Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panasonic neo plazmalarda 42 inç olan varmı, birde noplazmalarda elektrik sarfiyatı nasıldır bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Ficth Sony ve Panasonic'i çöpe attı.

(http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1108915&CategoryID=80)

TV'sini alıpta ilerde servissiz kalmak var. Panasonic batıyor (umarım batmaz) mu acaba?
    Sektörün içinden bilgi sahibi olan var mı?
  • Benim farkli bir sorum var ayni paraya 2 tv den birini tercih etmeniz gerekse hangisi alinmali? 55vt50 mi yoksa 65st50 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsmylmz

Arkadaşlar, ben de panasonic plazmacılar arasına dahil oldum. 2 gün önce internetten aldığım Panasonic tx-p65vt50e televizyonum bugün geldi ve 5 saattir kurcalıyorum. Arkadaşlarımda lg led tv modellerinden birkaçı mevcut ve arkadaşlarımın görüntüsüyle kıyasladığım zaman iyiki plazma almışım diyorum. 1080p doğa belgeselleri izlediğinizde bütün o tabiattaki renkleri tam anlamıyla hissediyorsunuz. Led tvlerdeki o fosforik ve gerçek dışı renklerle alakası yok. Fiyat konusuna gelince, epeydir vatan, teknosa, kliksa gibi siteleri takip ediyordum. Fiyatlar hep aynı seviyelerde 9999 tl. Ancak birgün akakçede netteenucuz sitesinde peşin 8160 taksitle 8590 olduğunu görünce hemen aldım. arada neredeyse 1500 tl fark var. Ürün panasonic garantili ve servis gelip kurdu.

dostum hayırlı uğurlu olsun,

birkaç foto atarsan güzel olur

şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: rsmylmz

Arkadaşlar, ben de panasonic plazmacılar arasına dahil oldum. 2 gün önce internetten aldığım Panasonic tx-p65vt50e televizyonum bugün geldi ve 5 saattir kurcalıyorum. Arkadaşlarımda lg led tv modellerinden birkaçı mevcut ve arkadaşlarımın görüntüsüyle kıyasladığım zaman iyiki plazma almışım diyorum. 1080p doğa belgeselleri izlediğinizde bütün o tabiattaki renkleri tam anlamıyla hissediyorsunuz. Led tvlerdeki o fosforik ve gerçek dışı renklerle alakası yok. Fiyat konusuna gelince, epeydir vatan, teknosa, kliksa gibi siteleri takip ediyordum. Fiyatlar hep aynı seviyelerde 9999 tl. Ancak birgün akakçede netteenucuz sitesinde peşin 8160 taksitle 8590 olduğunu görünce hemen aldım. arada neredeyse 1500 tl fark var. Ürün panasonic garantili ve servis gelip kurdu.

dostum hayırlı uğurlu olsun,

birkaç foto atarsan güzel olur

şimdiden teşekkürler.

Tabiki, fırsat bulur bulmaz resim eklerim... Resimde renk gerçekliği felan anlaşılamayabilir, ancak renk doğallığı ve keskinliği açısından kesinlikle tavsiye ediyorum....

• dostlar ben uydu yayını için ve dekoratif (incelik) olan bir tv alacağım. 3D, full hd, oyun, internet önemli değil

42 inç olsun (yaklaşık 3-4 metreden izlenecek)

plazmalar uydu yayınında daha iyi ama çok enerji harcıyor mu hala?

LED almak daha mı mantıklı?

42st30 (ya da 50 bilemiyorum) modeli güzel gibi ama plazma.

LED diyenler hangi modeli önerir?

bu arada tv' yi darty' den almak zorundayım. 250tl çek var. çek düşmemiş olarak 1300TL bütçe var

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 8 Aralık 2012; 14:31:46 >
  • Herkese iyi akşamlar çok düşünüp arasında kaldığım 2 model olan sony Hx-850 ile pana tx-p55vt 50 arasinda sonunda her zaman plasma seyerettigim icin yine risk almiyip p55vt50 de karar verdim ve bugün Kaparomu gönderdim bana maliyeti 5.000 liraya gelecek ama ne yapalım daha ucuza bulamadım ne kadar her yerde aradiysamda.Bir merak ettigim soru var benim oğlan soruyor sonyplaystation 3d oyun oynayabilecekmiş diye bide ayar yapmam gerekirse nasıl ayarlar yapmaliyim rodaj
    degerler falan nedir şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b55555 -- 8 Aralık 2012; 18:35:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende aranıza dün itibariyle tx p st 50st50 e modeli alarak katılmış bulunuyorum ürünü 15 gün önce bende netteki yorum ve görüşlere göre inceliyordum..Tesadüf antalyada depo teknosaya girdiğimde gördüm....Vitrinde Samsung 55 inç 8000 serisi tv vardı içeri girdim arkada bi baltım st 50 panaosonic çok güzel tesadüf oldu ekranda güzel klıpler vardı görüntü perect i gittim bir samsung a baktım döndüm birde bu plazmaya arada fark yoktu .Ama sadece panasonic plazma her yönden aynı netlik ve görüntüde izleniyordu samsung led ve diğerlerinde çaprazdan farklı netlik vardı bence bu çok önemli çünkü tv leri karşıdan ve yandaki kanepe ve koltuklardan da izliyoruz...Ben evde 32 inç şuan kullandığım lcd maç izleken kendime çeviriyorum siz düşünün artık....Tekno asiste dedimki ikisinede aynı görüntüyü verebilirmiyiz dedim zor dediler uğraştılar olmadı...Bende usb mkv 1080 p klıp koydurup aynı görüntüyü ikisin dede denettirdim fark alıcıya kalmış yani görüntü netlik renkler on numara...
    Birde başka yerlerde SAMSUNG 51E551 HD 3D PLAZMA TV + 2 GÖZLÜK önerdiler..Bu plazmanın panasonicle görüntü olarak uzaktan yakından alakası yok o kadar yani abartmadan söylüyorum...http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/plazma-tv/900378114?gclid=CK23vez-jLQCFURY3god0VEAuA plaz
    Elektirik tüketimi 180 waat led 150 waat arada 30 waat var yaniiii öyle arada iki kaat fark yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayitusta -- 9 Aralık 2012; 11:35:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sayitusta

Arkadaşlar bende aranıza dün itibariyle tx p st 50st50 e modeli alarak katılmış bulunuyorum ürünü 15 gün önce bende netteki yorum ve görüşlere göre inceliyordum..Tesadüf antalyada depo teknosaya girdiğimde gördüm....Vitrinde Samsung 55 inç 8000 serisi tv vardı içeri girdim arkada bi baltım st 50 panaosonic çok güzel tesadüf oldu ekranda güzel klıpler vardı görüntü perect i gittim bir samsung a baktım döndüm birde bu plazmaya arada fark yoktu .Ama sadece panasonic plazma her yönden aynı netlik ve görüntüde izleniyordu samsung led ve diğerlerinde çaprazdan farklı netlik vardı bence bu çok önemli çünkü tv leri karşıdan ve yandaki kanepe ve koltuklardan da izliyoruz...Ben evde 32 inç şuan kullandığım lcd maç izleken kendime çeviriyorum siz düşünün artık....Tekno asiste dedimki ikisinede aynı görüntüyü verebilirmiyiz dedim zor dediler uğraştılar olmadı...Bende usb mkv 1080 p klıp koydurup aynı görüntüyü ikisin dede denettirdim fark alıcıya kalmış yani görüntü netlik renkler on numara...
    Birde başka yerlerde SAMSUNG 51E551 HD 3D PLAZMA TV + 2 GÖZLÜK önerdiler..Bu plazmanın panasonicle görüntü olarak uzaktan yakından alakası yok o kadar yani abartmadan söylüyorum...http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/plazma-tv/900378114?gclid=CK23vez-jLQCFURY3god0VEAuA plaz
    Elektirik tüketimi 180 waat led 150 waat arada 30 waat var yaniiii öyle arada iki kaat fark yok...

vay arkadas hayırlı olsun. ben ıspartada oturuyorum aradım sordurdum bulamadım. et5serisinden led aldım o da stoklarda kalmamıs, ankaradan gelecek. kısmet degilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PANASONIC TX-L47ET5E modeli hakkında +/- yorumlarınızı bekliyorum
  • Ben bu led i gördüm gayet güzel zaten lg -samsung 400 hz lik bu fiyattaki tv leri hemen hemen aynı.. Tabi led de samsun ve lg lider durumdalar hızlarına yetişmek imkansız...Ama yine de bir teknosa mağzasına gidin bakın hemen hemen her teknosa mağzasında panasonic led var....
  • Selam
    PANASONIC TX-L47WT50E FHD 3D LED LCD TV ile PANASONIC TX-P50VT50E FHD 3D PLAZMA TV yi karsilastiran bir site biliyormusunuz?
    Biri led biri de plazma biliyorum ama bu iki urun arasinda kaldim,aslinda plazma almaya niyetliydi, fakat rodaj olayi nedeni ile karasizim.
    PANASONIC TX-L47WT50E FHD 3D LED LCD TV tavsiye edermisiniz,alternatifi ne olabilir?
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: elninoartist

Selam
    PANASONIC TX-L47WT50E FHD 3D LED LCD TV ile PANASONIC TX-P50VT50E FHD 3D PLAZMA TV yi karsilastiran bir site biliyormusunuz?
    Biri led biri de plazma biliyorum ama bu iki urun arasinda kaldim,aslinda plazma almaya niyetliydi, fakat rodaj olayi nedeni ile karasizim.
    PANASONIC TX-L47WT50E FHD 3D LED LCD TV tavsiye edermisiniz,alternatifi ne olabilir?
    Tesekkurler

Buyur İnceleme

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=TX-P50VT50&p=TX-L47WT50

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

Orijinalden alıntı: elninoartist

Selam
    Tesekkurler

Buyur İnceleme

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=TX-P50VT50&p=TX-L47WT50

Tesekkurler fakat ben inceleme tarzinda bir karsilastirmadan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninoartist -- 25 Aralık 2012; 22:42:05 >

• O tür inceleme çok zor ,sadece olursa yabancı sitelerde olur .
  • Arkadaşlar Panasonic 50ST50 mi satmaya karar verdim.K.Maraş içi satabilirim aklınızda bulunsun.Pm den ulaşabilrsiniz
  • merhabalar yazılarınızı okuyorum bilgi ve tecrübelerinize değer veren biri olarak yardımınızını rica edceğim.aklımda 60 inç bir tv almak var dün m m de sharp 60le741s gördüm baya hoşuma gitti sizin bu konuda fikrinizi yazabilirseniz çok sevinirim güzel günler dilerim.
  • Panasonic Viera TX-L55DT50 arkadaşlar bu model tv yi bu gün itibari ile almış bulunmaktayım. Henüz kurdutma fırsatım olmadı. Kullanan ya da bu tv yi bilen arkadaşlardan yorum alabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.