Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi serileri vestel üretiyor bilgisi olan var mı ?
  • SD görüntülerde normal tv ler gibi görüntüsü var aman aman bir farklılık yok.
  • Arkadaşlar Sharp 60" 3D smart LCD TV 2099 TL alınırmı?

SHARP LC60LE752V DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TVhttp://www.teknosa.com/urunler/110012744/sharp-lc60le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    Ben 6 ay kullanılmışını evdeki eski 47" LG ve üzerine 2050 lira vererek takasla almıştım.
    2099 lira bu tv için çok iyi fiyat.
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    Kardeş teknosada bu fiyat gözükmüyor düne özel bir fiyatmıydı acaba ? Birdehttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sharp-lc-50le762e-smart-3d-full-hd-led-tv-4-gozl-155842506 bu televizyon alınır mı tavsiye edermisiniz arkadaşlar ?
  • aKMel A kullanıcısına yanıt
    Ben mesajı yazarken kontrol ettiğimde 2099 olarak görünüyordu.
    Şimdiyse 2999 olmuş. Büyük ihtimalle yanlış yazılmıştı ve düzelttiler.
  • Keşke hemen alsaydınız :D Neyse bu sharp modeli için yardımcı olabilecek birileri yok mu ?
  • Sorunuz varsa yardimci oluyum bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LC60LE857E

TV de altyazıda türkçe karakter sorunu çözümü konusudan bilgi varmı?
  • Arkadaslar merhaba ;
    Sharp LC50LE752V modeli televizyon almak istiyorum .herkezin yorumlarina baktim iyi kotu herkez birsey diyor. Gerc3k sharp kullanicilarinden destek istiyorum sizce nasil bir televizyon verdiginiz parani karsiligini alabiliyormusunuz. iyimidir ?

• [simage][/simage] 60 le857 konusunda turkce karakter kisminda bir cozum yok ne yazikki
    50 le752 konusunda ise panel. Kalitesi olarak isik suzmesi 0 dir film oyun harici baglancak hersey icin yeterli seviyede uydusunda 2 sn gecikmeli olarak kullanilir ama merkezi sistem varsa ayriyetten uydu takmanizi tavsiye ederim cunku antenden gelen voltaj yuksek olabiliyor ya mainboard i kitler ya da bozar bosa masraf Internet konusunda yakinda modem varsa int baglanir kablosuz k 400 destegi vardir isinize yarar ama digerleri ile kapisamaz Internet konusunda ama idare eder kablolu baglamak daha iyidir. 8 serisi disinsa tam kullanma kapasitesi degil ama panel. Olarak iyidir 3d aktif tir azicik yavastir ama goruntuyu gorunce digerlerinden fark anlasilir

• @embsrb

Siz satıcımısımız acaba?

Ayrıca yazdıklarının çoğu da yalnış!

++
  • Sayin albani ustad satici degilim bendede 857 ve 752 var onun icin yazdim

• peki anladım teşekkürler+

ancak bilmediğiniz bazı konularda ltf yalnış şeyler yazmayın zira Sharp konusu genelde dikkat çekici ve marka bazında bilinen/aranan ama bazı sebeblerden
    en az satılan paneller olarak epeyi farklı özellikleri vardır,hatta diğer hiç bir üreticiye benzemez Sharp ve bende onların içidnen gelerek Sharp çok ama çok farklıdır

dolayısıyla doğru bilgi vermek gerekiyor,netice de çoğu insan özellikle ebatı sebebiyle F/P olarak bunları alıyor,ama yüksek oranda "malum sorunları" çıkıyor!

Digicom ise modaya uymuş vaziyet de diğerleri gibi bunlar da sorun olan hemen her bir şeyi "normal abi" diye sallıyorlar

Ve işin bok tarafı ise bazı örnek resimlerini çeşitli başlıklarda görebilirsiniz çok kötü homojenite+baclit sorunu olan paneller vardır ve Digicom bunlara bile "normal" dir diyebiliyor!

Seri farketmeksiniz tüm Sharp lar aynen böyledir! ama kimisi serisi daha yuğun kimi serisi ise daha az yoğun ama yüksek oranlarda bu sorunlar çıkıyor!

Bu arada Avrupada en az satılan markadır Sharp ve sonra Pany ve Tosh,ancak Sharp ların özellikle baclit sorunu malum olduğu üzere EDGE-LED olunca bunlar ebat
    büyüklüğüne bağlı olarak daha da artıyor ayrıca ebat büyük olunca candela değeri(ışık gücü) tuturmak için yüksek LED ışık kullanılıyor ve zaten filim de burada kopuyor

Bir diğer ifadeyle 60 ve üstünde EDGE-LED kesinlikle doğru bir baclit sistemi değildir ama herifler üç-kuruşa maliyet sebebiyle teknik olarak eksik panel çıkarıyorlar!
    Baclit Direct-LED(Full-LED) olan bazı az da olsa Sharp paneller vardır ama ebat yine çok büyük olduğu için ve en önemlisi "Local-Dimming Engine" sistemi olmayınca
    EDGE-LED kadar olmasa bile malum sızmalar ve dahi homojenite bozukluğu bile olmaktadır!

Sharp bu panelleri Kıta/Ülke bazı olarak bir kaç sene önce sattığı Çin/Malezya fabrikalarından çıkarıyor,maliyetleri gördüğünüz gibi ciddi düşük olduğu için komik
    rakamlara satılıyor aksi olsa idi Sharp-Avrupa panelleri Araba parasına satılırdı! zaten bugüne kadar toplam 3 tane seri çıkarmıştı Sharp-Avrupa olarak(HD1/XS1/925)

gerisi Çin işi bazıları da "dandik" malzeme/kalite dediğimiz panellerdir!

SHARP TFT-LCD işinde en iyisidir,teknoloji üreten,teknik üreten sonra bunların Lisanslarını diğer tüm ana üreticilere satan(lisans kiralama) tek üreticidir

Kısaca bu işte süperdir ama tek sorun ortada heriflerin referance veya bunu geçtim adma gibi panelleri yok(sadece Japan ve kısmen USA de vardır)

Bir de acaip özel panelleri vardır,kafa sıyırtan cinsinden kalite ve fiyatları vardır ama bunları da göremezsiniz++

Hadi iyi seyirler

CAN++

• aKMel A kullanıcısına yanıt
    Evet teşhir ürünleri özel fiyattı. Aldım ürünü bir sorun yok gibi şimdilik. Gözlük olmadığından 3 boyu deneyemedim.

Usb kayıt özelliği için usb 2.0 disk gerekiyormuş onuda deneyemedim. Smart tv'yi eşim denemiş memnun.

Teknosada "Takip Et" seçeneğini tıklayın. Açılan pencereden fiyatı şu fiyata düşünce haber veri tıklayın. Fiyatı 2099 'a kadar çekerler eğer 2199 girerseniz önceliğiniz olur. 1-2 saatte yada 1-2 günde fiyat düşecektir büyük ihtimalle düşüncede alırsınız.

Ellerinde 15 adet civarında vardı. 2099 TL'ye düşünce aldı bir çok kişi şimdi baktım sadece 5 mağazada kalmış her mağazada 1 tane olsa 5 tane var yani isterseniz mağazadan birini kafalarsanız fiyatı düşünce arar sizde 50TL falan çocuğa verirsiniz bahşiş.

Not: Sharp artık Türkiyeden çekiliyor fakat sözleşmelere göre satılan ürünlere 2 sene destek vermek zorundalar o yüzden teknik servis sıkıntısı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Teknosanın önerdiği tekno garanti'yi yaptırmayın çünkü 3 sene sonra sharp olmayacak.

• hakannyilmaz H kullanıcısına yanıt
    Amacınız güzel görüntüyse beklentilerinizi karşılar. Smart tv idare eder diyor herkes ben telefon, bilgisayar varken ihtiyaç duymadım.

Televizyonun asıl işi görüntü seyretmektir ve sharp'ın ekran ve görüntü kalitesi diğer televizyonlarda iyi loewe dışında.

Sharp piyasadan çekildiği için fiyatlar dibe vurdu firmalar tutturabildiğine satıyor. 1 sene içerisinde ellerinde kalan sharp'ları satamayanlar maliyete vermek zorunda kalacak çünkü servis garantisi kalkacak.

Bu yüzden hepsiburada.com teknosa.com gibi sitelerde fiyatı düşünce haber ver kısmını kullanıp çok daha ucuza almanız mümkün.
  • Arkadaşlar babam sharp 50" bir sharp almış. Ses 1 saniye geç geliyor. İlk başta uydu sinyal sorunu ve D smart sorunu zannettik. Fakat daha sonra bütün sinyalleri yüzde 100 yaptık yine ses gecikiyor. Adam heves etmiş kursağında kaldı. Allah rızası için bu ses kayma olayını nasıl düzeltiriz yardım edin.

Zaten altyazılarıda göstermiyor bu sharplar. Onu medya player aldım hallettim. Şu sese bir yol bulamadım. Tek umudum burası kaldı.
  • Acil yardıma ihtiyaç var. Benim 4 senelik 40LE814 dünden beri arıza çıkarttı. Televizyon durduk yere kapanıyor. Sonra açılmaya çalışıyor, güç ışıığı yanıyor, ama açılamıyor. Güç ışığı yanıp sönüyor. ve bir süre sonra açılıyor. Tekrar belirsiz bir süre sonra aynı sorun kendini tekrarlıyor. Sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

Arkadaşlar babam sharp 50" bir sharp almış. Ses 1 saniye geç geliyor. İlk başta uydu sinyal sorunu ve D smart sorunu zannettik. Fakat daha sonra bütün sinyalleri yüzde 100 yaptık yine ses gecikiyor. Adam heves etmiş kursağında kaldı. Allah rızası için bu ses kayma olayını nasıl düzeltiriz yardım edin.

Zaten altyazılarıda göstermiyor bu sharplar. Onu medya player aldım hallettim. Şu sese bir yol bulamadım. Tek umudum burası kaldı.

Merhaba.

Sorununuz çözüldü mü? Bende 50le752 var. 1,5 yıl önce almıştım. Aynı sorun bende de vardı. Teledünya ile kullanıyorum. Servis Teledünya'nın Hz ayarlarından düzeltmişti diye hatırlıyorum.
    Bir de TV'nin yazılımını güncelleyin ya da servis güncellesin derim.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: vfanger

quote:

Orijinalden alıntı: souldarkorn

Arkadaşlar babam sharp 50" bir sharp almış. Ses 1 saniye geç geliyor. İlk başta uydu sinyal sorunu ve D smart sorunu zannettik. Fakat daha sonra bütün sinyalleri yüzde 100 yaptık yine ses gecikiyor. Adam heves etmiş kursağında kaldı. Allah rızası için bu ses kayma olayını nasıl düzeltiriz yardım edin.

Merhaba.

Sorununuz çözüldü mü? Bende 50le752 var. 1,5 yıl önce almıştım. Aynı sorun bende de vardı. Teledünya ile kullanıyorum. Servis Teledünya'nın Hz ayarlarından düzeltmişti diye hatırlıyorum.
    Bir de TV'nin yazılımını güncelleyin ya da servis güncellesin derim.

Selamlar.

TV yazılımını güncelledim. D smart ile ilgili bir ayar yapılmadı. Sadece ses ayarlarından hem TV hem D Smart PCIM seçildi. Ama az da olsa gecikme var gibi. Olmadı servisi çağırmak lazım. Ama sharp garanti kapsamında gelecek yetkili servis nereden bulacağım ? O bile sıkıntı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.