Şimdi Ara

Philips Hue HDMI Sync Box 1.956,56 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İhtiyaç duyanlar için fiyat oldukça iyi. Kasım indirimlerinde aldığımda fiyatı 1999TL idi.

• oup59 kullanıcısına yanıt

Ben amazondan 4 defa alıp iade ettim ben alıyorum fiyat düşüyor iade ediyorum eskini sonra yine fiyat düşüyor yine iade ediyorum :) en son 2023 TL ye almıştım onuda iade başlattım :)

• ucel kullanıcısına yanıt

Evet Amazon o rakama düşmüştü. Döviz kurları artmasına rağmen bu ürünün fiyatı çok artmadı. Zaten kısıtlı kullanıcı kitlesi olan bir ürün. Bunu almakla da bitmiyor. Nihayetinde bunun yanına asgari olark aydınlatma sağayacak strip vs. bir ürün ve bridge gerekiyor.

Ben ilk önce 2 led ve bridge ile başladım sonra apple Tv sonra Sync box sonra 2 tane daha extra led daha aldım :) ama tv yi satarsam Philips Tv alıp bunları elden çıkarabilirim :)

Mevcut durumda ben de Gradient Strip, Playbar ve Apple TV ile kullanıyorum. Ama projeksiyon perdesi çevresine de lightstip plus aldım. Henüz monte etmedim. Oraya 2.kutu lazım ama TV'yi Philips TV ile güncelleme seçeneğim olduğundan şimdilik 2.kutuyu almadım. Ama fiyat uygun gerçekkten.

Bende bir sürü masraf yaptım ama Philips TV ye geçersem hepsi boşa çıkıcak gibi duruyor en kötü pc de kullanırım 2 led li bridge liyi ama sync a gerek kalmayacak gibi extra 2 led e de. ama araştırmalarımda uygun fiyata iyi bir philips tv göremedim herkez şikayetci philips tv lerden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam ben uzun süre Philips TV kullandım. Sonra uygun fiyatlı denk geldiğinden 75XH9096'ye geçtim. Ambilight alışkanlığı bir süre sonra baskın gelince harici olarak kurdum. Öncelikle Philips TV'lerde gördüğüm genelde en üst veya bir altı model tercih edilmeli. Daha aşağı modellere pek bakmamak lazım. Kullandığım sürelerde açıkçası bir sorun yaşamadım. O yüzden servis tecrübem olmadı. 2022 modellerini bekliyorum değerlendirmek adına.

TV'yi değiştirseniz bile Hue bileşenlerini kullanırsınız muhtemelen. Bağımlılık gibi zaten. Bir kere eve girince şu ampülü değiştireyim, dur şuraya led aydınlatma çekeyim, burasın böyle renklendireyim diye gidiyor :)

Orası öyle de philips aydınlatma ürünleri hiç ucuz değil :) evde hanıma anlatmak zor oluyor :)

• Bu arada 75XH9096 i kaça aldın :)

Orası öyle hocam. Ama hanım da sevince bizde sorun olmuyor :)

TV'yi Haziran 2021'de 14850TL'ye almıştım. Normalde o zaman liste fiyatı 20K gibiydi zaten ama Teknosa anlık bir indirim yaptı.

O sırada zaten Philips 65PUS9435 kullanıyordum. Sony fiyatı iyi gelince direk aldım.

Şimdi 2022 Philips modellerini bekliyorum. Ama 2022 model TV'ler korkunç pahalı gelecek gibi duruyor.

Çok iyi fiyata almıssın gerçekten şuan o fiyata 55" bile bulamazsın :) TV ler son 2 senede 2 ye katladılar fiyatlarını şimdi akakceden baktım 26.500 TL görünüyor :)

• Amazon bu ürüne sürekli indirim yapıyor hatta geçen hafta 1800 civarıydı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cherbourg C kullanıcısına yanıt

Ben 3 aydır akakce den takip ediyorum hiç o fiyatlara indiğini görmedim ve alarm kurmuştum bu ürüne.

55 inch olanı aileme 8000TL'ye almıştım. Sonra kendime de 75 inch aldım fiyat iyi denk gelince. Şu an ki 26500 indirimli fiyat hocam. Genelde 29999TL 'ye listeleniyor ve indirim yaptıkları zaman 26500 gibi oluyor. Kurlar 2 katına çıktığından artık eski fiyatlar yok zaten. Eski stoklu ürünler nispeten indirimli satılabiliyor ama yeni stoklara girecek modeller güncel ve yüksek fiyatlar ile çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 12 Nisan 2022; 13:23:53 >

Ben hiç bakmayayım o zaman benim bütçem max 15k ve 75 benim salonum için çok büyük max 65" düşünüyorum. şuan 55" tam geliyor salona.

Hocam TV işi biraz göreceli açıkçası ama 15K bütçe ile ne yazık ki özellikle de 2022 model TV'lerde orta segment TV bile zor alınır.

2021 modellerden 95PUS9206 takip edebilirsiniz. İndirim zamanı 16-17K'ya iner bu model. Ama büyük teknomarketlerde stok kalmamış

ise ufak satıcılarda iade veya açık kutu ürün olma ihtimali var. Dikkat edin.

65 inch yeterli gelecekse fiyat nispeten insaflı oluyor. 75/77 inch ebatlara çıkıldıkça LED,OLED,miniled vs. fark etmeksizin fiyatlar sınıfına göre kopuyor.

Philips Hue HDMI Sync Box 1.956,56 TL
    Philips Hue HDMI Sync Box 1.956,56 TLakakce.com
    Philips 65PUS9206 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-65pus9206-65-164-ekran-uydu-alicili-android-smart-4-tarafli-ambilight-4k-uhd-led-tv-gumus-fiyati,1371866465.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 12 Nisan 2022; 13:58:1 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.