Şimdi Ara

philips kulaklıklarda %75 e varan indirim teknosa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• telefonda da kullanabileceğim mikrofonlu bir kulaklık tavsiyesi olan var mı? Başka marka da olabilir. Kulak içi veya çengelli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar-te -- 11 Kasım 2012; 10:55:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereli_47

teknosa da philips marka kulaklıklar için geçerlidir

teşekkürler dostum sayende 100tllik kulaklığı 25 tl aldım.
  • Ben de Bursa Anatolium'daki mağazada kalan son SHE7000'i aldım. SHE9000 bakıyordum, ama kalmamıştı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    İndirimler şu an itibariyle birçok üründe bitti.
  • rica ederim arkadaşlar bir faydam dokunduysa ne mutlu bana ama malesef benim başıma kelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. bu gün kulaklık siparişim geldi. Teknosa bana kullanılmış ve arızalı ürün yollamış. Kargoyu teslim almadan önce kontrol edin bence. Neyse geri gönderecem yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

Orijinalden alıntı: slapert

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

200 küsur liralık o'neil kulaklığı 75tlye aldım.. Konuyu açana teşekkür mü etsem-açmayaydın mı desem bilemedim :D Yine zarara girdik:)

hacı hangi kulaklıkmış o bizde alak bu arada konuyu ben açmıştım

model şuhttp://www.amazon.co.uk/Philips-SHO9561-10-Headband-Headphones/dp/B003YFIU6E

9561/10

Yemek yemek için dışarı çıkacaktım, sıcak fırsatlarda konuyu görünce bi de teknosaya uğrayayım dedim. Orda 220liradan 75'e düştüğünü görünce aldım.. Henüz kutusunu açmadım. öylece duruyor..

Ekleme: websitesinde 150TL imiş.. Mağazada 229TL idi..

ses kalitesi çok kötüymüş, almayın yazmışlar hep kullanıcılar. ayrıca kafaya baskı yapıyormuş ve rahat değilmiş, görüntüsü güzel, konfor olarak belli olmaz yinede.

Kafaya baskı mı yapıyormuş? Rahat değil mi? Bunları söyleyenlerin kafasının boyutunu düşünemiyorum. Özellikle kafaüstü kulaklık kullanmayı sevenler için rahatlık ve izolasyon adına bulabilecekleri en iyi kulaklıklardan birisi. Söylendiği gibi bir miktar bas ağırlıklı, seste hafif bir perde var ancak bunu üst seviye kulaklık deneyenler hissedebilir yada daha rahat hisseder. 75TL'ye tamda f/p kulaklığı diyebilirim. Ayrıca Uptown modelinide çok merak ediyorum kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

özellikle calgili cengili muziklerde ve project x filmindeki müzik tarzi şarkılar da kulaklık şaşırtıyor.

bayadir arabesk dinlemeyen ben fizy den ibo dinliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

rica ederim arkadaşlar bir faydam dokunduysa ne mutlu bana ama malesef benim başıma kelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. bu gün kulaklık siparişim geldi. Teknosa bana kullanılmış ve arızalı ürün yollamış. Kargoyu teslim almadan önce kontrol edin bence. Neyse geri gönderecem yarın.

Geçmiş olsun! Umarım hatalarını düzeltirler.
    Kullanılmış ürün olduğunu nasıl anladın? Paketteki güvenlik bantları mı yırtıktı yoksa üründe kullanım izleri mi vardı?
  • kulaklık bantı poşeti yırtılmıştı zaten birtek yırtılarak açılabilecek bir poşetti ordan anladım.Bakalım bu gün gönderecem.
  • indirim sadece hafta sonu geçerliydi
  • PHILIPS SHL3000 kulalıgım geldi 25tlye bundan iyisi olamazdı teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.