Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman söylerim, bayiler ve servisler insanı markadan soğutuyor. Ben de zamanında Sony Center'la sorun yaşamıştım.
  • 60le857 alarak aranıza katılmış bulunuyorum arkadaşlar.aklınıza gelen tüm soruları sorabilirsiniz. tv yi alana kadar herkes çok yardımcı oldu bundan sonra yardım sırası bizde
  • Sharp bulutlanma problemleri en cok olan tv.ler arasinda sanirim. Ayrica digicom benim fotografini paylastigim yukardaki tv.ye normal dedi ya daha kalem pil almam digicomdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    ustad senin tvnin resimlerini gördüm.Allah yardımcın olsun inşallah para iadesi yada değişim alırsın.

Bugün kuruldu tv,evdeki panjurları indirdik ne kadar test varsa yaptık.bulut ışık sızması ölü-yaralı piksel falan yok çok şükür.zaten almadan önce 2 gün izledim mediamart ta geçici personel gibi oldum :)
  • Mahkemeyi kazanacagim yuzde yuz ama bu isin oraya gitmesi ayip. Hani kil musteri olsam idare edilebilir bir ayibi problem etsem neyse ama bildigin adamin ceketi ustune yansiyo bulutlanma adam hala bu normal diyor. Kulaklarin cinlasin digicom genel mudurluk teknik servis muduru ferhat

• quote:

Orijinalden alıntı: Mer.T

ustad senin tvnin resimlerini gördüm.Allah yardımcın olsun inşallah para iadesi yada değişim alırsın.

Bugün kuruldu tv,evdeki panjurları indirdik ne kadar test varsa yaptık.bulut ışık sızması ölü-yaralı piksel falan yok çok şükür.zaten almadan önce 2 gün izledim mediamart ta geçici personel gibi oldum :)

Tesekkur ederim bu arada. Siz resmen zar atmissiniz cift gelmis. hem magazadan hem media martk hem.sharp urunu almissiniz ve sorun cikmamis. Tek de gelebilirdi. Internetten almak sart turkiyede tv alinacaksa

• sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    tv almadan önce sizin konularınızı okudum ama fiyat çok avantajlı olunca dayanamayıp aldım açıkçası :) genelde internet üzerinden yaparım alışverişlerimi ama bu alışverişimden çok memnun kaldım çok şükür.
  • quote:

tv almadan önce sizin konularınızı okudum ama fiyat çok avantajlı olunca dayanamayıp aldım açıkçası :) genelde internet üzerinden yaparım alışverişlerimi ama bu alışverişimden çok memnun kaldım çok şükür.

Sevindim adina tekrar. Ben tv izlemekten sogudum. Sinirli gergin bir adam oldum bir aydir. :)

Ama inanin onlarca insani media markttan ve digicomdan alisveris yapmaktan vazgecirdim.

bunu da is edindim. Bu arada mevzuati ogrendim. Isin icindeki cakalliklari ogrendim. Simdi kimse benim sorunlarimi yasamasin diye elimden geldigince paylasiyorum tecrubelerimi.

daha cooook yolu var bu isin.

• merhaba sharp 60le652 led tv aldım daha önce diştürk disvir kullanıyordum sonra dijitürk eri verdikten sonra normal türksat kablosunu taktım uydu aklıcısı içinde olduğu dahili uydu alıcı kullanmadım malese arattığımda türksat 4a nın kanlarını buldu ama trt paketi hariç hepsin şifreli çıkıyor ve kanaları izleyemiyorum uydu ayarlarını yapamadım netten çok araştırdım bir sonuca ulaşamadım en son sizin forumunu baye zengin içerikli geldi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdieden teşşekür ederim
  • mert bey teşşekür ederim türksat 4 kanlarrını buluyor ama şifreli gösteriyor galiba diji türkün şifreli kanlarını görüyor
  • digitürk ün anteninden gelen kabloyu mu takıyorsun tvye? türksat antenin varsa ondan gelen kabloyu takıp dene
  • quote:

http://www.sharp.com.tr/cps/rde/xbcr/documents/documents/Marketing/Operational_manuals/LC39LE650-LC39LE651-LC39LE652-LC50LE650-LC50LE651-LC50LE652-LC60LE650-LC60LE651-LC60LE652_eu2_tr.pdf

buraya bi göz at kardeşim

mer bey ilginiz için teşşekür ederim burdan daha öncede kanları ayarladım ama aynı sorunu yani trt pakeketin dışında hepsi turksat4 a kanları şifreli veriyor bu konuda daha açık yardım edereseniz çok sevnirim

• quote:

digitürk ün anteninden gelen kabloyu mu takıyorsun tvye? türksat antenin varsa ondan gelen kabloyu takıp dene

hayır dijitürk takmıyorum türksatın kablosunu takıyorum inanki kaç saatir uğraşıyorum sinir oldum bu arda tekrardan yardımınız için tşşekür ederim galiba çözülmüyecek gibi acaba yeni frkans bilgilerimi girilmesi lazım anmadığım neden şifreli geliyor kanlar
  • Hocam al bitane uydu alicisi bence hd olanlardan.minik olanlardan var bende dahili uydu alicilarina sinir oluyorum bende :)

• selamlar
    harddisk yada usbden film izlemek istediginizde filim adı ile alt yaının adı aynı olmalı yoksa tv alt yazıyı görmüyor.
    birde alt yazıyı açmak veya kapatmak için kumandada en altta yer alan renkli düğmeler var kırmızı olan düğmenin üstündeki tuşa basın(dikdörtgen içinde altı cizgili olan)

birde türkçe ingilizce sesli bir film varsa elinizde kumandadan I/II/I+II olan düğmeye basarsanız film türkçe yada ingilizce olur.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102261044&p=1#102261044

• Selam 60le857 modelini mediamarktta 4000tlye önerdiler. Fakat sizin sıkıntınızı okuduktan sonra kararsız kaldım. Dediğiniz gibi hem MM hem mağazasüdan hemde Digicom. Bilemedim, zar atmalı mıyım. @sabahattin ali

Diğer yandan üstadlara da sorayım. Bu tv bu fiayata nasıl? Heşeyinin iyi çıktığını farz etsek, Değer mi almaya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma genel olarak bakinca her markada ciddi sorunlar var. Tr.de satilan ledlerin ciddi bir oraninda sorun var. Bendeki bulutlanma hakikaten izleme keyfini yerle bir ediyiyor.

Hele hele 60 inc led.lerde sorun cikma olasiligi cok daha fazla. Magazadan alirsa sorun ciksa da normal diyecek digicom. Ya Mahkemeye gideceksin ya kabul edeceksin. Cok ciddi risk var. Kaldi ki media markt bu tv.yi neden internetten satymiyor?

Amaclari satmaksa daha cok kisiye ulasacak olan alan internettir. Neden yok internettE ?

Led alacaksaniz netten alin derim

• merhaba. 1 sene önce aldığım 40' led im var ve bu gün çok garip birşey oldu. sabah evden çıkar iken tv yi kapatıp fişini çektim. akşam annem eve gelince tv yi açmak istiyor ama açılmıyor. normalde. mavi ışık yanıp sonra tekrar kırmızıya çevirir. bizde kumanda dan açma tuşuna basarız. tekrar mavi Işık yanar sharp Yazısı çıkar tv ıçılırdı. ama şu anda kumanda dab açmak için tuşa basıyoruz. mavi Işık yanıyor ama sharp Yazısı gelmıyor. yaklaşık 1 dakika sonra mavi ışık da sönüyor. tv sanki fili çekilmiş gibi gücü kesiyor. be ettiysek açılmadı tv. fikri olan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.