Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda uzun uzun okumalarım oldu lcd konusunda.Sharp ın kalitesi tartışılmaz ancak servis hususunda aynı şeyler söylenmiyor/söylenemiyor.Ancak Tosh un ZF serisini kaçırmış biri olarak kalitesinden ve yapılan teknik yorumlarından ötürü sharp ilgimi çekti.bütçe olarak baktığımda 46XL2E modeli(4500 taksitli,3500 tl nakit fiyatı)Sormak istedğim bu modele emsal yada daha iyi bir alternatif varmı aynı rakam cevresinde?Ve sunacağınız modelerin neye göre bu modelden daha artısı oldugunuda yazarsanız bilgi mahiyetindede burada birşeyler daha öğrenebiliriz.Herkesin vereceği yanıtdan ziyade Sn.albani ninde bu konudaki yorumunu bekliyorum.Bu arada sharp ı ENKAY garantisi altında alınabilceğini düşünün.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Selam Eğer Sharp Düşünüyorsan ben İB reklamlarında görmüştüm. çok uygun fiyatlı 52x20 modelini satıyorlar.
    Bakabilirsin.. İstesen..
  • Saol ama Hem Sharp hem İB hiçde iyi bir ikili değil bana göre
  • Aslında (SHARP) TV leri Kağıt Üzerinde Çok Ama Çok İİ TV,Lerdir (MS) En gerçekçi Tepkime Sürelerini..Bu Marka Bünyesinde Taşır_______Renk Doygunluğu ve 178 İzleme açısı Oldukça Geniş Tv,Ler Çıkartır Tüm Marka Ve Modeller (SHARP) Patenti Taşır Cidden Böle ..(LED) Panel (SHARP) Patentli Ki Buda Onu (KIeral Gösteriyo)
    Bakın Değerlerde İstatik_________________

Sharp LCD televizyon likid kristal ekran teknolojisini kullanmaktadır. LCD televizyonlardaki likid kristaller opak pencerelere benzemektedir. Bununla beraber bu pencerelere güç tatbik edildiği zamana bu pencereler şeffaf hale gelmektedir. Sharp LCD televizyonlar binlerce pencereye sahip olmaktadır ve cihazın arka kısmında bir ışık kaynağı da bulunmaktadır. Amacı En (LCD) Olanağını Dışar Çıkarmak __________

Ama Ülkemizde Sizde Biliyosunuzki..(SHARP) Pek Bi Teknik Anlamda Sıkıntı Servisleri Var Ve (İB) Bi Firmada Kendi Bünyesinde Satıyor Garanti Kısmı (ÇÖP)
    Ama Alınası Tvlerden Ben Bi Örn Vermek İstiyorum_______

SHARP LC-42X20E LCD TV Göz Atmanızı Tavsiye Ederim Şahsen Görmüş Biri Olarak ALınası Bi Model..Çok Çok İİİ Hızlı sahnelerde Ne 100Hz Ne başka açık ara diğer rakiplerinden önde idi (MS) Hususunda

• 46X20E içinde geçerlimi acaba 42 için söyledikleriniz?Boyut dışında +/- farkılılık gösterirmi?Dediğim gibi Sharp ı sadece ENKAYdan alınacak gibi düşünün.İB yada farklı bi yerden düşünmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

46X20E içinde geçerlimi acaba 42 için söyledikleriniz?Boyut dışında +/- farkılılık gösterirmi?Dediğim gibi Sharp ı sadece ENKAYdan alınacak gibi düşünün.İB yada farklı bi yerden düşünmüyorum

Kesinlikle Sayın Değerli________
  • Fiyat olarakda uygun X20E serisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fiyat olarakda uygun X20E serisi.

twistys

Arkadaşımın Ünitesi+(PS3) İle çekilmiş (NİNJA GAİDEN SİGMA) Ara yüzü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 17 Şubat 2009; 5:15:15 >

• Evet bir pastanede gördüm bu cihazı:)SD yayın vardı ayar konusunu bilemiyorum haliyle ama oldukça iyiydi görüntü.BegendimForumda bakmama ragmen XL2E serisini kullanan bulamadm.VArsa eger buradan bana ulaşabilirmi?Kullanmayıp inceleme fırsatı olan kişilerde olabilir.Zaten imkan buldugumda gidip kendim görücem ama yorumlarıda merak ediyorum.Çnkü 100hz ve rgb olması daha cazip görünüyor.Kaldıki sharp ın kagıt üzerinde bırakmadıgı özellkleri ile ünlüyken
  • Sn.albani ,uzmanlık alanınıza giren bu başlıkda bizlere bilgi paylaşablrmisiniz konu hakkında?Bu en azından benim için önem taşıyor.Eminimki faydalanacak arkadaşlarda olacaktır.Bu arada Çarkıfelek yarışmasına katılıcam yakın zamnda bir aksilik çıkmaz isearadılar beniDH in D siToshiba nın T siSharp ın Ş simi S simi neyse konuyu dağıtmayayım kendim daha sonra bilgileri aktarırım

• sayın Rdegerli nerdesiniz kaç aydır beri kaç tane başlık attım her yere sorular sordum ama şu SHARP konusu bi adam akıllı değerlendirilmedi forumda.
    ben 2 aydır Sharp 42XL2E modelini ciddi olarak düşünüyorum.hatta samsung 40A786 ve LG 42-6100 modeli ile arada kaldım baya.ama bursa en plus mağazında hepsini yan yana görme imkanım oldu.tabiki Sharp aynı yayında bile özellikle beyaz,kırmızı ve yeşilk renklerde harika bir üstünlüğü var.işte benim bugüne kadar alamayışımın tek nedeni Türkiye Distiribitörü olan En-Plus (enkya elektornik) bu işi ne kadar yapabiliyor.doğru düzgün müşteri hizmetleri yok.telefon numarasını açan adamlar bile ellerindeki stok durumunu bile doğru düzgün bilmeyip birde ahkam kesiyorlar telefonda.
    benim daha önceden bazı şeyler aldığım bursa en plus mağazı dürüst bir satıcı.adam hatta tek ölü piksel çıksın getir bana abi değişimi yapıcam diyor o kadarda emin ama işin ucunda o kadar para olunca insan sözlü teminatlara güvenmek istemiyor.
    ama benim içimden hala sharp hayranlığı devam etmekte.geçenlerde teknosada LG-6100 modelinin görüntü netliği baya dikkatimi çekti.renkler çok doğal sanki plazma gibi.ekran yansıma yapmıyor.fotbol maçı açık olmasına rağmen 100 hz kapalı olmasına rağmen hiçbir görüntü bozukluğu yoktu.kağıt üzerinde sharp 42xl2e ile nerdeyse aynı.ama tabiki kalite zemini ne kadar aynıdır bilemiyorum?
    samsung 40A786 ise led teknolojili ama fiyatı biraz uçuk.
    yani baya arada kaldım
    bir tarafta teknik servisi, adam gibi olmayan ama dünyada kalitesi belli bir marka.
    diğer tarafta teknik desteği harika olan ve her yerde size sahip çıkacak ama fiyatı biraz bütçeyi zorlayan bir marka samsung
    öbür tarafta ise marka olarak çok fazla türkiyede tutmayan ancak benim içime, görüntü kalitesi olarak hemde özellikleri gereği okeyi alan marka LG
    kafam çok karıştı hakketen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 20 Şubat 2009; 11:10:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drangelman

sayın Rdegerli nerdesiniz kaç aydır beri kaç tane başlık attım her yere sorular sordum ama şu SHARP konusu bi adam akıllı değerlendirilmedi forumda.
    ben 2 aydır Sharp 42XL2E modelini ciddi olarak düşünüyorum.hatta samsung 40A786 ve LG 42-6100 modeli ile arada kaldım baya.ama bursa en plus mağazında hepsini yan yana görme imkanım oldu.tabiki Sharp aynı yayında bile özellikle beyaz,kırmızı ve yeşilk renklerde harika bir üstünlüğü var.işte benim bugüne kadar alamayışımın tek nedeni Türkiye Distiribitörü olan En-Plus (enkya elektornik) bu işi ne kadar yapabiliyor.doğru düzgün müşteri hizmetleri yok.telefon numarasını açan adamlar bile ellerindeki stok durumunu bile doğru düzgün bilmeyip birde ahkam kesiyorlar telefonda.
    benim daha önceden bazı şeyler aldığım bursa en plus mağazı dürüst bir satıcı.adam hatta tek ölü piksel çıksın getir bana abi değişimi yapıcam diyor o kadarda emin ama işin ucunda o kadar para olunca insan sözlü teminatlara güvenmek istemiyor.
    ama benim içimden hala sharp hayranlığı devam etmekte.geçenlerde teknosada LG-6100 modelinin görüntü netliği baya dikkatimi çekti.renkler çok doğal sanki plazma gibi.ekran yansıma yapmıyor.fotbol maçı açık olmasına rağmen 100 hz kapalı olmasına rağmen hiçbir görüntü bozukluğu yoktu.kağıt üzerinde sharp 42xl2e ile nerdeyse aynı.ama tabiki kalite zemini ne kadar aynıdır bilemiyorum?
    samsung 40A786 ise led teknolojili ama fiyatı biraz uçuk.
    yani baya arada kaldım
    bir tarafta teknik servisi, adam gibi olmayan ama dünyada kalitesi belli bir marka.
    diğer tarafta teknik desteği harika olan ve her yerde size sahip çıkacak ama fiyatı biraz bütçeyi zorlayan bir marka samsung
    öbür tarafta ise marka olarak çok fazla türkiyede tutmayan ancak benim içime, görüntü kalitesi olarak hemde özellikleri gereği okeyi alan marka LG
    kafam çok karıştı hakketen

Yaşadığınız karasızlığı güzel anlatmışsınız gerçekten:)

Teknik destek biraz da şans işi anladığım kadarıyla.Forumda hemen tüm markalarda bu konuda sorun yaşayan üyeler mevcut.Sharp çoğu insana göre en iyi marka LCD de,tabii her modeli değil ama genel anlamda en iyisi diye biliyorum.Distrübütör firmanın,diğer firmalara göre çok daha kötü hizmet vereceğini düşünmüyorum.Model içinize sindiyse ve satıcıdan sözlü olsa bile bir teminat aldıysanız fazla da düşünmeye gerek yok bence.

Ölü piksel,ışık sızması ve bulutlanma gibi sorunlarda değişim için,satıcıdan söz alınabilen mağazalardan alışveriş yapmak en mantıklısı.Bimeks,Teknosa ve Vatan gibi yerlerde,bu sözkonusu bile değil.Enplus bu konuda sözle bile olsa güvence vermiş,bu çok önemli.

Saygılar..

• ben istanbul bilişim'den 46x20e aldım tavsiye ederim şimdi fiyatıda ucuzladı
  • istanbul bilişime sordum geçen hafta ama benim istediğim modelin 52XL2E olanını getiriyorlarmış.bana uymuyor çok büyük yani.o yüzden olmadı.ben 42XL2E olanını düşünüyorum.ayrıca birazda istanbul bilişim risk almak gibi geliyor bana.
  • ne kadar mesafeden izleyeceksiniz tv'yi?
  • http://www.enplus.com.tr/
    Sharp TV'lerde %30 a varan indirim.
  • benim izleme mesafem 2-2,5 metre filan olacak.yani 52 için az bir mesafe.zaten en plus mağazalarından buldum bende sharpın istediğim modelini.ama hala teknik servis ve malın arkasında ne kadar durabilecekler ondan korkuyorum.aklım o yüzden bi samsunga bide LG'ye kayıyor...
  • Benimde şuanda düşündüğüm marka tek kelime ile sharp.Alınabilcek tek yer ise haliyle enplus.Ben LG den daha kötü olacagını sanmıyorum.Benim önceki lcd m Maalesef LG idi.LG kibrit satsa ben sigarayı bırakırım.Söz uçar yazı baki kalır.Enplus dan bunu sözlü olarak duymaya çalşın tekrar ve hemen akabinde bunu yazıya dökün.Ondan sonrasında bi dkka bile düşünüp beklemeyin.Her marka modelde sorunlar olabiliyor.Tabiki teknik servis hususuda önemli bu durumda haklısınız bu derece kararsız kalmakda.Ama yazının oldugu yerde düşünmeden alablrsinz memnun kaldıysanız gördüklernzden.
  • 42sb55e hakkında yorumu olan varmı çokmu eski modeldir bu
    quote:

Benimde şuanda düşündüğüm marka tek kelime ile sharp.Alınabilcek tek yer ise haliyle enplus.Ben LG den daha kötü olacagını sanmıyorum.Benim önceki lcd m Maalesef LG idi.LG kibrit satsa ben sigarayı bırakırım.Söz uçar yazı baki kalır.Enplus dan bunu sözlü olarak duymaya çalşın tekrar ve hemen akabinde bunu yazıya dökün.Ondan sonrasında bi dkka bile düşünüp beklemeyin.Her marka modelde sorunlar olabiliyor.Tabiki teknik servis hususuda önemli bu durumda haklısınız bu derece kararsız kalmakda.Ama yazının oldugu yerde düşünmeden alablrsinz memnun kaldıysanız gördüklernzden.
  • Bu konuyu SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # olarak üst konular arasındaki KONU LİSTESİ'ne ekliyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.