklerdeki her film sorunsuz bir şekilde izlenebiliyor

Sorun yaşayan arkadaşların ya cihazlarında, ya izledikleri filmlerde, yada kullandığı Flash Disk - Harddisk' lerde bir sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: isimyoqq

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Arkadaşlar cihazı neredeyse ilk çıktığından bu yana kullanıyorum. Cihaza şuanda USB Hub ile 4 tane HDD bağlı. Bağlı olan harddisklerin boyutu, 2 TB, 2 TB, 1.5 TB, 1 TB. Harddisklerin hepsini açtığım zaman(HDD'lerin Power tuşuyla), cihazın algılamasında sorun olabiliyor, sorun olmaması için 2 tane Harddiski açmam gerekiyor.

İzlediğim filmler ise 720p Mkv, 1080p Mkv, Bluray ISO ve Bluray Remux (Mkv) Filmler. Şuan için hiçbir çözünürlükte sorun yaşamadım, Harddisklerdeki her film sorunsuz bir şekilde izlenebiliyor

Sorun yaşayan arkadaşların ya cihazlarında, ya izledikleri filmlerde, yada kullandığı Flash Disk - Harddisk' lerde bir sorun var

harddiskler usb 2 mi 3 mü

Hocam cihazı aldığımda USB 3.0 Harddiskler piyasada yoktu daha O yüzden kullandığım harddisklerin tamamı USB 2.0

• Artık uyduruk dvdlere son vermenin yolu... OHH İyiye benziyor.
  • Beyler sizde de oluyor mu bu?
    Video oynatırken ekran gidiyor ses devam ediyor sonra ses de kesiliyor. Tv nin menüsünden baktığımda hdmi dan 1080p sinyalinin gelmeye devam ettiğini görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle bir sorun yok. ama ilk açtığımda tvdeki menü ekranının sürekli gidip geldiğini görüyorum. sanki temassızlık var. hdmı kabloyu çıkarıp taktığımda düzeliyor.
  • Merhabalar,

Ses cikis kaletisini merak ediyorum. logitech z906 aldim. Bir optik cikisli medya oynaticiya ihtiyac duyuyorum. Bunu alsam mi almasam mi ikileminde kaldim.
    Ses kalitesi benim icin cok onemli. Bu oynaticiyi kaliteli ses sitemiyle denemis olan var mi..???
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkatomant
    Merhabalar,
    Ses cikis kaletisini merak ediyorum. logitech z906 aldim. Bir optik cikisli medya oynaticiya ihtiyac duyuyorum. Bunu alsam mi almasam mi ikileminde kaldim.
    Ses kalitesi benim icin cok onemli. Bu oynaticiyi kaliteli ses sitemiyle denemis olan var mi..???

Siz optik üzerinden pass-trough yapacağınız için media player herhangi bir şekilde decode yapmıyor, sonuçta elinizdeki kaynakta var olan dijital sesi ellemeden anfinize/z906 ya gönderiyor.
  • Arkadaşlar HMP 3000 ile HMP 5000 arasındaki fark nedir. Televizyonum PHILIPS 42PFL4307K/12(hd uydu alıcılı+fpr3d) . Bu TV de ikisinide kullanabilirmiyim. Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercomert

Arkadaşlar HMP 3000 ile HMP 5000 arasındaki fark nedir. Televizyonum PHILIPS 42PFL4307K/12(hd uydu alıcılı+fpr3d) . Bu TV de ikisinide kullanabilirmiyim. Selamlar...

Arkadaşlar birde HMP 7001 varmış. Sonra formlardan okuduğum kadarıyla Android sistemleride varmış.Hangisini tavsiye edersiniz. Acele bir cevap bekliyorum. Selamlar..
  • 3000 ile 5000 arasındaki tek fark 5000'in internete bağlanması. Diğer özellikleri aynı. 7001 için bişey diyemem.
  • Benim cihazın HDMI girişinde sorun var sanırım. Cihazı çalıştırdığımda ana menü ekranı tv de sürekli gidip geliyor. TV hdmı girişinde sorun var sandım hdmı girişini değiştirdim gene aynı. Kabloyu değiştirdim sorun devam etti. Bu durumda hmp 3000 in hdmı çıkışında sorun var diye düşünüyorum. Atladığım bişey var mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

3000 ile 5000 arasındaki tek fark 5000'in internete bağlanması. Diğer özellikleri aynı. 7001 için bişey diyemem.

Arkadaşım alakana ve cevabın için teşekkür ederim. Selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

quote:

Orijinalden alıntı: bkatomant
    Merhabalar,

Siz optik üzerinden pass-trough yapacağınız için media player herhangi bir şekilde decode yapmıyor, sonuçta elinizdeki kaynakta var olan dijital sesi ellemeden anfinize/z906 ya gönderiyor.

Bilgilendirmeniz icin tsk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Bu alete göre farkları nedir arkadaşlar?http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Medya-Oynatici__isp5852721

Egreat R6S nin en önemli farkı 3D bluray iso dosyalarını oynatmasıdır. Reklamındaki gerçek 3d oynatıcı dediği şey bu.
  • Hmp 3000 half sbs 3D açar.. R6S, full sbs 3D videoları açar. İşlemcisi daha gelişmiştir. iboum sitesinde tüm media player'ların teknik detay ve farklılıklarını inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

22', FullHD, 50Hz televizyonda bu cihazı sorun çıkarmadan kullanabilir miyiz?
  • Arkadaşlar elimdeki daha 1 aylık olan egreat r160s satılıktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.