Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni nesil plazmaların son 4-5 senede ne kadar iyiye gittikleri anlatan bir yazı var mıdır? Öğrenmek istediğim konular: Çok fazla enerji harcaması, radyasyon, göz sağlığı, göz yorulması ve ağrıması, vs. vs.

Çünkü bildiğim kadarıyla eskiden bu tarz dezavantajları vardı. İnsanlar büyük bir önyargıyla belki de haklı olarak artık plazma tercih etmiyorlar. Benim merak ettiğim konu ise VT30 gibi plazmalar görüntü teknolojilerinde nasıl bir ilerleme kaydettiler? Bu teknolojileri geliştirirken yukarıda bahsettiğim olumsuz konularda nasıl bir iyileşme gösterdiler? LED ler ile aralarında fark artık ne kadar?
  • 2012 model panasonic ler piyasaya çıkınca burada paylaşırsanız bir çok kişinin haberi olur. Ana panasonic, sony, lg, samsung başlıkları almış başını gitmiş, içine bir şey yazdığımı 2 gün içinde arka sayfalarda kaybolup gidiyor.

İnsanlar bilgiye ulaşmakta zorlanıyor.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: himpton

Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak.

Yeni nesil plazmaların son 4-5 senede ne kadar iyiye gittikleri anlatan bir yazı var mıdır? Öğrenmek istediğim konular: Çok fazla enerji harcaması, radyasyon, göz sağlığı, göz yorulması ve ağrıması, vs. vs.

Çünkü bildiğim kadarıyla eskiden bu tarz dezavantajları vardı. İnsanlar büyük bir önyargıyla belki de haklı olarak artık plazma tercih etmiyorlar. Benim merak ettiğim konu ise VT30 gibi plazmalar görüntü teknolojilerinde nasıl bir ilerleme kaydettiler? Bu teknolojileri geliştirirken yukarıda bahsettiğim olumsuz konularda nasıl bir iyileşme gösterdiler? LED ler ile aralarında fark artık ne kadar?

LG LW570S, SAMSUNG D7000 ve Panasonic VT30 kullanan birisi olarak sunu söyleyebilirim ki (su an tüplü tv kullanıyorum)
    Panasonic VT30 > SAMSUNG D7000 + LG 570S
    Yani mukayese bile edilmesi yanlış bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: himpton

Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak.

LG LW570S, SAMSUNG D7000 ve Panasonic VT30 kullanan birisi olarak sunu söyleyebilirim ki (su an tüplü tv kullanıyorum)
    Panasonic VT30 > SAMSUNG D7000 + LG 570S
    Yani mukayese bile edilmesi yanlış bence

Hocam benim bu konu ile ilgili bir yazım vardı.

PLAZMA VE LCD GERÇEĞİ (Yaklaşık 5 yıl önceki o yol ayrımı ve bize yansıyan gerçekleri)
    http://forum.donanimhaber.com/m_55977279/tm.htm

• Panasonic 2012 plazmalarında olayı bitirmiş, kasa harika

http://panasonic.net/avc/viera/us2012/product/gt_plasma.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 6 Şubat 2012; 14:25:59 >

• GT50 gerçekten tasarımıyla mükemmel olmuş ya, ben de inanılmaz beğendim.
  • gt50 serisinin şuan türkiyede satışı varmı ?
  • 50 serileri henuz satisa sunulmadi..
  • Bu seri muhtemelen haziran ayından önce çıkmaz Türkiye piyasasına.
  • selamlar,
    araştırmalarım ve mağazalarda yaptığım gözlemler sonunda plazma tv almaya karar verdim.
    bütçeme en uygun ve özellik olarak da beklentilerimi karşılayan model ise Panasonic TX-P42GW30E, şu an 1699 TL civarın da bir fiyatı var, bu gün yarın almayı düşünüyorum.
    ürün oldukça nitelikli ve güzel bir panel , piyasadan anladığım kadarı ile ürün stokları bitmek üzere mağazalarda bulmak kolay değil ve ben bu ürünü kaçırmak istemiyorum.
    sizce bu ürünü bitmeden almak mantıklımı, yoksa yeni gelecek modellerimi beklemek gerek?
    alacağım cihazın illaki 3d olması gerekmiyor, 42" düşünüyorum, fiyatı 1700 tl den yukarı olmamalı ve mayıs ayında kullanmaya başlayacağım.
    yanlış anlamadıysam yeni gelecek plazmalar genel de 50", bütçem bu büyüklük için yeterli olamayacaktır.
    tavsiyeniz ne olur?
    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratBayrakçı

selamlar,
    araştırmalarım ve mağazalarda yaptığım gözlemler sonunda plazma tv almaya karar verdim.
    bütçeme en uygun ve özellik olarak da beklentilerimi karşılayan model ise Panasonic TX-P42GW30E, şu an 1699 TL civarın da bir fiyatı var, bu gün yarın almayı düşünüyorum.
    ürün oldukça nitelikli ve güzel bir panel , piyasadan anladığım kadarı ile ürün stokları bitmek üzere mağazalarda bulmak kolay değil ve ben bu ürünü kaçırmak istemiyorum.
    sizce bu ürünü bitmeden almak mantıklımı, yoksa yeni gelecek modellerimi beklemek gerek?
    alacağım cihazın illaki 3d olması gerekmiyor, 42" düşünüyorum, fiyatı 1700 tl den yukarı olmamalı ve mayıs ayında kullanmaya başlayacağım.
    yanlış anlamadıysam yeni gelecek plazmalar genel de 50", bütçem bu büyüklük için yeterli olamayacaktır.
    tavsiyeniz ne olur?
    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Arkadasım burası 2012 serilerinin konuşulduğu yer. Yanlış yerde soru sormuşsunuz. Panasonic başlığı altında soruyu iletirseniz size daha çok yardımcı olurlar

• edi1907 uyarınızve yönlendirmeniz için teşekkürler ama,
    benim şartlarımda (42" - 2d - 1700 tl makisimum fiyat- son tarih nisan başı) ) 2012 modellerin piyasaya düşmesini beklemem doğru olurmu sorususunun 2012 yılı tv modellerinin konuşulduğu bir konuda uygun bir soru olacağını düşündüm.
    yeni cihazlar ile alakalı fiyat ve özellik bilgilerini bu konuda yorum yazan arkadaşlar daha iyi bileceklerdir.
    yinede yönlendirdiğiniz konuya da mesaj yazayım.
  • Bana kalırsa 2012 nesilleri beklemek çok gerekli değil, GW30 zaten neo plasma denen bir seriden. 2012 serisini beklerken sttoklardan olabilirsiniz.
  • mediamarkt ümraniyemeydan ve optimum mağazalarında tv var, en güzeli gidip görmek.
  • Aynen, gidip görmeden sakın para vermeyin hiçbir teknolojik alete. Sizin verdiğiniz fiyat aralığında en kaliteli ve en iyi performansı alabileceğiniz TV GW30 zaten.
  • Televizyon kategorisinde bir çok arkadaş 2012 Panasonic plazma ve Led TV ler ile ilgili ayrı ayrı başlıklar açıyor. TV ler henüz piyasaya çıkmadı. Bu kadar çok ayrı konu açıp insanların kafasını karıştırmak biraz sıkıntı yaratıyor. TV ler çıkınca her modele has başlık açılır ama şuan sadece 2012 Panasonic TV lerle ilgili haberleri bu başlıktan paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 23 Şubat 2012; 12:18:14 >
  • Panasonic 2012 Plazma ve LED modellerinin fiyatlarını açıkladı.

2012 plasma
    Model Availablity Price
    42" TC-P42UT50 March $799
    50" TC-P50UT50 March $1099
    55" TC-P50UT50 March $1399
    60" TC-P60UT50 April $1799
    50" TC-P50ST50 March $1399
    55" TC-P55ST50 March $1699
    60" TC-P60ST50 May $2099
    65" TC-P65ST50 May $2999
    50" TC-P50GT50 March $1799
    55" TC-P56GT50 March $2099
    60" TC-P60GT50 May $2599
    65" TC-P65GT50 May $3299
    55" TC-P55VT50 May $2499
    65" TC-P65VT50 May $3699

2012 LED
    Model Availability Price
    42” TC-L42U50 March $599
    37" TC-L37E5 March $599
    42" TC-L42E5 March $679
    47" TC-L47E5 March $849
    42" TC-L42ET5 March $1099
    47" TC-L47ET5 March $1299
    55" TC-L55ET5 March $1899
    47" TC-L47DT50 March $1899
    55" TC-L55DT50 March $2499
    47" TC-L47WT50 April $2299
    55" TC-L55WT50 May $2999

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekkir -- 2 Mart 2012; 21:03:49 >

• Dostum fiyatlar Türkiye fiyatı değil sanırım. Türkiye fiyatı daha yüksek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Dostum fiyatlar Türkiye fiyatı değil sanırım. Türkiye fiyatı daha yüksek olur.

Doğrudur fiyatlar Türkiye için değil.Biraz olsun fikir vermesi adına yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekkir -- 2 Mart 2012; 23:00:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.