Şimdi Ara

philips kulaklıklarda %75 e varan indirim teknosa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar_71

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

quote:

Merhabalar;
    Bende Philips SHE9000 aldım 28 TL ye geldi kargo dahil ama henüz elime ulaşmadı.Diğer yerlerde 85-90TL fiyat gözüküyor.Bayağı kalite duruyor ama gelince bakacağız artık.

Hocam araştırarak filan mı aldınız kulaklığı acaba ? Ben de almak istiyorum ama Kulağımda durur mu ondan korkuyorum. 15 liraya işportadan kulaklık almıştım bası çok güzeldi. Şimdi tekrar almam gerekiyor ama 15 lira ona verene kadar şekli şemali kalitesi olan bişey alayım diyorum ama karar veremedim.

valla bi kulaklık ihtiyacım vardı,fazla para vermek de istemiyordum açıkçası.50TL lerin üzerinde satılan ve philips markası bu ürünü 25TL ye görünce hemen sipariş verdim.Kulakta durma olayını bence kafana takma üç farklı aparatı var,ses kalitesinin ise bana yeteceği kanaatindeyim

Ben de öyle düşünerek siparişi verdim zaten hocam sağolasın.. Baktım 50 Liranın altında hiç bir yerde yok direk geçtim siparişi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar;
    Bende Philips SHE9000 aldım 28 TL ye geldi kargo dahil ama henüz elime ulaşmadı.Diğer yerlerde 85-90TL fiyat gözüküyor.Bayağı kalite duruyor ama gelince bakacağız artık.

Hocam araştırarak filan mı aldınız kulaklığı acaba ? Ben de almak istiyorum ama Kulağımda durur mu ondan korkuyorum. 15 liraya işportadan kulaklık almıştım bası çok güzeldi. Şimdi tekrar almam gerekiyor ama 15 lira ona verene kadar şekli şemali kalitesi olan bişey alayım diyorum ama karar veremedim.

valla bi kulaklık ihtiyacım vardı,fazla para vermek de istemiyordum açıkçası.50TL lerin üzerinde satılan ve philips markası bu ürünü 25TL ye görünce hemen sipariş verdim.Kulakta durma olayını bence kafana takma üç farklı aparatı var,ses kalitesinin ise bana yeteceği kanaatindeyim

Ben de öyle düşünerek siparişi verdim zaten hocam sağolasın.. Baktım 50 Liranın altında hiç bir yerde yok direk geçtim siparişi.

Rica ederim ne demek.Aynı kafadayız demek ki,hayırlısı olsun ikimiz içinde ...

• Bahcelievler MM daki Philips kulaklik için fikriniz nedir ? F / P olarak yada Teknosa fiyati olarak .

Mobil Onlineyim , karşılaştırma yapamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 küsur liralık o'neil kulaklığı 75tlye aldım.. Konuyu açana teşekkür mü etsem-açmayaydın mı desem bilemedim :D Yine zarara girdik:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

200 küsur liralık o'neil kulaklığı 75tlye aldım.. Konuyu açana teşekkür mü etsem-açmayaydın mı desem bilemedim :D Yine zarara girdik:)

hacı hangi kulaklıkmış o bizde alak bu arada konuyu ben açmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereli_47

quote:

200 küsur liralık o'neil kulaklığı 75tlye aldım.. Konuyu açana teşekkür mü etsem-açmayaydın mı desem bilemedim :D Yine zarara girdik:)

model şuhttp://www.amazon.co.uk/Philips-SHO9561-10-Headband-Headphones/dp/B003YFIU6E

9561/10

Yemek yemek için dışarı çıkacaktım, sıcak fırsatlarda konuyu görünce bi de teknosaya uğrayayım dedim. Orda 220liradan 75'e düştüğünü görünce aldım.. Henüz kutusunu açmadım. öylece duruyor..

Ekleme: websitesinde 150TL imiş.. Mağazada 229TL idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 10 Kasım 2012; 20:58:54 >

• quote:

quote:

quote:

model şuhttp://www.amazon.co.uk/Philips-SHO9561-10-Headband-Headphones/dp/B003YFIU6E

9561/10

Yemek yemek için dışarı çıkacaktım, sıcak fırsatlarda konuyu görünce bi de teknosaya uğrayayım dedim. Orda 220liradan 75'e düştüğünü görünce aldım.. Henüz kutusunu açmadım. öylece duruyor..

evet farkettim ben kablosuz olanından sipariş verdim yarı fiyatına aldım gerçi türkiyede o kulaklıktan satan başka bir yer bulamadım ama yurtdışında bile daha pahalıydı

• quote:

quote:

quote:

9561/10

ses kalitesi çok kötüymüş, almayın yazmışlar hep kullanıcılar. ayrıca kafaya baskı yapıyormuş ve rahat değilmiş, görüntüsü güzel, konfor olarak belli olmaz yinede.

• mağazada eski fiyatlar var görevliye sorduk internete özel dediler.
  • ne zaman sonmus ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

quote:

quote:

quote:

9561/10

ses kalitesi çok kötüymüş, almayın yazmışlar hep kullanıcılar. ayrıca kafaya baskı yapıyormuş ve rahat değilmiş, görüntüsü güzel, konfor olarak belli olmaz yinede.

Henüz yeterince test etmedim ama metal ve arabesk şarkılarda kulaklığın sahnelemesi hoşuma gitti..

soundtrack denemelerim ise şimdilik tatmin etmedi..

Kulaklık biraz bass ağırlıklı.. 30Hz'ten aşağısına tepki vermiyor..

Biraz baş ağrısı yapacak gibi ama kulaklık rahat. Kafa bandı falan rahatsız etmiyor.

• Bende she9000 den aldım güzel kulaklik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

Bende she9000 den aldım güzel kulaklik

Kalmamıstı olsa kesin alırıdm
  • bendemikrofonlu düsünüyorum sanirim en güzeli o duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/kulaklik__mikrofon/890/110261468/philips_shl1705bk_10_outdoor_basbantli_seri_mikrofonlu_kulaklik

bu nasıl arkadaşlar , mikrofonlu olması benim için önemli .

Arkadaşlar bu kulaklık pc için mi telefon için mi? tek çıkış var gibi. Ve kablosu 1.2 m galiba.

• 30 TL yi aşmayacak mikrofonlu pc de kullanacabilecegim bi kulaklık arıyorum.
  • she9000 kalmamış peh geç kaldık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.