Şimdi Ara

Philips led tv ler hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, herkese iyi forumlar.. yaklaşık 1 aydir lcd ve led aydınlatmalı lcd tv lere bakıyorum PFL 5605 gibi. nedense internette, philips in bu ürünleri yani 1200-1800 TL arasındaki led tv leri hakkında hiç bir kullanıcı yorumu bulamadım. mesela bu forumdan biri samsung c650 yle karşılaştırmak için konu açmış kimse ilgilenmemiş daha da garibi google'a philips 5605 forum yazıyorum, bir tane bile yorum bulamıyorum. sorun bende mi merak ediyorum? ve philips ler hakkında bigi sahibi olanlardan yardımlarını esirgememelerini diliyorum. saygılar.. Paylaş:

• tv alıcam yada almalımıyım biraz daha beklemeliyim stoklarda bitiyor gibi mi yoksa bana mı öyle geliyor ?
    bütçem max.1800.
    aradığım özellikler ;
    32'' Full HD 100HZ bu 3ü zaten bu bütçeyle mümkün görünüyor.
    kararsız kaldım. arkadaşımın c530 unda photoshop gibi görüntüyü gördüğümde samsungdan soğudum, philipste de altyazı sorunu var tavsiyelerinizi merak ediyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: normandiya

tv alıcam yada almalımıyım biraz daha beklemeliyim stoklarda bitiyor gibi mi yoksa bana mı öyle geliyor ?
    bütçem max.1800.
    aradığım özellikler ;
    kararsız kaldım. arkadaşımın c530 unda photoshop gibi görüntüyü gördüğümde samsungdan soğudum, philipste de altyazı sorunu var tavsiyelerinizi merak ediyorum saygılar
    5605 led diye geçiyor ama ince değil elektrik tasarrufu lcd olan 5405 den daha az.bildiğim kadarı ile 5405 in led deneni 5605 sadece bu fark var ama panelleri farklı ise görüntüleri farklı olacaktır.bu fiyat aralığında en çok tercih edilenler 5405 ve c650 dir burdaki kararda alıcıya düşüyor hangisinin görüntüsünü daha iyi bulması ve usb istiyor mu bu iki model için basit bir karar verme seçenekleri.genel olarak bu modeller seni memnun edecektir zaten paranda yeterli hatta bu paraya 40-42" bile alabilirsin bu modellerin.artık seriler yenileniyor mesela philipste bunların yerine 5805 çıktı ve ambilightı bile var samsungta bu sıralar değiştirecektir ve illaki iyi fırsatlar karşına çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

5605 led diye geçiyor ama ince değil elektrik tasarrufu lcd olan 5405 den daha az.bildiğim kadarı ile 5405 in led deneni 5605 sadece bu fark var ama panelleri farklı ise görüntüleri farklı olacaktır.bu fiyat aralığında en çok tercih edilenler 5405 ve c650 dir burdaki kararda alıcıya düşüyor hangisinin görüntüsünü daha iyi bulması ve usb istiyor mu bu iki model için basit bir karar verme seçenekleri.genel olarak bu modeller seni memnun edecektir zaten paranda yeterli hatta bu paraya 40-42" bile alabilirsin bu modellerin.artık seriler yenileniyor mesela philipste bunların yerine 5805 çıktı ve ambilightı bile var samsungta bu sıralar değiştirecektir ve illaki iyi fırsatlar karşına çıkacaktır.

Alıntıları Göster
    5605 goruntusu guzel,ve 46" olanı sadece 135w elektrik tuketiyor,sahsen 5405 e gore tercih edilmeli.aralarında fark varmı bilmiyorum,ustadlar acıklasınlar(mesala sharp panel ikisindede varmı)

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

5605 goruntusu guzel,ve 46" olanı sadece 135w elektrik tuketiyor,sahsen 5405 e gore tercih edilmeli.aralarında fark varmı bilmiyorum,ustadlar acıklasınlar(mesala sharp panel ikisindede varmı)

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarı ile 42pfl5405 lg ve 40pfl5605 ise sharp panel kullanmakta.ama daha küçük boyuttaki tv ler sevkiyata göre değişiyor ondan kesin bişey deyemiyorum.ama biraz önce yeni gördüm hepsiburada.com da 32pfl6605 modeli 1399 tl den satılıyormuş led ince 5000 in bir üst modeli diyebilirim ve 20.01.2011 tarihinde stoklarda olacakmış fiyat süper istersen bi bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbm333 -- 7 Ocak 2011; 20:21:59 >

• quote:

bildiğim kadarı ile 42pfl5405 lg ve 40pfl5605 ise sharp panel kullanmakta.ama daha küçük boyuttaki tv ler sevkiyata göre değişiyor ondan kesin bişey deyemiyorum.ama biraz önce yeni gördüm hepsiburada.com da 32pfl6605 modeli 1399 tl den satılıyormuş led ince 5000 in bir üst modeli diyebilirim ve 20.01.2011 tarihinde stoklarda olacakmış fiyat süper istersen bi bak.

Alıntıları Göster
    kafadan cevaplarınız için teşekkür ediyorum
    stoklarda 5805 bulunmuyor galiba 5805i istanbul bilişimde gördüm sadece ordanda alışveriş yapmak istemiyorum.
    6605 var teknosada 1799
    ambilight var mıydı 6605 te yazmamışlar?
    C6000 almadığıma pişman olurmuyum acaba
    daha fazla fiyat düşmesini bekleyemiyceğim ayrıca sıkıldımda ve stoklar bitiyor sanki. bana mı öyle geliyor anlamadım

• quote:

hepsiburada.com daki fiyat çok iyiymiş gerçekten. şu an garantisi nasıl oluyormuş diye siteye üye olup araştırmak üzereyim.
  • quote:

quote:

hepsiburada.com daki fiyat çok iyiymiş gerçekten. şu an garantisi nasıl oluyormuş diye siteye üye olup araştırmak üzereyim.

Alıntıları Göster
    az önce hepsiburada.com u aradım..
    32PFL6605 ürünün garantisini sormak için çünkü sitede belirtmemişlerdi. 24 ay garantili diyor fakat hangi şartlarda olduğunu ve daha önemlisi hangi firma kapsamında garantide olduğunu söylemediler ve bilmiyoruz kendiniz araştırın dediler çok ilginç değil mi ? belki siz biliyorsunuzdur; bu ürün acaba hangi garanti kapsamındadır ?
    Şimdi aranızdan biri çıkıp şu firma garantilidir dese. kesin emin konuşsa bile, ben nasıl güvenipte bu siteden alışveriş yapacağım?? tabi ki de yapmayacağım kendi sattıkları ürünün garantisini bilmiyorlar birde bana siz araştırın diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normandiya -- 8 Ocak 2011; 14:02:22 >

• quote:

tv alıcam yada almalımıyım biraz daha beklemeliyim stoklarda bitiyor gibi mi yoksa bana mı öyle geliyor ?
    bütçem max.1800.
    aradığım özellikler ;

32ex710 sony
    tavsiye tüm özelliklerde diğerlerinin verdiğinin fazlasını verecek
    bir model kendi patenti extra özelliklerle sony bravia akar.
    tam senin bütcen paranda artar ist bilişimde pahalı oraya bakma
    zaten yok orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalcup -- 8 Ocak 2011; 13:00:44 >

• quote:

az önce hepsiburada.com u aradım..
    32PFL6605 ürünün garantisini sormak için çünkü sitede belirtmemişlerdi. 24 ay garantili diyor fakat hangi şartlarda olduğunu ve daha önemlisi hangi firma kapsamında garantide olduğunu söylemediler ve bilmiyoruz kendiniz araştırın dediler çok ilginç değil mi ? belki siz biliyorsunuzdur; bu ürün acaba hangi garanti kapsamındadır ?
    Şimdi aranızdan biri çıkıp şu firma garantilidir dese. kesin emin konuşsa bile, ben nasıl güvenipte bu siteden alışveriş yapacağım?? tabi ki de yapmayacağım kendi sattıkları ürünün garantisini bilmiyorlar birde bana siz araştırın diyorlar

Alıntıları Göster
    hb de philips ler türkiye philips garantilidir.önemli olan eve geldiğinde yetkili servis ile açılan tvde bir sorun çıkarsa tutanak tutturup değişim işlemlerinin başlatmaktır.bu her tv için geçerlidir.ben hb den bir çok kez alışveriş ettim bu konuda bir sıkıntım hiçbir zaman olmadı ama kesinlikle böyle büyük ürünleri mağazada bir görüşebileğiniz bir muhattap bulup ordan almakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalcup

quote:

bütçem max.1800.
    aradığım özellikler ;

32ex710 sony
    zaten yok orda.

Alıntıları Göster
    32ex710 sony
    zaten yok orda.

hocam senin dediğin model değilde 32ex700 ünü buldum gold.com.tr de 1700 TL. fiyat uygun geldi de... şimdi seçim yapma zamanım geldi.. tv leri 2ye indirdim

PFL6605 mi EX700 mü ?

yorumlarınızı bekliyorum tavsiyede kabulümdür ps3 oynayacağım ve SD yayın için bütçe:max.1800

• quote:

32ex710 sony
    zaten yok orda.

hocam senin dediğin model değilde 32ex700 ünü buldum gold.com.tr de 1700 TL. fiyat uygun geldi de... şimdi seçim yapma zamanım geldi.. tv leri 2ye indirdim

PFL6605 mi EX700 mü ?

yorumlarınızı bekliyorum tavsiyede kabulümdür ps3 oynayacağım ve SD yayın için bütçe:max.1800

Alıntıları Göster
    sony ex700 6605 ten daha iyi ama fiyat sorun olmayacaksa daha iyi seçim olur senin için.

• Orijinalden alıntı: normandiya

32ex710 sony
    zaten yok orda.

PFL6605 mi EX700 mü ?

ben gene ex710 al derim birazdaha araştır yada bir süre bekle
    ex700 ile ex 710 arasında kasa farkı var görüntüde
    daha iyisi diyen vardı forumlarda
    ANINDAKAPINDA SİTESİNDE ex710 1595 tl 12 taksit
    ama ön sipariş vermen gerek ellerinde 40ex710 var nakit 1995 tl
    taksit 2145 tl
    zeytinburnunda yeri gittim gördüm.
    güvenilir bir şirket izlenimi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalcup -- 9 Ocak 2011; 2:14:39 >

• quote:

32ex710 sony
    zaten yok orda.

PFL6605 mi EX700 mü ?

ben gene ex710 al derim birazdaha araştır yada bir süre bekle
    ex700 ile ex 710 arasında kasa farkı var görüntüde
    daha iyisi diyen vardı forumlarda
    ANINDAKAPINDA SİTESİNDE ex710 1595 tl 12 taksit
    ama ön sipariş vermen gerek ellerinde 40ex710 var nakit 1995 tl
    taksit 2145 tl
    zeytinburnunda yeri gittim gördüm.
    güvenilir bir şirket izlenimi aldım.

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarı ile 700 bazı mağazalara 710 kodu ile geliyor yani 700 ile 710 aynı tv.

• quote:

bildiğim kadarı ile 700 bazı mağazalara 710 kodu ile geliyor yani 700 ile 710 aynı tv.

EX710 daha ince yerinde gördüm resimlerine daha dikkatli bakınca
    anlaşılıyor.
    ayrıca ex715 de kendinden uydu cihazı var
    aynı uydu cihazı ex705 de ex708 de ex709 dada var
  • quote:

quote:

EX710 daha ince yerinde gördüm resimlerine daha dikkatli bakınca
    anlaşılıyor.
    ayrıca ex715 de kendinden uydu cihazı var
    aynı uydu cihazı ex705 de ex708 de ex709 dada var

Alıntıları Göster
    EX500 almaya gidiyorum

• quote:

EX500 almaya gidiyorum

Alıntıları Göster
    şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan aldıktan sonra yorum ve resim eklemeyi unutma herkes yararlanır.
  • quote:

şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan aldıktan sonra yorum ve resim eklemeyi unutma herkes yararlanır.

Alıntıları Göster
    LG 32LD750 aldım.
    resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim
    yardımcı olduğunuz teşekkür ederim

• hayırlı olsun onunde cam olan modelmi bu?
    quote:

LG 32LD750 aldım.
    resimleri en kısa zamanda ekleyeceğim
    yardımcı olduğunuz teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

hayırlı olsun onunde cam olan modelmi bu?

teşekkürler.. hayır önünde cam yok..
    yarın tv gelecek resimlerini ve kullandıkça öğrendiğim özelliklerini yeni bir konu altında paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi normandiya -- 9 Ocak 2011; 22:19:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.