Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: Pureblack

Selamlar,

Dün akşam itibariyle Optimum Mediamarkt'dan son 50VT50 yi alarak TV işini hallettim.
    Bu akşam servis gelip kuracak.
    Eski bir V10 kullanıcısı olarak yeni paneli heyecanla bekliyorum.
    Ne yalan söyleyeyim bir ara aklım LED kaymadı değil ama sonunda LED ile mutlu olamayacağıma karar vererek yine
    plazma da kaldım.
    Bu süreçte bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren başta "Albani"ve "üniversteli" olamak üzere bütün arkadaşlara teşekkür
    ederim.

kaça aldın hocam bende dün ordaydım ama 50vt50 görmedim hiç optimum derken ankara optimum alışveriş merkezimi ?

profilinde şehir istanbul yazdığına göre istanbul, göztepe optimum.

Not: Varsayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 1 Ağustos 2012; 13:12:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

Selamlar,

Dün akşam itibariyle Optimum Mediamarkt'dan son 50VT50 yi alarak TV işini hallettim.
    Bu akşam servis gelip kuracak.
    Eski bir V10 kullanıcısı olarak yeni paneli heyecanla bekliyorum.
    Ne yalan söyleyeyim bir ara aklım LED kaymadı değil ama sonunda LED ile mutlu olamayacağıma karar vererek yine
    plazma da kaldım.
    Bu süreçte bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren başta "Albani"ve "üniversteli" olamak üzere bütün arkadaşlara teşekkür
    ederim.

kaça aldın hocam bende dün ordaydım ama 50vt50 görmedim hiç optimum derken ankara optimum alışveriş merkezimi ?

profilinde şehir istanbul yazdığına göre istanbul, göztepe optimum.

Not: Varsayım.

noldu hocam hx850

• quote:

noldu hocam hx850

Hiç sorma.

Dün hatta havale ile 55nx720 aldım.

Etti 2 adet Sony..
  • Selamlar,
    Evet İstanbul/Göztepe optimum.
    Valla ciddi anlamda HX850 ye gittim geldim ama sonunda yine plasma dedim.
    5000tl ye aldım.
    Aslında ben Natilus Teknosa ya gidiyordum telefon ettim VT50 ler geldi dediler.
    Orada 5260 TL idi.
    Optimum yolumun üstü olunca dur şuraya da uğrayayım dedim ve kısmetime oradan biraz daha ucuza aldım.
  • quote:

Selamlar,
    5000tl ye aldım.
    Orada 5260 TL idi.
    Optimum yolumun üstü olunca dur şuraya da uğrayayım dedim ve kısmetime oradan biraz daha ucuza aldım.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-p55vt50/4505-6482_7-35118304.html

güzel tv.

hayırlı olsun.

• VT şuanda dünyada Sharp-ELITE ile birlikte TOP-2 deki iki panelden birisidir

VT den iyisi yok,yada sadece USA/Canada için Sharp-ELITE var,ama sizin için tek alternatif kalıyor o da VT5x
    birde şu Tosh görünüpte kaybolmuş gibi olan süper paneli ZL1 i de sayabilirim ve tabiki Sony den HX9x Serisi

PDP lerin malum sorunları zaten her devirde vardı;bugün de vardır!!

Her devirde bu mereti en iyi yapan tek bir üretici vardır o da Pioneer idi
    ancak Pio da dükkanı 2009 ortalarında kapayınca "sorunsuz" PDP lerde kalmadı artık

Bazıları için kullanılması sıkıntılı olabilir PDP lerin veya bazılarına ise hiç gelmeyebilir,bunlar PDP ye bulaşmasınlar
    aynen LCD ye gitsinler ama onların klasik/malum sorunları da artık PDP lerden çok daha fazladır!

Günümüzde neredeyse sıfır sorunlu(hatasız)panel bulmak,sayısalı bulmak kadar zor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Selamlar,
    5000tl ye aldım.
    Orada 5260 TL idi.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-p55vt50/4505-6482_7-35118304.html

güzel tv.

hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.
    Daha iyileri sizin olsun inşallah

• kalbrasyon için 3 4 tane program vardı. usb ye atıp plazmaya takıp oynatılcak bişydi sanırım
    albani gibi bir arkadaşın mesajında okumuştum. ben şunu kullanıyotum demişti hatta
    ama o mesajı bulamıyorum
    yardım lütfen
  • 50vt50 alsaydım st50 yerine yine buzzing olabilir miydi?
    2007 model panasonic 42pv70 plazmamda hiç buzzing yokmuş meğer.
    2012 model panasonic de var . şansa bak

gece 12 den sonra tv izlerken sorun oluyor
    Mesela arkadasım kendlsini rahatsız etmediğini soyledi.kisiden kisiye degisiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 2 Ağustos 2012; 2:00:26 >
  • Teknosa 50vt50 4500 seviyelerine gelirse alacağım artık çok düşündüm plasma alacağım
  • buraya da yazıyorum:

Iş kurma hevesinden para edebilecek eşyalarımı satıyorum. Bunlardan birisi yeni almış olduğum Plasma Panasonic VT50.

Detaylar:

55VT50 Plasma
    55 inch (140cm)
    Teknosa'dan alınmıştır 1 ay öncesinden
    Garintili, 2 Yıl
    Piksel ölüsü, Burn -in, buzzing vs vs hiçbir sorunu YOK!
    Şimdiye kadar "normal" modunda sabırla seyredildi.
    2 adet 3D gözlük mevcut.
    Kutusu, kitapçıkları, kumandaları hepsi mevcut!

Lütfen sadece "PM" atınız.

Çok çok acil satılık!!!
  • TV'yi merak edenler, birkaç sayfa geriye gitsinler, ürünün resimlerini detaylı bir şekilde sergilemiştim... Duyrulur!!
  • 7 kırmızı ışık hatasından dolayı değişen ve yenisi geldiği iddia edilen plazma 50st50 cumartesi servis kurup gittikten sonra yine 7 kırmızı ışık hatası vermişti.
    ama sonra pazartesi birden çalışmaya başladı 2 gün sonra. ve bugün perşembe az önce eve geldim .yine 7 kırmızı ışık yanıp sönüyor.

sayın albani ne tavsiye ediyorsunuz?
    bu yeni gelen de 2.sefer 7 kırmızı ışığa girdi.
    2 gün sonra düzelir mi bilemiyorum. Allah bilir.
    acaba diyorum bunlar benim gönderdiğim televizyonu bana ger mi gönderdi? çünkü 2 yeni st50 nin de böyle arızaya girmesi çok çok büyük bir şanssızlık olmalı

elektrikten bozuluyor desem. tunçmatik regülatör var 1000 kva. laptop bağlı, uydu receiver bağlı. bunlara bişey olmuyor.
    forumda bir arkadaş daha var. benmkde bazen kapanıyor gidiyor diyor. 50st50 varmış onda da. ama hiç buzzing olmadığı için üstünde durmuyorum diyor.yenisi gelince buzzingli olur diye korkuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 2 Ağustos 2012; 23:15:10 >

• eMail den sorduğun diğer durumları cevapladım!

++
    Senin panelini o Kızıltepe deki herifler ne kadar adam ederler veya anlarlar bilemiyorum ama,örneğin onlarda kesintisiz güç kaynağı varmıdır
    (On-Line UPS) veya AC/DC Powersupply??

Bu paneli bence öncelikle bir doğru sinüs eğrili ve AKÜ den beslemeli bir harici kaynağa bağlayıp bir kaç gün test yapılması gerekiyor!!

Böylece sorunun ne olduğu daha iyi anlaşılır,VoltajRegülatörü olması doğru ama,sendeki durum başka bir sorunla ilgili o zaman
    ve bir kaç gün yukarıdaki bahsettiğim cihazla beslenerek kontrol edilmeli!

Veya akım o kadar kötüki VR bile kurtamıyor(bu da bir diğer ihtimal)!!
  • Hayırlısı. Kafayı fazla takmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 3 Ağustos 2012; 14:41:15 >
  • Arkadaşlar diğer marka tv modellerinin resim ayarları paylaşılıyor sürekli.Burda daha bir kişi paylaşmadı rica etsem hangi model hangi ayarlarda kullanılıyor yazarmısınız ?
  • Beyler 65vt50 almanın hayalini kurar iken, panasonic in servis konusunda birton sikayet okudum, sikayetlerin hepsindeki ana konu pana tr nin umursamaz tavrı ve cozum bulunamayan servis maceraları.

Okuduklarımdan fena halde midem bulandı, 10bin tl gibi bir para verilen aleti daha saglam, sorunsuz yapmıslarmıdır diye dusunup duruyorum..
  • Sen şayet Pany/TR için "olumsuz yorumlar" okuduysan,sana bu işin içinde ve çok iyi bilen birisi olarak naçizane tavsiyem;sen hiç panel filan alma, olacaktır

Servis/MH v.s konularında TR de "genelde" o bildiğin tüm Markalar kötüdür!! biz de zaten en iyisine bile;kötünün iyisi ancak diyoruz;gerisini var sen anla gari!

Ancak Samy ve LGE kötünün de kötüsüdür!! hele hele bu iki Markayı Pany ile hayatta mukayese etmeyi aklına bile getirme!

Panel acaksan bence hiç bunlara takılma yine de,aksi halde zaten paneli alamazsın!

Yok sorun istemiyorum,yok en iyisi olsun,en kaliteli resim üretsin v.s v.s diye düşünüyorsan ve 8/10 kağıt para vermeyi düşünüyorsan o zaman gideceğin adres 6090 dır
    (sanırım hala sıfır bulunuyor!!)

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sen şayet Pany/TR için "olumsuz yorumlar" okuduysan,sana bu işin içinde ve çok iyi bilen birisi olarak naçizane tavsiyem;sen hiç panel filan alma, olacaktır

Servis/MH v.s konularında TR de "genelde" o bildiğin tüm Markalar kötüdür!! biz de zaten en iyisine bile;kötünün iyisi ancak diyoruz;gerisini var sen anla gari!

Ancak Samy ve LGE kötünün de kötüsüdür!! hele hele bu iki Markayı Pany ile hayatta mukayese etmeyi aklına bile getirme!

Panel acaksan bence hiç bunlara takılma yine de,aksi halde zaten paneli alamazsın!

Yok sorun istemiyorum,yok en iyisi olsun,en kaliteli resim üretsin v.s v.s diye düşünüyorsan ve 8/10 kağıt para vermeyi düşünüyorsan o zaman gideceğin adres 6090 dır
    (sanırım hala sıfır bulunuyor!!)

Son bir sene icinde kullandıgım urunlerde okadar cok sorunlar cıktı ve o kadar cok servisler ile ugrastım ki, bedeviligin sınırında duruyorum.

vt50 hayallerimi susluyor ama bir yandan da korku sardı icimi, sakınan goze cop batar a donmesinden endiseleniyorum.

ustadım bu konuda sizlede maillesmistik hatta, samsung 64d8000 i sormustum hatırlarsanız,

iki panel arasında gidip geliyorum, aralarındaki kalite farkı da, fiyat farkı da azınsanmayacak kadar cok, dedigim gibi gonlum pany e kayıyor ama ister istemez bu limitlere cıktıktan sonra da dusunuyorsun birsey olsa arkasındaki firmanın urunune nekadar sahip cıktıgını.

• Limit nedir tam olarak??
    D64 OK dir ama bu panelde ciddi bir Buzzing sorunu var!!! VT lerde bu sorun çok daha az!
    Ebat tam ne olacak??
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.