Şimdi Ara

Philips htb3580/40 aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
6.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuncer_gs1905

Arkadaşlar, ürünü aldım. Kurulumu için servis çağırmaya gerek var mı sizce? kendim kursam bir sıkıntı olur mu? ve de kurabilir miyim?

benle abim kurduk ürünü bi skntı çıkmadı ama uğraştırdı biraz. Kabloları fılan ben bağladım ayakları abim takmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnePurpose

Bende Philips HTB3580 ile Sony BDV-E6100 arasında kaldım yardımcı olabilecek var mı?

Birde bu sistemler sadece televizyon için mi yoksa laptopta da kullanabilirmiyim sinema sistemini ?

hocam valla sony bilmiyorum ama philipsten memnunum ben gerisi sana kalmış. Laptobunuzun optik ses çıkışı varsa olur ama emin değilim bi uzmana sorun isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7129600 -- 16 Ekim 2015; 17:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

hepsiburada.com dan aldığım ürünü 1 haftadır hala kargolanmadığı için iptal ettim. Birazda karşılaştırma beni caydırdı açıkçası. Philipsin sitesinde acaba hata olabilir mi? nihayetinde eski model hem yarı yarıya ucuz hemde daha iyi özelliklere sahip olabilir mi diye düşünüyorum.

philipsi arayıp sor istersen ama eminim yeni model eskisinden 1-2 tık daha öndedir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Merhaba arkadaşlar öncelikle sisteminiz hayır olsun güle güle kullanın bende 1 hafta önce teknosada bayram indirimine girmişti 699 tl aldım fiyatı ve özellikleri çok iyi geldi bana samsung ht5570 modelide aynı fiyattı ikisi arasında gittim geldim ama phılıps HTB5570D/12 aldım görünüm olarak aynı ama sizinkiyle farkı nedir acaba bilginiz varmı bir üst modelimi yoksa alt modelimi benim aldığım gördüğüm kadarıyla NFC yok bende birde sizinkilerde kulelerde en üstte tweeter yok sanırm

http://www.philips.com.tr/c-p/HTB5570D_12/5.1-ev-sinemasi

oho hocam sizinkin de wifi kablosuz hoperlor ve tweeter falan var bizimkinden 1 tık daha önde gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncer_gs1905

arkadaşlar bu aletin ayaklı hoparlörlerini yakından bir fotorafını çekebilir misiniz?

hocam ayaklar sağlam duruyor internette bir sürü fotosu var
  • OnePurpose kullanıcısına yanıt
    merhabalar imkan varsa bence sony alın bağlantı konusu iki şekilde güzel olur 1.si creativin bir harici ses kartı var onu alıp 5.1 güzel ses alabilirsiniz.Yada tek erkek 3 dişi çıkışlı bir kablo var onunda güzel ses alırsın ama en güzeli ses kartı bir yöntem daha var sadece bir kablo ile bağlayıp ses alabilirsin laptoptan her iki ucu erkek olacak o kabloda
  • Merhabalar,
    Ben bu ürünü çoğu yerden daha ucuz olduğu için önce aradım stok bilgisi sordum 1 iş günü içinde kargo yapıyoruz dedikleri için aşağıdaki siteden geçen hafta cuma günü aldım ama 1 hafta oldu hala kargo yapmadılar ve yeterli bilgi veremiyorlar mesajlara ya hiç cevap vermiyorlar yada geç cevap veriyorlar telefon ile arıyorum ilgili birime ileteceğiz en kısa sürede size dönüş yapacağız diyorlar ama dönmüyorlar,

Gittigidiyor sitesinde de satışları var az önce oraya mesaj attım saat 15:00 a kadar verilen siparişler aynı gün kargo yapılıyor diye cevap geldi bende kendi sitelerinden o ürünü 1 hafta önce aldığımı ancak hala göndermediklerini söyledim,

Gelen cevap

"Değerli Müşterimiz ,

aldığınız ürün nedir?
    her ürünün süreci farklıdır.

Shop90 "

Benim anlamadığım ben sorumu zaten Konu: RE:RE:190903710:http://urun.gittigidiyor.com/sesgoruntu/philipshtb3580401000wbluraysinemasistemi190903710 bu başlık altında sordum adamlar resmen salağa yatıyorlar.

bu ürünü almak isteyen arkadaşlara tavsiyem bu siteden ürün alacakları zaman 2 kere düşünmeleri.
    Ben iptal işlemini bu siteden değil direk bankaya harcama itirazı formu doldurarak biraz önce fax geçtim, bunların satış iptal işlemleriyle uğraşamam kim bilir beni kaç gün geri ödeme için oyalayacaklar.
    Umarım banka satışı iptal eder.

• Ürünü bu akşam kargoya vermişler siz olsanız bu durumda ne yaparsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zomeda Z kullanıcısına yanıt
    dostum ben gittigidiyor hızlıal dükkanından sipariş verdim aynı gün kargoya verdiler mağaza çok önemli. Ben olsam ürünümü alırdım ama aldığın o siteyide kimseye tavsiye etmezdim
  • İyide gittigidiyor satıcı mesajlarında ürünü alıp 1 hafta bekleyen bir vatandaşın mesajı vardı.
    Ürün eve teslim edilmiş ben daha görmedim ama resimlerinde kutu epey eski renksiz bir kutu sizdeki de öylemiydi

• Kutusu bu şekilde

Philips htb3580/40 aldım
     Philips htb3580/40 aldım

yok hocam benım kutu renkli bu yolladıgınz kutu fotokopi gibi çok renksiz geldi bana. Gittigidiyorun iyi sağlam mağazalarından almaya bakın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7129600 -- 23 Ekim 2015; 19:59:31 >
  • Aldığınız ürün ile ilgili resimler koysanızda bilgi sahibi olsak ne güzel olur.

• Ben ürünü kendim biraz önce kurdum,
    bir kaç resim ekledim ilk defa ses sistemi kullandığım için bana göre çok çok iyi.
     Philips htb3580/40 aldım Philips htb3580/40 aldım Philips htb3580/40 aldım Philips htb3580/40 aldım Philips htb3580/40 aldım Philips htb3580/40 aldım

hocam ürünlermiz aynı işte. Orta hoperloru televızyonun hemen onune ortaya koyarsanız daha iyi olur. Cihazı güncellemeyi unutmayın
  • Teşekkürler bilgi için,önde yer yok ama üstüne koyabilirim birde subwoofer ile ön sol hoparlörün yerini değiştirmem gerekiyor 1mt uzağında koymak gerekiyormuş tv den kitapçığında hoparlör yerleşimlerinde yazıyordu sonradan gördüm,

güncellemeyi bugün usb ile yüklemeyi düşünüyorum.

• arkadaşlar mecburiyetten tvyi değiştirmek zorunda kaldım vestel 50pf7070 var

bu ses sistemini almak istedim fakat hdmi arc özelliği sanırım vestelde yok buda uydu receiverdan falan

ses alma sıkıntısı yaratacak sanırım bana bu konuda fikri olan var mı acaba ?
  • bluENight kullanıcısına yanıt
    Benim pek bilgim yok ama televizyonun dijital ses çıkışı varsa ordan bi deneyiniz. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur inşallah
    Bende usb ile yükledim kısa sürmüştü zaten bide benim subwafer ile ön sol arasında 1 metre var en az . Tam olarak güzel bi ses ayarı tutturamadım ya. Sürekli değiştiyorum bass tiz en iyi ayar ne acaba
  • Harici hdd ile deneme yapan varmı acaba ? Kaç gb a kadar destekliyor? 3tb hdd var görmeyecekse boşuna almayalım. Yada destekleyen daha üst modeli varsa önerebilirmisiniz? Lg ve samsung almak istemiyorum. Eğer destekleyen model yoksa sony ye yöneleceğim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.