Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Teknosa Maltepe mağazasında Aynı görüntü kaynağından Pana 50ST50 ile LG 50PM6800'ü test ettim. Sağolsun yardımcı oldular.
    Pana'nın camı daha az yansıma yapıyor. LG'nin camı en az iki kat daha çok yansıma yapıyor. Görüntü modları aynı yapmaya çalıştık.
    Sonuçta ben, eşim ve kızım Panayı seçtik. Çünkü renkleri daha doygun, siyahları daha siyahtı. LG'nin renkleri daha açık ve solgundu. Tek başına izlense LG'ye de iyi denebilir ama Pananın yanında sönük kaldı.

Ama Pana'yı alamadım. Çünkü çok sevdiğim emektar Dell inspiron 1520 laptopum var ve onu aldığım tvye bağlamak istiyorum arada bir. Ama ne yazıkki Panalarda ısrarla PC-VGA girişi olmuyor. Sırf bu yüzden LG'yi incelemeye aldım. Hatta bu nedenle LED bile alabilirim. Benim için öncelikli bir mevzu.

Panaya Laptopumun VGA girişinden nasıl bağlantı yaparım? VGA-HDMI için 200 TL verip adaptör almadan halletmek istiyorum. VGA-Composite bağlantı olur mu? Panaya uygun bir bağlantı ile işi halletsem hemen alacağım tvyi.

Bilgisi olanların yardımını istiyorum...

• Sn.cemka

Notebook tan hangi uygulamaları yapacaksın da senin için Analog D-Sub(VGA)önemlidir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.cemka

Notebook tan hangi uygulamaları yapacaksın da senin için Analog D-Sub(VGA)önemlidir???

Sn. Albani,

baştan beridir istediğim tv alıp tv izlememektir.

TV'yi; akşamları burn sorununa dikkat ederek dizilerimi izleyeceğim, youtube videolarımı izleyeceğim, torrent ile indirdiğim filmleri izleyeceğim bir monitör olarak kullanmaktır.

TVlerin media player ve smart tv özellikleri yetersiz. laptopu bağlayarak kablosuz klavye mouse ile bir nevi media center yapmak istiyorum. Keşke bütçem olsaydı da laptopu da değiştirebildeydim.
  • Bu multimedya özelliklerine ne kadar takılmamak gerekse de bazıları cidden güzel olabiliyor.

Mesela LG LM960 daki Wi-Fi özelliği üzerinden screen-share ile görüntüyü telefon veya tabletlere aktarabilmesi çok güzel. Veya şu Dual-play özelliği yine baya güzel.

Gerçi görüntü olarak sanırım yine bu en üst serilerde bile zayıf. FPR ile 1080p 3D izleyemeyecek olma sorunu kalıcı zaten. Ama biraz kafa takılıyor tabi arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 21 Mayıs 2012; 10:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: neorecormon

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Arkadaşlar kolay gelsin 50gt50 ile 50vt30 arasında kaldım yardım eder misiniz?
    acill

2 sini yanyana görmüştüm. Zor farkediliyordu ama VT30 biraz daha iyiydi sanki.

İlgin için teşekkür ederim charnel
    Ancak bir yerde gt50 nin filtre ve özelliklerinin daha fazla olduğunu okumuştum ancak okadar fiyat farkına değermi sence kararsız olmak çok zor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Fiyat farkı derken tahminimce 50VT30 hala 50GT50 ye göre daha pahalıdır.

2 side akılda "keşke" dedirtmeyecek tv lerdir. Fiyata göre de hareket edilinebilir. Ucuzunu alarak :)

Charnel teşekkür ederim
    Ancak şuradaki görüntühttp://www.youtube.com/watch?v=p6fHDW8ynlc vt30 için biraz mat gibi nedersin belkide çeken kişinin kamera açısındanmı? yoksa geneldemi böğle bilgilendirebilirmisin?

• quote:

Ancak şuradaki görüntühttp://www.youtube.com/watch?v=p6fHDW8ynlc vt30 için biraz mat gibi nedersin belkide çeken kişinin kamera açısındanmı? yoksa geneldemi böğle bilgilendirebilirmisin?

Bu tip bir görüntüden yorum yapmak ne derece sağlıklıdır bilmem ama bana VT30 yani en soldakinin görüntüsü daha güzel gibi geldi.
  • http://www.electronichouse.com/article/value_electronics_hdtv_shootout/D1/

1. Panasonic TC-P65VT50 ...... 9.16
    2. Samsung PN64E8000 ......... 8.50
    3. Elite PRO 60X5FD .............. 8.35
    4. Samsung UN60ES8000 ....... 7.30
    5. LG 60PM9700 ................... 6.62
    6. Panasonic TC-L47WT50 ..... 6.03
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurixY

http://www.electronichouse.com/article/value_electronics_hdtv_shootout/D1/

1. Panasonic TC-P65VT50 ...... 9.16
    2. Samsung PN64E8000 ......... 8.50
    3. Elite PRO 60X5FD .............. 8.35
    4. Samsung UN60ES8000 ....... 7.30
    5. LG 60PM9700 ................... 6.62
    6. Panasonic TC-L47WT50 ..... 6.03

İlginç bi karşılaştırma olmuş. Adamlar yanlı desek, geçen sene Elite PRO 60X5FD yi 1. seçmişler, VT30 u geride bırakarak. Bu senede aynı Elite modeli kullanmışlar yenisi henüz olmadığı için.

Şöyle bir tablo da var.

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU)

• 50st50 alıp kullanan arkadaşlar memnun musunuz üründen?
  • Selamlar
    Panasonic VT50 ile sony 46HX850 arasinda kaldim.Hangisini tavsiye edersiniz?
    Panasonic basligi altinda bu soruyu sormamin nedeni panasonic e daha yakin olmamdandir :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninoartist

Selamlar
    Panasonic VT50 ile sony 46HX850 arasinda kaldim.Hangisini tavsiye edersiniz?
    Panasonic basligi altinda bu soruyu sormamin nedeni panasonic e daha yakin olmamdandir :))

Sanırım yurtdışındasınız. Biz henüz Türkiye'de VT50'lerle tanışma fırsatı bulamadık. Ama sanırım HX850 VT50 ile aynı seviyede değil, HX9XXX'lerle karşılaştırmak daha doğru, ama fiyat olarak bilmiyorum belki aynı seviyede olabilirler. VT50 için yabancı forumlarda ve sitelerde yorumlar mükemmel şeklinde. Bende şahsen merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlatPanelHD Panasonic GT50 incelemesi arkadaslar:

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1337671783

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sharp-ELITE hariç tutarsam VT5x dünyanın şuanda en iyi panelidir
  • quote:

Sharp-ELITE hariç tutarsam VT5x dünyanın şuanda en iyi panelidir

hocam sen yabancı arkadaşlarından takip ediyorsundur. Benim merak ettiğim, VT50'de şu klasik plazma problemleri, var mı ya da ne derece var? Hani Pio 5090 birçok klasik problemi çözmüş deniyor ya, her plazmada olan kusurlardan bahsederken sende Pio'yu ayrı tutuyorsun. İşte sormak istediğim asıl olarak bu, Pio kadar olmasada VT30'a göre mesela klasik plazma problemleri nasıl ? (yeşil geçişi, buzzing vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar evimin salonuna bir led tv almak istiyorum,panasonic wt50 55 inç ile sony hx920 55 inç arasında kararsızım,bilgisayar bağladığımdan ötürü vt50den uzak duruyorum siz bu iki panelden hangisini önerirsiniz?bir de sharp 60 inç 800 serisi var,o da kafama takılıyor?saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

hocam sen yabancı arkadaşlarından takip ediyorsundur. Benim merak ettiğim, VT50'de şu klasik plazma problemleri, var mı ya da ne derece var? Hani Pio 5090 birçok klasik problemi çözmüş deniyor ya, her plazmada olan kusurlardan bahsederken sende Pio'yu ayrı tutuyorsun. İşte sormak istediğim asıl olarak bu, Pio kadar olmasada VT30'a göre mesela klasik plazma problemleri nasıl ? (yeşil geçişi, buzzing vs.)

Ben bunun cevabını verdim aslında ilgili başlıkta!

Bana göre her şey aynen devam ediyor! hiç bir değişiklik yok!

Ama onlara sorarsan,tabiki hiç sorun yok

En başta "Buzzing" ne alemde diyorsan,"ARI" sız PDP olmaz mutlaka içine bir kaç ARI girmiştir!
    Burada sorun şu,bu ARIların ne kadar fazla olduğudur 3/5 tane girmişse sorun yok ama panel Kovan gibi
    olmuşsa o zaman kötü

IS/Retention zaten olmazsa olmazı,bu konuda ilerleme yok,dikkatli sürmek şart!

Pio yu unut,onlar ayrı paneller,her bir şeyi aşmış olarak üretildi bu meretler

Green-tinge/Trailing effect/Black-crush/detail-loss/Black-level rising v.s v.s konusunda 5x Serisi için,panel henüz çok yeni
    çıktığından ciddi bir şikayet yok ama bunlar zaman içinde ortaya çıkar....

Paneli bu şekilde "sorunlar" açısından değerlendirirseniz;zaten hiç bir paneli alamazsınız,sorun=panel demektir!
    Her Markada sorunlar vardır bu "klasik sistemli" panellerde!!

Siz Bardağın daima dolu tarafından olaya bakacaksınız

Pany V Serileri 2009 dan itibaren en iyi panel olarak devam ediyor

++

• 50st50 plazma tv aldım.
    üzerindeki hoparlörler vasat mı ? bir soundbar almayı düşünüyorum..
    yer kaplayan ,kablolara sahip 5.1 ses sistemlerinden uzak duruyorum.
    keşke üzerindeki ses sistemi iyi olsa.
    eskiden pioneer plazmalar varken subwooferlı modelleri vardı ve üzrindeki ses sistemi iyi deniyordu. dinlemedim gerçi .
    keşke bu da öyle olsa
    herkese hayırlı kandiller
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

Ben bunun cevabını verdim aslında ilgili başlıkta!

Bana göre her şey aynen devam ediyor! hiç bir değişiklik yok!

Ama onlara sorarsan,tabiki hiç sorun yok

En başta "Buzzing" ne alemde diyorsan,"ARI" sız PDP olmaz mutlaka içine bir kaç ARI girmiştir!
    Burada sorun şu,bu ARIların ne kadar fazla olduğudur 3/5 tane girmişse sorun yok ama panel Kovan gibi
    olmuşsa o zaman kötü

IS/Retention zaten olmazsa olmazı,bu konuda ilerleme yok,dikkatli sürmek şart!

Pio yu unut,onlar ayrı paneller,her bir şeyi aşmış olarak üretildi bu meretler

Green-tinge/Trailing effect/Black-crush/detail-loss/Black-level rising v.s v.s konusunda 5x Serisi için,panel henüz çok yeni
    çıktığından ciddi bir şikayet yok ama bunlar zaman içinde ortaya çıkar....

Paneli bu şekilde "sorunlar" açısından değerlendirirseniz;zaten hiç bir paneli alamazsınız,sorun=panel demektir!
    Her Markada sorunlar vardır bu "klasik sistemli" panellerde!!

Siz Bardağın daima dolu tarafından olaya bakacaksınız

Pany V Serileri 2009 dan itibaren en iyi panel olarak devam ediyor

++

Teşekkürler Can hocam, konu anlaşılmıştır. Artık şu vt50 gelsede, gözlerimizle görsek ne iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 24 Mayıs 2012; 22:14:54 >

• arkadaşlar panasonic wt50 serisi ülkemize gelecek mi bilgisi olan var mı? gelmeyecekse hiç kafa karıştırmadan alalım hx850 mizi? bugünlerde alacağım tv yi sonradan pişman olmamak adına merak ettim pana getirir mi bunu tr ye ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.