Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.680
Cevap
22
Favori
424.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 9x32 serilerindeki panelin işlemcisinin Rgb 14 bit olması , xyvcc veya x.v..color renk paletini kullanmaması sizce bir eksiklikmidir. Eksiklik ise nerede ne kadar bunu hissederiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustahsil

Merhaba arkadaşlar;
    Philips 42'' lcd alacağım. Merak ettiğim perfect pixel ile pixel plus 3hd veya pixel plus 2hd arasındaki fark nedir.Çünkü ciddi fiyat farkları var değermi aynı zamanda ms süreleri 3ms 4ms veya 5ms arasında görüntüde farklılık oluşuyormu. 100 hz olması önemli mi görüntüde artı sağlarmı.Bana yardımcı olabilirseniz ona göre karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler.
    Beğendiğim modeller ve fiyatları
    pfl9632 5.500
    pfl9732 6.500
    pfl9731 6.500
    pfl7862 4.500
    pfl7962 4.300
    pfl7762 3.650

Sayın mustahsil , Pixel Plus PHILIPS tarafından işlemci gücüne dayalı bir yazılım olarak çıktı ve geliştirildi...

Benim bildiklerimden Pixel Plus 2 : HD görüntüler için geliştirilmiş , Standart Tv görüntüleri ve multimedya içeriğinde canlı renkler düzgün doğal hareket netliği detay ve derinlik sağlar.Kaynaktan alınan görüntüyü analiz eder temiz ve net görüntü vermesini sağlar panelin...

Pixel Plus 3 ; önceki yazılıma göre işlemci gücü geliştirilmiştir.Daha doğal renkler ile temiz pürüzsüz hareket ile keskin bir görüntü sağlar...

Perfect Pixel Plus ; Phılıps yazılımının zirvesi....Her şey daha gelişmiştir....

Pixel Plus işlemciye dayalı bir yazılım olduğu için sürümlerine göre fiyatlandırılması gayet doğal...

LCD Tv lerde genelde tepki süresi 8 ms olduğu söylensede...Phılıps'in ödüllü teknolojisi CLEAR LCD özelliği ile bu 3 ms kadar düşmektedir....Farkı farkettirende bu teknolojidir...

Phılıps Cineos 9 serisi paneller gerçekten iş gören yazılım ve malzeme ile pazara sunuluyor...Bütçenizi bilmiyorum ama...42' panelde tercihinizi 9632 veya 9732 yönünde yapın...Tr de satılan diğer markaların fiyatlarına göre biraz pahalı ama ödeneni sonuna kadar hakediyor bence...

• Phlips'in PFL9732D modelinin tamamen aynı özelliklere sahip fakat sadece ambilight özelliği olmayan bir modeli var mıdır? Varsa modeli nedir?
  • Philips 42" PFL7962D için fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 21 Eylül 2007; 2:00:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: joven

küçük bir hatırlatma yapayım 47PFL9732D EISA ödülünü almasında Perfect Plus HD görüntü işlemcisi sayesinde olmuştur
     PHILIPS LCD/LED TV CLUB

Eşsiz keskinlik ve netlik için Perfect Pixel HD Engine

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

Perfect Pixel HD, çok çok iyi özelliklere sahip bir teknoloji. Yabancı forumlar da da herkes çok beğenip tavsiye ediyor. Artık seneye bende bu işlemciye sahip bir modele terfi etme hülyaları içinde şimdilik Pixel Plus HD ile tatmin oluyorum.(aman yanlış anlaşılmasın!!)

Saygılarla.

• ARKADAŞIM OYLE BIR MODEL YOK. 100HZ VE FULLHD PERFECT PIXEL IKI MODELI VAR PHILIPSIN 9632 VE 9732. AMA 7862 YI BIR INCELE 100HZ FULLHD PIXEL PLUS 2 HD VAR.
    SAYGILAR
    quote:

Orjinalden alıntı: DRAO

Phlips'in PFL9732D modelinin tamamen aynı özelliklere sahip fakat sadece ambilight özelliği olmayan bir modeli var mıdır? Varsa modeli nedir?
  • mnbg ARKADASIM COK YARDIMCI OLDU TESEKKURLER.
    CEVAP YAZAN DIGER ARKADASLARA DA TABII
    quote:

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

Merhaba arkadaşlar;
    Philips 42'' lcd alacağım. Merak ettiğim perfect pixel ile pixel plus 3hd veya pixel plus 2hd arasındaki fark nedir.Çünkü ciddi fiyat farkları var değermi aynı zamanda ms süreleri 3ms 4ms veya 5ms arasında görüntüde farklılık oluşuyormu. 100 hz olması önemli mi görüntüde artı sağlarmı.Bana yardımcı olabilirseniz ona göre karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler.
    pfl9632 5.500
    pfl9732 6.500
    pfl9731 6.500
    pfl7862 4.500
    pfl7962 4.300
    pfl7762 3.650

Sayın mustahsil , Pixel Plus PHILIPS tarafından işlemci gücüne dayalı bir yazılım olarak çıktı ve geliştirildi...

Benim bildiklerimden Pixel Plus 2 : HD görüntüler için geliştirilmiş , Standart Tv görüntüleri ve multimedya içeriğinde canlı renkler düzgün doğal hareket netliği detay ve derinlik sağlar.Kaynaktan alınan görüntüyü analiz eder temiz ve net görüntü vermesini sağlar panelin...

Pixel Plus 3 ; önceki yazılıma göre işlemci gücü geliştirilmiştir.Daha doğal renkler ile temiz pürüzsüz hareket ile keskin bir görüntü sağlar...

Perfect Pixel Plus ; Phılıps yazılımının zirvesi....Her şey daha gelişmiştir....

Pixel Plus işlemciye dayalı bir yazılım olduğu için sürümlerine göre fiyatlandırılması gayet doğal...

LCD Tv lerde genelde tepki süresi 8 ms olduğu söylensede...Phılıps'in ödüllü teknolojisi CLEAR LCD özelliği ile bu 3 ms kadar düşmektedir....Farkı farkettirende bu teknolojidir...

Phılıps Cineos 9 serisi paneller gerçekten iş gören yazılım ve malzeme ile pazara sunuluyor...Bütçenizi bilmiyorum ama...42' panelde tercihinizi 9632 veya 9732 yönünde yapın...Tr de satılan diğer markaların fiyatlarına göre biraz pahalı ama ödeneni sonuna kadar hakediyor bence...

• quote:

Merhaba arkadaşlar;
    pfl9632 5.500
    pfl9732 6.500
    pfl9731 6.500
    pfl7862 4.500
    pfl7962 4.300
    pfl7762 3.650

PFL9732 için uygun bir yer daha var. Estore'da 6150/12 taksit yada peşin 5845 YTL. Bence iyi fiyat.
    http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=lcdplazmatv&productid=EK08284(43000000)

• MERHABA PHILIPS'CI ARKADAŞLAR;

6 AYLIK ARAŞTIRMALARIM SONUCU BENDE 21 EYLÜL GÜNÜ 42 PFL 5322 LCD TV Yİ EN SONUNDA ALDIM. BENDE PHILIPS Cİ OLDUM. SİZLERLE İLERLEYEN TARİHTE İYİ VE KÖTÜ YÖNLERİNİ PAYLAŞACAĞIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlisth

MERHABA PHILIPS'CI ARKADAŞLAR;

6 AYLIK ARAŞTIRMALARIM SONUCU BENDE 21 EYLÜL GÜNÜ 42 PFL 5322 LCD TV Yİ EN SONUNDA ALDIM. BENDE PHILIPS Cİ OLDUM. SİZLERLE İLERLEYEN TARİHTE İYİ VE KÖTÜ YÖNLERİNİ PAYLAŞACAĞIM.

Sayın fenerlisth ; Hayırlı olsun güle güle kullanın... Paylaşımlarınızı bekliyoruz...
  • Dutch ca bilen varsa 9632 incelemesi buldum.9632 inceleme
  • arkadaslar ben de bugun 42PF7762 sahibi oldum..Umarim dogru karar vermisimdir.Ölü pixel olup olmadıgını nasil bulabilirim..Yapmam gereken ayarlar var mı vs..yardımcı olun bana da... bu arada makinenin kurulumu pazartesi olacak..
  • MERHABA ARKADAŞLAR;
    ISTANBUL BILISIME 42PFL7862 GELMIS. FIYATIDA 42PFL9632 DEN 1.000 YTL DUSUK. FARKI İSE AMBILIGHT YOK VE PIXEL PLUS 2HD SIZCE HANGISI YADA SOYLE SORAYIM AMBILIGHT VE PERFECT PIXEL 1.000 YTL YE DEĞERMI KULLANAN ARKADASLARDAN FIKIR VEREN OLURSA SEVINIRIM
  • Arkadaşlar, 32PFL5322/10 32" 4- 4,5 metrelik bir izleme mesafesinden verimli olabilir mi acaba?
    Ya PFL5322 alacağım ya da samsung LE32S81B 32'' alacağım..Farkedeceğiniz üzere 2.000 YTL yi aşamayan bir bütçem var.Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vural_kral -- 24 Eylül 2007; 8:57:04 >
  • quote:

MERHABA ARKADAŞLAR;
    ISTANBUL BILISIME 42PFL7862 GELMIS. FIYATIDA 42PFL9632 DEN 1.000 YTL DUSUK. FARKI İSE AMBILIGHT YOK VE PIXEL PLUS 2HD SIZCE HANGISI YADA SOYLE SORAYIM AMBILIGHT VE PERFECT PIXEL 1.000 YTL YE DEĞERMI KULLANAN ARKADASLARDAN FIKIR VEREN OLURSA SEVINIRIM

AMBILIGHT için değmez aslında ama PERFECT PIXEL özelliği çok methediliyor usta.İmkanın varsa Perfect Pixel öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 24 Eylül 2007; 9:18:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vural_kral

Arkadaşlar, 32PFL5322/10 32" 4- 4,5 metrelik bir izleme mesafesinden verimli olabilir mi acaba?
    Ya PFL5322 alacağım ya da samsung LE32S81B 32'' alacağım..Farkedeceğiniz üzere 2.000 YTL yi aşamayan bir bütçem var.Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

3.5.-4 mt ye kadar 37" ve altı.Daha sonrası için 37" üstü öneriliyor hocam.
    Ama şu var ki LCD lerde izleme mesafesi ile görüntü kalitesi arasında doğru orantı var.
  • GUZEL BIR AÇIKLAMA YAPMISSINIZ. TESEKKURLER AMA HER YAYIN DEGISTIGINDE KOLTUK DEGISTIRMEK LAZIM.
    SAKA TABII.
    TESEKKURLER SAYGILAR
    quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

32" için 4-4.5 metre çok uzak kalacaktır, aşağıdaki alıntıya dikkat:

4 metreden standart yayınlar için ideal ekran boyutu 46-47" olacaktır.

Arkadaşlar çok güzel açıklamışlar:
    ------------------------------------------------------------------------
    Optimum izleme mesafeleri EKRAN BOYUTUNA ve KAYNAK ÇÖZÜNÜRLÜĞE göre değişir.

Çözünürlüklere göre hesaplamada kullanılması gereken katsayılar aşağıda:

SD Kaynak: 3.4
    HD Kaynak: 2.3
    Full HD Kaynak: 1.55

Bu durumda 32"=81cm ekrana göre optimum izleme mesafeleri şöyle oluyor:

SD: 276 cm (normal yayınlar uydu ve kaliteli kablo kanalları)
    HD: 186cm
    Full HD: 125 cm

Bunlar en optimum mesafeler. Tabii ki santimi santimine bu mesafede oturmak zorunda değilsiniz. Daha yakın daha uzak da oturulabilir. Zevkinize göre. Ama sizin için ideal ekran boyutunu seçerken oturma mesafenizi ve ağırlıklı kullanacağınız kaynak çözünürlüğü dikkate alın. TV'yi kullanacağınız oda/salondaki izleme mesafesini yukarıdaki katsayılara bölerek size en uygun büyüklükteki tvyi belirleyebilirsiniz.

• arkadaslar sorum 42pfl7762 sahiplerine..Goruntu ayarlarini nasil yapayım..Ozellikle HD yayin sirasinda kontrast keskinlik renk sicakligi gibi birsey vardi galiba..bu ayarlari nasil yapsam en uygun olur? tesekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: joven

philips eylül ayına ait fiyat listesi

PHILIPS LCD/LED TV CLUB

son indirimlerle bu listeler yalan oldu
  • Arkadaşlar,bahsttiğiniz konulara sizin kadar hakim olmamakla beraber amatörce ilgiliyim.Evime lcd tv ve sinema sistemi almayı planlıyorum.Lcd olarak 42 pfl 9732 düşünüyorum.Bununla beraber philipste 1080 p sinyal üretimi ev sineması paketlerinden sadece ambisound HTS 8100 de mevcut.Ambisound olması ve surround sesin bu tek parçadan çıkabileceğine inanmamam nedeniyle güvenemiyorum.BU nedenle sinema sistemi olarak sony dav dz 830 düşünüyorum.Markalar genellikle tv ve sinema sistemlerini birbiriyle uyumlu olması için çabalıyorlar.Sizce philips lcd ile sony sinema paketi uyumlu çalışır mı,yoksa lcd yi sony mi almak lazım? BUnunla birlikte tepkime süresi en kısa olan sony w ve x serileri ve onlar da 8 ms ile 3 ms lik 9732 nin çok uzağındalar.Bir de tecrübeli arkadaşlardan ev sineması paketi yerine playstation 3 ve beraberinde ev sineması hoparlör seti (örneğin sony sa vs 3000) almakla kaliteli bir sistem kurmuş olup olmayacağımı öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.