Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben dün 42et5 sipparişini verdim cuma güünü geliyor tv
    hep kaffamda adam gibi 3d fpr vardi çünkü ddah önceki aldiğim 3 lg de hep sorun çikktiği
    için ne tv nin nedde fpr nin tadini alamadim
    lag sorunu yok deneedim oyunllarda kesinllikle
    abi 25-30 ms diyye yazdiiğiniz doğruddur çünkü bu lg lerde 45-50 ms den aşağıda değildi
    can abide e37 vardii lag tessti yapmışti ve hatirladğim kadariyla gamemod ta 10 ms yazmişti galiba

bennim vt30da bbile 10 ms laggden fazla vardiye biliyorum ama oyunlarda sorun yok
    ama toshiba sv685 da ise lag saniirim en düüşük ve panasinociten daha hizli oyunlarda
    bunun pasif olani çikmiş ama ben bulamadim dostlar gören billen varmidir acaba?
    netiicede artık seçenenklerimiz 4 marka oldu lg toshiba panasonic philips
    lg yi ben kaffadan sildim panasonic süpper philipsi ise açıkçası beğenmemişttim

• güle güle sorunsuz kullanın inş.

kullanıma başladıktan sonra izlenimlerinizi bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Panasonic ET5 incelemesi (input lag 25-30ms)
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1332412080

evet orda oyuncular için bu input lag değerinin yeterli olduğu kanısı var ama cümlenin sonunda oyun için panasonic plazmaların seçilmesi gerektiği vurgulanıyor. bu yüzden oyuncular için çıkardığı tv nin bu olduğunu düşünmüyorum. çünkü bir tarafta plazmada sıfıra yakın tepkime süresi varken kalkıp bunu öne atarlarsa tepki bile çekerler. çünkü bazı oyunlar için 30 ms bile sıkıntılı olabilir. örnek olarak dövüş oyunlarında combo yapamadıktan sonra ne anlamı var?

• LED'lerde de olası minimum ayarlarda combo yapmak çok da zor değil. Önemli olan sadece TV değil, TV'ye görüntüyü aktardığınız oyun platformu da etkili bu durumda. Online lag durumuna ise değinmek istemiyorum zira orada input lagın dışında, çevresel de çok fazla lag etmeni vardır.

Toshibalar işlemcisi ve mühendisliği açısından LED piyasasında en iyi performansı veren oyun panelleridir. Panasonic de bu sezon iddialı konuşuyor oyun için ama aynı şeyler Philips ve LG'nin satış politikasında da söz konusu. Artık oyun performansına bakarak TV seçen çok ciddi bir kitle var. Üreticiler de bunun farkında ve reklamlarını o yöne çekmeye çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekkir

quote:

Dostum fiyatlar Türkiye fiyatı değil sanırım. Türkiye fiyatı daha yüksek olur.

Doğrudur fiyatlar Türkiye için değil.Biraz olsun fikir vermesi adına yazdım.

Vermesi mümkün değil. En azından bilmeyenler için... Dolar bazında 2 kata yakın fiyata satılacak Türkiye'de diyeyim. Geçen sene 2011 modeller de öyle olmuştu. Dikkatimi çeken Gw30 gibi modellerin 2012 modeli çıkmamış gibi. Gerçi muhtemelen alıntı yaptığınız yer USA sitesidir. Gerek USA, gerek UK pazarında 2011 model olarak da Gw serisi çıkmadı direk 3 boyutlu GT çıktı. GW50 de Türkiye pazarına çıkabilir. USA pazarındaki GT50 parasına da satarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35

arkadaşlar seelamlar
    ben dün 42et5 sipparişini verdim cuma güünü geliyor tv
    hep kaffamda adam gibi 3d fpr vardi çünkü ddah önceki aldiğim 3 lg de hep sorun çikktiği
    için ne tv nin nedde fpr nin tadini alamadim
    lag sorunu yok deneedim oyunllarda kesinllikle
    abi 25-30 ms diyye yazdiiğiniz doğruddur çünkü bu lg lerde 45-50 ms den aşağıda değildi
    can abide e37 vardii lag tessti yapmışti ve hatirladğim kadariyla gamemod ta 10 ms yazmişti galiba

bennim vt30da bbile 10 ms laggden fazla vardiye biliyorum ama oyunlarda sorun yok
    ama toshiba sv685 da ise lag saniirim en düüşük ve panasinociten daha hizli oyunlarda
    bunun pasif olani çikmiş ama ben bulamadim dostlar gören billen varmidir acaba?
    netiicede artık seçenenklerimiz 4 marka oldu lg toshiba panasonic philips
    lg yi ben kaffadan sildim panasonic süpper philipsi ise açıkçası beğenmemişttim

Gece karanlıkta ekran capslarini bekliyoruz. Hayırlı olsun. Umarım LG gibi eline yüzüne bulaştırmamışlardır.

• ET5 dışında Türkiye piyasasına giren yok mu? ve ET5 neden sadece teknosa da satılıyor. Teknosa ile panasonic arasında özel bir anlaşmamı var?
  • Panasonic 2012 serilerinin mevcut incelemeleri:

http://www.avforums.com/home/reviews.html
  • quote:

ET5 dışında Türkiye piyasasına giren yok mu? ve ET5 neden sadece teknosa da satılıyor. Teknosa ile panasonic arasında özel bir anlaşmamı var?

Vardır, ST33 bildiğim kadarıyla hala teknosa'da yok. 42 ST33 Vatan sattı, Dart sadece 46 ST33 sattı geçen senede. Panasonic model, ekran boyutu gibi parçalara ayırıp anlaşma yapıyor.

Aslında rekabet kuruluna şikayet edilmesi gereken bir durum.
  • engunaydin nickli arkadaşıma katılıyorum.Bugün bende saturn'ne sordum ordaki elemanda aynısını söledi aralarında anlaşma yapıyorlarmış.Televizyonların ya farklı boyutları yada farklı modelleri paylaşıyorlarmış ve birine gelen birine gelmeyecekmiş.Bu olay yeni bir anlaşmaymış panasonic'le yapılan.Bende ET5 ve ST50 modelleri sorduğumda bunu söledi bizede değişik ve güzel modeller gelcek.Aynı modellerinde farklı boyutları olucak dedi bence herkes takip edip bu olayı rakabet kuruluna bildirmekdir.Tekipdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_32

engunaydin nickli arkadaşıma katılıyorum.Bugün bende saturn'ne sordum ordaki elemanda aynısını söledi aralarında anlaşma yapıyorlarmış.Televizyonların ya farklı boyutları yada farklı modelleri paylaşıyorlarmış ve birine gelen birine gelmeyecekmiş.Bu olay yeni bir anlaşmaymış panasonic'le yapılan.Bende ET5 ve ST50 modelleri sorduğumda bunu söledi bizede değişik ve güzel modeller gelcek.Aynı modellerinde farklı boyutları olucak dedi bence herkes takip edip bu olayı rakabet kuruluna bildirmekdir.Tekipdeyim

Paralel ithalata çanak tutuyorlar. Kendileri bilir.
  • Bugünde medyamark'ka LG'nin yeni modelleri gelmiş (2012 LM)bu modellerde medyamark'dan başka biryerde yok hadi buyur burdan yak
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_32

Bugünde medyamark'ka LG'nin yeni modelleri gelmiş (2012 LM)bu modellerde medyamark'dan başka biryerde yok hadi buyur burdan yak

Bu özel anlaşmalar distribütörlerin kurnazlığı en çok onlara yarayacak. Çünkü aynı üründen başka bir tekno markette bulunmayacağı için tekel gibi bir şey olacak ve rekabet olmadığı için fiyatı düşmeyecek. Sonuçta yıl sonuna kadar satılabileceği en yüksek fiyattan satılacak. Çünkü fiyatın düşesini gerektiren bir rekabet ortamı oluşturulamayacak.

Bunu bilerek yapıyorlar. Aslında bu rekabet kanunlarına aykırı ama takan yok işte. Bu distribütörler bu mağazalar bu millete bunu laik görüyorlar işte, halbuki bu millet varın dan yoğun dan kısıp tv almak için bu mağazaların önünde kuyruklar giriyor. Bu mağazalar bu mükafata karşılık ne yapıyorlar. Tekel ortamını destekliyor. Panasonic tv leri ben satayım Lg tv leri sen sat. Sony tv ler de söz sahibi sony bayileri olsun, vs. gibi

Yapılacak tek şey rekabet ortamı oluşmamış sadece tek firmada satılan tv leri almamak. Çünkü indirim yapmazlar. Bilin ki en pahalı fiyattan almışsınızdır.

Distribütörlerin bu davranışı gerçekten çok ayıp. Malın tamamını parayı veren firmaya yığmışlar. 2012 yılının tüketiciyi kekleme politikası da bu sanırım. YAZIK BİZE ÇOK YAZIK. Devletin yargı organlarının bu işe el atması lazım ve tekel oluşturmak isteyen distribütörlere gerekli cezayı kesmesi lazım.

• Ülkede ortalama 4- 5bin liralık tv ler peynir ekmek gibi satılmaktadır ki bu söz içindeki "peynir ekmek" ibaresi abartı değildir..
    Bunu anlamak için teknosa,vatan,bimeks vs.. gibi teknoloji mağazalarına gidip tv standları önündeki aşırı kalabılığı görmeniz yeterlidir.

Ayrıca dünyada tv izleme süresi bakımından lider ülke konumunda olduğumuzdan ve millet olarak zaaflarımızı açıkca dünyanın
    dev şirketlerine sergilerken siz nasıl olurda tüketim endrüstrisinin size karşı merhametli davranmasını beklersiniz..

Memlekette doymak bilmez bir teknoloji açlığı var, doymak bilmez bir piyasa var, siz adamların ne yapacağını sanıyordunuz?
    Birbirleriyle rekabet edeceğini mi? Mağazaların tüketici tarafından ablukaya alındığı bir piyasada elbetteki kurt kanunu geçerli
    olacaktır.
  • bende dün 42ST50 sipariş ettim internetten merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaLizm29

bende dün 42ST50 sipariş ettim internetten merakla bekliyorum

Hayirli olsun; güle güle kullanın. Fotografları da paylaşırsanız cok memnun oluruz
  • teknosa bi gönderse foto filan paylaşacamda gelmedi hala 4. gün bitmek üzere hala onaylanmadı sitede yeni sipariş geçiyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Ülkede ortalama 4- 5bin liralık tv ler peynir ekmek gibi satılmaktadır ki bu söz içindeki "peynir ekmek" ibaresi abartı değildir..
    Bunu anlamak için teknosa,vatan,bimeks vs.. gibi teknoloji mağazalarına gidip tv standları önündeki aşırı kalabılığı görmeniz yeterlidir.

Ayrıca dünyada tv izleme süresi bakımından lider ülke konumunda olduğumuzdan ve millet olarak zaaflarımızı açıkca dünyanın
    dev şirketlerine sergilerken siz nasıl olurda tüketim endrüstrisinin size karşı merhametli davranmasını beklersiniz..

Memlekette doymak bilmez bir teknoloji açlığı var, doymak bilmez bir piyasa var, siz adamların ne yapacağını sanıyordunuz?
    Birbirleriyle rekabet edeceğini mi? Mağazaların tüketici tarafından ablukaya alındığı bir piyasada elbetteki kurt kanunu geçerli
    olacaktır.

Yorum ve yaklaşımın çok mantıklı da, burdan çözüme gitmek mümkün değil. Sadece bu konuda değil siyaset ekonomi spor olmak üzere her konuda durum bu ama bunu görenler azınlıkta kaldıkça böyle elimizde 4-5 bin lira ile istediğini alamz durumda kalmaya mahkumuz sanki...

• VT50 serisinde 50"i göremedim.
    Çıkmayacak mı ki?
    Saygılarımla.
  • arkadaşlar bugün media markete plazma almaya gittim daha önce edindiğim bilgilerden dolayı neo plazma almaya karar vermiştim.
    çok kafam karıştı bir sey alamadan geri döndüm .şu modelİ almaktan son anda vazgeçtim.

PANASONİC SMART VİERA TV PLAZMA TV P42UT50 FİYATI :2099

bunun dışında bana önerebileceginiz fiyatı en fazla 2000 civarı olan neoplazma tv varmı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.