Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wifi için harici dongle ile geliyor ve çekim kalitesi de
    dahili olanlardan çok daha iyi... Smart özellikleri de
    genel anlamda piyasadakilerden farklı değil ve üzerinde
    hazır gelen linklerle ne kadar iş görebilirseniz o kadar işte.
    Zaten bunların çoğu üyelikli ve paralı sistemler olup, diğer
    ülkelere hitap eden içerikler yayınlıyor. Yani maksat smart
    değil ticaret yine. Yavaş çalışan web browseri de kumandayla
    kullanmak çok zor, kablosuz klavye mause ile kullanmak gerek
    ama bu da kasma yapıyor. Flash özelliğinin olmadığını söylemek
    bile gereksiz. Zaten bu smart özelliklerini kullanmaya uğraşmak
    yerine bu işi görebilecek bir cihaz almak en akıllıca iş olur.
    Hele bu aralar Android yerine İntel işlemcili ve Windows sistemli
    yeni ve makul fiyatlı cihazlar çıkmaya başlamışken...
  • Sonuçta TV alıyoruz, bilgisayar değil. Bu işleri ayrı cihazlarla yapmak en mantıklısı.
  • izmirbay kullanıcısına yanıt
    Kutudan mi çıkıyor wifi yoksa harici mi satiliyor bendeki kutudan öyle birşey çıkmadı çünkü sadece kumanda ve 2 adet pil çıktı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Kutudan mi çıkıyor wifi yoksa harici mi satiliyor bendeki kutudan öyle birşey çıkmadı çünkü sadece kumanda ve 2 adet pil çıktı...

TV ile birlikte veriliyor,ya usb portunda takılı olmalı ya da kutu da ayrıca olmalı . Servis kurduğu için dikkat etmedim ama TV ile birlikte verilen kumanda gibi usb wifi aparatıda olmalı . Eğer yok ise bence aldığın yerden istemelisin .

Ayrıca digital ses çıkışıda mevcut, USB1 portunun hemen yanında .

• sismese kullanıcısına yanıt
    Eyw arkadaşım sağolasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Bu tv'yi almayı ben de düşündüğüm için Teknosaya sormuştum ,wi-fi adaptör kutuyla geliyor demişlerdi.
    Size gözlük kaç adet geldi?
    Bir de teknosa sitesinde 2999 fiyatlı 2 sharp 60le 752 ürünü var.Teki gözlük hediyeli,diğeri hediyesiz görünüyor. Siz hangisini almıştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 11 Ocak 2015; 19:12:36 >
  • gurbuz G kullanıcısına yanıt
    2 gözlük geldi tv kutusunda degilde kargoyla yolladilar tv den nasil wifi çıkmıyor anlamadim kutuyu tekrar kontrol ettim ancak yok teknosayi aradim servis e çıkmadı diye rapor tutturup bize mail atin dediler bakalim yarinda bunla ugrasacam..

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Sanki sitede gözlük tek gibi.. Mail atıp sordum iki gözlük göndereceklerini teyit ederlerse ben de alacağım bu tvyi. Dsmart üyesiyim,zaten çoğunlukla HD kanal izliyorum. Umarım fiyat yükselmez bu arada :)
    Peki hiç 3Dsini test etme imkanınız oldu mu? HD kalitesi iyi yazmştınız zaten.
  • jackbauer@ Arkadaşların dediği gibi tv ile beraber geliyor, araştırıp vermelerini sağlayın.
    gurbuz 3d gerçekten başarılı ancak derinlik ayarı vs. yok. 2d=>3d çevrimiyse bana zayıf geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbuz

Sanki sitede gözlük tek gibi.. Mail atıp sordum iki gözlük göndereceklerini teyit ederlerse ben de alacağım bu tvyi. Dsmart üyesiyim,zaten çoğunlukla HD kanal izliyorum. Umarım fiyat yükselmez bu arada :)
    Peki hiç 3Dsini test etme imkanınız oldu mu? HD kalitesi iyi yazmştınız zaten.

Bir önceki sayfada teknosa linki vardı 2 gözlüklü hatta 300 tl alışveriş çekiyle birlikte görünüyordu .
    Ben mağazadan satın almıştım 2 gözlüklü olarak.

2d=>3d çevrimi nasıl oluyor, gözlükte 2 konum birisinde 3 boyutlu görüntüyü 2 boyutlu izleyebiliyorsunuz.

Ama 2 boyutlu görüntüyü 3 boyutlu izlemek nasıl oluyor,yani herhangi bir kanal da ki 2 boyutlu yayını 3 boyutluya mı çevirmeye çalışıyor.

@izmirbay

• Bu aksam kurulumu yapilan 60uq10 tv.de bulutlanma cikti. Sifir urundu guya. Kac saat kullanildigina bakilamadi. Servvis raporunu imzalamadim. Kac saat kullanildigini nasil gorebilirim. Lutfen yardim

• sismese kullanıcısına yanıt
    Kumandadan 3d moduna basınca çıkan menüde 2d>3d yazan yer açık konuma getirilince
    normal 2d yayınlar yapay olarak 3d oluyor. Özellikle hd yayınlar biraz daha başarılı ama
    gerçek orijinal 3d çekim gibi asla değil.

• arkadaşlar pazar günü sharp 60uq10 aldım media markttan, kapalı kutu. kurulum esnasında Kullanım saatine bakılamadı. (yalan söylediklerini düşünüyorum koskoca izmir yetkili servisinde
    güya servis kumandası yokmuş. Sorun yaşadık bu konuda. TV bakmaktan yorulduğum için geri göndermedim.
    teslim alırken teslim tutanağını "kullanım saatine daha sonra bakılacak ve çıkacak süreye göre
    iade hakkım saklıdır" gibi bir şerh düşerek imzaladım. Servis kurulum raporunu imzalamadım. Garanti belgesi imzalanmadı.

kurulum bittikten sonra siyah ekranda bulutlanma fark ettim. dört köşede de yoğun parlaklıklar var.
    Bunlar ışık sızması mı? Ayrıca kullanım saatine nasıl bakabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

ellerinde bir adet daha kapalı kutu var. Aynısı ile değiştirmeye çekiniyorum şimdi.

Bu tv.lerde yaygın bir ışık sızması veya bulutlanma sorunu olup olmadığını bilen var mı?
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: sabahattin ali

arkadaşlar pazar günü sharp 60uq10 aldım media markttan, kapalı kutu. kurulum esnasında Kullanım saatine bakılamadı. (yalan söylediklerini düşünüyorum koskoca izmir yetkili servisinde
    güya servis kumandası yokmuş. Sorun yaşadık bu konuda. TV bakmaktan yorulduğum için geri göndermedim.
    teslim alırken teslim tutanağını "kullanım saatine daha sonra bakılacak ve çıkacak süreye göre
    iade hakkım saklıdır" gibi bir şerh düşerek imzaladım. Servis kurulum raporunu imzalamadım. Garanti belgesi imzalanmadı.

kurulum bittikten sonra siyah ekranda bulutlanma fark ettim. dört köşede de yoğun parlaklıklar var.
    Bunlar ışık sızması mı? Ayrıca kullanım saatine nasıl bakabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

ellerinde bir adet daha kapalı kutu var. Aynısı ile değiştirmeye çekiniyorum şimdi.

Bu tv.lerde yaygın bir ışık sızması veya bulutlanma sorunu olup olmadığını bilen var mı?
    Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

saygılar

Işık sızması hep var sanki, özellikle ekranda görüntü yokken ve de ekran uzun süre açık kaldıysa siyah ekranda beliriyor, sanırım burada önemli olan bu sızmanın normal yayına yansıması ki ben özellikle karanlık sahnelerde daha yoğunlukla dikkat ediyorum bi r etkisini göremedim .

Kuruluma gelen arkadaşa sormuştum sonrasında genel olarak led ekranlarda olduğunu söylemişti , ilerleyen günlerde artıp artmayacağını sorduğumda ise bununla şimdiye kadar karşılaşmadıklarını söyledi .

Benim bu belirttiklerim 60le752 için bu arada .

• Malesef Sharp kadar bu işin mucidi kaliteli bir firma şu Edge led işinde çuvalladı panelleri Dükkan ortamında fena Işık Altın'da bile Işık kaçırdığı görünüyor evde normal izleme seviyesinde kontrast 2/3 seviyesindeyken Göze batıyorsa mutlaka servis çağırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni modeller hakkında bilgi var mı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_102261044/tm.htm

bu başlığa bakıp fotoları inceleyip yorum yazarsanız sevinirim. Bu ve benzeri paylaşımların mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaşması hepimizin yararına. Bir gün hepimiz bir aşıverişle ilgili mahkemelik olabiliriz.

Desteğiniz için teşekkür ederim şimdiden.
  • Ben de dün Bursa Nilüfer MediaMarkt'tan Sharp LC60UQ serisi tv aldım. Indirimli fiyattan 1000₺ daha indirim yaptılar ve 5000₺'ye aldım. Tecrübelerinize dayanarak görüntü ayarlarında ne yapmamı önerirsiniz?
    Kontrast,arka ışık,parlaklık,renk,ton,keskinlik ayarları nasıl olmalı?

• Digicom berbat durumdaki 60uq10 model sharp tv icin normal dedi. Mahkemelik olduk. sharp alirken on kere daha dusunun derim

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.