Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2499 TL ye 50ST50E alarak aranıza katıldım inşallah pişman olmam.Baya bir sıkıntı çeken varmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

2499 TL ye 50ST50E alarak aranıza katıldım inşallah pişman olmam.Baya bir sıkıntı çeken varmış?

Öncelikle size hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Sıkıntı çekenlerden birisi de benim. Almadan önce epey bir led/plazma tv araştırdım. ST50 hakkında da hem yurtiçi hem de yurtdışında çok sayıda forum ve inceleme okudum. ST50 tam bir fiyat performans canavarı. Benzer kalite led tv için en az 1000 TL daha pahalı bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Çok içime sinerek aldım ancak ne yazıkki cihaz servis kurulumunda hiç açılmadı(kırmızı led 7 defa yanıp sönüyordu), diğer arkadaşlardan da aynı problemin çıktığı oldu. Ben aynısından 1 tane daha istemek yerine para iadesi istedim. Bu haftasonu da sony 46hx850 aldım. Plazma kullanımı ledlere göre özellikle ilk etapta biraz daha hassas. Bunlara dikkat ederseniz, cihazınız da sağlam olsun pişman olacağınızı hiç sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

quote:

2499 TL ye 50ST50E alarak aranıza katıldım inşallah pişman olmam.Baya bir sıkıntı çeken varmış?

Öncelikle size hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Sıkıntı çekenlerden birisi de benim. Almadan önce epey bir led/plazma tv araştırdım. ST50 hakkında da hem yurtiçi hem de yurtdışında çok sayıda forum ve inceleme okudum. ST50 tam bir fiyat performans canavarı. Benzer kalite led tv için en az 1000 TL daha pahalı bir fiyat ödemeniz gerekiyor. Çok içime sinerek aldım ancak ne yazıkki cihaz servis kurulumunda hiç açılmadı(kırmızı led 7 defa yanıp sönüyordu), diğer arkadaşlardan da aynı problemin çıktığı oldu. Ben aynısından 1 tane daha istemek yerine para iadesi istedim. Bu haftasonu da sony 46hx850 aldım. Plazma kullanımı ledlere göre özellikle ilk etapta biraz daha hassas. Bunlara dikkat ederseniz, cihazınız da sağlam olsun pişman olacağınızı hiç sanmam.

sayın aycan ata.
    benim de 2 adet pansonic 50st50 7 kırmızı ışık hatasından para iadesi oldu.

46hx850 nasıl sizce st50 ile karşılaştırısanız?

philips 46pfl5507 alacam ben de. sony pahalı çünkü benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

quote:

İyi dileklerin için teşekkür ederim dostum.50VT50 için gitmiştim ama bunu daha f/p gördüğüm için aldım biraz.Sonuçta çok takıntılı bir insan değilim.Ama BUZZİNG olayı hangi seviyede olacak ya da olacak mı çok merak ediyorum.Öinkü kulaklarım çok hassastır :S

İnşallah sorun yaşamadan güzel güzel kullanırım.LCD ler de maç izlemek baya bir problem oldu,en üst seviye almanız lazım o da baya bir para.Plazma yı test ettiğim kadarı ile baya iyi bu konularda.

Ürünüm yarın servis tarafından kurulacak ,ilk kurulum için servisi hangi konularda yönlendireyim sizce.

• @kanoute
    ST50 ile kıyaslamam biraz güç çünkü hiç kullanma şansım olmadı ne yazıkki. hx850 cmt öğlen geldi. Sadece pazar günü 2-3 saat izleme şansım oldu. Henüz herhangi bir kişisel ayar yapamadım ama şimdilik gerçekten çok etkileyici, memnunum.
  • @mbtaskale
    Servis menüsünden kullanım saatine baktırtabilirsiniz.
  • Arkadaşlar servis geldi ve kurdu tv yi harika gerçekten.Futbol maçlarında azıcık topta gölgelenme oluyor ama yayından sanıyorsam????

En doğru ayarları bana peşinen yazabilecek var mı acaba?SD performansı çok hoşuma gitmedi????
  • ısınması ve buzzing durumu nedi??

hangi marka/model receiver ile kullanıyorsunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPN

ısınması ve buzzing durumu nedi??

hangi marka/model receiver ile kullanıyorsunuz??

Isınma az gibi geldi bana öle çok değil,ama belki ileride saatlerce çalışırsa ısınabilir,bu arada akşamlarıda hava 30-33 derece onuda belirteyim.LCD imden az ısınıyor şimdilik.

buzzing sesi dikkatlice dinlenirse TV nin sesi çok kısıkken fark edilebiliyor ama duyuyorum demek için kulağınızı tv nin arkasına dayamanız gerekiyor.Yani çok ta tınn..

Ama tenis maçında servis atılırken,futbol maçında degaj atılırken her 2 topta da transparanlaşma oluyor bazen,LCD imde olurdu buda Plazma gibi tepkimesi düşük televizyonda neden oluyor anlamadım.Belkide yayından öledir diye şüpheleniyorum.

Daha doğru ayarlarada geçemedim kimse yardımcı olmuyor şimdilik baksanıza.Standart ayarlarda biraz ekran soluk kalıyor.Ama sanırım 1 hafta böle kullanacağım.Sonra bir kalibrasyon atağı yaparım.

Birde gündüz panel bildiğin grileşiyor ışıktan bir ayarı var mı bilmiyorum???

D-SMART HD VE DİGİTÜRK HD VAR BURADA.

Ama 2500 TL ye 50" ve Bu kalitede de televizyon gerçekten F/P,LCD almadığıma şükrediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 29 Ağustos 2012; 16:42:14 >

• efendiler, kullanıcılar olarak 42 dt50 yi nasıl bilirsiniz... kullanan arkadaşlar varmıdır? varsa artı\eksi yönlerini paylaşırsa sevinirim..
  • Selam Arkadaşlar bende 42st50 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. st50 serisini kullanan arkadaşlar acaba renk ayarlarını paylaşabilirler mi? Kalibrasyon edilmiş renk ayarlarını bulabilen bu ayarları paylaşabilirse çok makbule geçer
  • Kendim için büyük ekran bir tv almak istiyorum. Led yerine yeni nesil Panasonic plazma alayım diyorum. 47-50 inch boyutlarında.
    Neredeyse sadece HD izliyorum sayılır. DsmartHD-DigiturkHD (ve HD dreambox ekleyecegim)
    Bunların %50sini de futbol yayinları oluşturuyor. Ayrica 720p dizileri çok seyrederim.
    Panasonicin hangi modelleri benim için doğru tercih olabilir? Yada Plazma benim için doğru tercihmidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kliksa'da 42ST50E modeli Word Kart puan indirimiyle 1.575 TL'ye geliyor.
    Ne dersiniz ? Bu fiyata, bu televizyon alınır mı?

Kliksa 42ST50E
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Kliksa'da 42ST50E modeli Word Kart puan indirimiyle 1.575 TL'ye geliyor.
    Ne dersiniz ? Bu fiyata, bu televizyon alınır mı?

Kliksa 42ST50E

Bi yorum
  • Alınır tabi neden alınmasın
  • Arkadaşlar herkese selam,

Mediamarkt'a 55VT30E kapalı kutu 3.799 Tl, zaten çok az kalmış ellerinde. Fiyatı iyi gibi. Teşhir ürünü Teknosa 3.499 TL.
    Ne dersiniz arkadaşlar iyimidir?
  • Geçen hafta cuma günü teknosadan aldığım 50st50e nihayet bugün evime ulaştı. Yarın sabah kurulum için servis gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benign2004 -- 7 Eylül 2012; 19:31:42 >
  • 1500 ile 1800 civarı alınabilecek en iyi panasonic modeli hangisi arkadaşlar
    ben GW30 kullanıyorum çok memnunum içinde uydusuda var ancak yeni modeller hakkında pek bilgim yok.
    yeni modellerden önerebileceğiz varsa lütfen yardımcı olun . teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildize

1500 ile 1800 civarı alınabilecek en iyi panasonic modeli hangisi arkadaşlar
    ben GW30 kullanıyorum çok memnunum içinde uydusuda var ancak yeni modeller hakkında pek bilgim yok.
    yeni modellerden önerebileceğiz varsa lütfen yardımcı olun . teşekkür ederim

42ST50E Kliksa'da 1.750+%10 World Puan hediyesiyle 1.575 TL'ye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42st50 sahibi olarak televizyonun herşeyi mükemmel ama bir tek 3d filmlerde altyazı sorunu var. bir türlü 3d altyazıyı ayarlayamadım televizyonda. Pcde 3d olarak çalıştırırken televizyonda altyazyı görmüyor. Acaba diğer 50 serileri içinde aynı sorun varmıdır? 3d altyazı olayını çözen varsa lütfen yardım etsin 3d tv aldık 3d film izleyemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.