Şimdi Ara

Philips led tv ler hakkında!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: normandiya

LG 32LD750 aldım.
    resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim
    yardımcı olduğunuz teşekkür ederim

Hayırlı olsun tv Led değil sanırım aldığın model
    nereden aldın kardeş.
  • teşekkürler. evet tv led değil.
    bluray oynatma konusunda sıkıntı var dts desteklemiyor
    cihaz alıcam mecburen tavsiyeleriniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normandiya -- 11 Ocak 2011; 20:34:33 >
  • Hepsiburada da bugün stoklara girecek olan 32pfl6605 modelinde ambilight özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale44

Hepsiburada da bugün stoklara girecek olan 32pfl6605 modelinde ambilight özelliği var mı?

5 ve 6 serilerinde ambilight yok 7 ve üstündeki serilerde var

• nereden aldın kardeş.

gold bilgisayardan 1300 e 6 taksitle aldım.
    yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.

digiturk e de üye oldum. verdikleri cihaz 9102 hd.
    hd yayınlarda acaba dt plus olsaydı hd görüntü daha iyi olurmuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

quote:

Orijinalden alıntı: kalekale44

Hepsiburada da bugün stoklara girecek olan 32pfl6605 modelinde ambilight özelliği var mı?

5 ve 6 serilerinde ambilight yok 7 ve üstündeki serilerde var

5805 modeli Ambilight'lıydı. Öyleydi diyorum, çnk piyasadan biranda yok oldu.
  • Phily PFL5605S modelini gördüm pendorya kipada. 1699 TL / 12 taksit

Bu panel FullLED midir? Bilen var mı?
    Bu fiyata nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pablomurty

Phily PFL5605S modelini gördüm pendorya kipada. 1699 TL / 12 taksit

Bu panel FullLED midir? Bilen var mı?
    Bu fiyata nasıl?

edge led olması lazım
  • Herkese merhaba arkadaşlar...
    42pfl6907 tv'yi 2013 yılı şubat ayında aldım. Tv'yi aldığımdan beri kilitleniyor. Tv'yi kapatıp yatıyorsunuz. Yani stand-by'da kalıyor. Sabah kalkıyorsunuz, ne kumandadan ne arka düğmelerinden açılıyor. Simsiyah ekran, bu arada amblight ışıkları ve stand-by ışığı yanıyor. Fişi çekip takıyorsunuz, tv çalışmaya başlıyor. Smart özelliği ise hiç kullanamadım desem yeridir. Güncelle düzelir mantığı bıktırdı artık.5 kez servise gitti. En sonuncuda içi komple değişti. Hala aynı. Değişim istedim. Anca gidersin tv, sağlam dedi Philips. Meğer fişten çekip takma standart özellikmiş, bizim haberimiz yok. Tv serviste hala. Bir dahada getirmeyin, size hediyem olsun dedim. İzmir İl Hakem Heyetine başvuruyorum. Bir daha Philips bir şeyi evime sokmam.....
  • Arkadaşlar kesinlikle teknosa ve Philips tv tercih etmenizi önermem. Ben pendik Pendorya alışveriş merkezinden teknosa mağazasından Philips tv aldım. Satış yapan eleman bana son sistem ve sorunsuz olarak söylediği alırken kasko ve garanti süresi yaptığım ürün kesinlikle vasat bir ürün internet bağlattım ve bir tane film izleyemiyorum. Ayrıca bilginiz olsun kasko ve garanti süresi daha sonra uzatılmıyormuş yani alırken ne kadar yaparsanız o kadar sürüyor bunu bana alırken söylemediler istediğiniz zaman uzatırsınız demişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43pus 6262 aldım ve pişmanım pişmanlıktan ölüyorum. tvnin abligt ı tek taraflı çalışıyor kurulumu yapanlar tv özürlüydüde söylemediler mi yoksa daha ilk günde mi bozuldu bilemedim. maç izlerken donan tekleyen bir tv olur mu? tv philips se olur.. smart özellikleri bir hiç sadece youtube ve virkaç tanesi işe yarar düz tv olarak ucuz satsalar belki verilen paraya değermi o bile belli değil ...
    ARKADAŞLAR SAKINNNNNN ALLLLLLLMAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN.
    UZAK DURUN PARANIZI ÇÖPE ATARSINIZ RESMEN ADAMLAR ÖZÜRLÜ TV SATIYORLAR.
    MP4 FİLMİ BİE USB DEN İZLEYEMİYORSUNUZ BU AKILLI TV DE 1 FİLM İZLEDİM . 100 200 FİLMİ İSE TANIMADI... HEPSİ MP4 FİLMLERİN...
    AYRICA GÜNCELLEME YAPINCA TV DE SES GİTTİ SONRA GÖRÜNTÜDE GİTTİ VE KAPATIP AÇAMADIN GÖRÜNTÜ TAMAMEN GİTTİ VE ELEKTRİĞİ KAPATIP AÇINCA TV KENDİNE GELDİ NE ZAMAN TAMAMEN GİDECEK ENDİŞEYLE BEKLİYORUM....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.