Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: åziz

ST30 lar için hangi 3D gözlükleri önerirsiniz.

30 LAR için orjinaller hariç iyi performans sunan gözlük yok :(

Peki orijinalleri nerden temin edebiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

ST30 lar için hangi 3D gözlükleri önerirsiniz.

30 LAR için orjinaller hariç iyi performans sunan gözlük yok :(

Peki orijinalleri nerden temin edebiliriz.

2011 yılı oldukları için biraz zor temin ediliyorlar
    internet sitelerini bol bol araştırman lzm
  • Tesekkurler muadili yada orjinal bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar led tv alma arifesinde aklım plazmaya gitti benim için 1. öncelik oyun performansı ps3 bağlıcam 2. film ve 3d performansı.1300 tl ye kadar 42 ve üstü tavsiyede bulanabilirmisiniz.Plazma bana çok yabancı şu zamana kadar hakkında çok kötü yorumlar okudum sanırım çoğu abartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Merhaba arkadaşlar led tv alma arifesinde aklım plazmaya gitti benim için 1. öncelik oyun performansı ps3 bağlıcam 2. film ve 3d performansı.1300 tl ye kadar 42 ve üstü tavsiyede bulanabilirmisiniz.Plazma bana çok yabancı şu zamana kadar hakkında çok kötü yorumlar okudum sanırım çoğu abartı.

model bilemem ama dediğin kullanımlar için plazmadan şaşma. normalde de plazmadan şaşmamak lazım aslında. geçen seneye kadar lcd led lullandım hep. geçen sene panny plazmayla tanıştım ve olay buymuş dedim
  • Merhaba arkadaşlar.Photoshopta doğru renkleri alabilmek adına ips monitor almayı düşünüyordum fakat hem rahatıma düşkün olduğum hem de uzun zamandır alıştığım için işimi koltuğuma yaslanıp kablosuz klavye mouse kullanarak tv ekranından yapmak istiyorum.Şu an kullandığım lcd tv , crt monitorumle kıyasladığım zaman doğru renk vermiyor.Bunun için böyle bir arayışa girdim.Panasonic kedlerin ips panel kullandığını öğrendim.Bu tvler ips panel monitorler gibi doğru renk verirler mi ? Eğer baskıda sorun yaşamayacağım şekilde doğru renk veriyorlarsa monitor derdinden kurtulmuş olacağım.

Bana bu kriterlere uygun ips panele sahip 47" , 50", 55" bir tv tavsitesinde bulunabilir misiniz rica etsem.Bir de İstanbul'da nereden satın alabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.Sevgiler.
  • 60'' tv tercıh edılırmı mı urun kodu:Panasonic TX-L60ET5E
  • arkadaşlar merhaba Panasonic TX-L55ET5E modeli nasıl kullanan arkadaşlardan tavsiye ve yorum bekliyorum fiyat olarak 2750 lira civarı...cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • sergeant43 S kullanıcısına yanıt
    cevap veren yokmu bilgisi olan üstadlardan cevap ve tavsiye bekliyorum teşekkürler
  • Merhabalar bende panasonic 42ew30e kullaniyorum...cok memnunum..adamlar yapmis..inanin baska firmalarin ürünlerini begenmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sence bu fiyattan 55stw60 alınırmı yoksa bayramı mı bekleyelim

http://www.bimeks.com.t...ekran-3d-plazma-tv.aspx

yoksa sammy mi

haftasonu vatanda da 55pfl 8008k ya 5000tl fiyat verdiler sen olsan tercihin ne olurdu

valla sony w905 5000tl düşse de kurtulsam yav.

cok kararsızım valla

hd ligtv var önceliğim maç izlemek aksam oluyor oda birde harddisk ve bilgisayar baglayarak film izlemek belki digiturkun bazı yayınları sabah çalıştıgımdan dolayı tv aksamları izlenecek..

• merhaba arkadaslar,
    50st50 ye sahibim...1 senelik...viera internet kısmına girip hd film sitelerinden film izlemek istedigimde bazılarını hiç açmıyor,bazılarını ise acıyor ama tam ekran yapamıyorum. Ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar 50stw60 Plazma Tv'nin en iyi görüntü ayarları nelerdir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • ForceBeWithYou kullanıcısına yanıt
    Merhabalar forumlarda gezerken sizin mesajınızarastladım. ben e bu günlerde yeni bir tv bakıyorum. Sizin şu an ne kullandığınızı merak ediyorum. bi de Film izlemek için hangi TV önerirsiniz. Mesajınızda K.Maraş olduğunu belirtmişsiniz nen de K.Maraştayım.
  • 55VT50 kullanıyorum hala,yeni TV leri hiç bilmiyorum desem yalan olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    bi tanesi forumda ilana koymuş aynı sizin TVden 3500 fiyat istiyor? ne kadar eder bu saatten sonra 55VT50
    Fikir veremem sonuçta nadir ve özel ürünler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.