Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: tatum

evet ark.lar bugun teknosaya uğradım yine,yarın turuncu indirim varmış...
    55vt50 6 bin tl...
    50vt50 4.5 bin tl.ye indirmişler....
    Aralarında 5 ınc gibi az bir fark var gibi görünüyor ama ekran 55 de bayağı bir büyük geli bana!....

50VT50 hangi mağazada 4.5 muş ?
    Ben sordum; bu fiyatı verdiler
    http://teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110012385/panasonic_txp50vt50e_fhd_3d_plazma_tv

İst.daki forumların ikisinde de o fiyattı ama ellerinde olmadığını teshir kaldığını söylediler.....
    satıcı aslında sadace teshirler kaldığı için bu fiyat dedi ama aratırdım bir iki yeri hepsinde aynı durum..teshirdi yanı...

cumartesi 50vt50 4499tlye teknosa internet magazasından aldım.aynı gün gönderdiler sorun yok fiyat dogru yani.

• merhaba

50st50e'lerde kaç saat kullanımda olduğunu öğrenmek için nasıl bir yol izlemem gerekir.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspava47

merhaba

50st50e'lerde kaç saat kullanımda olduğunu öğrenmek için nasıl bir yol izlemem gerekir.

Teşekkür ederim.

aslında ilk 100 saati "normal" modunda çalıştırman yeterli, ondan sonra ufak ufak ayarlara abanabilirsin.
  • Bir de buraya yazalım. bende 2 gün önce 55VT50 aldım. Sıfır kapalı ürün Teknosadan 6099 TL'ye. 3 ay erteleme 12 ay Taksitle.

Ilk izlenim, gayet başaralı!!

VT30 sahibleri kızmasın bana ama, VT30'dan sonra "büyük" bir adım atmış ve gözle görülür düzeltmeler olmuş! Ben de hazır VT30 fiyatı inmişken alayım dedim, ama 50 serileri görünce, işte budur dedim. elbette zevk meselesi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

Arkadaslar birkac resim cektim, paylasayim. Bende de 5 tane 3D ps3 oyun var, hepsini denedikten sonra yourmlarimi paylascagim.

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)

P1160658 by Shereboy, on Flickr

PS3 oyunlarına kırılmalar, tırtıklanmalar oluyor mu

??

Herhangi bir tirtiklanma kirilma olmuyor, yanliz 1080p 2d mi 720p 3d mi derseniz cevabim direk 1080p 2d olur.
    1080p oyunlardan Gran Turismo'da 300sl Gullwing ile Nürburgring de turlamak, Fight Night Championda MGM Grand Garden Arena, Las Vegas'da box yapmak, Assasins Creed Revelations'da Galata Kulesi'nin tepesine cikip 16. yuzyildaki Halic manzarasini seyretmek gercekten cok zevkli.
    Bu plasma sanki Playstation icin yaratilmis gibi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
    Tek problem gosterebilecegi renk sayisi VT50'nin yarisi oldugu icin degrade veya isik huzmesi iceren sahnelerde renk katmanlarinin gorunur olmasi ki bence cok onemli degil, cok seyrek goze batan bir durum.

Teşekkürler dostum cevabın için, Hayırlı olsun.

• sayın albani,
    1 kva tunçmatik regülatörüm var.

bazen çıt çıt sesler geliyor. ama ekranda 220 yazıyor baktıığımda. bu sesler ne anlama geliyor?
    bunu doğru kullanmak için bilmem gereken bişey var mı?
    yoksa her şeyi kendi mi yapacak?

delay,display diye tuşlar var üstünde

working kırmızı renkli yanıyor bende.
    output yelşk yanıyor.

inputta ise yanmıyor gibi
  • Üstadlarım oyun ve film için Led Tv araştırıyorum bir arkadaş Panasonic tvlere bakmamı söyledi ufak bir fiyat araştırmasından sonra bu modeli buldum

http://www.gold.com.tr/U202463/Panasonic-TX-L32E5E-32-150Hz-DLNA-UsbMovie-Full-Hd-Led-Tv

Bu model nasıldır kullanan varmı birde IPS panel varmış bunda IPS panel dahamı iyi şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

sayın albani,
    1 kva tunçmatik regülatörüm var.

bazen çıt çıt sesler geliyor. ama ekranda 220 yazıyor baktıığımda. bu sesler ne anlama geliyor?
    bunu doğru kullanmak için bilmem gereken bişey var mı?
    yoksa her şeyi kendi mi yapacak?

delay,display diye tuşlar var üstünde

working kırmızı renkli yanıyor bende.
    output yelşk yanıyor.

inputta ise yanmıyor gibi

-o sesin gelmesi normaldir! o anda voltajda değişiklik varsa(input)cihaz voltajı regüle edip 220v getiriyor!!!

-working;red OK
    -output;green OK

bunlarda normal

en alttaki "Display" tuşuna basıp bırakırsan "input" ta bir değer göreceksin>>bu da gelen voltajı gösterir,arada basıp
    kontrol edersin ne geliyor görürsün

++

• quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

Üstadlarım oyun ve film için Led Tv araştırıyorum bir arkadaş Panasonic tvlere bakmamı söyledi ufak bir fiyat araştırmasından sonra bu modeli buldum

http://www.gold.com.tr/U202463/Panasonic-TX-L32E5E-32-150Hz-DLNA-UsbMovie-Full-Hd-Led-Tv

Bu model nasıldır kullanan varmı birde IPS panel varmış bunda IPS panel dahamı iyi şimdiden teşekkürler

Benim tavsiyem ise 2011 Model 37E30E Serisidir sanırım artık bunlar bitti gibi veya teşhirleri bulunuyor!

Ama oyun işinde işini görse bile FILM içinde 32 hatta 37 çok küçük kalır!

Şayet Monitör gibide kullanırsan OK ama salt FILM lerde bunlar bit kadar kalıyor

Piyadaki LAG konusundaki en iyi panel budur

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Üstadlarım oyun ve film için Led Tv araştırıyorum bir arkadaş Panasonic tvlere bakmamı söyledi ufak bir fiyat araştırmasından sonra bu modeli buldum

Benim tavsiyem ise 2011 Model 37E30E Serisidir sanırım artık bunlar bitti gibi veya teşhirleri bulunuyor!

Şayet Monitör gibide kullanırsan OK ama salt FILM lerde bunlar bit kadar kalıyor

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, sanırım bu modeli alacağım

• arkadaslar ben teknosada çalışıyorum panasoniğin modellerini mağazaya gelip birlikte test edebiliriz yardımcı olmaya çalışırım size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk2290

arkadaslar ben teknosada çalışıyorum panasoniğin modellerini mağazaya gelip birlikte test edebiliriz yardımcı olmaya çalışırım size.

bir ara 4500TL idi ne zaman iner tekrar o fiyata ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, sanırım bu modeli alacağım

37e30 ile ilgili bir doküman vardı. bayağı olumsuzluklar sayılmıştı.

ben 849 a aldığım 37e30e yi sırf bundan dolayı iade ettim.

bulursam paylaşırım.

Not: Buldum

http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-viera-tx-lf32e30-p10572/test.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 2 Temmuz 2012; 11:37:24 >

• Herkese Merhaba,

Yıllardır yerli-yabancı forumları takip ederim, en sonunda daha paylaşımcı olmak adına foruma kaydoldum
    İlk mesajım da Panasonic 65VT50 ile ilgili olunca daha bir güzel oldu 2.5 yıldır Toshiba 55SV685D kullanıyorum, artık 3d olayına girmek istedim, açıkcası 55" de gözüme küçük görünmeye başlamıştı Dedim ben en iyisi artık ne pahasına olursa olsun 65VT50 almalıyım.

Türkiye'de şu anda 2 yerde 65VT50'nin satışı var; biri Teknosa, 10.349 TL/12 Taksit fiyatı. 4 adet kapalı kutuları varmış merkez depolarında. Diğer yer ise Mediamarkt, dün(pazar)görüştüm, onların depolarına bu TV'nin giriş tarihi ise 10 Temmuz olacakmış. Fiyatı için 11 bin küsur bir rakam söylediler. Niyetimin ciddi olduğunu, yurtdışı fiyatlarını, 65VT30'un fiyatını vs konuştuk ve 65VT50'yi 9.000 TL + 500 TL Extra 3 Yıl Garanti, Toplam 9.500 TL'ye Worldcarda 10 Taksit, 3 Ay erteleme ile satın aldım Herhalde Türkiye'de ilk alan kişiyim, en azından forumlarda başka alan göremedim henüz
    En geç 16 Temmuz haftası teslim edecekler, gelince sizlerle resim vb tüm izlenimlerimi paylaşmaya çalışırım.

Panasonic 65VT50E
    Toshiba 55SV685D
    Marantz 7005 Anfi 
    "9+1" Dali Zensor 1 ve Zensor 7 Hoparlör Sistemi
    Monster HTS2600-Tunçmatik Online UPS 3kVA
    PS3 60 GB-Digiturk Plus-Peugeout 206CC,2000cc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DragonAlp -- 2 Temmuz 2012; 21:05:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DragonAlp: Hoşgeldiniz ve iyi günlerde kullanın

Bende bu gün İstinyepark Teknosada Panasonic 65VT50E yi gördüğüm ve fiyatını vs yazacaktımki siz eklemişsiniz.Gerçekten çok hoş TV.Fazla zamanım yoktu 7-8 dk inceliyebildim ve çok beğendim.Kendi denemelerim içinde bu güne kadar gördüğüm en güzel 3D demo performansının da Panasonic te gördüğümü ekliyeyim.
  • LG LM660S almayı düşünüyordum, taa ki Panasonic yeni seriyi görene kadar. Önceki kasanın aynısı olsaydı almayı düşünmezdim çok kabaydı ama şu son çıkan modeller gerçekten çok şık olmuş. Ama fiyat şu an benim sınırımın baya üstünde. 3.000-3.500 seviyesine inmesini bekleyeceğim 50VT ya da 50GT modelinin. Sizce bunun süresi ne kadar olabilir ? Ayrıca bu model TV leri alanlar yorumlarını esirgemesinler, kullanıcı tecrübelerini artı ve eksileriyle beraber yazarlarsa çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk2290

arkadaslar ben teknosada çalışıyorum panasoniğin modellerini mağazaya gelip birlikte test edebiliriz yardımcı olmaya çalışırım size.

Panasonic 65VT50 fiyat ne kadar şu anda ?
  • DragonAlp

65VT50'yi 9.000 TL'ye Media Mark'tan mı aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonAlp

Herkese Merhaba,

Yıllardır yerli-yabancı forumları takip ederim, en sonunda daha paylaşımcı olmak adına foruma kaydoldum
    İlk mesajım da Panasonic 65VT50 ile ilgili olunca daha bir güzel oldu 2.5 yıldır Toshiba 55SV685D kullanıyorum, artık 3d olayına girmek istedim, açıkcası 55" de gözüme küçük görünmeye başlamıştı Dedim ben en iyisi artık ne pahasına olursa olsun 65VT50 almalıyım.

Türkiye'de şu anda 2 yerde 65VT50'nin satışı var; biri Teknosa, 10.349 TL/12 Taksit fiyatı. 4 adet kapalı kutuları varmış merkez depolarında. Diğer yer ise Mediamarkt, dün(pazar)görüştüm, onların depolarına bu TV'nin giriş tarihi ise 10 Temmuz olacakmış. Fiyatı için 11 bin küsur bir rakam söylediler. Niyetimin ciddi olduğunu, yurtdışı fiyatlarını, 65VT30'un fiyatını vs konuştuk ve 65VT50'yi 9.000 TL + 500 TL Extra 3 Yıl Garanti, Toplam 9.500 TL'ye Worldcarda 10 Taksit, 3 Ay erteleme ile satın aldım Herhalde Türkiye'de ilk alan kişiyim, en azından forumlarda başka alan göremedim henüz
    En geç 16 Temmuz haftası teslim edecekler, gelince sizlerle resim vb tüm izlenimlerimi paylaşmaya çalışırım.

Panasonic 65VT50E
    Toshiba 55SV685D
    Marantz 7005 Anfi 
    "9+1" Dali Zensor 1 ve Zensor 7 Hoparlör Sistemi
    Monster HTS2600-Tunçmatik Online UPS 3kVA
    PS3 60 GB-Digiturk Plus-Peugeout 206CC,2000cc

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Fotoğraf ve özellikle video bekliyoruz. Tv nin menüsünde ve kanallarda gezerken kısa ve öz olarak tv yi bize özetleyen bir video paylaşırsan çok memnun oluruz.

• Merhaba,

Evet, İzmir MediaMarkt'tan aldım, stoklarına 10 Temmuz'da girecek, ben fiyatta anlaşınca kod tanımladılar, ben de ödemeyi yaptım.
    TV: 9000 TL, Extra 3 yıl garanti: 500 TL Toplam: 9.500 TL Worldcard 01 Temmuz'dan itibaren 10 Taksit ve 3 ay erteleme yapmaya başlamış. Bu şekilde ödedim.

Ürünün girişinin bile kendilerine 9800 TL olduğunu ama ilk satış olması adına ve belki de daha önce de alışverişlerim olduğu için güzel bir fiyat yaptılar.

16 Temmuz haftası ürün teslim edilecek bir aksilik olmazsa.
    Duvar montajı sonrası video ve fotoğraf olarak herşeyi paylaşmaya çalışırım. Ama dediğim gibi min 2 hafta var teslim edilmesine.

Selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.