Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

24fps için org.değer 24fps olmalıdır!!!

Siz sanırım 50/60fps lik içeriği 24fps de izlemiyorsunuz??

Ayrıca içerik 1080/24fps ise o zaman da zaten olması gereken değer de yani 24fps de izlemeniz çok doğal ve de doğrudur

Can Hoca'm, 24 fps kaynagin 24 hz tazeleme hizinda izlenilmesi gerektigini ben bu tv mi aldiktan sonra ogrendim, oncesinde bunun dogal ve dogru oldugunu bilmiyordum cunku fps in kelime anlamini bilmeme ragmen piratikte ne gibi faydalari oldugundan bilhaberdim. Esasinda ogrendim de denemez, siradan bir mkv ile bir bluray arasindaki sinema smooth efektinin farkini gordukten sonra farkettim. Elimde 50/60 fps icerik yok tamami 24fps hatta sanirim 23,976 fps. Ben yakin zamana dek bu icerikleri 50hz ya da 60hz olarak izliyordum. Dolayisiyla dsmartta izledigim 50hz filmden bir farklari olmuyordu. Sonra bu yeni tvyi elimdeki bir bluray ile denemek istedigimde degisik bir performans ile karsilastim, dogal olarak ps3 24fps gonderiyor ve tv de pure cinemaya gecip 24p film smoothingi maxliyordu. Ve bu goruntu benim tvde tecrube ettigim goruntuden cok farkli idi, bunu uzerine bu 24 p olaylarini arastirmaya basladim.
    Ve sonuc olarak dogru secimin ekran ayarlarindan 1080/24 secmek yerine playerin tazeleme hizini ayarlamasina izin vermek oldugu farkettim. Sanirim mac os x 24hz tazeleme hizina izin verirken plex 23,976hz e izin veriyor cunku plexle seyrettigim filmlerde tek bir jitter judder vs olmuyor. Herkese iyi seyirler, vt cilerden de birkac resim gorsek guzel olmaz mi :)

• 50VT50'yi nereden bulucaz arkadaşlar? Teknosa'ya az sayıda gelen stoklar da bitti sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Orijinalden alıntı: albani

24fps için org.değer 24fps olmalıdır!!!

Siz sanırım 50/60fps lik içeriği 24fps de izlemiyorsunuz??

Ayrıca içerik 1080/24fps ise o zaman da zaten olması gereken değer de yani 24fps de izlemeniz çok doğal ve de doğrudur

Can Hoca'm, 24 fps kaynagin 24 hz tazeleme hizinda izlenilmesi gerektigini ben bu tv mi aldiktan sonra ogrendim, oncesinde bunun dogal ve dogru oldugunu bilmiyordum cunku fps in kelime anlamini bilmeme ragmen piratikte ne gibi faydalari oldugundan bilhaberdim. Esasinda ogrendim de denemez, siradan bir mkv ile bir bluray arasindaki sinema smooth efektinin farkini gordukten sonra farkettim. Elimde 50/60 fps icerik yok tamami 24fps hatta sanirim 23,976 fps. Ben yakin zamana dek bu icerikleri 50hz ya da 60hz olarak izliyordum. Dolayisiyla dsmartta izledigim 50hz filmden bir farklari olmuyordu. Sonra bu yeni tvyi elimdeki bir bluray ile denemek istedigimde degisik bir performans ile karsilastim, dogal olarak ps3 24fps gonderiyor ve tv de pure cinemaya gecip 24p film smoothingi maxliyordu. Ve bu goruntu benim tvde tecrube ettigim goruntuden cok farkli idi, bunu uzerine bu 24 p olaylarini arastirmaya basladim.
    Ve sonuc olarak dogru secimin ekran ayarlarindan 1080/24 secmek yerine playerin tazeleme hizini ayarlamasina izin vermek oldugu farkettim. Sanirim mac os x 24hz tazeleme hizina izin verirken plex 23,976hz e izin veriyor cunku plexle seyrettigim filmlerde tek bir jitter judder vs olmuyor. Herkese iyi seyirler, vt cilerden de birkac resim gorsek guzel olmaz mi :)

-normalde/doğrusu 23,976 dır!! bu değer ile 24 arasındaki fark ise aslında yoktur ama sistemi doğru işleyen ext.cihazlarda bu değer 23,976 olarak
    algılanıp işlenir(cinema filminden-formatlı içerikten bahsediyorum>>>1080p/24fps)

-ancak bazı ext.cihazlarda(PS3 de dahil)24fps işlemesi sırısında sorun olabiliyor ve panel ile ext.cihaz arasında hand-shake sorunu çıkabiliyor!
    veya cihazlar hand-shake yapsa bu seferde 24fps nin işlesinde sorun çıkabiliyor,bu sorun bazen panel kaynaklı bazen de ext.cihaz kaynaklı olabiliyor!

Pany ler de genelde bu konuda sıkıntı yok! ancak içerik BD-rip/BD olupta(1080p/24fps)netten indirdiğiniz içeriklerde bu yukarıda bahsettiğim sorun
    yine olur/olabiliyor!!

Ancak üreticinin referansı ne BD-rip veya ne de mette indirilen 1080p içeriklerdir,onlar sadece içeriğin org.1080p/24Hz olup olmadığına bakarlar,
    yani org.BD media kulllanmanız gerekiyor!

-Senin panelde de,işmeici içeriği-formatı doğru olarak algılayıp "PureCinema" aktif ediyor

-Son cümlende anlattığın ise ext.cihazın durumudur,ancak panel ile sorunsuz ise o zaman içeriği izlemede bir sıkıntı olmaz++

• paneli alıp bluray 'lerini 50 hz - 60 hz de izleyen çok halbuki filmin frame rate'i ile tv'nin aynı olacak !!! bunu bilmeyen çok kişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: HUSAMET

quote:

Orijinalden alıntı: bjk2290

quote:

quote:

arkadaslar ben teknosada çalışıyorum panasoniğin modellerini mağazaya gelip birlikte test edebiliriz yardımcı olmaya çalışırım size.

Panasonic 65VT50 fiyat ne kadar şu anda ?

65vt 50 10339tl

Teşekkkür
    Teknosa fiyatı bu değil mi ?
    Ödeme şartları nasıl ?
    Kaç gözlük veriyorlar yanında ?
    Hediye çeki vs veriliyor mu ?

axess ve bonus kart a 12 ay taksitli bonus a 3 ay erteleme var. 2 gözlük bir akıllı kumanda hediyesi var. eğer bu modeli almak istiyorsanız benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

50VT50'yi nereden bulucaz arkadaşlar? Teknosa'ya az sayıda gelen stoklar da bitti sanırım.

isterseniz ben size stok getirtebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Arkadaşlar, TX-L42E5 modeli hakkında bilgisi olan, kulanan varmı acaba. MediaMarkt da 1700 liraydı yanılmıyorsam. Yazlık için alacağım televizyonu, aile kullanıcak tüplü televizyon mantığı ile bu yüzden plazmadan çekiniyorum.

Bu ürün hakkında yorum yapabilecek varmı acaba.

öncelikle ben teknosada çalışıyoruö. teknosada 1549 tl satış fiyatı var. eğer istanbuldaysanız benim bulundugum mağazaya gelirseniz size yardımcı olurum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

50VT50'yi nereden bulucaz arkadaşlar? Teknosa'ya az sayıda gelen stoklar da bitti sanırım.

isterseniz ben size stok getirtebilirim.

size pm attım yardimci olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donniedarko -- 10 Temmuz 2012; 9:30:32 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar ben teknosada çalışıyorum panasoniğin modellerini mağazaya gelip birlikte test edebiliriz yardımcı olmaya çalışırım size.

Panasonic 65VT50 fiyat ne kadar şu anda ?

65vt 50 10339tl

Teşekkkür
    Teknosa fiyatı bu değil mi ?
    Ödeme şartları nasıl ?
    Kaç gözlük veriyorlar yanında ?
    Hediye çeki vs veriliyor mu ?

axess ve bonus kart a 12 ay taksitli bonus a 3 ay erteleme var. 2 gözlük bir akıllı kumanda hediyesi var. eğer bu modeli almak istiyorsanız benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

Fiyat 9.000 TL seviyesine geldiğinde haber verebilirseniz gelip alırım. TL 10.300.- çok geliyor hala..
    Teşekkürler

• Cumartesi günü 50ST50 için teknosa.com'dan sipariş vermek gibi bir hatada bulundum. Halen siparişim daha onay bekliyor. Bunun bir de tedarik,kargo süreci vs. var. Bu kadar araştırma falan yapıp sonunda dünya para verip birşey satın alınca insan beklemeye tahammül edemiyor. Her 2 dakika da bir teknosa.com'da siparişlerim sayfasında yenileye basıyorum, sonuç hep aynı:(
  • herkese selam

arkadaşlar piyasa da niye 50GT50 yok. Ya ST yada VT serisi var. 50GT50 var ise fiyatları bilen varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalu

herkese selam

arkadaşlar piyasa da niye 50GT50 yok. Ya ST yada VT serisi var. 50GT50 var ise fiyatları bilen varmıdır?

50GT50 Media Markt'larda var.

peki siz 50VT50'yi nerede gördünüz? Teknosalar'da stok kalmadı, sadece teşhir var.
  • Son stokları bilmiyorum ama forumda yazılanlardan da satılan tvlerin ST yada VT serisi olduğu anlaşılmaktadır. Fiyat olarak GT serisi daha uygun olduğu için araştıyorum. Media Markta bakarım, saolasın
  • Kliksa'da 50ST50 modeli 2650 lira hatta Bonus kampanyasıyla 2450 liraya 10 taksit. Kısa zamanda bundan daha ucuza bulunmaz diye düşünüyorum. Kliksa güvenilir bir sitemi ?Almayı düşünüyorum ciddi ciddi.
  • Bende uzun zamandır bu tv yi ariyorum. Fakat mağazalardan aldıgım panasonic brosürleri dahil onların üzerinde bile 50st50e değil de 50ST50 diyor model olarak...Bir fark var mıdır acaba? Kliksa sanırım sabancının ,ama bende emin olamadım güvenilebilir mi? hepsiburada.com un pastasından pay kapmaya yeni uyandı sasa ailesi sanırım :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow22

Kliksa'da 50ST50 modeli 2650 lira hatta Bonus kampanyasıyla 2450 liraya 10 taksit. Kısa zamanda bundan daha ucuza bulunmaz diye düşünüyorum. Kliksa güvenilir bir sitemi ?Almayı düşünüyorum ciddi ciddi.

Şimdi facebook üzerindeki gruplarına baktım,bayağı bir şikayet var açıkcası...Ben çekindim sipariş veremem buradan :( Az para değil ki vereceğimiz..
  • 50ST50 için teknosa internet sitesinden sipariş vermişdim. Teknosa 4 günde siparişi onaylamayı beceremeyince bende iptal ettirdim, dün gittim aynı fiyata darty'den satın aldım. 2899TL worlcard'a 8 taksit yaptılar 3 ayda ertelemesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyk

50ST50 için teknosa internet sitesinden sipariş vermişdim. Teknosa 4 günde siparişi onaylamayı beceremeyince bende iptal ettirdim, dün gittim aynı fiyata darty'den satın aldım. 2899TL worlcard'a 8 taksit yaptılar 3 ayda ertelemesi var.

Darty de normalinden biraz daha pahalı vermiş sanırım...2600 gibi bir fiyata teknosada vardı ,almadım bir sonraki haftabelki biraz daha iner diye

Şu anda da sayfalarında gözükmüyor teknosada :(

İyi günlerde kullanın ,keyifli seyirler 50st50 niz ile....

• quote:

Orijinalden alıntı: tcgserdarl402

quote:

Orijinalden alıntı: mtyk

50ST50 için teknosa internet sitesinden sipariş vermişdim. Teknosa 4 günde siparişi onaylamayı beceremeyince bende iptal ettirdim, dün gittim aynı fiyata darty'den satın aldım. 2899TL worlcard'a 8 taksit yaptılar 3 ayda ertelemesi var.

Darty de normalinden biraz daha pahalı vermiş sanırım...2600 gibi bir fiyata teknosada vardı ,almadım bir sonraki haftabelki biraz daha iner diye

Şu anda da sayfalarında gözükmüyor teknosada :(

İyi günlerde kullanın ,keyifli seyirler 50st50 niz ile....

Çok teşekkürler. Teknosa mağazasına gittim geçen hafta sonu 3bin küsür etiket koymuşlar. Sorduğumda internetten almanız daha avantajlı biz o fiyata veremiyoruz dediler. İnternette de 2899'du fiyatı. Ben de hafta sonu sipariş verdim ama olmadı. tesadüf bakdım Darty'de 3100 den 2899'a düşürmüş fiyatı gittim aldım. Bakalım bugün gelicek hayırlısıyla.

• Arkadaşlar, sadece 1 adet resim ekleyebiliyorum, görüntü kirliliğinden dolayı şimdiden özür dilerim.

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.