Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)
  •  2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)
  • gelelim D-Smart görüntülere...

• BAYAN RESMEN POZ VERMIŞ BANA

• şimdi de MKV bazlı bluray kopya filmlerden birkaç kare

• en güzelini sona bıraktım... benden bukadar arkadaşlar. Lütfen kimse ürkmesin sabah sabah

• EK bilgiler:

55VT50 (55 inch olanı)
    Foto çekimi: Basit ve hızlı bir şekilde gerçekleşti, resimlere bu gözle inceleyin lütfen.
    Teknosadan 2-3 hafta önce almıştım, sıfır kutu içinde, 6099 TL 12 ay takstilte Teknosadan (turuncu indirim gününe denk gelmiştim şansa)
    Buzzing: neredeyse YOK
    Fan sesi: Az duyuluyor şayet kısık seste veya sessiz TV seyrederseniz, beni kesinlikle rahatsız etmiyor, buzzing olsa daha kötü. Diğer odadaki Pioneer buzziing sesi var, maşallahı var, alıştık ama
    SD yayınları: Kaliteli TV'lerin sunabileceği ölçüde kaliteli
    HD yayınları (TRT/Kanal D vs vs) = 10 numara!
    Kopya MKV = 720p bile ne güzel gösterdiğini gösterdi bu TV bana. 1080P anlatmaya gerek yok sanırım
    Bluray orijinal = Bir tek bunu test edemedim, ama nasıl olacağını tahmin edebiliyorum...

2500HZ = hızlı hareketlerde süper akıcı sahneler sağlıyor, acaip oluyor insan ilk görünce...meğersem ne güzel bir özellikmiş!!!

Gözlükler 3D = Rahat, sorun yok 3D gayet güzel, derinliği kontrasu vs vs

Akıllı Kumanda = Samsung Es8000 kıyaslama şansım var. Panasaonic 10 üzerinde 8 verebilirim. Samsung akıllı kumandasına 10 üzerinden ancak 3 verebilirim. Touch pad'lerde dağlar kadar fark var... gerisini siz düşünün.

Şimdilik bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgative2

EK bilgiler:

55VT50 (55 inch olanı)
    Foto çekimi: Basit ve hızlı bir şekilde gerçekleşti, resimlere bu gözle inceleyin lütfen.
    Teknosadan 2-3 hafta önce almıştım, sıfır kutu içinde, 6099 TL 12 ay takstilte Teknosadan (turuncu indirim gününe denk gelmiştim şansa)
    Fan sesi: Az duyuluyor şayet kısık seste veya sessiz TV seyrederseniz, beni kesinlikle rahatsız etmiyor, buzzing olsa daha kötü. Diğer odadaki Pioneer buzziing sesi var, maşallahı var, alıştık ama
    Kopya MKV = 720p bile ne güzel gösterdiğini gösterdi bu TV bana. 1080P anlatmaya gerek yok sanırım
    Bluray orijinal = Bir tek bunu test edemedim, ama nasıl olacağını tahmin edebiliyorum...

2500HZ = hızlı hareketlerde süper akıcı sahneler sağlıyor, acaip oluyor insan ilk görünce...meğersem ne güzel bir özellikmiş!!!

Akıllı Kumanda = Samsung Es8000 kıyaslama şansım var. Panasaonic 10 üzerinde 8 verebilirim. Samsung akıllı kumandasına 10 üzerinden ancak 3 verebilirim. Touch pad'lerde dağlar kadar fark var... gerisini siz düşünün.

Şimdilik bu kadar

Resimler ve bilgiler için çok teşekkürler. Görüntüler harika gözüküyor.

Televizyonu da iyi fiyata almışsınız bence.

"Image Retention" problemi yaşıyor musunuz?

Bir de arkadaşlar lütfen bir daha panasonic lerde turuncu indirim olursa söyleyin. Bu fiyata bulurumsam ben de alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

Orijinalden alıntı: Tolgative2

EK bilgiler:

55VT50 (55 inch olanı)

Şimdilik bu kadar

Resimler ve bilgiler için çok teşekkürler. Görüntüler harika gözüküyor.

Televizyonu da iyi fiyata almışsınız bence.

Bir de arkadaşlar lütfen bir daha panasonic lerde turuncu indirim olursa söyleyin. Bu fiyata bulurumsam ben de alacağım.

Alıntıları Göster

özel PM atmıştım, oradan bakabilirsiniz. Genel olarak sorun yok!!

Turuncu indirim: O gün ilginç olan.

7000 küsür olan VT = hemen hemen 1.000 indirim vardı
    4999 TL olan ST serisi = sadece 500 TL indirim vardı

VT: 6.000 civarı
    ST: 4.500 civarı

Her ikisi de 55 inch

VT artılar: 2 adet Gözlük + Modül takma yeri. ST var mıydı bilmiyorum??? + Akılı kumandası, ki kullanılır + 2.500hz filtesi vs vs olunca... ve gücü yetene VT tavsiye edilir.

VT işçiliği de gayet iyi. Samsung Led8000 ince kasalı olanlara kıyasladığımda, olmuş diyebilirim. paranın karşılıği, kasa kalitesi iyi

• Oku oku başım ağrıdı sabahtan beri Uzun süren araştırmalarım sonucunda Panasonic Neo Plazma serisinden almaya karar verdim ama hangi model veya seri alacağıma karar veremedim. Var mı tavsiyesi olan?
  • Tolga Bey hayırlı olsun, renkler, siyahlar gerçekten muhteşem.
  • Tolga hocam hayırlı olsun. Fotolara baktıkça insanın alası geliyor valla. Bir de fotolara bakınca hiç 55'' gibi gelmedi bana. Mümkünse şayet şöyle izleme mesafesinden bir foto atar mısınız acaba ? İlk başta 50'' GT modelini düşünüyordum ama VT çok övülüyor o yüzden o modele kayabilirim + iki gözlük ve akıllı kumandası cabası yani. Ama şöyle bi 3.500 civarına inmesini bekleyeceğim fiyatların. Bakalım ne zaman inecek.
  • ohbenezor: Tskler Tolga Bey, darısı başınıza, umarım en kısa zamanda sizde VT'nize kavuşursunuz. Ve evet. KONTRAST, siyahlar harika, ama ufak bir hile yaptım diyelim, Gamma'yı 2.2'ten 2.4'e çektim, böylelikle daha derin görüntü elde ettim, daha kontrastlı oldu. 2.4 tam bana göre, bazılarına göre 2.0 bile olabiliyor. Herkesin zevkine kalmış!

MavericKFive: Tskler, umarım en kısa zamanda sizler de alırsınız ve keyifle seyredersiniz. Biliyorum, resimlerde bana da ufak göründü, sanki 50 inch gibi. Ama işte resimlerde hep öyle oluyor. Biraz alttan çekersem belki daha büyük görünebilir, denem yapıp eklemeye çalışırım siteye.
    Ufak gözükmesi, boydan kaynaklı olabilir, boyum 1.90cm olunca tepeden resim çekince haliyle ufak göründü

• quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

Tolga hocam hayırlı olsun. Fotolara baktıkça insanın alası geliyor valla. Bir de fotolara bakınca hiç 55'' gibi gelmedi bana. Mümkünse şayet şöyle izleme mesafesinden bir foto atar mısınız acaba ? İlk başta 50'' GT modelini düşünüyordum ama VT çok övülüyor o yüzden o modele kayabilirim + iki gözlük ve akıllı kumandası cabası yani. Ama şöyle bi 3.500 civarına inmesini bekleyeceğim fiyatların. Bakalım ne zaman inecek.

O fiyata hayatta inmez.

• 42st50

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110012331/panasonic_txp42st50e_fhd_3d_plazma_tv

Bu modeli almayı düşünüyorum ne dersiniz? Laptoptan hdmi ile bağlantı kurup oyun oynamak, tv izlemek, film izlemek amaçlı almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSSiNi1905

42st50

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110012331/panasonic_txp42st50e_fhd_3d_plazma_tv

Bu modeli almayı düşünüyorum ne dersiniz? Laptoptan hdmi ile bağlantı kurup oyun oynamak, tv izlemek, film izlemek amaçlı almayı düşünüyorum.

PM'den cevap vermiştim, bir de buradan vereyim, bütçe meselesi, şayet bütçe buysa, düşünmeden alabilirsin. Her türlü işini rahatlıkla görür. 3D gözlükler dahil değil yanlız.

Şayet bütçen yetiyorsa GT'lere de bakabilirsin, 42 inch olanı vardı sanırım...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.