Şimdi Ara

Philips Kablosuz Klavye Mouse 75.95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Philips klavye üretmiyor. Çinden aldığı ürüne marka basıp satıyor. Bir dönem Philips spk8614 mekanik klavye almaya niyetlendim. Sonra baktımki klavyeyi bizim sözde yerli markalar da satıyor. Vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

sitede gezerken 150/20 verdi aldık, philips kablosuz mause da 35 tl https://www.a101.com.tr/elektronik/philips-spk-7344-kablosuz-mouse/

mouse aynı değil

• DyZee D kullanıcısına yanıt

setteki mause dan daha güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

setteki mause dan daha güzel

a101 lerde varmıdır acaba ? Yoksa sadece online mi ?

• erha-n kullanıcısına yanıt

ben online da gördüm mağazada stok olacağını sanmıyorum

• Merhaba bu ürünü mağazada yeni mallar geldiğinde denk getirip almıştım kasiyer gelecek hafftanın ürünü ama barkod okursa alabilirsiniz demişti. (KEŞKE OKUMASAYDI O BARKOD)

Klavyem biraz hızlıdır kablo kargaşası yaşamamak için aldım bu ürünü zaten kablosuz mouse kullanıyordum ama takım olsun dedim. Bu klavye ile yazmak rüzgara karşı koşmak gibi birşey tam hızınızı alıp yazıyorsunuz cümle bitince bi kontrol ediyorsunuz aralarda harf atlamaları var. Yani yazarken özellikle kontrol ederek yazdığım halde seri hareketlerde bastığınız harfleri algılamıyor. Çok seri kullanmıyorsanız iş görür ama hız ve zaman sizin için önemli ise tercihiniz bu ürün olmasın. 1 günlük deneyim sonrasında kutusu ile kaldırdım. Android tv seti olarak belki kullanılabilir ama evrak yazışma işleri için bilgisayarda size sıkıntı çıkarabilir. A4 tech, logitech microsoft tüm kablosuz mause türlerini kullandım. İlk mouse um Logitech di ve sonrasında kullandığım tüm markalar pert oldu ama logitech hala taş gibi sorunsuz kullanılıyor. Onu aldattığım için özür dilerim:))) Maliyetini göze alıp logitech almak bence daha iyi fikir olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.