Şimdi Ara

2012 PANASONIC PLAZMA - LED LCD - LCD MODELLERİ (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
13
Favori
73.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic TX-P50ST30E modeli hakinda biraz bilgi verirmisiniz 29nisan tarihinde vatan bil. fiyati 2.199tl idi cok begendim ama tam bilgi sahibi olmadigim icin almadim fikir verirseniz memnun olurum
    plazma dogru tercihmidir??
    http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p50st30e-3d-full-hd-127cm-neoplazma-tv,1920x1080,-5mil:1,-600-hz,4xhdmi,-dlna,tx-p50st30e/productdetails.aspx?I_ID=59136

• quote:

Orijinalden alıntı: reaLizm29

teknosa bi gönderse foto filan paylaşacamda gelmedi hala 4. gün bitmek üzere hala onaylanmadı sitede yeni sipariş geçiyor hala

tv yi teslim aldınızmı? bi resim koysanız bi inceleme yapsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

arkadaşlar bugün media markete plazma almaya gittim daha önce edindiğim bilgilerden dolayı neo plazma almaya karar vermiştim.
    çok kafam karıştı bir sey alamadan geri döndüm .şu modelİ almaktan son anda vazgeçtim.

PANASONİC SMART VİERA TV PLAZMA TV P42UT50 FİYATI :2099

bunun dışında bana önerebileceginiz fiyatı en fazla 2000 civarı olan neoplazma tv varmı

Üzerine biraz ekleme yapıp 42st50 almak daha mantıklı. 42st50 2.399.tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bps -- 2 Mayıs 2012; 15:06:26 >
  • vt50 ler ne zaman ülkemizde satışa çıkacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

vt50 ler ne zaman ülkemizde satışa çıkacak acaba?

Az önce panasonic müşteri hizmetlerini aradım, haziran sonuna doğru dedi. Herhalde Istanbul Bilişim daha önce getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Az önce panasonic müşteri hizmetlerini aradım, haziran sonuna doğru dedi. Herhalde Istanbul Bilişim daha önce getirir.

anladım üstad bende mail attım ama dönmediler teşekkür ederim.. istanbul bilisimden alısveris yapacagımı düşünmüyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

anladım üstad bende mail attım ama dönmediler teşekkür ederim.. istanbul bilisimden alısveris yapacagımı düşünmüyorum :)

istanbul bilişime sordum yakın zamanda panasonic getirmeyeceklermiş.
  • Slm.

2012 ST serisini alıp kullanan var mı?

2011 GW serisi ile karşılaştırıldığında (3d'yi bir kenara koyarsak) hangisi tavsiye edilir?

G serisi normalde S serisinin üstüdür. Ama model yılı değişince ne karar vereceğimi şaşırdım. Bi yardım dostlar...
  • Arkadaşlar dün teknosa dan indrimli 3 ay ertelemeli ve 12 ay taksitli 50ST50 Plazma 2589 TL ye aldım. Bana göre fiyat performans olarak alınabilecek olan en iyi Plazma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haluk6298

Arkadaşlar dün teknosa dan indrimli 3 ay ertelemeli ve 12 ay taksitli 50ST50 Plazma 2589 TL ye aldım. Bana göre fiyat performans olarak alınabilecek olan en iyi Plazma.

Hayırlı olsun güzel fiyat.
  • quote:

Arkadaşlar dün teknosa dan indrimli 3 ay ertelemeli ve 12 ay taksitli 50ST50 Plazma 2589 TL ye aldım. Bana göre fiyat performans olarak alınabilecek olan en iyi Plazma.

Slm.

hayırlı olsun tv.

ben de bugün cevahir teknosa'ya usb belleğim ile gidip ST50 serisini gözlerimle görmek istiyorum. Fiyat Performans ve kalite olarak mutlaka bir Panasonic alacağım. Ama bu 50ST50'de olabilir, 47ET5'te olabilir. Hiçbirisi olmazsa 50GW30 alır çıkarım bu tartışmalardan

Sizin tv geldi mi? izlenimleriniz nasıl? yorumlarsanız sevinirim...

• quote:

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Slm.

hayırlı olsun tv.

ben de bugün cevahir teknosa'ya usb belleğim ile gidip ST50 serisini gözlerimle görmek istiyorum. Fiyat Performans ve kalite olarak mutlaka bir Panasonic alacağım. Ama bu 50ST50'de olabilir, 47ET5'te olabilir. Hiçbirisi olmazsa 50GW30 alır çıkarım bu tartışmalardan

İzlenimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

quote:

Slm.

hayırlı olsun tv.

İzlenimlerini bizimle paylaşırsan seviniriz.

47ET5 forumuna yazmıştım. buraya da yazayım...

Az önce Teknosa Cevahir'e gittim. 3 tane panasonic babalar gibi yanyana duruyordu, 50GT30 (3100 TL), 47ET5 (2699 TL), 50ST50 (2599 TL) sırasıyla.

En parlak ve canlı renkleri doğal olarak 47ET5 veriyordu. Orada canlı olan renkler diğerlerinde daha bir mattı. Bu zaten normal olması gereken. Led'in beyazları ve parlaklığı daha iyi.

Sonra soldaki GT30 ile en sağdaki ST50'yi karşılaştırmaya başladım. çünkü esasen gönlüm plazmada ve sonunda da bir pana plazma alacağım. Başka birşey alırsam son bir yıldır işyerimde pana g serisi plazma aldırdığım 4 arkadaşım boğar beni

iki cihazın özellikle beyaz gösterimi ve renk canlılığı dikkatimi çekti. GT30 daha parlak beyazlar ve canlı renkler üretiyordu. Pana görevlisinden renkleri aynı ayarlara çekmesini rica ettim. Ama hiçbirşey değişmedi. GT30 bariz olarak daha canlı gösteriyor. ST50'yi tek başına incelersen çok güzel ve şık bir tv. Bu karşılaştırmada bir fark olmasaydı veya ST50 daha iyi gösteriyor olsaydı hemen alırdım.

Bu durumda olayı biraz daha zamana bıraktım. Biraz daha ST50 tecrübeleri okumam gerekiyor.

2011 G serisinin kaplı kutusunun kalmadığı, geri dönmüş ürünlerin paketlenerek satıldığı, son dönemde alanların çoğunun şikayetçi olduğu rivayetleri var. Bu durumda bu riske girmek çok zor. çünkü market çalışanlarına güvenmek ve sonrasında bile bile lades dedim diyerek kendime kızmak, stres yaşamak istemiyorum. Galiba ST50'yi satın almak için kendimi ikna etmem gerekiyor. Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 9 Mayıs 2012; 20:48:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uzifc

http://www.ereyon.com.tr/kategori/plazma-televizyonplazma-tv.aspx?gclid=CLTr8rKi9q8CFUVc3wodhD5wTw&brnd=Panasonic

ilgi alanım gt50 ama fiyatlar bundan daha ne kadar düşer acaba

linkte 42ut50 var 2100 tl gibi fiyata. cok pahali. teknosa da U serisinin bi ustu olan S serisinin 50ST50 si 2589 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzifc

http://www.ereyon.com.tr/kategori/plazma-televizyonplazma-tv.aspx?gclid=CLTr8rKi9q8CFUVc3wodhD5wTw&brnd=Panasonic

ilgi alanım gt50 ama fiyatlar bundan daha ne kadar düşer acaba

linkte 42ut50 var 2100 tl gibi fiyata. cok pahali. teknosa da U serisinin bi ustu olan S serisinin 50ST50 si 2589 tl.

gt serisini internet üzerinden bi tek orda buldum başka yerde satışta yok hala sanırım ama fiyatlar ordakilerle aynı olursa bence çok olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

dostlar DT50 ve WT50 serileri hakkında öngörüşler nasıl acaba pek araştırma fırsatı bulamadım

42DT50'yi Satürnde gördüm. 2012'nin en iyi tasarımı bence. Menüsü hoşuma gitti. Ekranda internet web vardı. Bu yüzden hareketli görüntüye bakamadım. Ancak yanındaki 40ES8000'den daha albeniliydi.
  • Arkadaşlar bana bi yardımcı olun lütfen, uzun uzun araştırdım; LCD-LED-PLAZMA derken 42GW30'da karar kıldım meğer stoklar bitmiş. 46GW30'a da gücüm yetmiyor ama plazmadan vazgeçmek de istemiyorum. İlla ki full HD olsun takıntım yok, SD yayın izlemeyi düşünüyorum ve SD yayınların da plazmada daha net olduğu ve renklerin doğal olduğu ve bir sürü artılarının olduğunu öğrendim. 1000-1200 lira bütçe ayırmayı düşünüyorum, onun için LG plazmalardan şu model gözüme çarptı; nedir ne değildir, tercih edilir mi, başka bir öneriniz olur mu?

http://www.gold.com.tr/U199218/Lg-42pa4500-42-106-Cm-Hd-Ready-Plazma-Tv

Olmadı 800-900 liraya 82 ekran bir LCD alıp geçicem. Bu araştırma süreci beni epey yordu, gidip saçma sapan bir panel almak istemiyorum. İlgilenebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Alacak arkadaşlara belki yardımcı olur

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.