Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sinema odası için plazma almaya karar verdim. Aklımda Panasonic modelleri var. 50Ut50, 55UT50, 50ST30, 55ST30 gibi. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Uygun fiyata alınabilecek en iyi modeli tercih etmek istiyorum. nedir düşünceleriniz? Birde 55UT50 ve 55sT30 un fiyatları nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Merhaba arkadaşlar,

Sinema odası için plazma almaya karar verdim. Aklımda Panasonic modelleri var. 50Ut50, 55UT50, 50ST30, 55ST30 gibi. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Uygun fiyata alınabilecek en iyi modeli tercih etmek istiyorum. nedir düşünceleriniz? Birde 55UT50 ve 55sT30 un fiyatları nedir acaba?

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=12957632&mpage=404

bu konuda @albani üstada bi danışın.

• Merhaba arkadaşlar,

Panasonic VT50E Kullanan arkadaşlar bu televizyon en fazla kaç TB disk destekliyor acaba?

1-2 TB Harici diskleri desteklermi?
  • iki model arasında kararsız kaldım tavsiyede bulanacak olursa çok sevinicem
    Panasonic TX-L55ET5E
    Panasonic TX-P55ST50E

genelde mkv film izliycem.. ayrıca bu iki model de çok yansıma yapar mı? gündüzleri tv izlerken kendi görüntümü izlemek istemiyorum...önerilerinizi bekliyorum
  • bu meretlerin alayı gündüz film seyretmek için uygun değil..
    sonuçta film televizyonu ve film karanlıkta seyredilir.
    sırf bu yüzden iyi-kötü stor perde taktırdım salona..
  • peki ET5 mi? ST50 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanx35

peki ET5 mi? ST50 mi?

film önce sinema projeksiyonunda sonra plazmada izlenir
    ayarında (fiyat olrak) diger led paneller hikaye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginem

bu meretlerin alayı gündüz film seyretmek için uygun değil..

uydu izleyicileri gündüz için fazla takıntı yapmasınlar bence kadın programlarından bol gündüz izlenecek birsey yokki tv.de bırakın onlarda yansıma olsun detay kaybı olsun ki koyu renki bir perde varsa eger fazlası ile yeterlidir. 50 serinelrinde yansımayı hissetmezsiniz bile!
  • arkadaşlar bu meretler animasyonlarda çok mu kötü..

pixar ı severim de...

http://www.pixar.com/
  • Optimum media markt ta 50vt50. 3499 lira bilgilerinize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

uydu izleyicileri gündüz için fazla takıntı yapmasınlar bence kadın programlarından bol gündüz izlenecek birsey yokki tv.de bırakın onlarda yansıma olsun detay kaybı olsun ki koyu renki bir perde varsa eger fazlası ile yeterlidir. 50 serinelrinde yansımayı hissetmezsiniz bile!

50ST50 de gündüz fena constrast kaybı vardı,ayrıca burn-in mevzuu da fazlaymış değiştirince Tv yi anladım bunları.

Şimdi 55vt50e var gündüz performansı daha iyi ve burn-in kesinlikle çok çok az ve/ve ya uzun zaman alıyor.Buzzingde oldukça azaladı onun yerine hafif fan sesi geldi maalesef:D

Biraz para ile alakalı olduğunu anladım şimdi bazı şeylerin.Üste 3000 tl verdim ama..Kese meselesi maalesef bazı şeyler.

• quote:

quote:

Televizyonu sadece Türksat olarak düşünme.
    Ben dahil, server ve çoklu uydu kullanan kişiler için film/belgesel kanalları vs. açık sürekli ve gün boyu film oluyor ;)

• quote:

quote:

quote:

Televizyonu sadece Türksat olarak düşünme.
    Ben dahil, server ve çoklu uydu kullanan kişiler için film/belgesel kanalları vs. açık sürekli ve gün boyu film oluyor ;)

istedigin kadar server olsun ben gunduz askam 5e 6ya kadar evde olmadıktan sonra faydası yok :)
    ama söyle diim gunduz tv izleme zamanı bol olan kişiler için iki secenek var
    bol kalın perdeler ve plazma
    veya
    led panel :)

aydınlık ortamda plazmada detay kaybı evet var
    ama gece hakkını fazlası ile verdiği için amorti etmiş oluyor kendini dusuncesindeym

• arkadaşlar , yeni bir ev aldım . 42 m2 salonum var , alacağım tv pencere karşısına koyacağım destek bekledğim konular .

1- duvara asmak mı , yosa dolap içi veya sehpa üstü kullanmak mı ?
    2- ebat , izleme mesafesi 4-5 m aralığında , kaç inc olmalı .
    3- yayın olarak digiturk mü , d-smart mı ?
    3- ve tabii ki hangi seri , vt50 çok beğendim .

şimdiden teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: applev

arkadaşlar , yeni bir ev aldım . 42 m2 salonum var , alacağım tv pencere karşısına koyacağım destek bekledğim konular .

şimdiden teşekkürler .

1-Zevkine göre
    2-65" e yönelmelisin 55" de olabilir fiyatları uygunlaştı
    3-d-smart daha iyi
    4-VT50 harika 55" 4800 tl
  • teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: applev

arkadaşlar , yeni bir ev aldım . 42 m2 salonum var , alacağım tv pencere karşısına koyacağım destek bekledğim konular .

şimdiden teşekkürler .

plazmanın en büyük inçini alabilirsin tabi bütçe problemi yoksa 55/65 (50inçi 2,5 metreden izleyenler var, ben 46 yi 3metreden izliyorum küçük geliyor)

led panel için 50 iyidir
    led panel büyük ekran olunca karelenme ve pixellenmeler cok belirgin oluyor özellikle hizli sahnelerde maç aksiyon filmi araba yarışları v.s. gibi..
    o yuzden aynı mesafeden plazmaya göre bi iki boy küçüğü iyidir.

plazma 55/65 duvara asmak için agır gelir extra saglam monte etmen gerekir tercih sehpa / bana göre
    yayın olrak dsmart digi al birini vur ötekine aralarında cok fazla fark yok HD si aynı HD sd si aynı SD (burada superligmi avrupa liglerimi ona göre karar ver bence :) (futbol merakın varsa)
    ağırlıklı gece izleyeceksen gunduz pencere karşısında olmasının bir zarari yok
    Not: SD yayınlarda plazma bariz daha iyidir buyuk ekranda bunu çok rahat anlarsın
    magzada verilen demo 1080p bluearay videolara inanmayın eve gelince panel herşey çok farklı oluyor!

• çok teşekkür ederim , bir sorum daha olacak müsadenizle .
    internet bağlantısı olarak memnunmusunuz , hızı görüntü kalitesi vs.
  • merhaba arkadaşlar gündüzleri hd belgesel akşamları film izlemeyi seven biriyim,filmler yetmediği için elimden geldiğince kaliteli filmleri indirip izliyorum.şu an elimde 47 in ç led tv var 3 sene önce almıştım ama artık küçük geliyor sanırım :) o nedenle bir üst adıma geçme vakti geldi sanki,amacım 60 -65 inç 6000 tl civarında bir tv almak.Panasonic TX-P65ST50 -sharp 60le740e-sony 60nx720-PANASONIC TX-L60ET5E yani genelde led seçimli bir liste oldu plazmada da gönlüm yokdeğil ama gerek kullanım zorluğu ve riskleri ve evdeki elektrik tesisatının çok iyi olmayışı beni plazmada tedirgin eden unsurlar.b listedeki seriler ve benim kriterlerim doğrultuusunda alabileceğim yardım ve görüşlere çok ihtiyacım var herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumtanesi77

merhaba arkadaşlar gündüzleri hd belgesel akşamları film izlemeyi seven biriyim,filmler yetmediği için elimden geldiğince kaliteli filmleri indirip izliyorum.şu an elimde 47 in ç led tv var 3 sene önce almıştım ama artık küçük geliyor sanırım :) o nedenle bir üst adıma geçme vakti geldi sanki,amacım 60 -65 inç 6000 tl civarında bir tv almak.Panasonic TX-P65ST50 -sharp 60le740e-sony 60nx720-PANASONIC TX-L60ET5E yani genelde led seçimli bir liste oldu plazmada da gönlüm yokdeğil ama gerek kullanım zorluğu ve riskleri ve evdeki elektrik tesisatının çok iyi olmayışı beni plazmada tedirgin eden unsurlar.b listedeki seriler ve benim kriterlerim doğrultuusunda alabileceğim yardım ve görüşlere çok ihtiyacım var herkese selamlar.

Belirlediğiniz modeller bazında Panasonic ST50 plasma ve 65" olmasıyla öne çıkıyor ancak tedirgin olduğunuz unsurlar olduğu için LED'leri konuşursak ET5 3D yoğun olarak kullanılacaksa mantıklı duruyor. Ancak 3D çok da önemli değil, aktif teknoloji olsa da olur derseniz 60LE740E'den şaşmayın.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.