Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, ET5 FPR teknolojisinde 3D. Panasonic 2012 3D LED'lerinde FPR kullanıyor. LG, Philips, Vestel, Panasonic artık FPR tarafındaki markalar.
  • PANASONIC LER GELİNCE WT LER benida haberdar edin diye bir bilgi gönderiyorum..
    gerçi üstatlarımız biliyordur ama yinede paylaşmak istedim.

İşte 2012 tvs bazılarıdır. Bazı TV'ler şu anda sipariş ya da önceden sipariş edilebilir. TV'ler özellikle online perakendeciler için, er listelenen daha çıkabilir.

MEVCUT - LG 47 "LM6700 msrp 1749 $ (120 Hz, yerel karartma, 3D, internet) LED
    LG 47 "LM7600 msrp 1949 $ LED (240Hz, yerel karartma, 3D, internet) - Mart 1. hafta çıkıyor
    LG 55 "LS4600 msrp 1649 $ (120 Hz) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    LG 55 "LM6200 msrp 2099 $ (120 Hz, 3D, internet) LED - Mart 1. hafta çıkıyor
    LG 55 "(120 Hz, yerel karartma, 3D, internet) LM6700 msrp $ 2299 LED - MEVCUT
    LG 55 "LM7600 msrp 2549 $ LED (240Hz, yerel karartma, 3D, internet) - Mart haftasında 3 geliyor
    Mart 3. hafta geliyor - LG 55 "LM9600 msrp 3299 $ (480Hz, full dizi, 3D, internet, çift çekirdekli işlemci) LED
    Ağustos 1. hafta çıkıyor - LG 60 "LM9600 msrp 4199 $ (480Hz, full dizi, 3D, internet, çift çekirdekli işlemci) LED
    LG 84 "LM9600 msrp 9999 $ (480Hz, 2k x 4k, full dizi, 3D, internet, çift çekirdekli işlemci) LED - Ekim 1. hafta çıkıyor

Samsung 40 "LCD E550 msrp 599 dolardır (60hz) - Nisan haftasında 2 geliyor
    MEVCUT - Samsung 40 "EH5000 msrp 699 $ (60hz, CMR 120,2 hdmi) LED
    MEVCUT - Samsung 40 "EH6000 msrp 779 $ (120 Hz, CMR 240,2 hdmi) LED
    Samsung 40 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik, web tarayıcısı 120 Hz, 240 CMR, ince .5) ES6100 msrp $ 1099 LED" - Mart haftasında 3 geliyor
    Samsung 40 "ES6580 msrp 1549 $ (120 Hz, CMR 480,3 D, internet, web tarayıcısı) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Samsung 46 "LCD E550 msrp 799 $ (60hz) - Nisan 1. hafta çıkıyor
    MEVCUT - Samsung 46 "EH5000 msrp 879 $ (60hz, CMR 120,2 hdmi) LED
    MEVCUT - Samsung 46 "EH6000 msrp 979 $ (120 Hz, CMR 240,2 hdmi) LED
    Samsung 46 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik, web tarayıcısı 120 Hz, 240 CMR, ince .5) ES6100 msrp $ 1299 LED" - Mart haftasında 3 geliyor
    Samsung 46 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik, web tarayıcı, 3 hdmi, kutusunda 2 aktif gözlük 120 Hz, 3D, CMR 480, ince .5) ES6500 msrp $ 1579 LED" - Mart haftasında 2 geliyor
    Samsung 46 "(çerçeve, kutu içinde 4 bardak, wifi yerleşik, web tarayıcısı 240Hz, 3D, ince .2) ES7100 msrp $ 2199 LED" - Haziran 1. hafta çıkıyor
    Samsung 46 "ES6580 msrp 1749 $ (120 Hz, 3D, internet, CMR 480, web tarayıcısı) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Samsung 50 "EH5000 msrp 1199 $ (60hz, CMR 120,2 hdmi) LED - Mayıs haftasında 1 çıkıyor
    Samsung 50 "EH6000 msrp 1299 $ (120 Hz, CMR 240,2 hdmi) LED - Haziran 1. hafta çıkıyor
    Samsung 50 "(çerçeve, internet, wifi dahili 120 Hz, 240 CMR, ince .5) ES6100 msrp $ 1599 LED" - Haziran 1. hafta çıkıyor
    Samsung 50 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik, web tarayıcısı ES6500 msrp 1899 $ 120 Hz, CMR 480,3 D, ince .5) LED" - Mayıs haftasında 1 çıkıyor
    Samsung 50 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik 240Hz, 3D, ince .2) ES7100 msrp $ 2499 LED" - Mayıs haftasında 1 çıkıyor
    MEVCUT - Samsung 55 "EH6000 msrp 1399 $ (120 Hz, CMR 120,2 hdmi) LED
    55 Sasmung "(çerçeve, internet, wifi dahili 120 Hz, 240 CMR, ince .5) ES6100 msrp $ 1999 LED" - Mart haftasında 3 geliyor
    Samsung 55 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik, web tarayıcı, kutusunda 2 aktif gözlük ES6500 msrp 2299 $ 120 Hz, CMR 480,3 D, ince .5) LED" - Mart haftasında 3 geliyor
    55 Sasmung "(çerçeve, kutu içinde 4 bardak, internet, wifi yerleşik, web tarayıcısı 240Hz, 3D, ince .2) ES7100 msrp $ 2899 LED" - Mayıs haftasında 1 çıkıyor
    Samsung 55 "ES8000 msrp 3399 $ (240Hz, 3D, internet, wifi yerleşik, web tarayıcı, ses ve yüz tanıma, çift çekirdekli işlemci) LED - Mart haftasında 2 geliyor
    Samsung 55 "ES6580 msrp 2479 $ (120 Hz, CMR 480,3 D, internet, web tarayıcısı) LED - Arpil haftada 1 geliyor
    MEVCUT - Samsung 60 "EH6000 msrp 1899 $ (120 Hz, CMR 240,2 hdmi) LED
    Samsung 60 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik ES6100 msrp 2599 $ 120 Hz, CMR 240,2 hdmi, ince .5) LED" - Nisan haftasında 3 geliyor
    Samsung 60 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik, web tarayıcı, kutusunda 2 aktif gözlük ES6500 msrp 2899 $ 120 Hz, CMR 480,3 hdmi, 3D, ince .5) LED" - Mayıs haftasında 1 çıkıyor
    Samsung 60 "(çerçeve, internet, dahili web tarayıcı 240Hz, 3D, kutusunda 4 bardak ince .2) ES7100 msrp $ 3499 LED" - Mayıs haftasında 1 çıkıyor
    Samsung 60 "(çerçeve, internet, wifi yerleşik, web tarayıcı, ses ve yüz tanıma, çift çekirdekli işlemci 240Hz, 3D, ince .2) ES8000 msrp $ 3999 LED" - Haziran 1. hafta çıkıyor
    65 Sasmung "EH6000 msrp 2799 $ (120 Hz, CMR 240,2 hdmi) LED - Mayıs haftasında 1 çıkıyor
    Samsung 65 "ES6500 msrp 3599 $ (120 Hz, CMR 480,3 hdmi, 3D, internet, wifi yerleşik, web tarayıcısı) LED - Mayıs haftasında 4 geliyor
    Samsung 65 "ES8000 msrp 4699 $ (240Hz, 3D, internet, wifi built-in) LED - Haziran 1. hafta çıkıyor
    Samsung 75 "ES8000 msrp 7299 $ (240Hz, 3D, internet, wifi built-in) LED - Eylül 1. hafta çıkıyor

Sharp 52 "LE640U msrp 1399 $ (120 Hz, kenardan aydınlatmalı, internet) LED - Mart haftada 4 geliyor
    MEVCUT - Sharp 60 "LE640U msrp 1799 $ (120 Hz, kenardan aydınlatmalı, internet) LED
    Sharp 60 "(240Hz, Quattron, 3D, kenardan aydınlatmalı, internet) LE847U msrp $ 2699 LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    MEVCUT - Sharp 70 "LE640U msrp 2799 $ (120 Hz, kenardan aydınlatmalı, internet) LED
    Sharp 70 "LE847U msrp 3699 $ (240Hz, Quattron, 3D, kenardan aydınlatmalı, internet) LED - Nisan haftasında 4 geliyor
    Sharp 80 "LE632U msrp 4999 $ (full dizi, internet) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor

Panasonic 47 "TC-L47E50 msrp 1099 $ (120 Hz) LED - Mart haftasında 3 geliyor
    MEVCUT - Panasonic 47 "TC-L47ET5 msrp 1299 $ (120 Hz, 3D, pasif) LED
    Nisan haftası 1 çıkıyor - Panasonic 47 "TC-L47DT50 msrp $ $ 1899 (240Hz, 3D, aktif) LED
    Panasonic 55 "TC-L55E50 msrp 1699 $ (120 Hz) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Panasonic 55 "TC-L55ET5 msrp 1899 $ (120 Hz, 3D, pasif) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Panasonic 55 "TC-L55DT50 msrp 2499 $ (240Hz, 3D, aktif) LED - Nisan haftasında 4 geliyor

Mart 3. hafta geliyor - Toshiba 40 "E220U msrp 499 $ (60hz, 2 hdmi, usb, Audyssey EQ) LED
    Toshiba 40 "L5200U msrp 669 $ (120 Hz, 3 HDMI, USB) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Toshiba 46 "L5200U msrp 899 $ (120 Hz, 3 HDMI, USB) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Toshiba 47 "L6200U msrp 1199 $ (120 Hz, 3D, pasif, internet) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Toshiba 47 "(240Hz, 3D, pasif, internet) L7200U msrp $ 1649 LED
    Toshiba 50 "D-LED L2200U msrp 899 $ (60hz, Direkt LED, 2 hdmi, usb, Audyssey EQ?) - Mayıs haftasında 3 geliyor
    Toshiba 55 "(120 Hz, 3D, pasif, internet) L6200U msrp $ 1649 LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Toshiba 55 "(240Hz, 3D, pasif, internet) L7200U msrp $ 2199 LED - Nisan 1. hafta çıkıyor

Sony 40 "LCD BX450 msrp 499 $ (60hz) - Mart haftada 4 geliyor
    Sony 40 "EX640 msrp 899 $ (120 Hz, bravia engine 3, Motionflow xr240, wifi adaptör dahil, web tarayıcı) LED - Mart haftada 4 geliyor
    Haziran 1. hafta çıkıyor - Sony 42 "EX440 msrp 579 $ (60hz) LED
    Sony 46 "LCD BX450 msrp 699 $ (60hz) - Mart haftasında 3 geliyor
    Sony 46 "EX640 msrp 1199 $ (120 Hz, be3, mf xr240, wifi adaptör dahil, web tarayıcı) LED - Nisan 1. hafta çıkıyor
    Sony 46 "HX750 msrp 1599 $ (240Hz, 3D, wifi yerleşik, web tarayıcı, Motionflow xr480) LED - Mart haftasında 3 geliyor
    Mart 4. hafta çıkıyor - Sony 55 "(240Hz, 3D, wifi dahili web tarayıcı, mf xr480) HX750 msrp $ 2099 LED
    Nisan haftası 3 geliyor - Sony 55 "(Monolitik, 3D, dahili web tarayıcı, Motionflow xr960, wifi) HX850 msrp $ 2599 LED

* Tüm tarihler ve fiyatlar değiştirebilirsiniz
    * CMR - Şeffaf Hareket Hızı
    * İnternet - sadece tv uygulamalar vardır demektir, o tv wifi ya da değil anlamina gelmez.
    Daha fazla bilgi kullanılabilir olduğunda * Ben güncelleyecektir. Herhangi bir bilgi değişikliği varsa, en kısa sürede güncellenecektir.

• 42 et5 i bugün neomarin teknosada gördüm. iyi tv ye benziyor. görüntü yağ gibi kayıyordu.
    3d sini test etme imkanım olmadı. çünkü gözlük sıkıntısı vardı. renkler güzeldi. ama siyahlarda bana göre sıkıntısı vardı..
    tv nin tasarımıda hoş olmuş. ince çerçeveler felan.. önceden kazma pana tasarıma pek önem vermezdi, şimdi baya güzel tasarım yapmışlar.
    elemana sordum ne kadar diye.. kutudan 4 gözlük çıkıyormuş, keş fiyatı: 2600 lira.. eğer taksit olursa 2900 a gelir dedi. bekleyip göreceğiz prof. bir inceleme olsun bakalım bu panel nedir? ne değildir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Evet, ET5 FPR teknolojisinde 3D. Panasonic 2012 3D LED'lerinde FPR kullanıyor. LG, Philips, Vestel, Panasonic artık FPR tarafındaki markalar.

Sadece Et5 serisinde Fpr, diger 2012 modeller aktif Panasonic'de Led ve Plazmalarda..
  • Anlatım bozukluğu yapmışım, düzeltme için teşekkür ederim. Panasonic de 2012 3D LED'lerinde FPR'a geçti demek istemiştim. Yani FPR seçeneği sunduğunu vurgulamaktı amacım.
  • quote:

Evet, ET5 FPR teknolojisinde 3D. Panasonic 2012 3D LED'lerinde FPR kullanıyor. LG, Philips, Vestel, Panasonic artık FPR tarafındaki markalar.

Teşekkürler. Sony de geçse FPR'ye, şahane olur.
  • Aslında geçen sene spekülatif konuşmalar vardı ancak net değildi. En azından artık 2012 modelleri için geçmeyeceği kesin. Benim bu durumdan pay çıkarma sebebim LG ile başlayan furyanın tekelden çıkmış olması. LG, Philips, Vestel, Panasonic gibi seçeneklerin artması son kullanıcı için avantajlı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

albani hikaye de hikaye anlatmışsın da anlatmışsın, konuyla ilgisi ne çözemedim. Artık Panasonic kaliteli IPS modül kullanmıyor demişsin, şu cümleyi anlamak için 3 paragraf okudum ve baydım artık bıraktım. Bilgili olabilirsin, bunu paylaşman güzel de, ben şahsen Pany'nin hayat hikayesini merak etmiyorum.Yeni modellerle ile ilgili bilgi almak istiyorum...

Panasonic ips in kralını kullanıyormuş günlerden birgün, terör örgütü bunların fabrikalarına saldırmış da, tam o sırada saldıran teröristlerden birinin aklına düğünü gelmiş, 1979 un bahar ayıymış, her taraf yemyeşil falan, yeşillik demişken, diyarbakırın karpuzu da meşhurdur, kumsalda uzanırken karpuzunu kesersin bir güzel, sonra da kızları kesersin,keserken tabii RAYBAN'ı göze takmadan olmaz, yeni modeli varya Aviator RB1502, gerçekten güzel model, Doğubank'ta bir bayii var 250 liraya satıyor, dışarıda 400TL, World Karta 6 taksit yapıyor, World kart gerçekten iyi bir kart, yılbaşı kampanyasında ARÇELİK TELVE hediye etti, forumdakiler almaya çalışıyor, sıcak fırsatlara bakabilirsiniz, bu arada forum demişken forumda albani arkadaşımız var TV ler ile bayağı ilgili ve bilgili, yazılarını severek okuyoruz ...

Böyle anlatıyorsun konudan konuya girip

Yeni modellerle ilgili bilgi almak istiyorsan vede bunu buradan almak istiyorsan birçok 'anlayışlı' insanın yaptığı gibi biraz emek ve zaman harcayıp kendilerine bu konuda güvenilen ve 'zaman ve emeklerini' harcayıp buralarda yazan bilgilerini paylaşan sorunlara çözüm arayan ve öneren insanların yazdıklarına ve yazma şekline saygı duyup sonuna kadar okumayı denersen ve hepsinden önemlisi kırıcı olmazsan merak etme eninde sonunda aradığın cevabı bulursun.

Birde sanırım buradaki bazı insanlar avatarlarının altındaki forum ünvanlarına gerçekten sahip olduklarını sanıp o ünvanın vereceğini düşündüğü şekilde patavatsız, mesnetsiz, manasız ve anlamsız şeyler yapabileceğini, burası içinde yazabileceğini sanıyor. İşte bu çok ama çok enteresan.
    Hayatta birşey her zaman dikkatimi çekmiştir. Kalben,aklen boş olan, hayattan haz almayı ancak başkalarının emeklerine ve başarılarına saldırmakla onların yanlışlarını bulmakla sağlayabilen ama aslında gerçekten mutsuz insanların diğer insanlara verebildikleri tek şey maksatlı/kasıtlı eleştri, aşağılama,dalga geçme,değersizleştirme ve kalp kırmak oluyor.Yani sen yapamıyorsan yapanlarıda engelle, sen yükselemiyorsan yükselenleri yanına çek, sen sevilmiyorsan sevilenlere saldır.

Hepimiz odalarımızda,işyerlerimizdeki bilgisayar klavyelerinde yazıyoruz burdaki yazıları, yav değermi hiç tanımadığımız bir insanı kişisel tatmin için üzmeye, kırmaya? Bir insanı hiçbir sebep yokken kırabilen üzebilen bir insan durup düşünsün ben niye böyle yapıyorum? Bu yaptığım bana kendimi nasıl hissettiriyor? Ve eğer cevapları canım istiyor yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum vb. ise profesyonel bir yardıma ihtiyacı olduğunu umarım idrak edebilir ve buna uğraşır. Uğraşırda normalde yüzyüze geldiğinde karşısında ağzını açamayacağı insanları böyle sanal ortamlarda aklınca eline düşürüp elinden gelen pisliği yapmaz.

Sevgili Albani seni bu forumda plazma tv almak için araştırırken gördüm yazdıkların çok ilgimi çekti ve imrendim bu konudaki bilgilerine.Bir insanın bir işten anlaması hemde iyi seviyede anlaması kadar saygı duyulacak bir başka şeyde bu insanın anladığı bu işte diğer analamayanlara yardımcı olmasıdır.Bu saydıklarımda sende fazlasıyla mevcut bunuda açıkça belirteyim. Hal böyle iken ve yurdum insanını yaş itibari ile benden daha iyi tanıyorken atalarımızın dediği gibi " Pireye kızıp yorgan yakmayacağını" biliyorum. Bu forumun sen ve senin gibi değerli insanlara ihtiyacı var ve herzaman bu böyle olacaktır. Burda bu yazıları okuyup yorum yazmayan birçok kişinin sana çok değer verdiğini yazdıklarını takip ettiğini söylememe gerek varmı bilmiyorum. Herkese iyi akşamlar ve huzur diliyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: NaviNeytiri

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

albani hikaye de hikaye anlatmışsın da anlatmışsın, konuyla ilgisi ne çözemedim. Artık Panasonic kaliteli IPS modül kullanmıyor demişsin, şu cümleyi anlamak için 3 paragraf okudum ve baydım artık bıraktım. Bilgili olabilirsin, bunu paylaşman güzel de, ben şahsen Pany'nin hayat hikayesini merak etmiyorum.Yeni modellerle ile ilgili bilgi almak istiyorum...

Panasonic ips in kralını kullanıyormuş günlerden birgün, terör örgütü bunların fabrikalarına saldırmış da, tam o sırada saldıran teröristlerden birinin aklına düğünü gelmiş, 1979 un bahar ayıymış, her taraf yemyeşil falan, yeşillik demişken, diyarbakırın karpuzu da meşhurdur, kumsalda uzanırken karpuzunu kesersin bir güzel, sonra da kızları kesersin,keserken tabii RAYBAN'ı göze takmadan olmaz, yeni modeli varya Aviator RB1502, gerçekten güzel model, Doğubank'ta bir bayii var 250 liraya satıyor, dışarıda 400TL, World Karta 6 taksit yapıyor, World kart gerçekten iyi bir kart, yılbaşı kampanyasında ARÇELİK TELVE hediye etti, forumdakiler almaya çalışıyor, sıcak fırsatlara bakabilirsiniz, bu arada forum demişken forumda albani arkadaşımız var TV ler ile bayağı ilgili ve bilgili, yazılarını severek okuyoruz ...

Böyle anlatıyorsun konudan konuya girip

Yeni modellerle ilgili bilgi almak istiyorsan vede bunu buradan almak istiyorsan birçok 'anlayışlı' insanın yaptığı gibi biraz emek ve zaman harcayıp kendilerine bu konuda güvenilen ve 'zaman ve emeklerini' harcayıp buralarda yazan bilgilerini paylaşan sorunlara çözüm arayan ve öneren insanların yazdıklarına ve yazma şekline saygı duyup sonuna kadar okumayı denersen ve hepsinden önemlisi kırıcı olmazsan merak etme eninde sonunda aradığın cevabı bulursun.

Birde sanırım buradaki bazı insanlar avatarlarının altındaki forum ünvanlarına gerçekten sahip olduklarını sanıp o ünvanın vereceğini düşündüğü şekilde patavatsız, mesnetsiz, manasız ve anlamsız şeyler yapabileceğini, burası içinde yazabileceğini sanıyor. İşte bu çok ama çok enteresan.
    Hayatta birşey her zaman dikkatimi çekmiştir. Kalben,aklen boş olan, hayattan haz almayı ancak başkalarının emeklerine ve başarılarına saldırmakla onların yanlışlarını bulmakla sağlayabilen ama aslında gerçekten mutsuz insanların diğer insanlara verebildikleri tek şey maksatlı/kasıtlı eleştri, aşağılama,dalga geçme,değersizleştirme ve kalp kırmak oluyor.Yani sen yapamıyorsan yapanlarıda engelle, sen yükselemiyorsan yükselenleri yanına çek, sen sevilmiyorsan sevilenlere saldır.

Hepimiz odalarımızda,işyerlerimizdeki bilgisayar klavyelerinde yazıyoruz burdaki yazıları, yav değermi hiç tanımadığımız bir insanı kişisel tatmin için üzmeye, kırmaya? Bir insanı hiçbir sebep yokken kırabilen üzebilen bir insan durup düşünsün ben niye böyle yapıyorum? Bu yaptığım bana kendimi nasıl hissettiriyor? Ve eğer cevapları canım istiyor yapıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum vb. ise profesyonel bir yardıma ihtiyacı olduğunu umarım idrak edebilir ve buna uğraşır. Uğraşırda normalde yüzyüze geldiğinde karşısında ağzını açamayacağı insanları böyle sanal ortamlarda aklınca eline düşürüp elinden gelen pisliği yapmaz.

Sevgili Albani seni bu forumda plazma tv almak için araştırırken gördüm yazdıkların çok ilgimi çekti ve imrendim bu konudaki bilgilerine.Bir insanın bir işten anlaması hemde iyi seviyede anlaması kadar saygı duyulacak bir başka şeyde bu insanın anladığı bu işte diğer analamayanlara yardımcı olmasıdır.Bu saydıklarımda sende fazlasıyla mevcut bunuda açıkça belirteyim. Hal böyle iken ve yurdum insanını yaş itibari ile benden daha iyi tanıyorken atalarımızın dediği gibi " Pireye kızıp yorgan yakmayacağını" biliyorum. Bu forumun sen ve senin gibi değerli insanlara ihtiyacı var ve herzaman bu böyle olacaktır. Burda bu yazıları okuyup yorum yazmayan birçok kişinin sana çok değer verdiğini yazdıklarını takip ettiğini söylememe gerek varmı bilmiyorum. Herkese iyi akşamlar ve huzur diliyorum....

tv ler hk. seçim yapma bilgim varsa oda yaklaşık 5 aydır takip ettiğim albani usta sayesindedir. her gün görüyorum. sorunu olan arkadaşlara en doğru bilgileri verir. halbuki kimseye ne yardımcı olmak nede cevap vermek zorunda değildir. yazdıkları birilerinin hoşuna gitmiyorsa okumak zorunda değil. hakarete gerek yok.
    albani usta,
    yazdığın sürece yazılarını takip edeceğim.

verdiğin bilgiler için teşekkürler.

• sonuda albani üstadın istediği oldu tum seri lcd led ler geliyormus tr panasonic tr web sayfasında yer alıyor artık
    ama fiyat lar ilk baslarda ucacaklar gibi
    gerci odama sony ex720 led aldım bana yetiyor oyun film için ama salondaki samsung plazmamı bir pany 50gt50 ile değiştirme niyetim var
    fiyatları görelim bir önce bakalım
    alan ve alıcak olan herkese hayırlı olsun yorumları bekliyoruz
  • GT50 nin 60" versiyonu gelmeyecek mi acaba?

Normalde üretilecek olan bir model ama Panasonic TR nin sitesinde bir tek o yazmıyor sanırım
  • quote:

Aslında geçen sene spekülatif konuşmalar vardı ancak net değildi. En azından artık 2012 modelleri için geçmeyeceği kesin. Benim bu durumdan pay çıkarma sebebim LG ile başlayan furyanın tekelden çıkmış olması. LG, Philips, Vestel, Panasonic gibi seçeneklerin artması son kullanıcı için avantajlı bir durum.

hepsi lg'nin panelini kullaniyor. arada ne kadar fark olabilir ki.

fpr iyide, fpri uygulamak icin panelin 2d performansi etkilenmese asil anlami olurdu. ortalama kullanici haftada 3 saat 3d izlemez bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

quote:

Aslında geçen sene spekülatif konuşmalar vardı ancak net değildi. En azından artık 2012 modelleri için geçmeyeceği kesin. Benim bu durumdan pay çıkarma sebebim LG ile başlayan furyanın tekelden çıkmış olması. LG, Philips, Vestel, Panasonic gibi seçeneklerin artması son kullanıcı için avantajlı bir durum.

hepsi lg'nin panelini kullaniyor. arada ne kadar fark olabilir ki.

fpr iyide, fpri uygulamak icin panelin 2d performansi etkilenmese asil anlami olurdu. ortalama kullanici haftada 3 saat 3d izlemez bile.

Sonucu çok fazla değiştirmese kullanılan görüntü modülünün yanında işlemci, board,ram gibi donanımlar ve bunları
    stabil çalıştıracak yazılımların katkısıda önemli.

• Şöyle söyleyelim ki aynı banttan çıkan ürünlerde bile fark olan ürünlerden bahsediyoruz. Hele işin içine farklı firmalar, farklı donanımlar ve yazılımlar olduğu zaman girince nasıl bir değişim olabildiğini gözümüzle görüyoruz zaten.
  • Bursa Teknosa Panny 42LET5E 2599 tl..
  • Genel olarak bakıldığında çoğu özellikleri aynı olsada WT50 modeli işlemcisinden dolayı DT50 modelinden bir adım önde gözüküyor.
    Ayrıca DTS ses sistemini desteklemesi çoğu kullanıcıyı Panasonic tvlere yöneltecek diye umuyorum.
    2 model arasındaki başlıca özellikleri aşağıda yazıyorum, kararı sizler verin...

WT50E 3D Full HD LED-LCD TV
    -Panel :Full HD IPS-Alpha-Panel
    -işlemci: Dual Core Pro 4 Chip
    -dts2.0: Var
    -Ses Sistemi: V-Audio ProSurround 2.1
    -Resim Tazeleme Hızı: 1600Hz bls
    -Dizayn: Chrome-Frame
    3D Technologie: Full HD 3D Progressive (aktiv)
    2D/3D Çevirme: Pro
    -HbbTV, Bluetooth, Tümdeşik W-LAN
    -Media Player Formatları: AVCHD 3D/Progressive, SD-VIDEO/MotionJPEG, (Lumix)/DivXPlusHD/WMV/MKV/AVI/MP4/MOV, MP3/AAC/WMAPro/FLAC, JPEG/MPO
    -Ortalama Enerji ihtiyacı: 95,0 W (TX-L47WT50E)
    -Kamera: Yok (varsa da ben göremedim)
    -DLNA: DMP/DMR/DMS

WT50E 3D Full HD LED-LCD TV
    -Panel: Full HD IPS-Alpha-Panel
    -işlemci: V-real 3D
    -dts2.0: Var
    -Ses Sistemi: V-Audio ProSurround 2.1
    -Resim Tazeleme Hızı: 1600Hz bls
    -Dizayn: Aluminium-Frame
    3D Technologie: Full HD 3D Progressive (aktiv)
    2D/3D Çevirme: Var
    -HbbTV, Bluetooth, Tümdeşik W-LAN
    -Media Player Formatları: AVCHD 3D/Progressive, SD-VIDEO/MotionJPEG, (Lumix)/DivXPlusHD/WMV/MKV/AVI/MP4/MOV, MP3/AAC/WMAPro/FLAC, JPEG/MPO
    -Ortalama Enerji ihtiyacı: 95,0 W (TX-L47DT50E)
    -DLNA: DMP/DMR
    -Kamera: Yok (varsa da ben göremedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahner -- 25 Mart 2012; 22:37:32 >

• ET5 serisi lw serisinden sadece lag değerleriyle ve dts konusunda bile önde olsa alınmaya değer. asıl merak edilen, ET5 ve Lg nin yeni LM serisi arasında kıyaslamalar olacaktır. Geçen yıl lw serisi tv almadığıma pişman oluyordum ki şimdi yeni modelleri görünce fikrim değişti. sonuçta biz avam tabakasına hitap eden tv leri bekliyoruz. öyle çok para veremeyiz.

konuya gelirsek hem lg hemde panasonic sonuçta ikisininde ciğeri yani paneli aynı. biri geçen senenin tecrübesiyle aynı paneli 2. defa işleyecek, panasonic ise plazmalarından dolayı insanların kendisine olan güvenini ortaya koyuyor. Ama yorumlar çok ilginç. plazma alanında kendini göstermiş panasonic iş led olunca aynı plazma görüntüsünü bekleyenler bir hayli fazla.

arkadaşlar şimdi yazacağımı kimse üzerine alınmasın ama herkes panel panel panel diyordu geçen yıl. panel kötü olunca gerisi ne olacak tarzında açıklamalar vardı.

ama bakıyorum da aynı lg paneli panasonic kullanınca birden bir heyecan bir heyecan :)) Çünkü LG FPR yüzünden çok ekmek yedi diğerleri boş durmazdı elbette.

sonuç, Panel aynı olduğuna göre görüntüde devrimsel bir fark olmayacağı kesin o zaman bunu atlarsak;

in-put lag değeri düşük ise gerçekten,
    dts ve codec desteği zayıf değilse,
    wifi ve smart özellikleri özellikle güncellemelerde sorunsuz ise ciddi olarak düşünülmesi gereken bir tv. oyuncular olarak artık oled beklemekten bıktık ne de olsa :)

saygılar...

• Panasonic ET5 incelemesi (input lag 25-30ms)
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1332412080

Eğer gerçekten ET5 in burada ki incelemede yazıldığı gibi input lag süresi en fazla 30ms ise bu tv 3D LED TV ler arasında en düşük tepkime süresine sahip tv olacak. Oled çıkıp yaygınlaşana kadar bir oyuncuyu idare edebilecek en ideal tv bu olacağı kesin. 1080p görüntü veremeyen fakat gözü de yormayan ve karanlık görünmeyen FPR 3D side oyuncular için çok büyük bir artı

Benim merak ettiğim 30ms input lag süresi 3D oyun oynarken mi test edilmiş eğer böyleyse çok çok düşük bir tepkime süresiyle karşı karşıyayız. Tv lerin 3D si aktifken dha çok kasılma yapıyorlar ve tepkime süreleri de artıyor.

3D oynanan bir oyunda 30ms verdiyse 3D kapalı oynanan bir oyunda çok daha düşük tepkime verecektir. 20-25ms gibi

Aylar önce panasonic 2012 de oyuncular için bir tv çıkaracağını açıklamıştı. Özellikle oyuncuların şikayetçi olduğu problemleri giderecek bir tv çıkarmak istiyordu. Acaba o tv bu tv mi onu anlayamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 28 Mart 2012; 2:14:13 >

• 3d modda o degerleri verecegini sanmiyorum. İfc kapali olarak 25-30 ms olculmus, bu deger gercekten guzel.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.