Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim, mediamarkt te çok hoş görüntüye sahipti sharp ın o söylediğim modeli..
    ama böyle dediniz sharp tan vazgeçtim şimdi : )
    sanırım samsung ya da sony alıcam
  • arkadaşlar sharp loewe lg...vs kurulumlarınız için evser teknik olarak yetkili servisliğini vermekteyiz ihtiyacı olan arayabilir.444 0 679
  • SHARP LC-32D44E LCD Modeline kafayı takmıştım,Ama Sharpın Türkiyedeki durumu hakkında öyle şeyler yazılmış ki Korkuyorum arttık inanın.Özellikle SHARP markasında uzmanlığını yeni öğrendiğim ALBANİ arkadaşın yazdıklarından sonra tekrar düşünmeye başlıcam herhalde:

Ancak Sn Albani'nin cümleleri arasında anlayamadığım yerler var,şöyleki Sharp bu işin ''babası'',Samsung,sony,lg,philips bunların adı geçmez vs vs derken diğer taraftan Trde ''alınası'' sharp yok demiş.Ve buna benzer birkaç yer daha var,hem kesinlikle Sharp alınmalı ama diğer taraftan Tr deki sharplar saydığımız diğer markalardan farkı yok dercesine.Yada benmi yanlış anladım yoksa?? Bu modeli alan göztepeli_TR arkadaşımın incelemesi ve yorumu ve bildiğim kadar Sharp kalitesi ve bana göre sanırım aynı seviyedeki LG2000,SAMSUNG A330 ve PHILIPS 32PFL3403/12 modelleri arasında düşünürken Sharpın bu modelini almanın belki model ve markaya göre yaklaşık 200 tl fazla verilse bile daha doğru bir seçim olduğunu düşünüyordum ve almaya karar vermiştim.Fakat şimdi bilemiyorum.Bu çekincelerime ve yazıdan anladıklarıma yada doğru anlayamadıklarıma göre SHARP LC-32D44E LCD modelinin yazdığım diğer markalara göre nasıl bir seçim olacağını söylebilecek biri varmı acaba,özellikle sn Albani'nin cevabını merak ediyorum bir uzman olarak.

Ayrıca tek başına bu modeli biraz (sırasıyla SD yayın+DVD+DIVX+LAPTOP HDfilm kullanımına göre)yorumlarsanız fazlasıyla memnun olurum.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: denson

SHARP LC-32D44E LCD Modeline kafayı takmıştım,Ama Sharpın Türkiyedeki durumu hakkında öyle şeyler yazılmış ki Korkuyorum arttık inanın.Özellikle SHARP markasında uzmanlığını yeni öğrendiğim ALBANİ arkadaşın yazdıklarından sonra tekrar düşünmeye başlıcam herhalde:

Ancak Sn Albani'nin cümleleri arasında anlayamadığım yerler var,şöyleki Sharp bu işin ''babası'',Samsung,sony,lg,philips bunların adı geçmez vs vs derken diğer taraftan Trde ''alınası'' sharp yok demiş.Ve buna benzer birkaç yer daha var,hem kesinlikle Sharp alınmalı ama diğer taraftan Tr deki sharplar saydığımız diğer markalardan farkı yok dercesine.Yada benmi yanlış anladım yoksa?? Bu modeli alan göztepeli_TR arkadaşımın incelemesi ve yorumu ve bildiğim kadar Sharp kalitesi ve bana göre sanırım aynı seviyedeki LG2000,SAMSUNG A330 ve PHILIPS 32PFL3403/12 modelleri arasında düşünürken Sharpın bu modelini almanın belki model ve markaya göre yaklaşık 200 tl fazla verilse bile daha doğru bir seçim olduğunu düşünüyordum ve almaya karar vermiştim.Fakat şimdi bilemiyorum.Bu çekincelerime ve yazıdan anladıklarıma yada doğru anlayamadıklarıma göre SHARP LC-32D44E LCD modelinin yazdığım diğer markalara göre nasıl bir seçim olacağını söylebilecek biri varmı acaba,özellikle sn Albani'nin cevabını merak ediyorum bir uzman olarak.

Ayrıca tek başına bu modeli biraz (sırasıyla SD yayın+DVD+DIVX+LAPTOP HDfilm kullanımına göre)yorumlarsanız fazlasıyla memnun olurum.

Teşekkür ederim.

Sharp XS1 Series AQUOS LCD TV

Albanıye Göre En iyi SHARP<<< Diğer Tr dekiler Giriş seviyesi Paneller Yani Çöp Abicim Öle diyodu kendisi<<

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu #

• Sharp XS1 , Sharp HD1E üst segement panellerdir fiyatlarıda oldukça yüksektir !
    diğer serileri sharp önemsemiyor zaten avrupaya montaj fabrikası açılmış kafalarına göre takılıyorlar Kimisi cmos kimisine spv-a panel takılıyor Bolcada ghostıng sorunu çıkıyor , Bu tip serilerden uzak durun '''denson''' iyi bir kontrol etmeniz gerekir +Enka garantisi olması lazım! Alım gücünüzü arttırıp SonyL4000 modelini tavsiye ederim , saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Sharp XS1 , Sharp HD1E üst segement panellerdir fiyatlarıda oldukça yüksektir !
    diğer serileri sharp önemsemiyor zaten avrupaya montaj fabrikası açılmış kafalarına göre takılıyorlar Kimisi cmos kimisine spv-a panel takılıyor Bolcada ghostıng sorunu çıkıyor , Bu tip serilerden uzak durun '''denson''' iyi bir kontrol etmeniz gerekir +Enka garantisi olması lazım! Alım gücünüzü arttırıp SonyL4000 modelini tavsiye ederim , saygılar...

Teşekkürler ancak uzak duracak kadar kötümü yahu.Bu durumda diğerleri dahada kötü olmalı,onlar panelleri Sharptan aldıklarına,bu işi Sharptan öğrendiklerine göre.Neyse tekrar teşekkür ederim.

Saygılar benden efendim.

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

Sn.denson,iyi günler

Bana e.Mail veya açtığım Blog tan ulaşabilirsin,veya AVForums dan PM atabilirsin;DH Sitede yazmıyorum artık.
    (Mail adresim+Blog adresim Kullanıcı profilimde yazmaktadır)

Blog işinide zamanım olmadığı için fazla yürütemiyorum!yinede e.Mail ile ulaşabilirsin veya Blog u dene OK++

Bence DH dada yazmalısın üstad.
  • quote:

quote:

Teşekkürler ancak uzak duracak kadar kötümü yahu.Bu durumda diğerleri dahada kötü olmalı,onlar panelleri Sharptan aldıklarına,bu işi Sharptan öğrendiklerine göre.Neyse tekrar teşekkür ederim.

Saygılar benden efendim.

Öğrendikleri konusunda haklısın ama sharp avrupa pazarını önemsemiyor buna göre panel çıkarıyorlar !Amerikaya ağırlık veriyorlar bu durumda diğer rakipleri bu pazarda sharp'ı açık ara geçtiler , saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: albani

Sn.denson,iyi günler

Bana e.Mail veya açtığım Blog tan ulaşabilirsin,veya AVForums dan PM atabilirsin;DH Sitede yazmıyorum artık.
    (Mail adresim+Blog adresim Kullanıcı profilimde yazmaktadır)

Blog işinide zamanım olmadığı için fazla yürütemiyorum!yinede e.Mail ile ulaşabilirsin veya Blog u dene OK++

Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar benden efendim.

Öğrendikleri konusunda haklısın ama sharp avrupa pazarını önemsemiyor buna göre panel çıkarıyorlar !Amerikaya ağırlık veriyorlar bu durumda diğer rakipleri bu pazarda sharp'ı açık ara geçtiler , saygılar...

Başka bir markayı düşünmemi öneriyosunuz sanırım.Teşekkürler,zaten aklım iyice karıştı,araya birde panasonic 42PX80E girdi.Hayırlısı artık ne diyeyim incelemeye devam edicem bir süre daha.

• SHARP LC-52X20E LCD TV aldım.. birde digiturk hd receiver.. receiverı televizyondan evvel aldım ve evdeki diğer televizyonum samsung ps50c91h ye bağladım.. mevcut samsungda d-smart normal receiver bağlıydı.. gözlerime inanamadım.. standart d-smart görüntüsü samsungta hd digiturke göre daha güzeldi... digiturk serviside bu duruma anlam vermedi.. anlam verebilen varmı aranızda?

sonra yeni sharp lcd televizyonum geldi.. onu ayrı odaya duvara monte ettim ve digiturk hdyi bağladım.. görüntü güzel ama hala kafam karışık.. iki televizyon ve iki receiver yanyana olması lazım mukayese yapmak için.. kabloları yetiştirebilirsem bir ara mukayese yapıcam..

digiturk hd yayınla hdmi kablosuyla aldığım görüntü aşağıda.. ustalar belki yorumlarlar.. iyimi kötümü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyelite -- 5 Nisan 2009; 1:24:37 >

• slit bu koyduğun resimler nasıl hd görüntü anlam veremedim bende 46x20e var sd görüntüler koyduğun resimlerin misli misli daha iyi acaba görüntü ayarlarını mı yapmadın?
  • var bir acaiplik ama çözücem inşallah.. dün lig tvde beşiktaş maçı cam gibiydi.. bu akşam fener maçı kötüydü.. movie max hdde bazen iyi bazen kötü.. mesela bu akşam sd yayın kanald de yaprak dökümü pırıl pırıldı showu açıyorum kötü.. benim diğer samsungda da çekime göre farkediyordu kalite ama bu kadar değil.. aslında bence televizyondan değilde digiturk receiverında da problem olabilir... altın scart falan alıcam.. yanyana koyup tek karede hem samsungu hem sharpı çekicem.. hem digiturkte hemde d-smartta.. çözmem lazım bu işi...
  • Tv'den net aktarım yapmak için,fotoğraf çekmenin zor olduğundan bahsediliyordu.Detayları bilemiyorum tabi...bilgili arkadaşlar bu hususuta aydınlatacaktır sizi.

Yoksa Samsung'un;Sharp'tan, hem de bu seviyede daha iyi görüntü vermesi biraz garip bir durum
  • bu kadar kontras la film mi izlenir , yok böyle bişey sadece foto oldugu için böyle çıkmış olamaz bu görüntü.

ayrıca dt nin yayınladıgı hd filmler katiyen bir tv nin görüntü kabiliyetine örnek teşkil etmemeli bence ,kesinlikle en azından denemek maksatlı ps3+ fullhd film takılıp deneme yapılmalı test maksatlı.tabiki her lcd tv kullananda hd player olacak diye bir kaide yok .ancak dt veya dsmart gibi kaynaklarla yapılan testler hoş sonuçlar vermiyor , lig maçları belki biraz daha farklı .
  • Arkadaşlar LC46XL2E modeli sizce alınırmı? 100hz full hd özellikleri var. fiyatı 4500lira (12 taksitli olarak)Aklımda 2 model var ya LE40A856(3636tl 5 taksit) yada bu sharp.. Sizce hangisi tercih edilmeli? Teşekkür ederim.
  • Arkadaslar,

Sharp LC 37D65E modelini dusunuyorum.

Sizce alinirmi ?
    guncel modelmidir ?
    fiyati ne olmali ?

Simdiden tesekkurler
  • arkadaşlar altın uçlu hdmi kablo ve scart kablo aldım.. görüntüler bir hayli düzeldi. hala iki televizyonu ve iki değişik receiverı biraraya getirip deneme yapamadım.. inşallah ilk fırsatta..

bu arada bir arkadaş fotoğraf çekme tekniklerinden bahsetmiş.. link verebilirmisiniz.. gerçekten benim seyrettiğim ile buraya koyduğum resimler arasında dağlar kadar fark var... bırakın buraya koyduğumu.. 5mp kamerayla çektiğim vede kendi bilgisayarımda izlediğim orijinal resimde kötü ama tvde öyle değil.. demekki ben çekemiyorum.. ilk başta görüntüyü dondurmuştum şimdi dondurmadan çektim gene kötü.. şu teknikleri gösteren linki gönderirseniz çok sevinirim.. dondurmadan çektiğim resim aşağıda altın hdmi ile..

• bende bir iki tane hd resim koyucam
  • arkadaşım lc46x20e lcd 1 hafta kullandımve görüntüler gayet iyiydi sen plazma ile lcd karşılaştırıyorsun plazman 50 inc dsmart takılı , lcd 52 digitürk takılı baştan olay kopmuş , ayrıca plazmanın full hd değil hd ready yanlış bilmiyorsam .güzel lcd güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.