Phılıps 37pfl 7605 led lcd aldım çok memnunum görüntü şahane tek sorunum hareketli görüntülerde özellikle canlı olmayan filim vesaire yayınlarda Titreme olayı mesela hızlı geçen yazılar okunmayacak kadar titriyor yine hızlı hareket eden nesnelerde titreme oluyor örneğin el hareketinde bir tek el değilde iki üç el üst üste konululmuş gibi titrek hareket ediyor uydu cihazım hd değil bahsettiğim durum sd yayınlarda oluyor hd yayınlarda olurmu olmazmı bilmem sizce hd yayınlardada aynı durum olurmu scart kablo yuv kablo ve hdmi kablo ile denedim sonuç hep aynı hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum inşallah düzelir başka çüzüm önerisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.
senin yaşadığın sorunlar her lcd veya led lcd sahiplerinde var.çünkü lcd ler hareketli sahnelerde pek başarılı değiller... başarılı olanlar yok mu? tabii ki var ama high end lcd ler.... sana tavsiyem tv'nin 100 hz ayarlarını kurcala ve gözüne en güzel gelen ayarda bırak. ayrıca tv nin tüm ayarlarını en ince ayrıntısına kadar incele renk ,kontrast ,keskinlik ,parlaklık, arka ışık gibi...dinamik modda falan izleme tv'yi bence. bunlarla da sorun düzelmezse bunu satıp 42'' plazma al derim şahsen