Şimdi Ara

Philips hts 3539 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips Hts 3539 5+1 Dolby Dijital ses sistemini almıyı düşünüyorum kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• fiyatı 399 tl ye kadar düşmüş bence alınır
  • HILIPS HTS 3539/12 alın. Gaayet memnunum. Ev ortamı için fazlasıyla yeterli. Optik kablo çıkışı da var. Kesinlikle memnun kalacaksınız eminim. cihazı kullanan biri olarak varsa sorularınızı memnuniyetle yanıtlarım.
  • Benim media player'ım ve yanında da Vestel ses sitemim var ancak Vestel şu an sorun çıkarmaya başladı. Bu cihazın ses kalitesi zaten bendeki Vestel Slim10'dan iyidir, ayrıca media player'ım olduğu için bu cihazın oynattığı formatlar önemli değil benim için.

Benim tek sorunum, media player'ımın optik çıkışını bu cihaza bağlayıp 5.1 ses alabilir miyim? Yanıtlarsanız sevinirim.
  • Evet, optik kablo ile 5.1 ses alabilirsiniz. Söylemem gerek var mı bilmiyorum ama, dikkat etmeniz gereken konu, filmin 5.1 formatında olması gerekiyor.
    Ayrıca media player'a ihtiyacınız olmayacak zira ses sistemi MP4, hariç hemen hemen günlük kullandığımız bütün formatları destekliyor.
  • Bu arada başka bir arkadaş da mail ile soru sormuş, diğer arkadaşlar da istifade etsin diye buradan paylaşayım cevabı.
    ses sisteminin sesinin doyurucu olmadığını, bi ayar gerekip gerekmediğini sormuş.
    Arkadaşlar, öncelikle ayarlar kısmından sesin desibelini, toplu ya da ayrı ayrı hoparlörler olarak, bas da dahil artırabiliyorsunuz. Ki ben, sesi yarıya kadar bile açmadan fazlasıyla iyi sesle izliyorum.
    Hoparlörlerin yerleştirilmesi çok önemli, kılavuzda gösterilen şekilde yerleştirmelisiniz.
    Ve dikkat edilmesi gereken konu, kutunun içinden optik kablo çıkmıyor. sistemin televizyona bağlantısını Optik kablo ile yapmalısınız.

NOT1: Filmi ses sistemine takıp izlerseniz (FLASH, DVD gibi) ses biraz daha doyurucu oluyor.
    NOT2: Hiç ihtiyacım olmuyor ama teknik olarak mümkün olduğunu belirtmek için söyliyim, Benim SAMSUNG televizyonda oluyor diğerlerinde de olabilir mi bilmiyorum aynı anda televizyonun da sesini duyabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmetdost

Evet, optik kablo ile 5.1 ses alabilirsiniz. Söylemem gerek var mı bilmiyorum ama, dikkat etmeniz gereken konu, filmin 5.1 formatında olması gerekiyor.
    Ayrıca media player'a ihtiyacınız olmayacak zira ses sistemi MP4, hariç hemen hemen günlük kullandığımız bütün formatları destekliyor.

Arşivimdeki filmler zaten minimum 12-13 GB boyutunda 1080p ve 5.1 filmler. Ancak bu Philips sanırım HD film oynatamıyor, o yüzden benim için bir önemi de kalmıyor. Media player'ımda dahili HDD olduğu için ve Torrent'tan dosya da indirebildiği için zaten şu an için fazlasıyla yetiyor ve HDD'den filmleri açmak çok pratik oluyor. Daha önce de söylediğim gibi bu Philips'i sadece ses sistemi olarak kullanmak istiyorum.

Son sorum, acaba optik girişten verdiğim DTS sesleri de çözebiliyor mu acaba? Bu tarz bazı sistemlerde normalde optik sürücüdeki DTS sesleri çözebilen sistemlerin optik bağlantı üzerinden DTS sesleri çözemediğini okumuştum. Bu sistem acaba media playerımın optik çıkışından vereceğim AC3 ya da DTS sesleri 5.1 olarak verebilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 20 Ocak 2013; 1:14:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dts ses destekliyormu arkadaşlar media playerı?
  • bu sistem bende var... fakat üzerinde DTS desteği yok ... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.