Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hdtv burn in rodaj ı flash diskle yapacam.bu islem ne kadar suruyor?
    Flash diski her gun takıp 1 kere mi yapacaz 1 ay boyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 22 Haziran 2012; 11:08:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ark.lar bugun teknosaya uğradım yine,yarın turuncu indirim varmış...
    55vt50 6 bin tl...
    50vt50 4.5 bin tl.ye indirmişler....
    Aralarında 5 ınc gibi az bir fark var gibi görünüyor ama ekran 55 de bayağı bir büyük geli bana!....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

evet ark.lar bugun teknosaya uğradım yine,yarın turuncu indirim varmış...
    55vt50 6 bin tl...
    Aralarında 5 ınc gibi az bir fark var gibi görünüyor ama ekran 55 de bayağı bir büyük geli bana!....

Yakin zamanda 4500 lira asagisina inme ihtimali varmi acaba?(eylul-ekim gibi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Yakin zamanda almak istediğim tv'nin özellikleri
    - 42" ebatinda
    -3D pasif gözluk ( frp galiba)
    - Led Tv
    - dahili wifi
    - sd yayınları başarılı
    bir tv bakıyorum. Aklımda hep Lg vardi ( 42 LM 660S ) ama Panasonic'inde kaliteli olduğunu biliyorum. Bana bu özelliklerde Panasonic marka onebilecek olan var mı? Limit 2.000-2.500 TL. ( Ayrıca Maç yayinlarıni izlemek için dahili hd uydu alıcılarına Biss yazılımı yüklene biliyor mu?)

• quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Arkadaşlar merhaba. Yakin zamanda almak istediğim tv'nin özellikleri
    - 42" ebatinda
    - Led Tv
    - dahili wifi
    - sd yayınları başarılı
    bir tv bakıyorum. Aklımda hep Lg vardi ( 42 LM 660S ) ama Panasonic'inde kaliteli olduğunu biliyorum. Bana bu özelliklerde Panasonic marka onebilecek olan var mı? Limit 2.000-2.500 TL. ( Ayrıca Maç yayinlarıni izlemek için dahili hd uydu alıcılarına Biss yazılımı yüklene biliyor mu?)

Tv lerin içine gömülü uydu alıcılarında biss key atmayı unut arkadaşım. Ne TRT ne Star ne de Ntv Spor da ki maçları izleyebilirsin. Kısaca hiç bir maçı izleyemezsin. Ayda yılda bir TRT keysiz maç verirse onları izlersin sadece

O yüzden tv seçerken gömülü uydu alıcısı var mı yok mu senin için bir kriter olmasın. Aynı şekilde medya oynata özelliği de bir kriter olmasın. 150TL lik bir medya oynatıcı en iyi medya oynatan tv den bile daha iyi iş çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 23 Haziran 2012; 15:18:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

- 42" ebatinda
    - Led Tv
    - dahili wifi
    - sd yayınları başarılı

Tv lerin içine gömülü uydu alıcılarında biss key atmayı unut arkadaşım. Ne TRT ne Star ne de Ntv Spor da ki maçları izleyebilirsin. Kısaca hiç bir maçı izleyemezsin. Ayda yılda bir TRT keysiz maç verirse onları izlersin sadece

O yüzden tv seçerken gömülü uydu alıcısı var mı yok mu senin için bir kriter olmasın. Aynı şekilde medya oynata özelliği de bir kriter olmasın. 150TL lik bir medya oynatıcı en iyi medya oynatan tv den bile daha iyi iş çıkarıyor.

Benim önceligim Sd yayinların kalitesi ve pasif 3D gözlük. Panasonic bu konuda Lg ve Samsung'a göre nasıl? Panasonic'ten önerebileceginiz model var mı? Birde boşu boşuna dahili uydu alıcısına para vermek istemiyorum. Yani next mini veya goldmaster alıp biss yukleyip maç yayinlarınıda izlemek istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir:-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

- 42" ebatinda
    - Led Tv
    - dahili wifi
    - sd yayınları başarılı

Benim önceligim Sd yayinların kalitesi ve pasif 3D gözlük. Panasonic bu konuda Lg ve Samsung'a göre nasıl? Panasonic'ten önerebileceginiz model var mı? Birde boşu boşuna dahili uydu alıcısına para vermek istemiyorum. Yani next mini veya goldmaster alıp biss yukleyip maç yayinlarınıda izlemek istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir:-)

Anladım dostum. Hd uydu alıcı olsun diyorsun maçlarıda sd mini uydu alıcılardan alır biss key atar öyle izlerim diyorsun. Mantıklı aslında

Video oyunları oynamayacaksan LG 660S veya üstü bir model tam senlik. Ama oyun oynayan biriysen işte o zaman tepkime süresi kriterini de göz önünde bulundurman lazım o zaman panasonic et5 al derim.

Pasif gözlüklü tv ler için söyleyeceklerim bunlar.

• oyunlarla işim olmaz,sevmem zaten.tv'nin karşısina gecip galatasarayım'ın şampiyonlar ligi maclarinı izleyeyim,arada sırada da wifi ile baglanayım,ara-sıra 3d filmleride fpr gözluk ile izleyeyim. ama öncelik her zaman sd yayın kalitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

Çok faydalı bilgiler oldu.teşekkürler

"1-) HDTVBurn-In ( Ben bunu kullanıyorum rodaj için.) Yaklaşık 300 mb'lık bu dosyayı flash disk'e atarak tv'de direk oynatabilirsiniz. Oynatma nasıl olacak: U.Kumandada Input altında AV tuşuna bas. Çıkan Giriş seçimi menüsünde en altta bulunan SD kartı/USB 'nin üzerine gel OK de. Medya oynatıcı açılsın.Kumanda da Option tuşuna bas. Video kurulumuna OK de. Video ön izleme (Açık) Tekrar (Açık) konumuna getir. Kumanda da back/return tuşuna bas menüye geri dön. Altta video kısmına gel Ok de. Solda en yukarıda başta medya gözükecek hatta biraz beklersen önizlemeyi görebilirsin. Kumanda da renk tuşlarından kırmızı olana bas medya oynasın.. Tekrar açık olduğu için bitince hep baştan başlayacak. Böylece bırak rodaj süresini tamamlasın. ""

• et50e serisi gelmiş teknosaya nasıldır bu tv bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKANTÜRK

quote:

"1-) HDTVBurn-In ( Ben bunu kullanıyorum rodaj için.) Yaklaşık 300 mb'lık bu dosyayı flash disk'e atarak tv'de direk oynatabilirsiniz. Oynatma nasıl olacak: U.Kumandada Input altında AV tuşuna bas. Çıkan Giriş seçimi menüsünde en altta bulunan SD kartı/USB 'nin üzerine gel OK de. Medya oynatıcı açılsın.Kumanda da Option tuşuna bas. Video kurulumuna OK de. Video ön izleme (Açık) Tekrar (Açık) konumuna getir. Kumanda da back/return tuşuna bas menüye geri dön. Altta video kısmına gel Ok de. Solda en yukarıda başta medya gözükecek hatta biraz beklersen önizlemeyi görebilirsin. Kumanda da renk tuşlarından kırmızı olana bas medya oynasın.. Tekrar açık olduğu için bitince hep baştan başlayacak. Böylece bırak rodaj süresini tamamlasın. ""

sayın okantürk, ben bu işlemi haftada 1 kere mi yapacam? her gün mü yapacam?

ve toplamda ne kadar süre yapacam? 2 ay mı mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: elninoartist

quote:

55vt50 6 bin tl...

Yakin zamanda 4500 lira asagisina inme ihtimali varmi acaba?(eylul-ekim gibi)

Bence biraz zor, ust seviye urun oldugu icin bunu alacak adamin parasi vardira getiriyorlar isi. Ben 65vt30 alacaktim, 10000 olan liste fiyatı uzun sure fiyat takip ettim sanirim 8500 e dustu daha da dusmedi. 7 e duser diye dusunmustum. Bugun gittim 55vt50 aldim artik teknosadan. 30 gun icinde kullanmiyacagim fiyar duserse iade ederim zaten. 65vt50 10500 tl teknosa depo stokta vardi, indirim yokmus.

• Beyler Viera E5 serisi led tv kullanan var mı? Genelde olumlu yorumlar almış ama detaylı bir inceleme bulamadım. Özellikle tepki süresini merak ediyorum ama hiçbir yerde bahsedilmemiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OKANTÜRK

quote:

sayın okantürk, ben bu işlemi haftada 1 kere mi yapacam? her gün mü yapacam?

ve toplamda ne kadar süre yapacam? 2 ay mı mesela?

Önemli olan ilk 200 saati tamamlamak. Yani tv'yi kullanmadığın zamanlar bu şekilde bırakabilirsin. Ben de şimdi bu ilk 200 saatlik zaman dilimini doldurmaya çalışıyorum. Yani bu model tv'lerde belki biraz daha risk azaltılmış ama dikkat etmek gerekiyor yine de...Benim de ilk plasma kullanışım bu.. Sonuçta az para vermiyoruz...Dediğim gibi bu forumda "panasonicliler" diye bir başlık var. Orayı da takip edebilirsin .Özellikle ilk mesajları....

• yani tv yi kullanmadığım zamanlarda işe gittiğimde 8 saat bu usb flash diskteki görüntü takılı bırakacam anladığım kadarıyla söylediklerinizden
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

Arkadaslar birkac resim cektim, paylasayim. Bende de 5 tane 3D ps3 oyun var, hepsini denedikten sonra yourmlarimi paylascagim.

P1160658 by Shereboy, on Flickr

PS3 oyunlarına kırılmalar, tırtıklanmalar oluyor mu

??

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

Arkadaslar birkac resim cektim, paylasayim. Bende de 5 tane 3D ps3 oyun var, hepsini denedikten sonra yourmlarimi paylascagim.

P1160658 by Shereboy, on Flickr

PS3 oyunlarına kırılmalar, tırtıklanmalar oluyor mu

??

Herhangi bir tirtiklanma kirilma olmuyor, yanliz 1080p 2d mi 720p 3d mi derseniz cevabim direk 1080p 2d olur.
    1080p oyunlardan Gran Turismo'da 300sl Gullwing ile Nürburgring de turlamak, Fight Night Championda MGM Grand Garden Arena, Las Vegas'da box yapmak, Assasins Creed Revelations'da Galata Kulesi'nin tepesine cikip 16. yuzyildaki Halic manzarasini seyretmek gercekten cok zevkli.
    Bu plasma sanki Playstation icin yaratilmis gibi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
    Tek problem gosterebilecegi renk sayisi VT50'nin yarisi oldugu icin degrade veya isik huzmesi iceren sahnelerde renk katmanlarinin gorunur olmasi ki bence cok onemli degil, cok seyrek goze batan bir durum.

• quote:

55vt50 6 bin tl...

50VT50 hangi mağazada 4.5 muş ?
    Ben sordum; bu fiyatı verdiler
    http://teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110012385/panasonic_txp50vt50e_fhd_3d_plazma_tv

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

55vt50 6 bin tl...

50VT50 hangi mağazada 4.5 muş ?
    Ben sordum; bu fiyatı verdiler
    http://teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110012385/panasonic_txp50vt50e_fhd_3d_plazma_tv

İst.daki forumların ikisinde de o fiyattı ama ellerinde olmadığını teshir kaldığını söylediler.....
    satıcı aslında sadace teshirler kaldığı için bu fiyat dedi ama aratırdım bir iki yeri hepsinde aynı durum..teshirdi yanı...

• arkadaşlar benim 50st50 servise gitmişti perşembe günü.şu panasoniclerin meşhur 7 kırmızı ışık arızası. . ertesi gün servis bana yenisiyle değiştilebilir yazılı form verdi . teknosadan gidip değiştirin dedi. gittim ama teknosa dediki internet üzerinden aldığınız için veremeyiz , internetten gelmesini beklyeceksiniz. 72 saat içinde aranacksınız tekno asist tarafından dedi.
    ne arayan var ne soran.ben kendim aradım. aranacaksınız dediler ..
    ben bu tv yi avrupa kupası için almıştım ve maçları izleyemiyorum

ne tavsiye edersiniz? şikayet etsem nereye edecem? mağdur olduğumu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 24 Haziran 2012; 21:54:13 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.