Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic 50VT30E almayi düşünüyorum. Ancak bir duyuma göre üretimi durdurulmuş. Sadece stoklardaki varmış. Bilgi doğru mu? Doğru ise üretimi duran bir modeli almak sorun yaratır mı acaba? Bilgisi olanların cevabına minnettar olacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliksada 42ST50 1599 TL ayrıca 159 world puan veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miturkmen

Panasonic 50VT30E almayi düşünüyorum. Ancak bir duyuma göre üretimi durdurulmuş. Sadece stoklardaki varmış. Bilgi doğru mu? Doğru ise üretimi duran bir modeli almak sorun yaratır mı acaba? Bilgisi olanların cevabına minnettar olacağım.

Arkadaşım tüm firmalar yenilerini üretince eskilerin üretimini durduruyolar. 50VT30 gayet iyi bir tercih. plazma alacaksanız .2011 modeldir kendileri. VT50 ile biten modeller 2012 dir. 2013 de bir başka seri çıkacaktır vs.
    Çoğu arkadaş 50vt30 u bulamadıkları için alamadılar. Kullanılmamış yani stand olmayanını
    uygun fiyata bulursanız (2500Tl ve civarı) atlayınız.
  • 50vt30 ( teşhir ürünü ) İstanbul Esentepe Astoria AVM içindeki ElectroWord 'de oldukça fazla var...yüksek fiat çekiyorlar ama teşhir ürünü almak istiyorum derseniz uygun fiat verirler diye tahmin ediyorum
  • bir süredir pany plazma düşünüyorum, duygusal nedenlerden doları 42st50 düşünüyorum, internetten alacağım, bir kaç sorum var bu tvleri kullananlara, bulunduğum yerde gidip bakma şansım yok, sorularıma geleyim:
    - tvnin ses çıkış seçenekleri nasıl, kompozit çıkışları varmı
    - bunun yanına 500va regülatör alsam yetermi, sadece tvye ve ses sistemine kullanılacak, ses sistemi 70watt rms
    - buzzing olması ihtimali ne kadar, her üründe varmı bu durum, ses konusunda görüntüden daha hassasım genellikle
  • Arkadaşlar 50ST50E almayı düşünüyorum. Bu plazma TV ye klavye ve mouse bağlanabiliyormu ?
  • beyler 42st50 plasma tv için görüntü ayarları var mı bildiğiniz
  • arkadaşlar 50gt30 kullanıcısıyım.. 300 saat standart ayarlar ile izledim televizyonu. Bu rodaj süresini yaklaşık 40 günde tamamladım Doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum...Şuanda ekrana ayar yapmam doğru olur mu? bu kalibrasyon değerlerini nasıl ayarlamalıyım?... kimi kendi gözünüze göre ayar yapın diyor, ama ben gözüme güvenmiyorum ..Bu konuda yardımcı olan olursa çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrigal

arkadaşlar 50gt30 kullanıcısıyım.. 300 saat standart ayarlar ile izledim televizyonu. Bu rodaj süresini yaklaşık 40 günde tamamladım Doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum...Şuanda ekrana ayar yapmam doğru olur mu? bu kalibrasyon değerlerini nasıl ayarlamalıyım?... kimi kendi gözünüze göre ayar yapın diyor, ama ben gözüme güvenmiyorum ..Bu konuda yardımcı olan olursa çok sevinirim..

Contrast 75
    Brightness 57
    Color 50
    Tint 0
    Sharpness 0
    Color Temp Warm 2
    CATS off
    Video NR off
    Color space normal
    high R -3
    high G 6
    high B 5
    low R 3
    low G -3
    low B -5
    Gamma 2.2
    PB mid
    contour off
    AGC 0
    Full Size 2
    block NR off
    Mosquito NR off
    Motion Smoother off

Deneyin cogunluk memnun bu ayarlardan yurtdisi forumlarda.

• ben de 50vt50 modeli ile ilgileniyorum ama uygun fiyat nerede bulabilirim?
  • Bende 2012 model panasonic plazma düşünüyorum 42 inç model hususunda yardımcı olursanız, birde plazmalarda a sınıfı hangi model genelde c sınıfı ve çok elektrik harcıyor.
  • Arkadaşlar, ben de panasonic plazmacılar arasına dahil oldum. 2 gün önce internetten aldığım Panasonic tx-p65vt50e televizyonum bugün geldi ve 5 saattir kurcalıyorum. Arkadaşlarımda lg led tv modellerinden birkaçı mevcut ve arkadaşlarımın görüntüsüyle kıyasladığım zaman iyiki plazma almışım diyorum. 1080p doğa belgeselleri izlediğinizde bütün o tabiattaki renkleri tam anlamıyla hissediyorsunuz. Led tvlerdeki o fosforik ve gerçek dışı renklerle alakası yok. Fiyat konusuna gelince, epeydir vatan, teknosa, kliksa gibi siteleri takip ediyordum. Fiyatlar hep aynı seviyelerde 9999 tl. Ancak birgün akakçede netteenucuz sitesinde peşin 8160 taksitle 8590 olduğunu görünce hemen aldım. arada neredeyse 1500 tl fark var. Ürün panasonic garantili ve servis gelip kurdu.
  • http://img835.imageshack.us/img835/132/imag0597f.jpg

Slm panasonic 42s10 kullqnicisiyim ve 3 yıl oldu fakat oyunlarda resimde goruldugu gibi Bisey oluyoo böyle renkler hareleniyoo ve su an yine oyun icin 42 ut50 almayui düşünüyorum acaba aynı görüntü sikintisi olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2339 -- 11 Kasım 2012; 14:39:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42 st 50 de yukarıda bahsettigim sikinti olurmu 1500 e buldum onu alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

42 st 50 de yukarıda bahsettigim sikinti olurmu 1500 e buldum onu alacagim

Selam, bence Forza Horizondaki harelenme tvni renk derinliginin kisitli olmasindan dolayi degradenin gecislerini tam yapamamasindan kaynaklaniyor. Bende ps3 de benzer bir tecrube yasiyorum. ST50 nin renk derinligi, gt50 ve vt50 nin yarisi, dolayisiyla st50 de ayni problemi yasayabilirsiniz. gt nin 42 si var, vt nin yok. Bu arada ben de xbox aldim, halo edt. Ancak vakit bulup kuramadim, forza da var, bagladiktan sonra ben de ayni fotografi cekip paylasirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Selam, bence Forza Horizondaki harelenme tvni renk derinliginin kisitli olmasindan dolayi degradenin gecislerini tam yapamamasindan kaynaklaniyor. Bende ps3 de benzer bir tecrube yasiyorum. ST50 nin renk derinligi, gt50 ve vt50 nin yarisi, dolayisiyla st50 de ayni problemi yasayabilirsiniz. gt nin 42 si var, vt nin yok. Bu arada ben de xbox aldim, halo edt. Ancak vakit bulup kuramadim, forza da var, bagladiktan sonra ben de ayni fotografi cekip paylasirim.

valla çok sevinirim mesela u serisinin incelemesini okudum oyunlardaki muhteşem performansından bahsetmişler ama böle bi sorun olurmu bilmiyorum çok kararsız kaldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

valla çok sevinirim mesela u serisinin incelemesini okudum oyunlardaki muhteşem performansından bahsetmişler ama böle bi sorun olurmu bilmiyorum çok kararsız kaldım

UT nin degrade geçişi STnin de yarısı yani VT nin ve GT nin %25 i kadar. Bence siz GT alın rahat edin. Sadece oyunda değil, gökyüzü, güneş falan gibi renk geçişli sahnelerde de belli ediyor kendini.

• gt serisinin de inputlag süresinin bunlara kıyasla 2 kat fazla olduğu yazıyoo

The UT50′s delivery date coincided with Sega re-releasing their Dreamcast classic Jet Set Radio in 720p on Xbox Live Arcade and Playstation Network (Dreamcast games on a Playstation system… the die-hard Sega fan in me doesn’t quite know what to make of that). The game really shone on the TX-P42UT50, with the colourful neon city of Tokyo-to being the perfect match for the excellent contrast performance of Panasonic’s plasma panels. Even after all these years, the game still only runs at 30 frames per second, so it doesn’t really push the motion rendering capabilities of the television… however, the UT50′s lack of input lag (which measured at only 16ms) was evident, allowing us to connect with the game world in a way that’s not possible on laggy HDTVs.

bu da bi inceleme sitesinde ut 50 nin console performansı ili ilgili yazısı oyunlar gerçekten parllıyordu diye b ifade var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2339 -- 12 Kasım 2012; 15:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: figo976

50st50e

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_TV_GORUNTU_SISTEMLERI/_PLAZMA_TV/900184502?utm_source=ucuzu&utm_medium=comparison&utm_campaign=product&zanpid=1705582700666369025

bu Ürün Plazma mı NEO PLAZMA mı

bilgisi olan ?

Neoplasma

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.