Şimdi Ara

Philips Kablosuz Klavye Mouse 75.95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fbehrem -- 22 Şubat 2021; 10:53:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tosla 20/50?

• Tosla muhtemelen ilk alışverişte 50/20 veriyor
    Geçen trendyol da denedim olmadı

• Kullanan var mi? Kanser eder mi?

• sitede gezerken 150/20 verdi aldık, philips kablosuz mause da 35 tl https://www.a101.com.tr/elektronik/philips-spk-7344-kablosuz-mouse/

• Tosla 50/20 nedir göremedim kampanyalarda? (ilk kez harcama yapanlar içinmiş, bizi bulmuyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 22 Şubat 2021; 12:17:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

tosla 20/50?

ilk defa tosla çıkartanlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım laptop klavyesi deneyimi sunan kısa basış mesafesine sahip değil.

• Mouse sessiz midir acaba?

• Fare sesli, ben pek beğenmedim ama öncesinde oyun faresi vardı, o sebeple olabilir, klavye güzel.

• Philips bazı ürünleri fason urettiriyor bence. O yüzden a4tech veya Logitech almanızı tavsiye ederim. Aciliyet yoksa arada Logitech veya A4 tech ürünleri uygun fiyatlara düşüyor. Hani soyle 50 civarına kupon veya banka kampanyası ile alınıyorsa lafım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 22 Şubat 2021; 12:54:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Philips bazı ürünleri fason urettiriyor bence. O yüzden a4tech veya Logitech almanızı tavsiye ederim. Aciliyet yoksa arada Logitech veya A4 tech ürünleri uygun fiyatlara düşüyor. Hani soyle 50 civarına kupon veya banka kampanyası ile alınıyorsa lafım yok.

Geçen şoktan aldığım philips klavye dandik çıkınca baktım aynı klavye yurt dışında farklı markalarla satılıyor. Yani philips falan değil tamamen fason üretim. Ucuz olduğu için belki alınabilir.

• 95 tl iken kuponla 70 TL ye denk getirmiştim. Şu anda onunla yazıyorum. Tam olarak fiyatının ürünü fazlasını umut etmeyin. Faresi çok güzel ama klavye baya vasat. Yinede iş görüyor. Algılama sorunu vs olmuyor. Mesafede de sorun yok. Asıl pil ömrünü merak ediyorum onun içinde birşey söyleyemem daha 15 gün bile olmadı çünkü.

Üzerinde philips yazıyor diye logitech ten hallice bir ürün aldım sanmayın alakası bile yok. Bu fiyata yine ihtiyacım olsa yine alırdım. F/P ürünü diyebilirim.

Düzenleme: Farede orta tuş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 22 Şubat 2021; 14:44:54 >
  • tosla yok, alsam mı acaba

• a101'den sene başında, yanlış hatırlamıyorsam 100 TL gibi bir fiyata almıştım. Şimdiki fiyatı (75-80 TL) kablosuz klavye mouse seti için iyi görünüyor. Alıcısı küçük, çekim mesafesi ile ilgili problem yaşamadım. Ama uzun yıllar Microsoft 400 kullanan birisi olarak, philips sete çok alıştığımı söyleyemem. Genelde uzun raporlar yazıyorum. Tuş konforu benim için önemli ama bu ürün çok randımanlı değil. Ayrıca mouse tıklaması da çok sert.

Ben Philips adına güvendim ama yukarıda arkadaşların dediği gibi fason üretim bir cihaza benziyor. Biraz daha farkını ödeyip logitech, microsoft vb alın derim.

• Ben seti daha önce aldım, çok dandik bilginize.

• ben bunları Philipsin ürettiğinden bile şüpheliyim. isim hakkını falan alıp bir anlaşma yapıp çinde fason üretim yaptırıyor olabilirler. dolayısıyla kalite beklememek lazım gibi. yorumlar da o yönde.

• mustafasc kullanıcısına yanıt

Orta tuş yok derken. yeni sekme açamıyor mu topa basınca :/

alıyordum yazdığınızı gördüm bir durdum

• 1-Bu model çok kalitesiz

2-Pil yetiştiremiyorsun. Şarjlı pil aldım sonunda onunda pili bitince dolmasını bekle dur. 2 takım pil aldım yine unutuyordum.

3-Tepki hızı kabloluya göre daha yavaş. Hugo'ya küfreden çocuk gibi olursunuz

4-Nedense bazen pili varken tak diye kesiliyor. Bluetooth ile ilgili galiba.

Sonuç olarak uzak durun, kablolu iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 22 Şubat 2021; 16:24:48 >
  • Klavye sık sık basmıyor farede problem yok ama klavyeden memnun değilim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.