Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 d içerik itibarı ile şu çok yoğun olmayacak gibi daha çok mkv film hd belgesel ağırlıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumtanesi77

3 d içerik itibarı ile şu çok yoğun olmayacak gibi daha çok mkv film hd belgesel ağırlıklı olur

60LE740E bu ürünüde albani arkadaş salla gitsin dedi oda aklımı karıştırdı
  • MKV film ağırlıklı olup da USB fonksiyonunu çok kullanacaksan ET5 DTS'ler konusunda sıkıntı veriyor ama MP olur, PC bağlarım, AC3'e çeviririm, DTS lazım değil dersen -ki ben pc bağlarım diyenlerdenim- güzel bir TV'in olmuş olur. Üstelik rahat bi 3D işi de yanında bonus gelir. ST50'yi de atlamayın ama yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

MKV film ağırlıklı olup da USB fonksiyonunu çok kullanacaksan ET5 DTS'ler konusunda sıkıntı veriyor ama MP olur, PC bağlarım, AC3'e çeviririm, DTS lazım değil dersen -ki ben pc bağlarım diyenlerdenim- güzel bir TV'in olmuş olur. Üstelik rahat bi 3D işi de yanında bonus gelir. ST50'yi de atlamayın ama yine de.

filmleri media playerden televizyonu da uydu alıcıdan izleyeceğim bana sadece görüntüyü iyi aktaran bir cihaz laızm internet vb de lazım değil.bu arada ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

MKV film ağırlıklı olup da USB fonksiyonunu çok kullanacaksan ET5 DTS'ler konusunda sıkıntı veriyor ama MP olur, PC bağlarım, AC3'e çeviririm, DTS lazım değil dersen -ki ben pc bağlarım diyenlerdenim- güzel bir TV'in olmuş olur. Üstelik rahat bi 3D işi de yanında bonus gelir. ST50'yi de atlamayın ama yine de.

filmleri media playerden televizyonu da uydu alıcıdan izleyeceğim bana sadece görüntüyü iyi aktaran bir cihaz laızm internet vb de lazım değil.bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

dün asakm teksonda philips 7007 ve 6890 serilerini ve birkac 40inc samsg. model tvlerin canlı canlı demolarını inceleme fırsatı buldum ve st30 plazmam var diye şükrettim.. abartı bulanlar viaport teknosa ve viaport kipa magzlarında vitrinlerde duran tv.leri incelesinler..

size önerim 42st50 50st50 3d ve smart özellikleri yanında bonus olsun..
    bütçe kısıtlı ise 42ut50 50ut50 plazma serileri..
    yada 43e490 / 590 samsg. model plazmalar fiyat olarak çok uygunlar görüntü kalitesi bakımındanda bir çok 2000-2500 liralik led modellerden daha iyiler!
    plazma olsunda çamurdan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 22 Mart 2013; 15:22:48 >

• quote:

quote:

Rica ederim. O zaman bence sizin için ST50 ideal bir TV olur. Listenizdeki cihazlar arasında ben olsam onu tercih ederdim, plasma olduğundan çekiniyorsunuz anlıyorum ama çok da can sıkmayacak bir dikkatle kullanıldığı zaman her türlü LED TV'nin önünde durur ST50 bence.

• 3.5 metre izleme mesafem var, agirlikli olarak sd yayin, film bazen de oyun amacli kullanabilirim.

1 haftadir hangi teknolojiye sahip tv secmeliyim biraz arastirdim, sonuca varmak zor olmadi. Marketlerdeki led cilginliginin aksine plasma daha ustun oldugu gün gibi ortada. Plasmaya karar verince de Panasonic e karar vermek zor olmadi:) Forumda "8 ay arastirdim, karar veremiyorum off kafayi yiyecegim" triplerini de anlamis degilim.

2500 gibi bir butcem var. Panasonic 42gt50 ile 50st50 arasinda kararsiz kaldim. Fiyatlari kafa kafaya. Daha buyugu mu, daha ust modeli mi tercih yapamadim.

Gt serisinin fani olmadigi icin isinma sorunu varmis diyenler var, ama goruntu kalitesi daha iyi diyorlar. Arada ciddi farklar var mi?

Gt serisi daha ust model biliyorum ama st ile daha buyuk ekran alabilirim, almali miyim?

2 modeli deneyimli arkadaslardan karsilastirmalarini rica ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim. O zaman bence sizin için ST50 ideal bir TV olur. Listenizdeki cihazlar arasında ben olsam onu tercih ederdim, plasma olduğundan çekiniyorsunuz anlıyorum ama çok da can sıkmayacak bir dikkatle kullanıldığı zaman her türlü LED TV'nin önünde durur ST50 bence.

dediğim gibi plazmalar özelliklede st serilerinde çekincelerim var imkan olsa vt 50 alabilsek ne ala ama sanırım biraz daha beklemede kalacağız bu gidişle yarın yine bursaya gidip gezeyim bakalım neler var media markette ve vatanda.

• quote:

quote:

quote:

dusty sayın hocam sd yayın için panasonic marka 1200 civar ne önerirsiniz...bir ara panasonic led önermiştiniz et5 serisi acaba nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: rte_50

quote:

quote:

quote:

dusty sayın hocam sd yayın için panasonic marka 1200 civar ne önerirsiniz...bir ara panasonic led önermiştiniz et5 serisi acaba nasıldır?

42UT50 iyi bir sd seçeneği olur
    yada bulabilirsen 42st30 42st33-dahili uydu alıcılı, 46st30 46st33-dahili uydu alıcılı. Bi ara 1200 liraya izmit carefurda kapalı kutu satılıyordu 46inç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 25 Mart 2013; 13:05:50 >

• quote:

Hocam mı...

Bir bayanla o şekil konuşulur mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 25 Mart 2013; 13:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Hocam mı...

Olsun yahu, alışkınım ben üniversiteden hocam hitabına. Ben de çok kullanıyorum sonuçta. Yabancılamıyorum.

ET5, eğer 3D benim için çok önemli derseniz güzel bir modeldir. Pek öyle codec desteği filan yoktur USB üzerinden ama TV güzel, her şekilde güzel bir seyir sunar 3D öncelikliyse. Ha 3D değil de HD olmayan standart yayınlar izleyecekseniz zaten LED TV almayın. Boyut 42" civarı olur derseniz biraz daha 100-200 lira koyarak ST50E bakabilirsiniz bence plasma için. Gerçi şu aralar farkettiğim kadarıyla 50" altı plasma bulmak biraz zor piyasada. Nereye baksam hep 50" üstü modeller kalmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Hocam mı...

Olsun yahu, alışkınım ben üniversiteden hocam hitabına. Ben de çok kullanıyorum sonuçta. Yabancılamıyorum.

ET5, eğer 3D benim için çok önemli derseniz güzel bir modeldir. Pek öyle codec desteği filan yoktur USB üzerinden ama TV güzel, her şekilde güzel bir seyir sunar 3D öncelikliyse. Ha 3D değil de HD olmayan standart yayınlar izleyecekseniz zaten LED TV almayın. Boyut 42" civarı olur derseniz biraz daha 100-200 lira koyarak ST50E bakabilirsiniz bence plasma için. Gerçi şu aralar farkettiğim kadarıyla 50" altı plasma bulmak biraz zor piyasada. Nereye baksam hep 50" üstü modeller kalmış.

Bahsi geçen 42st50 vatanda 1350 lira civarında online satışta
    buarada dusty nick bayan oldugunuzu bende yeni öğrendm

• Vatan'ın stoklarında varsa 42ST50 için iyi bir fiyat 1350 lira. Ben dün gezdim birkaç teknomarket yine, plasmaları kurcaladım ettim. Yeni ürünler gelene kadar, boyutta sıkıntı çekilecek gibi duruyor biraz.

Nickimin altındaki pembe yıldızlar ve prenses rütbesi dikkat çekmiyor sanırım. Sevindim, önemli olan yazdıklarımız, paylaştıklarımızla akılda kalmak
  • quote:

Vatan'ın stoklarında varsa 42ST50 için iyi bir fiyat 1350 lira. Ben dün gezdim birkaç teknomarket yine, plasmaları kurcaladım ettim. Yeni ürünler gelene kadar, boyutta sıkıntı çekilecek gibi duruyor biraz.

Nickimin altındaki pembe yıldızlar ve prenses rütbesi dikkat çekmiyor sanırım. Sevindim, önemli olan yazdıklarımız, paylaştıklarımızla akılda kalmak

kim bakıyorki pembe prenses yazısına :)
    yeni 60serileri de çok yüksek fiyattan satışıa sulunacakmıs dedikodusu var vt zt serileri 10 15bin liradan bahsediliyor..
  • Dedikodu çok, panasonic'in tamamen TV üretiminden vazgeçeceği de dedikodular arasında ama nisan, mayıs gelmeden tam ortaya çıkmaz neyin, ne kadar fiyattan gideceği. Spekülatif fiyatlar hep haddinden yüksek olur ama Panasonic plazmalar konusundaki yerini kaptırmak istemez bence aşırı fiyat yükseltip. Ha üst segmentleri olur ama orta segmentte de muhakkak bizler için ürünler çıkarır pazara.
  • dusty bacım cevabınız için teşekür ederim....bayan olduğunuzun farkındaydım ama hocam diyerek bilginize olan saygımı dile getirmek istedim...kadınlar başımızın tacıdır...dusty ablam biz 3g falan bilmeyiz akşam haber izleriz bazen dizi izler eşim çocuk bazen çizgi film izler.dvd falan izlemem tvyi sadece bu amaçla kullanırım...hocam next ye 7500 uydu alıcım var çanak antenle izleyecez işte.hocam zaten devlet memuruyum akşama kadar bilgisayar başında falan eve gelince haberleri zar zor izliyebiliyorum...hatta daha uygun bir tvde tavsiye etseniz olur...kardeşime bana ve dayıma alacam st50 ye alternatif ne önerirsiniz...?çok çok teşekür ederim ilginize.
  • quote:

dusty bacım cevabınız için teşekür ederim....bayan olduğunuzun farkındaydım ama hocam diyerek bilginize olan saygımı dile getirmek istedim...kadınlar başımızın tacıdır...dusty ablam biz 3g falan bilmeyiz akşam haber izleriz bazen dizi izler eşim çocuk bazen çizgi film izler.dvd falan izlemem tvyi sadece bu amaçla kullanırım...hocam next ye 7500 uydu alıcım var çanak antenle izleyecez işte.hocam zaten devlet memuruyum akşama kadar bilgisayar başında falan eve gelince haberleri zar zor izliyebiliyorum...hatta daha uygun bir tvde tavsiye etseniz olur...kardeşime bana ve dayıma alacam st50 ye alternatif ne önerirsiniz...?çok çok teşekür ederim ilginize.

arkadaşım daha öncede yazmıştım buralara Fiyatı cok uygun görüntü kalitesi 2000 2500 liralik led tvlere taş çıkartan samsung 43e490 - 109 ekran PLAZMA sıradan uydu alıcısı ile izlemeler için özellikle SD yayınlarda çok başarılı bir tv.dir fiyatıda 900-1100 arası gider gelir. illa panasonic derseniz o fiyata ut50 2012 üretimli yada 2011 üretimi st30 serileri oldukça kalitelidir.
    led tv için Panasonic 42e5e 899 TL ye dün alanlar olmuş ama Ağırlıklı sd kanallar izlenecekse ilk önce plazmalara yönelin derim..
    ucuz diye led tv alıp sd kanal izlemek parayı çöpe atmak demek heleki çok iyi plazma alternatifleri varken!

• quote:

dusty bacım cevabınız için teşekür ederim....bayan olduğunuzun farkındaydım ama hocam diyerek bilginize olan saygımı dile getirmek istedim...kadınlar başımızın tacıdır...dusty ablam biz 3g falan bilmeyiz akşam haber izleriz bazen dizi izler eşim çocuk bazen çizgi film izler.dvd falan izlemem tvyi sadece bu amaçla kullanırım...hocam next ye 7500 uydu alıcım var çanak antenle izleyecez işte.hocam zaten devlet memuruyum akşama kadar bilgisayar başında falan eve gelince haberleri zar zor izliyebiliyorum...hatta daha uygun bir tvde tavsiye etseniz olur...kardeşime bana ve dayıma alacam st50 ye alternatif ne önerirsiniz...?çok çok teşekür ederim ilginize.

O zaman siz fiyat performanstan şaşmayın. Plasma için ST50'ye alternatif şu an için önermem ama LED isterseniz şunlara bakabilirsiniz:

panasonic-tx-l42ew5e: link

philips-40pfl5007h: link

lg-42ls575s: link

• quote:

quote:

O zaman siz fiyat performanstan şaşmayın. Plasma için ST50'ye alternatif şu an için önermem ama LED isterseniz şunlara bakabilirsiniz:

panasonic-tx-l42ew5e: link

philips-40pfl5007h: link

lg-42ls575s: link

dusty hocam biliyorum çok oluyorum ama şunada açıklık getirirseniz kafam rahat olur en azından.led tv ile plazma arasında bu önerdiğiniz modellerde görüntü kalitesi bizi tatmin edermi ?yani görüntü kötü derseniz st50 alalım ama yok bunlarlada aynı görüntüyü alırsınız derseniz ledlerden bir tanesini alalım...bu arada led aldığımız zaman ekstradan hd uydu alıcı falan alacakmıyız...hocam kusura bakmayın anlayınca bu işlerden bu kadar zor oluyor işte karar vermek....yinde sabırla cevap verdiğiniz için tşk ederim...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.