Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Vay be,Panny'de fpr ye el attı demek?

Hangi modelinde fpr 3d var? Ben mi göremedim

Et5 serisinde var..

Lg modelleri fiyat olarak etkileyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

quote:

Et5 serisinde var..

Kardeşim fpr gözlük olan modeli led mi plasma mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

quote:

quote:

Et5 serisinde var..

İps Led panel, ama Albani ustat biraz elestiriyordu Pany'i bu konuda..

• quote:

quote:

quote:

Et5 serisinde var..

Hımm keşke plazma modellerinden birisine pasif gözlük teknolojisini eklese ne güzel olurdu. Gözüm kapalı alırdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

quote:

quote:

Et5 serisinde var..

İps Led panel, ama Albani ustat biraz elestiriyordu Pany'i bu konuda..

Plazmayla fpr yi kombine yapsalar yok satar.ne olur fprli bir plasma yapsalar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Et5 serisinde var..

Hımm keşke plazma modellerinden birisine pasif gözlük teknolojisini eklese ne güzel olurdu. Gözüm kapalı alırdım.

Pasif gozluk, Full Hd 3d cozunurluk ve Plazma birlesse super olur:) Bugun Samsung d7000 de oyun oynadim biraz, Plazma dan sonra inanilmaz rahatsiz edici geldi..

• zaten bu lcd ledleri eviriyolar çeviriyolar onu ekliyolar bunu ekliyor yine olmuyoı yine olmuyo.. oled ucuzlayıp yaygınlaşana kadar plazmaya devam.... pany vt50 nin 42" ini çıkarsaydı bi tanede otuma odasına alıcam ama yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejaa -- 14 Ocak 2012; 8:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaa

zaten bu lcd ledleri eviriyolar çeviriyolar onu ekliyolar bunu ekliyor yine olmuyoı yine olmuyo.. oled ucuzlayıp yaygınlaşana kadar plazmaya devam.... pany vt50 nin 42" ini çıkarsaydı bi tanede otuma odasına alıcam ama yok :(

42 yi geçtim 50 de yok sanırım. Oled oncesi gt serisinden vt30 a geçmeyi düşünüyorum. Yayginlasinca ve fiyatı alınabilir seviyeye gelince Oled e geceriz;)
  • Takip için takılalım bakalım,iyi modellerle geliyor.
  • quote:

Pasif gozluk, Full Hd 3d cozunurluk ve Plazma birlesse super olur:) Bugun Samsung d7000 de oyun oynadim biraz, Plazma dan sonra inanilmaz rahatsiz edici geldi..

Daha önce hangi plazmayı kullanıyordunuz? rahatsız edici derken,tepki süresi mi?kontrast mı?renk mi?
  • bence hepsi :D

plazma ile lcd led kıyaslanamaz bile.
  • quote:

quote:

zaten bu lcd ledleri eviriyolar çeviriyolar onu ekliyolar bunu ekliyor yine olmuyoı yine olmuyo.. oled ucuzlayıp yaygınlaşana kadar plazmaya devam.... pany vt50 nin 42" ini çıkarsaydı bi tanede otuma odasına alıcam ama yok :(

42 yi geçtim 50 de yok sanırım. Oled oncesi gt serisinden vt30 a geçmeyi düşünüyorum. Yayginlasinca ve fiyatı alınabilir seviyeye gelince Oled e geceriz;)

bende gt30 var... fiyatlar tam inince vt30 al. gt30 ile vt 30 arasında fark yok deniyor ama vt30 bir adım önde
  • quote:

quote:

Daha önce hangi plazmayı kullanıyordunuz? rahatsız edici derken,tepki süresi mi?kontrast mı?renk mi?

Gt30 kullanıyorum. Renklerden ziyade tepki süresi sorun oluyor. Mouse u saga sola iter etmez anladım plazmanın degerini. Performansı denemek için bağlamıştım d7000 e, anında Gt30 a geçtim tekrar;)
  • led mi plazmamı diyenler buyrun... oledler ucuzlayana kadar plazma ile devam
  • quote:

led mi plazmamı diyenler buyrun... oledler ucuzlayana kadar plazma ile devam

Plazmada pasif gözlük olsa plazma derdim ama sırf 3d pasif gözlük uğruna led ile devam.
  • albani hikaye de hikaye anlatmışsın da anlatmışsın, konuyla ilgisi ne çözemedim. Artık Panasonic kaliteli IPS modül kullanmıyor demişsin, şu cümleyi anlamak için 3 paragraf okudum ve baydım artık bıraktım. Bilgili olabilirsin, bunu paylaşman güzel de, ben şahsen Pany'nin hayat hikayesini merak etmiyorum.Yeni modellerle ile ilgili bilgi almak istiyorum...

Panasonic ips in kralını kullanıyormuş günlerden birgün, terör örgütü bunların fabrikalarına saldırmış da, tam o sırada saldıran teröristlerden birinin aklına düğünü gelmiş, 1979 un bahar ayıymış, her taraf yemyeşil falan, yeşillik demişken, diyarbakırın karpuzu da meşhurdur, kumsalda uzanırken karpuzunu kesersin bir güzel, sonra da kızları kesersin,keserken tabii RAYBAN'ı göze takmadan olmaz, yeni modeli varya Aviator RB1502, gerçekten güzel model, Doğubank'ta bir bayii var 250 liraya satıyor, dışarıda 400TL, World Karta 6 taksit yapıyor, World kart gerçekten iyi bir kart, yılbaşı kampanyasında ARÇELİK TELVE hediye etti, forumdakiler almaya çalışıyor, sıcak fırsatlara bakabilirsiniz, bu arada forum demişken forumda albani arkadaşımız var TV ler ile bayağı ilgili ve bilgili, yazılarını severek okuyoruz ...

Böyle anlatıyorsun konudan konuya girip

• Markaların ürettiği ürünler ve kalitesi ya da özellikleri biraz da hayat hikayeleriyle de ilgilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

albani hikaye de hikaye anlatmışsın da anlatmışsın, konuyla ilgisi ne çözemedim. Artık Panasonic kaliteli IPS modül kullanmıyor demişsin, şu cümleyi anlamak için 3 paragraf okudum ve baydım artık bıraktım. Bilgili olabilirsin, bunu paylaşman güzel de, ben şahsen Pany'nin hayat hikayesini merak etmiyorum.Yeni modellerle ile ilgili bilgi almak istiyorum...

Panasonic ips in kralını kullanıyormuş günlerden birgün, terör örgütü bunların fabrikalarına saldırmış da, tam o sırada saldıran teröristlerden birinin aklına düğünü gelmiş, 1979 un bahar ayıymış, her taraf yemyeşil falan, yeşillik demişken, diyarbakırın karpuzu da meşhurdur, kumsalda uzanırken karpuzunu kesersin bir güzel, sonra da kızları kesersin,keserken tabii RAYBAN'ı göze takmadan olmaz, yeni modeli varya Aviator RB1502, gerçekten güzel model, Doğubank'ta bir bayii var 250 liraya satıyor, dışarıda 400TL, World Karta 6 taksit yapıyor, World kart gerçekten iyi bir kart, yılbaşı kampanyasında ARÇELİK TELVE hediye etti, forumdakiler almaya çalışıyor, sıcak fırsatlara bakabilirsiniz, bu arada forum demişken forumda albani arkadaşımız var TV ler ile bayağı ilgili ve bilgili, yazılarını severek okuyoruz ...

Böyle anlatıyorsun konudan konuya girip

Hatrladığım görüntü siyah beyaz panasonic televizyon trt'de, bir parkta ağacın dibinde oturan hırpani bir adam ferhan şensoy ve onunla konuşan ciddi bir başka kişi. ciddi adam uğur dündar olabilir ve bu görüntü de onun programının arasındaki skeçlerden birine ait olabilir, emin değilim. ciddi kişi diğerine soru mu soruyordu, ona öğütler mi vermeye çalışıyordu ne oluyordu, diğeri de koluna lastik turnike filan bağlayıp eroin basmakla meşgulken arada ciddi kişiye cevaben sırıtarak "annnat annnat, heyycanlı oluyoo" deyip işine devam ediyordu. bu skeç o zamanlar cok sevilmiş ve o söz çok kullanılır olmuş idi. İyi ki konumuz ulaşılabilir bir plazma veya lcd. Ferrari veya benzeri değil. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Dostum ilk cümlende olayı güzel özetlemişsin

Bu arada sen OLED lere taktın kafayı ama bundan çok daha iyileride var,sırada çıkmayı bekleyen!
    OLED ler ise en ucuz yollusu bunların içinde(yeni nesil .....LED bazlı paneller içinde;ama bu ...LED diye
    yazdığım,şuanda bizlerin kullanmış olduğu LED-LCD ler değildşr,dalgaya düşme sakın)

PDP ye devam kararında aynen doğru,hiç gaza veya yeme gelme,panel alacağım diye!

++

nokta noktaları doldur albani :D merakta bırakma :P nedir peki ? oledin gelişmişimi ?

bu arada plazma kültürünü burada senden öğrendim.... salonda pany gt30 oturma odasında samy d 8000 var ama plazmanın tadını asla vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejaa -- 15 Ocak 2012; 3:10:11 >

• Şuan panasonic'in fpr 3D teknolojisi hangi modellerde var ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.