Şimdi Ara

PHILIPS HTS3100 yada HTS3300 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende bir dvd player ve ses sistemi alacagim bunun icin de burada yapilan belli basli yorumlari okudum.

Ozetle Voxline, philips hts3100 ve hts 3300 sistemleri arasinda kaldim. Okudugum yorumlara gore; philips te voxline gibi her formattaki cd yi sorunsuz aciyor, dogru mudur ?

Esasinda Voxline i alicaktim ama ses olaylari karisik geldi biraz bana bu nedenle philips e dondum.

3100 ve 3300 arasinda da sadece (rms) 200w / 300w ve radyo kanal farki gordum. Bu sistemler hakkindaki degerli yorumlariniz nelerdir acaba ? Ozellikle kullanan arkdslar var ise; Altyazi sorunu, buyukluk, yer problemli midir ? Upgrade i var midir ? Philips bu konuyla yeterince ilgili midir ?

fiyatlari estore de 3100 - 350ytl. / 3300 - 430 ytl.

Birde TV olarak Philips 29PT9020 yi dusunuyorum. Tv nin fiyati da 1120 ytl.

Acikcasi optimum birsey bakiyorum. 1120 + 350 = 1470 ytl. yada + 430 = 1580 ytl.

Sizce hangisi yada hic biri mi ??? Tesekkurler....

• dostum ben hts3100 aldım süper bir ürün zaten 3300 ile arasında sadece güç çıkışında fark var ben çok memnunum yalnız bazı divx'leri codec uyumsuzluğundan dolayı okumuyo ama sanırım sorun filmlerde çünkü hangi player'a taktıysam okumadı birde türkçe altyazı sorunu vardı ama onu iç menularinden hallettim sadece fontları küçük o da zaten tüm player lar için ortak bir sorun

tavsiye ederim
  • merhaba bende hts3100 kullanıyorum ama divx lerdeki türkçe alt yazı sorununu halledemedim nasıl yaptın anlatırmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.