Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler burada v ar 50vt50 vf 50gt50 ? güvenilir bir site mi acep? var mıdır gerçekten panasonic türkiye garantisi diyor

http://www.webdensiparis.com/urun/panasonic-tx-p50vt50-50%E2%80%9D-127-ekran-3d-viera-neo-plazma-televizyon_1004426.aspx?CatId=6957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuchs_78 -- 17 Mayıs 2012; 23:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

beyler burada v ar 50vt50 vf 50gt50 ? güvenilir bir site mi acep? var mıdır gerçekten panasonic türkiye garantisi diyor

http://www.webdensiparis.com/urun/panasonic-tx-p50vt50-50%E2%80%9D-127-ekran-3d-viera-neo-plazma-televizyon_1004426.aspx?CatId=6957

Kapıda ödeme varsa al.bunun dışında online alma.kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

beyler burada v ar 50vt50 vf 50gt50 ? güvenilir bir site mi acep? var mıdır gerçekten panasonic türkiye garantisi diyor

sirkecide mağazası olan biryermiş. sitedeki hakkımızda bölümünde iyi şeyler yazıyor tabiki ona bakarak güvenilir bulunmaz ancak panasonic lg gibi firmaların resmi satış magazasıymış. dedigin gibi kapıda ödeme mantıklı

• quote:

quote:

quote:

sirkecide mağazası olan biryermiş. sitedeki hakkımızda bölümünde iyi şeyler yazıyor tabiki ona bakarak güvenilir bulunmaz ancak panasonic lg gibi firmaların resmi satış magazasıymış. dedigin gibi kapıda ödeme mantıklı

Ben arayıp görüştüm, "elimizde yok, Panasonic koyun dedi biz de koyduk, ne zaman stoğa gireceğini bilmiyoruz" dedi. Site güvenilir bence ama ürün henüz stokta değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: senut

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

vt50 ler ne zaman ülkemizde satışa çıkacak acaba?

Az önce panasonic müşteri hizmetlerini aradım, haziran sonuna doğru dedi. Herhalde Istanbul Bilişim daha önce getirir.

anladım üstad bende mail attım ama dönmediler teşekkür ederim.. istanbul bilisimden alısveris yapacagımı düşünmüyorum :)

Hımm. neden peki? Güvenli değil mi?

Kolay gelsin bu konuda yardımı olan bir arkadaş varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neorecormon

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin bana yardımcı olmanızı diliyorum. Eğer yanlış yerde arıyorsam lütfen doğru yere yönlendirmenizi istiyorum.
    Ben 50gt50 ile 50vt30 arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ve hangisini almalıyım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar yardım lütfen???

• quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

quote:

quote:

Ben arayıp görüştüm, "elimizde yok, Panasonic koyun dedi biz de koyduk, ne zaman stoğa gireceğini bilmiyoruz" dedi. Site güvenilir bence ama ürün henüz stokta değil.

Sayın ........... ,

Sormuş olduğunuz ürün bu ay sonu stoklarda olacaktır. Ürün stoklarımıza geldiğinde tarafınıza bilgi verilecektir.

www.webdensipariş.com sitemize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz..

İyi günler dileriz.

musterihizmetleri@webdensiparis.com

• Arkadaşlar kolay gelsin 50gt50 ile 50vt30 arasında kaldım yardım eder misiniz?
    acill
  • quote:

Arkadaşlar kolay gelsin 50gt50 ile 50vt30 arasında kaldım yardım eder misiniz?
    acill

2 sini yanyana görmüştüm. Zor farkediliyordu ama VT30 biraz daha iyiydi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

acill

İlgin için teşekkür ederim charnel
    Ancak bir yerde gt50 nin filtre ve özelliklerinin daha fazla olduğunu okumuştum ancak okadar fiyat farkına değermi sence kararsız olmak çok zor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

acill

İlgin için teşekkür ederim charnel
    Ancak bir yerde gt50 nin filtre ve özelliklerinin daha fazla olduğunu okumuştum ancak okadar fiyat farkına değermi sence kararsız olmak çok zor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Fiyat farkı derken tahminimce 50VT30 hala 50GT50 ye göre daha pahalıdır.

2 side akılda "keşke" dedirtmeyecek tv lerdir. Fiyata göre de hareket edilinebilir. Ucuzunu alarak :)

• arkadaşlar selam,

odamda 46ex500 sony lcd tv var. Salona aynı ebatlarda panasonic plasma veya neo plasma almayı düşünüyorum. 2012 veya 2011 modellerden ne önerebilirsiniz?

neo plasma'lardan 46st30 gözüme kestirdim. Çok konuşulan TX-P46GT30 modelide var ama sanırım biraz eski kaldı. Önerebileceğiniz model olursa sevinirim arkadaşlar

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveHentai -- 18 Mayıs 2012; 20:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveHentai

arkadaşlar selam,

odamda 46ex500 sony lcd tv var. Salona aynı ebatlarda panasonic plasma veya neo plasma almayı düşünüyorum. 2012 veya 2011 modellerden ne önerebilirsiniz?

neo plasma'lardan 46st30 gözüme kestirdim. Çok konuşulan TX-P46GT30 modelide var ama sanırım biraz eski kaldı. Önerebileceğiniz model olursa sevinirim arkadaşlar

teşekkür ederim

bu saatten sonra 30 serisi alınmaz
  • Bencede alınmaz,artık favori seriler ST ve ET dir.tabii bütcesi iyi olana vt
  • 46st30 da 2011 serisi gt 30 la aynı seri
  • Televizyon üstadı değilim ama ST50'yi dün gelip kurdular, biraz inceledim, digiturk sd yayın kalitesi çok guzel görünüyor. Ben konunun üstadı değilim ama bakayım bu seneki Tv'lere bir bakayım diye girdim, web siteleri o kadar gaza getirdi ki beni, yorumlardan sonra bu ürün alınır dedim ve aldım, yoksa daha bekleyebilirdim. Yorumlar da genel olarak soyle: yok iste bu seneki en alınabilir ürün, fiyat performansta süper, hatta birden fazla yerde sharpin efsane panelime kıyaslamalar falan gördüm, sonuc olarak sharp tabii ki daha iyi ama arada 7000-8000 TL'lik farkı düşününce, tv görüntü işinin çok ciddi manyağı degilseniz ST50 daha mantıklı demişler. Görüntü kalitesi bir önceki senenin üst modeli VT30'la aynı sayılıyor, aydinliktaki performansi da plazmalarin geneline gore iyi, gördüğümüz en iyi siyah seviyesi bunda, genel olarak tavsiye ettigimiz bir ürün ama fiyatını göz önüne alınca çok ciddi olarak tavsiye ediyoruz falan gibi yorumlar var.

CNET:http://reviews.cnet.com/televisions/?tag=hdr;brandnav
    AVFORUM:http://www.avforums.com/review/Panasonic-ST50-TX-P50ST50B-P42ST50B-P55ST50B-P65ST50B-50-Inch-3D-Plasma-TV.html

Özetle bence de artık önceki 30 serisi yerine yeni 50'ler alınır...

• Panasonic (TR)'in sitesinde nedense TX-LE5E ile ilgili hiç bilgi bualamıyorum. Madem getiriyorsun, neden bilgi eklemiyorsun yahu!
  • iyi günler arkadaşlar geçen hafta panasonic 42et5e LED TV aldım.. 3D film çekmiştim ama alt yazı sorunu çıktı ortaya alt yazılar 3D ye geçince okunmaz bi hale geliyor yazı tv nin sadece sol ve sağ taraflarında beliriyor 2D'ye geçince alt yazılar normal ekranın orta kısmında çıkıyor anlamış değilim.. alt yazı dönüştürücü programlar indirdim ama sub. idx dosyalarını okumuyor
  • Biraz VT50 resimleri paylaşayım size. Gerçeğini biz ne zaman görürüz; Allah bilir

• Bu VT50 gerçekten bahsedildiği gibi TV aleminin bir numarası mı? Yukarıdaki mesajda en alttaki resim bana bir hayli iyi geldi. Bu TV HD yayınlar ve Bluray gibi uygulamalar içinmidir. Yoksa SD yayınlarda da kalite farkı yaratırmı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.