Şimdi Ara

Philips MCD708/12 DVD'li micro müzik seti hakkında yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Philips MCD708/12 DVD'li micro müzik seti hakkında yorumlarınız nedir?
    Bu müzik seti özelliklerinde veya daha iyi bir alternatif varmıdır?

Philips MCD708/12 DVD'li micro müzik seti hakkında yorumlarınız?

Özellikleri;

Film deneyiminizi zenginleştirin
    * DVD, DivX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) ve Picture CD oynatın
    * 12-bit/ 108Mhz video DAC ile net görüntü ve doğal renkler
    * Aşamalı Tarama ile titreşimsiz ve düzgün görüntüler
    * Dolby Digital

Etkileyici ses kalitesi
    * Sınıf 'D' Dijital Amfi ile kaliteli ses performansı
    * Etkileyici ses için Neodimyum Şerit Tweeter
    * Mükemmel ses kalitesi için gerçek gül ağacı hoparlör muhafazası
    * En iyi sinyal aktarımı için altın plakalı hoparlör konektörü
    * Bas ve tiz geliştirme için ses gücü
    * 2x50W RMS ve 2x100W müzik gücü

İç mekanınıza uyum sağlayan tasarım
    * Standlı son teknoloji bileşen tasarımı
    * Alüminyum döküm kabin
    * Rahat bir kullanım için yüksek kaliteli uzaktan kumanda

Teknik Özellikleri;

Ses
    Çıkış Gücü : 2x50W RMS / 2x100W müzik çıkış gücü
    Ses Geliştirme : Sınıf "D" Dijital Amfi, Dijital Ses Kontrolü 4 mod, Dinamik Bas Kuvvetlendirme, Ses Gücü
    Ses Sistemi : Dolby Dijital

Hoparlörler
    Ana Hoparlör : 2 yollu, Bas Refleks Hoparlör Sistemi, 5" woofer, Ribbon tweeter, Altın plakalı hoparlör konektörleri, Hoparlör kapakları çıkartılabilir, Gerçek gül ağacı muhafaza

Video tekrar oynatma
    Çalma Ortamı : DivX, DVD+RW, DVD-Video, Picture CD, Video CD/SVCD
    Disk Çalma Modları : A-B Tekrarlama, Açı, PBC, Ağır Çekim, Zoom, Ebeveyn kontrolü, Dinamik Aralık Sıkıştırması
    DVD Bölgesi : 2
    Video Geliştirme : Progressive Scan

Tekrar çalma
    Çalma Ortamı : CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, WMA-CD
    Disk Çalma Modları : Programlanabilir 20 Parça, Tekrarlama/birini/hepsini/programlama, Rastgele Çalma (Shuffle)
    Yükleyici Türü : Motorlu, Tepsi

Tarama/Alma/Aktarma
    Tuner Bantları : FM Stereo, MW
    Otomatik dijital istasyon bulma : evet
    İstasyon hafızası : 40

Bağlanabilirlik
    Video Çıkış - Analog : Kompozit CVBS (sarı cinch), S-Video (Hosiden), SCART
    Aux girişi : 2x(Sol/Sağ)/ RCA
    Diğer bağlantılar : Aktif subwoofer ön çıkış, Dijital koaksiyel ses çıkışı, Dijital optik çıkış, FM Anteni, Line out (hat çıkışı), MW Anteni

Kolaylıklar
    Alarmlar : Saatli CD, Uyku zamanlayıcısı
    Saat : Ana ekranda
    OSD Dilleri : İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Türkçe, Almanca, Flemenkçe, İsveççe, Portekizce, İtalyanca
    Görüntü Tipi : VFD ekranı
    Eco Güç Bekleme : 1 Watt
    Göstergeler : DIM modu

Aksesuarlar
    Aksesuarlarla Birlikte : Kompozit video kablosu (Y), Kontrol Kablosu, FM/MW Anten
    Uzaktan kumanda : 49 tuşlu, 2xAAA pille birlikte

Boyutlar
    Set Derinliği : 230 mm
    Set Yüksekliği : 160 mm
    Set Genişliği : 240 mm
    Ana hoparlör derinliği : 225 mm
    Ana Hoparlör yüksekliği : 275 mm
    Ana hoparlör genişliği : 160 mm
    Ambalaj Derinliği : 375 mm
    Ambalaj Yüksekliği : 314 mm
    Ambalaj Genişliği : 520 mm
    Ambalajla birlikte Ağırlık : 15 kg

• arkadaşım seti ankara hoşdere caddesi teknosada dinledim,
    öncelikle mükemmel bir tasarımı var. hatta bugüne kadar gördüklerim arasında en iyilerden birisi diyebilirm... ayrıca cd kapağının açılmasıda ayrı bir sanat gösterisi. accaip bir atraksiyonla açılıyor... ve cihazın etrafında şerit şeklinde çok hoş yanan ışıklar var. gerçektende filipsi tebrik etmek gerekir...
    ses konusundada çok kaliteli olduğunu söliyebilirm. şahsen ben çok beğendim. yer sıkıntım olsa kesinlikle alırım. hoşdere teknosanın alt katı zaten büyük biyer sayılır ve orda bile yarım seste oldukça tatminkar bass ve tiz aldığımı söliyebilirm... yanlız midleri çokta iyi değil. ayrıca divx oynatmasıda başka bir güzelliği..
  • bu müzik setini bende almayı düşünüyorum.

ancak bu bir ev sineması sistemini yerini tutabilir mi? çünkü tv ye bağlayacağım.pc ye de bağlanabilir mi?

şuan weblwbi de 610 ytl ye satılıyor.

yorumlarınız nedir?
  • acaba aradan geçen zaman içinde bu seti alıp kullanan yada deneyen var mı? özellikle ses kalitesi konusunda yorumları olan?
  • BEN MÜZİK SETİNİ BU GÜN ALDIM VE ŞAHANE BİR ALET TEKNOLOJİYİ ÇÖZMEK AYRI BİR ZEVK ALMAK İÇİN DAHA İYİSİNİ BULAMAZSINIZ VE RİBON KULLAMI ETKİLEYİCİ SE KALİTESİ SUNUYOR TASARIM DESEN DAHA İYİSİNİ GÖRMEDİM ZATEN MÜZİK SETİ PİYASANIN EN İYİ DURUMUNDA ŞU ANDA
  • öncelikle hayırlı olsun. güle güle kullanmanızı dilerim. cihazla ilgili detaylı yorumlarınızı yazabilir misiniz?. kullanımı ve stereo peformansı nasıl. sizi rahatsız eden yada şöyle olmasaydı daha iyi olurdu dedirten yönleri var mı. memnun olduğunuz yada olmadığınız yanları nelerdir. kumanda kullanımı ve ergonomisi nasıl. bende bu cihazı almayı düşünüyorum. dvd-divx yani film özelliğini pek kullanmayı düşünmüyorum. o yüzden de özellikle ses ve müzik performansı ile daha çok ilgileniyorum.

bu arada almadan önce piyasadaki diğer marka ve model mini-mikro sitemleri de inceleme ve dinleme şansınız oldu mu acaba? yani ses performansı diğer modellere göre nasıldır. sonuçta fiyat olarak 1.5-2 kat fark var arada. ama tasarım tartışmasız 1 numara tabi

quote:

Orjinalden alıntı: kaankurtkaan

BEN MÜZİK SETİNİ BU GÜN ALDIM VE ŞAHANE BİR ALET TEKNOLOJİYİ ÇÖZMEK AYRI BİR ZEVK ALMAK İÇİN DAHA İYİSİNİ BULAMAZSINIZ VE RİBON KULLAMI ETKİLEYİCİ SE KALİTESİ SUNUYOR TASARIM DESEN DAHA İYİSİNİ GÖRMEDİM ZATEN MÜZİK SETİ PİYASANIN EN İYİ DURUMUNDA ŞU ANDA

• Zengin görüntü ve mükemmel ses deneyimi Yüksek kaliteli parça sistemi, şık ve çekici bir tasarıma sahiptir. DVD oynatma özelliği sayesinde artık mükemmel sesin keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.
    DVD, DivX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) ve Picture CD oynatın
    Keskin, doğal görüntüler için 12-bit/108MHz video işleme
    12-bit Video DAC, orijinal resim kalitesinin tüm ayrıntılarını koruyan üstün bir Digital-Analog Dönüştürücü''dür. Hafif gölgeler ve daha yumuşak renk geçişleri göstererek, daha canlı ve doğal resim elde edilmesini sağlar. Alışılmış 10bit DAC kullanımındaki sınırlamalar, büyük ekran ve projektör kullanıldığında özellikle belirgin hale gelir.
    Optimum görüntü kalitesi için aşamalı tarama komponent video
    Aşamalı Tarama, resmin dikey çözünürlüğünü iki katına çıkararak farkedilir şekilde daha net bir resim sağlar. Önce tek satırları daha sonra çift satırları taramak yerine, her iki alan birden aynı anda taranır. Maksimum çözünürlük kullanılarak, anında görüntünün tamamı oluşturulur. Bu o kadar hızlı gerçekleştirilir ki insan gözü daha keskin, titreşimsiz bir görüntü algılar.
    Dolby Digital
    Etkileyici ses kalitesi
    Sınıf ''D'' Dijital Amfi ile kaliteli ses performansı
    Sınıf ''D'' Dijital Amfi, analog sinyali alır, dijital sinyale dönüştürür, sonra da sinyali dijital olarak güçlendirir. Daha sonra sinyal demodülasyon filtresine girerek nihai çıkış oluşturulur. Güçlendirilmiş dijital çıkış, gelişmiş ses kalitesi dahil olmak üzere, dijital sesin tüm avantajlarını sunar. Ayrıca Sınıf ''D'' Dijital Amfi, geleneksel AB amfilerine kıyasla % 90 daha etkilidir. Bu yüksek verimlilik, az yer kaplayan güçlü bir amplifikatör anlamına gelir.
    Etkileyici ses için Neodimyum Şerit Tweeter
    Neodimyum Şerit Tweeter, ön taraftan dinamik ve net bir ses üreten tek kutuplu bir tweeter''dır. Çoğunlukla son teknoloji ses sistemlerinde, mükemmel ses yaratmak için kullanılan bir özelliktir. Geleneksel koniler ve konik tweeter''lar doğrusal hareket eden bobin prensibine dayanırlarken tek kutuplu Neodimyum Şerit
    Tweeter yüksek frekansları 180 derecelik yayma düzeni içinde dağıtır. Bu daha yüksek tonlarda ses tayfında büyük artış sağlar ve dinleme merkezi alanını genişleterek kompakt ses sistemlerinden dahi geniş, kristal netliğinde ve doğal ses dağıtır.
    Mükemmel ses kalitesi için gerçek gül ağacı hoparlör muhafazası
    Hoparlör muhafazası gerçek, doğal gül ağacından yapılmıştır. Sağlamlığı ve yoğunluğu, mükemmel kalitede ses üretimi için akustik sönüm özelliği sağlar. Harika kaliteyi sağlamak için üretim sürecinin bir kısmı elle gerçekleştirilmektedir.
    En iyi sinyal aktarımı için altın plakalı hoparlör konektörü
    Altın plakalı hoparlör konektörü klasik takmalı bağlantılara göre daha iyi bir ses sinyali aktarımı sağlar. Ayrıca, amfiden hoparlöre aktarımda oluşan elektrik sinyal kaybını en aza indirger, böylelikle de gerçeğine en yakın bir ses üretimi gerçekleşir.
    Bas ve tiz geliştirme için ses gücü
    2x50W RMS ve 2x100W müzik gücü
    Standlı son teknoloji bileşen tasarımı
    Bileşen tasarımlı DVD mikro sistemi ile birlikte dört tane üçgen ayağa sahip bir stand gelmektedir. Bu stand, titreşim, aşırı ısınma ve amfi ve DVD yükleyicinin neden olduğu elektromanyetik parazitler dolayısıyla oluşan her türlü ses bozulmalarını önleyebilir. Bu sayede ses düzgün ve mükemmeldir.

alıntıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü bende yeni aldım. Mükemmel bir ses kalitesi var. Yer sıkıntısı olanlara tavsiye ederim. Divx'lerde altyazılarda türkçe karakter göstermiyordu bende yazılımını kendim düzenledim ve bir kaç değişiklik daha yaptım. İsteyene yazılımı gönderebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansar61

Ürünü bende yeni aldım. Mükemmel bir ses kalitesi var. Yer sıkıntısı olanlara tavsiye ederim. Divx'lerde altyazılarda türkçe karakter göstermiyordu bende yazılımını kendim düzenledim ve bir kaç değişiklik daha yaptım. İsteyene yazılımı gönderebilirim.

Ben isterim. Altyazıda bende devamlı sorun çekiyorum.
  • e-mail adresine gönderebilirim. Özel'den mesaj atabilirsin.
  • Philips Görsellik bakımından cok iyi bir ürün ama ses olarak cok vasat geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansar61

e-mail adresine gönderebilirim. Özel'den mesaj atabilirsin.

mailim bosbelesisss@yahoo.com

bide programı açıklarsan sevinirim.
  • Bu alet için (Philips mcd708) subwoofer önerisi olan var mı ? Görüntü,kalite ve şıklık önemli değerler benim için.

Ayrıca sistemle birlikte verilen dandik hoparlör kabloları yerine kaliteli ses kablolarını nerden bulabilirim ?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yte -- 21 Nisan 2008; 9:39:55 >
  • merhaba... SATILIK Philips MCD708/12 ...FİYAT :400 TL İLGİLENENLER
    pearl-cem@hotmail.com
    (acaba burda ilan vemek yasak mı??)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.