Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da televizyonların babası VT50, solundaki ise Samsung D6900

Siyah karşılaştırılması için koydum

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)

Birkaç resim daha size VT50 meraklıları için

• Bu da daha babası Sharp ELITE panel

++

ELITE teki Siyah seviyesi Pany ve diğer tüm PDP lerden daha iyi,LCD ler ile zaten mukayese edilmiyor bile
    Pio KURO seviyesinde bir siyah ve siyahların çalışması vardır

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Mayıs 2012; 23:57:06 >

• Can abicim o Sharp Elite sanırım Türkiye'de satılmıyor ve satılmayacak. Zaten satılsa da o tv yi alacak babayiğit tanımıyorum bu forumda. Zaten ülkemizde de ya Ağaoğlu'nun 8 katlı villasında ya da Koç'un köşkünde görürüz
  • CES 2008 de pio kuro projector plasma tv konseptini tanıtmıştı o kadar mükemmel siyahlara ve detaylara sahiptiki normal kuro bile yanında sönük kalıyordu.

şimdi dükkanı kapatttı pio....
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Bu da televizyonların babası VT50, solundaki ise Samsung D6900

Siyah karşılaştırılması için koydum

Birkaç resim daha size VT50 meraklıları için

VT50 Daha giriş yapmadı Türkiye ye değil mi?

Ne zaman gelecek acaba?
  • Haziran sonu gelecek
  • aynı mesaj farklı bir yerde de var fakat buraya da yazmak istedim,

merhaba arkadaşlar,

teknosadan hayatta birşey almam derken dün 42st50e yi 1869 tlye aldım :) tv yi yeni açtım pcye bağladım ve deneme amaçlı olarak 10 dk lığına bir film açtım(valkyrie - 720p mp4),, sonuç mükemmel :)

görüntüdeki akış ve netliğe bayıldım, 3mt mesafeden mükemmel görüntü aldım, 4-5 aydır araştırıyordum, bu fiyata bu tv yi bulunca hemen aldım..

neyse merak ettiğim şu rodaj meselesi; çok takılmalı mıyım sizce? yoksa sadece film seyrederek standart ayarlarda kullanmaya devam etmelimiyim? standart ayarlar derken gerçek film modunu seçmiştim ve görüntü çok iyiydi.

tavsiyeniz ne olur?

Can usta buralardaysan bi ayar var mı önereceğin bana?

şimdiden teşekkürler herkese.
  • iyi akşamlar bende 2008 den beri sony 40w4000 kullanıyorum ama artık değiştirme zamanı geldiğni düşünüyorum internet tv 3d gibi yenilikler için bide ekran buyuklugu açısından panasoniclerin 2012 modelleri anladığım kadarı ile şuandaki alınabilecek iyi tvler bütçem 50st50 ye ok ama gt serisinide bekliycem aradaki farka göre karar vericem artık şimdi bişey sormak istiyorum bu tvlerde internetteki herhangi bi dizi film sitesine girip online seyredebiliyomuyuz?flash desteği varmıdır cevaplarsanız sevinirim
  • @tahir

Panelin ana başlığı var ve oraya bakacaksın veya oraya soracaksın,orada ilk sayfada çeşitli programlar v.s var
    Benim msg larıda geriye doğru incelersen kafanda soru işareti kalmaz! piyasada dolanan sallama/palavra panel
    efsanelerinide bu şekilde elemiş olursun,çünkü bilen değikde bilmeyenler sürekli PDP ler hk.çeşitli sallamalarda bulunurlar,
    bunları hepsini geçeceksin bir kalem!

2012 Model V/G/S ler gayet güzel paneller ve resim kaliteside çok iyi ama fiyatları daha da iyi,belki V ler şuanda pahalı gibi olsada
    yakın zamanda inmeye başlayacaktır!

++
    SD&HDTV yayınlarını(FILM hariç) "Normal Mode" ile izliyorsun;FILM leri ise "Cinema Mode" ile izliyorsun;True Cinema ya gerek
    yok,ama o modu beğeniyorsan onunla da izleyebilirsin!

+
  • teşekkürler Can abi, haklısın araştırmadan kolaya kaçtım biraz ama tv yi kurma heyecanına verirsin artık:)

araştırmaya devam:)
  • Panasonic Plazma hayalim başlamadan bitti, 1300 TL'ye kadar önerbileceğiniz Panasonic panel var mı? 1050'ye LG almayı planlıyorum, kararsızım;

http://resim.donanimhaber.com/m_60859540/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60859890
  • quote:

Orijinalden alıntı: schopen

Panasonic Plazma hayalim başlamadan bitti, 1300 TL'ye kadar önerbileceğiniz Panasonic panel var mı? 1050'ye LG almayı planlıyorum, kararsızım;

Almışken 3-5 bir şey daha koy ki güzel bir şey olsun. 10-15 sene kullan. Vatanda 46GW30 1699 TL idi. Bence bu televizyonu kaçırma, alamıyorsan da tüplü tv al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Panasonic Plazma hayalim başlamadan bitti, 1300 TL'ye kadar önerbileceğiniz Panasonic panel var mı? 1050'ye LG almayı planlıyorum, kararsızım;

Almışken 3-5 bir şey daha koy ki güzel bir şey olsun. 10-15 sene kullan. Vatanda 46GW30 1699 TL idi. Bence bu televizyonu kaçırma, alamıyorsan da tüplü tv al bence

46GW30 şu an 2099 TL vatanda, indirim bitmiş ayrıca stok da yok. Panasonic ilk tercihim , bunun üzerine durdum hep ama piyasada yok. İstanbulbilişim müşteri hizmetleriyle görüştüm örneğin; ellerinde hiç Panny plazma yok. 19 Mayıs indirimleri olur tahminimce, çünkü mağazalar stok mu yapıyor nedir bir stok sıkıntısıdır gidiyor.

• Arkadaşlar hepinize kolay gelsin bana yardımcı olmanızı diliyorum. Eğer yanlış yerde arıyorsam lütfen doğru yere yönlendirmenizi istiyorum.
    Ben 50gt50 ile 50vt30 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ve hangisini almalıyım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

vt50 ler ne zaman ülkemizde satışa çıkacak acaba?

Az önce panasonic müşteri hizmetlerini aradım, haziran sonuna doğru dedi. Herhalde Istanbul Bilişim daha önce getirir.

anladım üstad bende mail attım ama dönmediler teşekkür ederim.. istanbul bilisimden alısveris yapacagımı düşünmüyorum :)

Hımm. neden peki? Güvenli değil mi?
  • quote:

İyi de neden? bir olumsuzluk varsa paylaşsanız....
  • Panasonicte kalite sorunu yok hocam, stok sorunu var. Aradığım modeli bulamıyorum, olmazsa şu model olsun diyorum o da yok. 42'' Panasonic bulmak çok zor şimdi mesala, yeni modeller var ama onlar da çok para. Benim bütçe 42'' için 1200 civarı.
  • Panasonıc TV ler gerçekten kaliteli.Dün st50e plz.paneli baya inceledim.tek sorunu kutudan gözlük çıkmaması beni gibi hemen alıp 3 boyuta geçmek isteyenler için kötü.şuan dt 399.kanal öyle beni bekliyor 3d için ,sanırım bu tv yi hafta sonu alacam ,eğer çıkmazsa fiyatı.
  • Ben de p50st50e almaya karar verdim, haftasonu indirimdeydi, pazartesi gittim 600 TL artmis fiyati, sinirlendim almadim haliyle.

Ama bu aksam kontrol ettim ve fiyati tekrar inmis teknosada, ipadi kenara koydum, 10 dakika sonra kasadaydim

Artik bir st50'm var, eski 32" LG LCD'den sonra eminim cok iyi gelecek... Gerci panasonicten kurmaya gelmelerini beklemem gerekiyor sanirim, onlarin acmasi lazimmis, gelecek hafta da evde degilim, bir sonraki haftaya kaldi artik...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.