Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Şuan panasonic'in fpr 3D teknolojisi hangi modellerde var ?

ET5 LED modelinde diyorlar ama bu model de panasonic in en düşük seviye led modellerinden

Keşke plazma modellerine de ekleselerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Şuan panasonic'in fpr 3D teknolojisi hangi modellerde var ?

ET5 LED modelinde diyorlar ama bu model de panasonic in en düşük seviye led modellerinden

Keşke plazma modellerine de ekleselerdi.

ozaman panalar tr piyasasında yok satarlar anlamıyorum bu kadar zormu plazmlara bu fpr 3d teknolojisini getirmek yoksa bu fpr teknolojisinin patenti LG'yemi ait ?
  • Oyun performansindan dolayi 42Gt30 almistim ve cok memnunum. Vatandaki indirim aklimi celiyor, her an gidip 50Vt30 alabilirim:) Acaba input lag orani nasil, seri olarak en ust biliyorum fakat 50" olmasi dusunduruyor oyun amacli aldigim icin. Mesafe 3m..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu PDPlerdeki sorunlar da tam ortadan kalksa, burn-in, vs. rodaj süresi de ayrı bir dert. Enerji sarfiyatı da oldukça azaldı galiba. Yine de plazma kullanmak zor iş.
  • GT30 Çok başarılıydı bana göre. GT50 ve VT50 yi merak etmekle birlikte ET5 i de bekliyorum bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Oyun performansindan dolayi 42Gt30 almistim ve cok memnunum. Vatandaki indirim aklimi celiyor, her an gidip 50Vt30 alabilirim:) Acaba input lag orani nasil, seri olarak en ust biliyorum fakat 50" olmasi dusunduruyor oyun amacli aldigim icin. Mesafe 3m..

Plazma da input lag seviyesinin yüksek olmasına imkan yok ki tekniğine aykırı plazmanın
    Eğer öyle bir tv aldıysanız plazma değildir o

Plazma da tepkime süresi crt (sıfır kabul edilen) ye yakındır.
  • 3D kriter değil diyorsanız farklı bir dünyada yaşıyorsunuz demek, bence kafanızı kumdan çıkarın da biraz etrafınıza bakın.
    Plazma olsun,Lcd/Led olsun artık 3D bir standart haline geldi... Tarih öncesi bilgilerle bu işler yürümüyor... İnsanlar da,izleme
    alışkanlıkları da evrim geçiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Oyun performansindan dolayi 42Gt30 almistim ve cok memnunum. Vatandaki indirim aklimi celiyor, her an gidip 50Vt30 alabilirim:) Acaba input lag orani nasil, seri olarak en ust biliyorum fakat 50" olmasi dusunduruyor oyun amacli aldigim icin. Mesafe 3m..

Plazma da input lag seviyesinin yüksek olmasına imkan yok ki tekniğine aykırı plazmanın
    Eğer öyle bir tv aldıysanız plazma değildir o

Plazma da tepkime süresi crt (sıfır kabul edilen) ye yakındır.

Dostum mesajimi yanlis anladin sanirim.
  • Sevgili İlker,başlığıma gel demiştin ama görüyorumki ya kasıtlı yada yazdıklarımı hiç anlamadan,adeta "alay eder" gibi eleştirenler
    fazlalaşmaya başladı vede işin garibi bunların ne genel PDP nede Pany PDP ler hk.tek kelime teknik veya sistem bilgileri olmadığı
    gibi kullanıcı bilgileride yok ama bana veya işine gelmeyenlere eleştiri yapmak hakkını kendilerinde bulabiliyor ama konu hk.
    hiç bir şey veremiyorlar ve buyursunlar kendileri aydınlatsın üyeleri!

Dolayısıyla msg larımın hepsini sildim+

Not;Kaldıki Pany PDP leri zaten işlediğimiz bir başlıkta mevcut dolayısıyla konuyu oradan yeri geldimi işleyeceğim+
    Pany PDP lerin zaten teknik/temel/sistem v.s durumunu o başlıkta fazlasıyla verdim/veriyorum,2012 Modeller durumunuda zamanı gelince
    işleyeceğim+
    Blogtan ve yeni forumdanda vereceğim yakın zamanda daha teknik detaylarını(öncelikle modelin kendim incelemesini yapmam lazım!)

Saygılar
    CAN++

• Şu anki durumda 3D benim için de kriter değil. Çünkü gözlükle ve rahatsız edici bir durumda seyredebiliyorsunuz.
    Ama gözlüksüz 3D yaygınlaşırsa tabii ki isterim.
  • quote:

Panasonic 50VT30'un input lag değeri IFC sistemi kapalı iken,yaklaşık 19-24 ms. civarındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sevgili İlker,başlığıma gel demiştin ama görüyorumki ya kasıtlı yada yazdıklarımı hiç anlamadan,adeta "alay eder" gibi eleştirenler
    fazlalaşmaya başladı vede işin garibi bunların ne genel PDP nede Pany PDP ler hk.tek kelime teknik veya sistem bilgileri olmadığı
    gibi kullanıcı bilgileride yok ama bana veya işine gelmeyenlere eleştiri yapmak hakkını kendilerinde bulabiliyor ama konu hk.

Not;Kaldıki Pany PDP leri zaten işlediğimiz bir başlıkta mevcut dolayısıyla konuyu oradan yeri geldimi işleyeceğim+
    Pany PDP lerin zaten teknik/temel/sistem v.s durumunu o başlıkta fazlasıyla verdim/veriyorum,2012 Modeller durumunuda zamanı gelince
    işleyeceğim+
    Blogtan ve yeni forumdanda vereceğim yakın zamanda daha teknik detaylarını(öncelikle modelin kendim incelemesini yapmam lazım!)

Saygılar
    CAN++

Sevgili albani öncelikle insanlık tarihinin başlamasından itibaren birileri birilerine hep muhalefet olmuştur.
    Senin verdiğin bilgilerin değerli olduğunu biliyorum, hemde çok değerli. Ayrıca anlaması da çok kolay!!!
    + Sana muhalefet edenler her daim bulunacaktır.
    + albani'ye eksik veya (yalan)yanlış bilgiler veriyorsun diye itham edenlerin, uzun uzadıya eleştiri yazacaklarına neden bilgilerini paylaşmadıklarını da anlamış değilim.!!!
    + ne albani'yi tanırım ne de o beni tanır ama ileriye dönük yenilikler hakkında bilgi vermesinden sebep akşamları internette, donanimhaber'in tv bölümünü sırf albani hocanın bilgisinden istifade etmek adına takip ederim.
    + albani hocaya selam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahner -- 13 Mart 2012; 21:05:16 >

• VT50 serisinin incelemesini dört gözle bekliyorum
  • Yuvarlak laflarla tespit yapmak forumun modası haline geldi. 3D için mesajlarda gereksiz bir özellik demek kişisel tercihden
    ziyade bana dayatma havası solutuyor... Tv nin üretim tekniğini öğrenip sınavlara girmeyeceğiz.Alt tarafı tv izleyeceğiz...
    Lcd,Led veya plazma alırken kimsenin tavsiyesine ihtiyacım yok, ben kendime yeterim.Bunun için profilimi,geçmiş mesajlarımı
    kurcalamamanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekkir

quote:

Panasonic 50VT30'un input lag değeri IFC sistemi kapalı iken,yaklaşık 19-24 ms. civarındadır.

Araştırdım, konsol oyuncuları için en iyi tepki süresine sahip olduğunu öğrendim, teşekkürler;) Kayseri Vatana yetişemedim, ilk %25 de patlatacağım bir tane:)
  • birisi çıkmış bu foruma emek vermiş, her sorulana cevap vermiş, başlıklar açmış. bildigini bildigi kadarıyla iyi niyetle aktarmaya çalışmış.
    diğeri oturmuş onun cevaplarını yıkıcı bir tonla elwştirmiş.
    eleştirilen de bu forumun takipçilerini unutarak, konuyu takip edenleri unutarak, sanki sadece eleştiriyi yapan kişi bunları okusun diye yazmış gibi diğerlerini unutup gaza gelmiş ve mesajlarını silmiş.
    eleştirmek kolaydır. konuya katkı yapan yapsın, başımızın üzerinde yeri var. ama kişiselleşen yıkıcı eleştiriler yapanlar gitsin başka ortamlarda takılsın.

paylaşmak güzeldir. katkısı olan buyursun.

konuyu takip eden insanları mağdur etmeyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sevgili İlker,başlığıma gel demiştin ama görüyorumki ya kasıtlı yada yazdıklarımı hiç anlamadan,adeta "alay eder" gibi eleştirenler

işleyeceğim+

Saygılar
    CAN++

Tamamdır Can üstadım.Ne bileyim böyle olacağını
    Senin mevcut tecrübelerin ve bilgi birikimin sayesinde 2012 Panasonicler için bir öngörüde bulunursun diye düşünmüştüm.

Bulundun da çok teşekkür ederim.

Bu arada ben bazı bilgilerin sürekli tek başlık altında paylaşılmasına karşıyım. Bahsettiğiniz panasonic başlığı bir dünya sayfa olmuş ve yazılan her şey 2 gün içinde geçmiş sayfalarda kalıyor ve bulunamıyor. Özellikle daha büyük kitlelere ulaşamıyor.

Şimdi ben bu başlığı emek vererek açtım. O fotoları derledim topladım kendi yorumumu ekledim açtım.
    Emek verdiğim bu 1. mesajı mevcut panasonic başlığına açsaydım. 2 günde arka sayfalarda kaybolup gidecekti. Kaç kişi görebilecekti 2012 panasonic modellerini

Bazen o tv nin ana başlığından konuşmak yerine farklı bir konuyu yeni bir başlıktan konuşmak daha mantıklı
    Sonuçta 2012 diye farklı bir başlık bu mevcut panasonicleri ilgilendiren bir başlık değil. Hemde burada yazılanlar o başlıkta kirlilik yapmaz.

Aynı şey sizin o engin yazılarınız içinde geçerli
    Her zaman diyorum. Siz TV bölümünün altına ALBANI diye bir başlık açın ve yazılarınızı orada derleyip toplayın. Bir ansiklopedi olacaktır o başlık
    Çünkü sizin tv lerin senelerdir devam eden ana başlığına yeni yazdığınız bir yazı 2 günde gözden kaybolup gidiyor. Bulmak istesek bile çok zahmetli oluyor.

Şöyle bir başlıkta olabilir.

ÜSTADLARIN PANASONIC YORUMLARI
    ÜSTADLARIN SONY YORUMLARI
    ÜSTADLARIN TOSHIBA YORUMLARI
    ÜSTADLARIN LG YORUMLARI
    ÜSTADLARIN SAMSUNG YORUMLARI
    ÜSTADLARIN PHILIPS YORUMLARI
    ÜSTADLARIN SHARP YORUMLARI
    VS.

Hiç değilse tüm üstadların ansiklopedik değerde ki bilgileri o tv nin hemen ulaşılabilecek bir başlığında olur. Hem bu konulara merakı olanlar aynı soruları yazmaktan kurtulur. Hem siz aynı sorulara aynı cevapları yazmaktan kurtulursunuz. Çünkü yukarıdaki başlık sistemiyle bilgiye çok çabuk ulaşılır.

Yoksa sizin ana tv başlıkların da bir soruya emek vererek yazdığınız kocaman bir mesaj bir kaç günde çok arka sayfalarda kalıyor ve çok az kitleye hitap etmiş oluyor. O an tesadüf o sayfalarda dolaşanlar okuyabiliyor yeni bir yazınızı

Abartmamak kaydıyla bazı durumlarda yeni bir başlık açmak her zaman iyidir.

• Bence evinde plazmanın görüntüsünü gören kişi bir daha evine led sokmaz
  • Bir de kullanımı zor ve bazı riskleri olmasa.
  • Naçizane yeni bir panny üyesi olarak, buradan üstadları yoğun olarak takip ederek (gerek plazma gerekse led için) ve sık sık tekno marketlerde üstadların tavsiye ettiği tvleri çıplak gözle izleyerek bütçemi de göz önünde bulundurarak, aileme bir p42st33 aldım. Şunu açık yüreklilikle eklemek isterim ki, tvyi alana kadar bir tereddüt içerisindeydim yoğun dezenformasyon, ister istemez herşeyi kırk sefer okumuşta olsanız insanı yoldan çıkartıyor. Ne zaman ki tv geldi ve kuruldu, ben işte o zaman gerçekten o kadar takibin neticesini olumlu yönde aldığımı gördüm. Tvyi ancak yılbaşında ailemi görmeye, rodaj ayarlarını yapmaya ve kontrol etmeye gittiğimde 3 gün kullanabildim ama o üç günde gerçekten ne kadar doğru bir seçim yaptığımı anladım. Sd yayınları takip etmek durumunda olan ve uydu kullanan ailemin gözlerinden okuduğum memnuniyet ile sağol oğlum! sözü herşeye değer! Görüntü kalitesi gerçekten çok ötede inanın bana amcam bu süre zarfında bize uğradığında (ki kendisinde high-end bir led var ve dsmart hd ile kullanıyor) ilk söylediği söz bu kanallar hd mi oldu ve görüntüye hayran kaldı, seçim için tebrik etti.

Yani uzun lafın kısası ben buradan başta albani ve andy1 olmak üzere tüm üstadlara saygılarımı/teşekkürlerimi sunuyorum benim gibi bu konuda yetersiz bilgiye sahip olan insanları doğru yönlendirdikleri ve ailemize, eşimize, dostumuza mahçup etmedikleri için(ve onları da dolaylı olarak sevindirdikleri, mutlu kıldıkları için). Gerçekten verdiğiniz bilgiler çok çok değerli, doğru bilgiye ihtiyacı olan insanlık adına bu yolda devam etmenizi dilerim, sağolun varolun...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.