Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: souldarkorn

quote:

Orijinalden alıntı: vfanger

quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

Arkadaşlar babam sharp 50" bir sharp almış. Ses 1 saniye geç geliyor. İlk başta uydu sinyal sorunu ve D smart sorunu zannettik. Fakat daha sonra bütün sinyalleri yüzde 100 yaptık yine ses gecikiyor. Adam heves etmiş kursağında kaldı. Allah rızası için bu ses kayma olayını nasıl düzeltiriz yardım edin.

Zaten altyazılarıda göstermiyor bu sharplar. Onu medya player aldım hallettim. Şu sese bir yol bulamadım. Tek umudum burası kaldı.

Merhaba.

Sorununuz çözüldü mü? Bende 50le752 var. 1,5 yıl önce almıştım. Aynı sorun bende de vardı. Teledünya ile kullanıyorum. Servis Teledünya'nın Hz ayarlarından düzeltmişti diye hatırlıyorum.
    Bir de TV'nin yazılımını güncelleyin ya da servis güncellesin derim.

Selamlar.

TV yazılımını güncelledim. D smart ile ilgili bir ayar yapılmadı. Sadece ses ayarlarından hem TV hem D Smart PCIM seçildi. Ama az da olsa gecikme var gibi. Olmadı servisi çağırmak lazım. Ama sharp garanti kapsamında gelecek yetkili servis nereden bulacağım ? O bile sıkıntı oluyor.

Merhaba.

Digicom ya da alt bayisi gelmiyor mu? TV yi onlar kurmadı mı?

Anadolu yakasında iseniz Ece Elektronik var. 0 216 359 23 23, 0 553 640 13 14. Digicom Yetkili bölge servisi.www.eceelektronik.com

Selamlar.

• vfanger V kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Geçen gün 60LE840 aldım, Mediamarkt/Optimum/Yenisahra'dan. İlgilenen olursa teşhirde 2 adet daha var PS bağlı. Ayrıca 1 adet 60LE857, 1 adet 60UQ10, 1 adet 80LE857,
    1 adet 70 iinç de mevcut (740 serisi olmalı kodunu hatırlamıyorum.)

Selamlar.
  • Selam arkadaşlar,
    Aşağıdaki cihazı düşünüyorum 2 el olarak alicam sizce uygunmudur yada onereceginiz baska marka varmidir?
    2000 tlye kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu televisyonu 1900 liraya alırsam ne zararım olur arkadaşlar.
    Benim düşüncem sharp 60 uq 10 du ama bütçem ona yetmiyor
    www.teknosa.com
    LED TV Fiyatları ve LED TV Modelleri - Hızlı Teslimat - Teknosa
    http://www.teknosa.com/urunler/110012744/sharp-lc60le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv

Sharpın bu modelinde çok sıkıntı yaşarmıyım acaba.
    Önceliğim kaliteli görüntü.

• Atilla Galya A kullanıcısına yanıt
    Bir bakayım dedim Tükendi yazıyor...
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    evet. şu anda öyleymiş.
  • Selamlar arkadaşlar

Sharp 50LE752V model televizyonda Turksat 4a ayarlarını bir türlü yapamadım. DVBC var DVBT falan bir sürü ayar var hiç anlayamadım. Yani aslında değil tv kullanıcısı, izleyicisi bile değilim ama aile yardım isteyince böyle oluyor malesef. Bu yüzden en açık bir şekilde anlatabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sırtlaneren34

Selamlar arkadaşlar

Sharp 50LE752V model televizyonda Turksat 4a ayarlarını bir türlü yapamadım. DVBC var DVBT falan bir sürü ayar var hiç anlayamadım. Yani aslında değil tv kullanıcısı, izleyicisi bile değilim ama aile yardım isteyince böyle oluyor malesef. Bu yüzden en açık bir şekilde anlatabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim..

Ben de sharp LC-40LE830E serisi kullanıyorum. Kablo tv de sorun yaşamadım ama merkezi uydu sistemi olan bir yere taşınınca 2 gün uğraştım.
    Forumlarda vs. çözüm bulamadım. En son harici kutu alacakken deneme yanılma ile sorunu çözdüm.
    Uydu ayarlarından diseqc anahtar kutusunda 4 uydu var'ı seçip, 1.SAT seçeneğinden Türksat'ı seçtim (diğer seçenekler olduğu gibi kalacak) sonraki ayarlarda 9650-10600 seçilecek.

Sonra program ayarından el ile ayar kısmında bilinen bir kanal için mesela show hd için Frekans 12209 Sembol 10000 Yatay Yüksek seçilerek aramayı başlatacaksınız. Dijital servis bulundu deyip sadece show hd gelecek kanal listesine. Eğer show hd sorunsuz şekilde gelmişse aynı menüde üstte ilave arama seçilip 5-15 dk arası tarama sonrasında kanallarınız gelecektir. Eksik kanalları el ile arama kısmından frekans bilgilerini girip aratarak tek tek ekleyebilirsiniz. Tavsiyem fabrika ayarlarına döndürüp sıfırdan doğru ayar yapmanız.
    Yoksa bir sürü abuk subuk kanallar da geliyor şifreli gibi görünüyor vs.

Eğer sorun yaşayan olursa yazsın elimden gelen desteği vermeye çalışırım.

Bu kadar neden uğraştın diye sorarsanız, sırf timeshift özelliği yüzünden.

• Elimde Sharp 49CFE5002E tv var. Bugün bir güncelleme yapmak istedim (usb ile) uzun süre bekledi ve güncelleme yapmadan kaldı. Artık görüntü gelmiyor. TV led i beyaz ve kırmızı yanıp duruyor. Bir çok yöntem ile servis menüsüne girmeyi denedim ama başaramadım. Kumandaya tepki vermiyor. Eski (1.05) firmware da yok sitesinde. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Ürün linkihttps://sharpconsumer.eu/de/product/5000-2/49-2/lc-49cfe5002e/
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.