Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isimyoqq

Bu oynatıcıya aldığım harddiski formatlamaya gerek var mı?

NTFS ve FAT32 destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

quote:

Orijinalden alıntı: d_cisse

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

Orijinalden alıntı: d_cisse

Bu mkv player i "Silicon Power Diamond D05 2.5" 1TB Usb 3.0" hdd ile bir türlü kullanamadım. Film izlerken yaklaşık 15 dk sonra filmi durduruyor ve harddiskteki hiçbirşeyi çalıştırmıyor. Harddiski çıkarıp tekrar takınca ancak görüyor ama 15 dk sonra yine aynı sorun. daha bir filmi bile tam bitiremedi. usb 2.0 lık 120 GB 2.5" hdd ile aynı filmleri sorunsuz çalıştırıyor. Media player da güncel. 1 TB lık hdd yi de yeni aldım.ne yapsam bilemiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum...

Bu hafta HMP3000 aldım, bende de Seagate backup plus 1TB disk var sorunsuzca çalıştırıyor tüm 1080p filmleri. Player gelmeden önce diske NTFS formatında biçimlendirme yapmıştım, siz de dosyaları başka bir yere yedekleyip biçimlendirmeyi denemelisiniz.

Hdd ilk geldiğinde NTFS formatında biçimlendirme yapıp filmleri atmıştım. Xp bilgisayarda biçimlendirmiştim. Birde Windows 7 de biçimlendireyim. Pek umudum yok ama bi deneyelim.

Merhaba sorunun çözüldü mü acaba? Ben de mu medya player ile birlikte ileriye dönük olsun diye USB 3.0 hdd almayı düşünüyorum

Sorun devam ediyor. Silicon Power daki harddiski söküp, Usb 2.0 harici hdd kutusuna takmayı düşünüyorum. Bence cihazın bütün Usb 3.0 Hdd lerle sorunu yok, sadece Silicon Power a özgü bir uyumsuzluk olabilir...

• merhaba,
    cihazin video ayarlarini hdmi-auto, 1080 ve 720 yapinca goruntu ve ses arasinda senkronizasyon bozuklugu oluyor mu?

onceki media playerimde video ayarini PAL yapmadan bu bozuklugu gideremiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

merhaba,
    cihazin video ayarlarini hdmi-auto, 1080 ve 720 yapinca goruntu ve ses arasinda senkronizasyon bozuklugu oluyor mu?

onceki media playerimde video ayarini PAL yapmadan bu bozuklugu gideremiyordum

cihazın bana geldiği günden beri hdmı oto da duruyor hiç sorun yaşamadım.
    pek kurcalamadım ama oto da kaldığı süerece sorun çıkmaması lazım.
  • Philips 3000 media oynatici aldım ama çözemediğim, eksikliğini hissettiğim en büyük problem; atlayarak ileri sarma?

Bu oynatici da x4, x8, x16 gibi değilde, mesela tek hamlede 10dk. Birden ileri ya da geri sarabileceğinim bir yöntem yok mudur? Mesela 10-15 hamle yaparak filmin sonuna kadar sarmak gibi?
    Umarım anlatabilmisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel makine ama fotoğraf gösterirken kilitleniyor
  • @W.Shakespeare
    Mesajınızı okuyunca biraz deneme yaptım ama ben de bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Philips 3000 media oynatici aldım ama çözemediğim, eksikliğini hissettiğim en büyük problem; atlayarak ileri sarma?

Bu oynatici da x4, x8, x16 gibi değilde, mesela tek hamlede 10dk. Birden ileri ya da geri sarabileceğinim bir yöntem yok mudur? Mesela 10-15 hamle yaparak filmin sonuna kadar sarmak gibi?

Tabi ki 8x-16x'e benzer şekilde kademeli 10'ar dakika otomatik atlama yapmıyor lakin zaman girebileceğiniz bir kısım var orada dakika kısmının onlar basamağını yükselterek okey derseniz atlama yapar."Zamana git" diye yazması lazımdı.Ha farklı bir şey istiyorsanız dediğim gibi yok öyle bir fonksiyon.

• Az once karıştırdım bayağı ve istediğim özelliği buldum. Zaten olmaması cok garip olurdu.
    Kumanda üzerinde options tuşu ile ses e girip zamanı istediğimiz dakikaya alabiliyoruz.

Edit; options dan git menüsü olacak. Daha once yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 16 Şubat 2013; 18:11:24 >
  • quote:

Philips 3000 media oynatici aldım ama çözemediğim, eksikliğini hissettiğim en büyük problem; atlayarak ileri sarma?

kumandanın altında play tuşunun sağ alt çaprazına ileri tuşuna benzer birşekilde tuş var ..bir kez basarsan ikinci bölüme geçiliyor otomatik..bir daha basarsan 3. bölüme gidiliyor.. ama bu her filmd e olmayabiliyor.. film tek parçaysa mecburen sardırıcan...
  • quote:

dosyayı oynatırken kumandadan options a bas. git seçeneğine gir süreyi gir ok e bas.

• arkadaşlar bir srum var

philips hmp3000 oynatıcı ve philipss 46"5507 ikilisini kullanıyorum...

Oynatıcı kumandası ile tv açılıp kapanabiliyor.. yani tv açıkken oynatıcıyı açıp film izlemek istediğimde tv de bu kumandadan etkileniyor çok saçma...
    Aynı zamanda bu oynatıcı bir arkadaşımdada var sony w eski ama efsane serisiytle hiç bir sorun yaşamıyor..

Ek olarak oynatıcı kumandası ile açıldığında ışıkları yanıyor ama tv ye görüntüsü gelmiyor bir türlü çok nadir bağlantıları çıkarıp takınca kendine geliyor... Can sıkıcı bir durumdayım.. Kullanamıyorum...

illa koltuğumuzdan kalkıp bağlantıları takıp çıkarmak gerekiyor, o zamanda Mp'nin görüntüsü gelip gelmeyeceği belli değil.. şu zamana kadar sorunsuzdu, yeni başladı yani, ilginç bir durum..

örneğin sisteme ps3 te bağlı hdmi2 den "source" dan bağlantıyı seçince ps3 otomatik açılıyor veya ps3 joysitiğinden düğmesine basınca direk konsol açılıp görüntü alıyorum ama mp ile tv arasında sıkıntı var..

ne yapmalıyım bir yardımcı olun_?= çakışıyor mu bu aletler?=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 17 Şubat 2013; 9:44:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

quote:

Bu oynatıcıya aldığım harddiski formatlamaya gerek var mı?

NTFS ve FAT32 destekliyor.

Hocam eminsin değil mi NTFS formatını destekliyor?Ona göre formatlıyacağım.

Tabii destekliyor merak etmeyin, zaten NTFS desteklemese 4gb den büyük dosyaları kopyalayamaz/seyredemezdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

arkadaşlar bir srum var

Oynatıcı kumandası ile tv açılıp kapanabiliyor.. yani tv açıkken oynatıcıyı açıp film izlemek istediğimde tv de bu kumandadan etkileniyor çok saçma...
    Aynı zamanda bu oynatıcı bir arkadaşımdada var sony w eski ama efsane serisiytle hiç bir sorun yaşamıyor..

Ek olarak oynatıcı kumandası ile açıldığında ışıkları yanıyor ama tv ye görüntüsü gelmiyor bir türlü çok nadir bağlantıları çıkarıp takınca kendine geliyor... Can sıkıcı bir durumdayım.. Kullanamıyorum...

illa koltuğumuzdan kalkıp bağlantıları takıp çıkarmak gerekiyor, o zamanda Mp'nin görüntüsü gelip gelmeyeceği belli değil.. şu zamana kadar sorunsuzdu, yeni başladı yani, ilginç bir durum..

örneğin sisteme ps3 te bağlı hdmi2 den "source" dan bağlantıyı seçince ps3 otomatik açılıyor veya ps3 joysitiğinden düğmesine basınca direk konsol açılıp görüntü alıyorum ama mp ile tv arasında sıkıntı var..

ne yapmalıyım bir yardımcı olun_?= çakışıyor mu bu aletler?=

TV nin easy link özelliğini kapatıp bir de öyle deneyin.

Şu görüntü gelmemesi sorunu biraz farklı olarak bende de var. İlk açtığımda tv ekranı sürekli yanıp sönüyor. Tv yi yakıcam bu gidişle. HDMI kabloyu ve hdmı girişini değiştirdim sorun devam ediyor. Kullanmıycam bu gidişle. Zaten 2-3 sene ömrü olan cihazlar bunlar bana göre miadı doldu.

• @a.ozan

Problem media playerın boot ettiği süre içinde hdmi üzerinden sinyal kontrolü yapıyor olması.
    Bende de durum bu şekilde.
    Sadece playerı çalıştırdıktan sonra 30-45 sn bekleyin ve daha sonra tv den kaynak seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

@a.ozan

Problem media playerın boot ettiği süre içinde hdmi üzerinden sinyal kontrolü yapıyor olması.
    Sadece playerı çalıştırdıktan sonra 30-45 sn bekleyin ve daha sonra tv den kaynak seçin.

deneyeceğim teşekkürler.
    ancak ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu.
    playerı bir de laptoba bağlayacağım bakalım aynı şeyi yapacakmı..
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir srum var

ayni sorun bende de var, kumandanin play/pause tusu, tv'yi analog yayına geciriyor, easylink acik kapali da degismiyor

bir cozum onerisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

quote:

quote:

arkadaşlar bir srum var

ayni sorun bende de var, kumandanin play/pause tusu, tv'yi analog yayına geciriyor, easylink acik kapali da degismiyor

bir cozum onerisi olan var mi?

denedim sonuç maalesef olumsuz..
    bir türlü mp'nin görüntüsünü alamadım..

mp kumandası tv yi kapatabiliyor ek olarak
    mp'nin kumandasını tv ye göstermeden de oynatıcıyı kontrol ettm alet açılıyor ama tv ye görüntü alamıyoruz...
    hem bu kumanda çakışması hemde mp'nin görüntü çakışması sorun..

MP'nin en son fw update tarihi de 2/2012 yeni bir yazılım olsa güncellicektim..

sonuç olarak ikiside philips ve uyumlu çalışmıyorlar... ucuz etin yahnisi sanırım ama illa 3500 e sony mı alsaydık.
    philips

• quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

@a.ozan

bunuda denedim olumsuz
    herkeste bu sorun var demekki ne yapsak acaba_?
  • Cihazı 3 gün önce aldım phılıps 42pfl7696k tv ile kullanıyorum altyazı ayarlarında büyütme oranı 40 a kadar çıkıyor bilgi olsun diye yazdım
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.