Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)

Panasonic CES 2012 de yaptı yine yapacağını helal olsun.

www.panasonic.com
    Temporarily Unavailable
    http://www.panasonic.com/promos/ces/2012/product-lineup.aspx

Yukarıda ki linkte ki videonun altına doğru bakın panasonic ne kadar çok 2012 tv modeliyle katılmış ces 2012 fuarına, diğer firmalara bakıyorsunuz 1-2 tane model özellikle samsung ve lg gelmişler yaptıkları bir tane oled tv yi tanıtıyorlar.

Sen bu oled tv yi 2014 den önce tüm insanlığa ulaştıramayacaksın. İlk etap da fiyatları pahalı olacak, üstelik bu sene bazı ülkelere bu tv yi ithal bile etmeyeceksin. Özellikle Kore, Japonya ve abd pazarında boy sergileyecek oledlerin. Toshiba 1-2 tane eh işte dedirtecek amiral gemisi modellerini tanıttı. Bir tek sony panasonic kadar olmasa da epey model tanıttı.

E şimdi bakıyorsunuz. Bir çok tv firması ces2012 yi ciddiye alıp bol bol tüketici endeksli modellerle iyi bir şekilde hazırlanmamışlar. Hesi ben en iyisini yaparım diye prototip ürünlerle şekil yapma derdinde

Niye çünkü doymuşlar paraya, floresanlı lcd nin arkasına daha ucuz maliyetli led lamba takıp yıllardır yeni teknoloji diye sundular insanlığa ve misli misli kar elde ettiler.

Panasonic firmasına bakıyorsun. Hem plazma hem led lcd pazarında mücadele ediyor. Plazmada en uzman firma konumunda bu sene led lcd ler de de kendini kanıtlayacak gibi çünkü ces2012 ye bakıyorsunuz. Tam tamına 6 yeni plazma, 6 yeni led lcd, 1 yeni lcd modeliyle tam 13 adet yeni tüketici odaklı ürünlerini tanıtıyor. Öyle LG - Samsung un oled tv leri ve Toshibanın gözlüksüz 3D tv leri gibi prototip veya ulaşılması zor ürünler değil. Hepsi her gelirden insana hitap edecek şekilde yapılmış 2012 tv ler.

Ben daha önceki bir yazımdahttp://forum.donanimhaber.com/m_55977279/tm.htm 2012 yılının panasonic firmasının yılı olacağı ve özellikle zaten az sorunlu olan plazmalarını dahada sorunsuz hale getirip bizlere sunacağını belirtmiştim. Bir de led lcd pazarında yeni tv leri ile çok iddialı olduğunu ces2012 fuarında belirtmelerinden ve tanıtmalarından sonra ben 2012 nin panasonic yılı olacağına kesin gözüyle bakıyorum artık.

Diğer firmaların her keseye her kullanıcıya uygun doğru dürüst tanıttığı bir tv yok. Nasıl iş bu anlamadım. Ces 2012 yi tv alanında panasonic den başka takan olmamış, panasonic dışı tüm firmalar artislik yapmak amaçlı tv tanıtmışlar. Taa 2-3 yıl sonra yaygınlaşacak bir teknolojinin tv sinden 1 er adet yapmışlar insanlığa tanıtıyorlar. Hadi oradan 2012 için ne yaptınız. 2011 led lcd lerinizin adını değiştirip yeni tv diye sunacak mısınız. 2012 de ne satacaksınız çok merak ediyorum harbiden. Herhangi bir şey tanıtmadınız.

Valla değerli dostlar ben panasonic firmasını ces 2012 yi ciddiye alıp bol bol yeni modellerle (tam 13 adet tv) ile dört dörtlük hazırladığı için tebrik ediyorum.

Bence 2012 model tv ler de en çok panasonic pazar payına sahip olacak. Zaten plazmalarının kalitesini de ispatlamış e birde led tv lerinin kalitesini ispatlarsa (ispatlayacağına inanıyorum da) panasonic 2012 de panel firmaları arasında lider firma olur.

Not: Panasonic firması diğer firmalar gibi sadece Çin de üretimi benimsememiş aksine Çek Cumhuriyeti gibi daha kaliteli iş gücüne sahip ülkeler de de tv üretimi yapan bir firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 31 Mart 2012; 17:44:57 >

• panasonic firmasını hep taktir edip begenmişimdir. çok kaliteli ürünler yapiyorlar.

ama ben tv de forumda paylaştıgım incelemelerde görülebilecegi gibi sony led serilerini tercih ediyorum.

plazma almış olsaydım bu kesinlikle panasonic olurdu.
  • Teşekkür ederim Fatih üstadım. Sen ve senin gibi bir çok üstadın değerli yorumları Türkiye de tv alacak vatandaşlar için çok önem teşkil ediyor.
  • Panasonic zaten PDP te tekel oldu, diğer ana üreticiler - Samsung & LG - bantlar boş kalmasın diye PDP üretim yapıyorlar. Ancak Panasonic halen taviz vermiyor, yeni PDP modellerinin de iyi olacağına eminim.

LED LCD modellerini pek takip etmiyorum Panasonic de pek önem vermiyor(du) bunlara, dikkatimi çeken Full LED aydınlatmalı IPS panel E50 ve FPR gözlük kullanan ET5 modelleri oldu. Sanırım iki modelin panelini de LGE den almışlar, iyi bir motion engine yapabilirlerse bu iki LCD tabanlı cihazı da iyi iş yapar bana göre.
  • ET5 özellik olarak fena durmuyor.
  • Ben de az önce Panasonic'in CES 2012 izlenimlerini okuyordum bloglardan. Fuarda tanıttığı neredeyse tüm LED'lerin 3D fonksiyonuna sahip olduğu yazılıyor bloglarda. Şimdilik hala takip etme aşamasındayız, paneller hakkında bugünden yorum yapmak söz konusu olmaz. Plasmalarda Panasonic üstünlüğünü kabul etmeyen yoktur zaten, bakalım yeni seri LED LCD panellerde neler çıkacak araştırdıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 12 Ocak 2012; 17:34:31 >
  • Oyuncuların tv araştırmasına son verecek tüm sıkıntılarını giderecek tv yapıyoruz diyorlardı. Ses soluk çıkmadı. Acaba bu led ler den birinin input lagı çok mu düşük oyuncu tv si diye onumu sürecekler arenaya
    Eğer öyleyse silip süpürür piyasayı

Yada ekran yanmasını tamamen ortadan kaldıran bir plazma mı var aralarında onumu sunacaklar oyuncu tv si diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu #
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler
  • web browser gibi özellikler eklenmiş panasonic güzel ürünler yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Oyuncuların tv araştırmasına son verecek tüm sıkıntılarını giderecek tv yapıyoruz diyorlardı. Ses soluk çıkmadı. Acaba bu led ler den birinin input lagı çok mu düşük oyuncu tv si diye onumu sürecekler arenaya
    Eğer öyleyse silip süpürür piyasayı

Yada ekran yanmasını tamamen ortadan kaldıran bir plazma mı var aralarında onumu sunacaklar oyuncu tv si diye

Bende oyun icin olan modeli merak ediyorum.
  • VT50'ler geliyor, VT30'lardan belirgin fatkları ne olacak bakalım.
  • Bu yaz evleniyorum. Dolayısıyla yaza kadar-en geç haziran- 50VT30E almayı düşünüyorum. Acelem olmadığı için fiyatlar düşsün, 2012 modeller gelsin, olimpiyat sponsoru olarak Panasonic kampanyalar yapsın diye bekliyorum.

Ancak şimdi yeni VT50 GT50 gibi 50li modelleri görünce benim düşündüğüm VT30 eski mi olacak düşüncesine kapıldım O kadar ilerleme olacağını zannetmiyorum ama düşünüyorum acaba bir VT30 almak yerine fiyat olarak belki de yakın olacak olan GT50 veya ST50 almak daha mı mantıklı olur.

Bu arada 50-55VT30E fiyatlarında da umarım azalma olur. Ya da piyasada sağlam güzel stoklar bulunur.

• iyi akşamlar arkadaşlar,ben panasonic c2e hd ready tv ye sahibim.tv den gerçekten memnunum.bu satıp 3d tv almayı düşünüyorum.dolayısıyla yine 3d panasonic plazma düşünüyorum.gönlüm st30 dan yana.sizce bu model nasıl?bir de tv ye uygun gözlükler st50 ile de uyumlu mu?bilen varsa yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himpton

Bu yaz evleniyorum. Dolayısıyla yaza kadar-en geç haziran- 50VT30E almayı düşünüyorum. Acelem olmadığı için fiyatlar düşsün, 2012 modeller gelsin, olimpiyat sponsoru olarak Panasonic kampanyalar yapsın diye bekliyorum.

Ancak şimdi yeni VT50 GT50 gibi 50li modelleri görünce benim düşündüğüm VT30 eski mi olacak düşüncesine kapıldım O kadar ilerleme olacağını zannetmiyorum ama düşünüyorum acaba bir VT30 almak yerine fiyat olarak belki de yakın olacak olan GT50 veya ST50 almak daha mı mantıklı olur.

Bu arada 50-55VT30E fiyatlarında da umarım azalma olur. Ya da piyasada sağlam güzel stoklar bulunur.

bende yaza evleniyorum. bir daha denk gelmez diye kampanyada st33 aldim. bekliyor bir kosede. bence vt30 a gucunuz yetiyorsa direk onu alin kampanyasi denk gelirse. piyasadaki en iyi tv muhtemelen. panasonicin gozbebegi seri oldugundan diger serilere cikmayan guncellemeler vt30 a cikmistir. yeni gelecek tvler cok pahali girecektir ve gelistirmeler genelde smart tv tarafina yapilmis gibi. benim hic umursamadigim bir konu, sizin icin onemliyse yeni seriyi bekleneniz mantikli olacaktir derim.

• Başta albani (Can bey) üstad olmak üzere hepsi birbirinden değerli dusty, techraven, Yusuf Miroğlu (Fatih bey) üstadların tek başlık da ve ilk sayfada aynı anda yorumlarını görmek gerçekten çok özel bir durum. Onlara buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda başka üstadlar da bu başlığa yorumlarını yazıp 2012 tv lere güzel bir giriş yapmış olurlar.
  • vt50 için ultra black panel deniyor siyah ve beyazlarda iyileştirme var sanırım ayırca kasası çok şık kumanda da alışılmışın dışında. en erken haziran başı gibi satılır tr de diye düşünüyorum... bir adet 55" olanına talibim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejaa -- 13 Ocak 2012; 9:29:43 >
  • Vay be albani üstad. Şirketlerin haat hikayesini yazdın bizlere

Bu nasıl bir bilgi birikimidir üstadım.
  • Vay be,Panny'de fpr ye el attı demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Vay be,Panny'de fpr ye el attı demek?

Hangi modelinde fpr 3d var? Ben mi göremedim
  • Çok değerli bilgiler. Sanırım uzun süre sıradan panellerle idare edeceğiz.
    Yani bütçe olayı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.