Şimdi Ara

Philips mekanik klavye 179 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçenlerde konusu açılmıştı galiba fason üretim philips gibi bir şeyler diyorlardı sanırım

• alınmaz falan diyenler neye göre yapıyor bu yorumu? 250 liralık gamepower vs markalar neye göre daha iyi?

• Hocam bu tuşların silinmesiyle ilgili şöyle bir bilgi vereceğim: 2 arkadaşım yukarıda linki atılan bilek destekli modeli almışlardı. İkisi de aynı anda aldılar ve aynı anda ellerine ulaştı. Birisinin tuşları 2 hafta sonra bariz şekilde silinmeye başladı ve stok olmadığı için değişim yerine iade etmek zorunda kaldı. Fakat diğer arkadaşımın 5-6 aydır kullanıyor en ufak bir silinme olmadı. Biz de anlayamadık nedenini. Bire bir aynı klavyeler, sipariş ettikleri yerler, sipariş süreleri ve teslim edilme tarihi aynı ama birisin böyle sorunlu olmuş. Şans işi sanırım.

• keşke sessiz olsaymış.

• Güzelmiş aradığım tipde olsa alırdım, ben low profile ve f tuşlarının normal sayılarla aynı hizada olan tiplerden arıyorum. Laptopda online oynadığım vakitlerden kalma alışkanlık , f1 ile 1 tuşuna efor sarfetmeden erişmem gerek yada 5 ile f5 e. Buna benzer klavye bulamadım ucuz ve kaliteli.

• aydınlatmanın sabit olması dışında ck104'ten çok farklı bir deneyim sunacağını sanmıyorum bu fiyata gayet alınabilir ürün. fakat mavi switch gerçekten zorlayıcı bir etken ben tez yazmak için yanına ek olarak çiklet klavye aldım ck104ü elime almaz oldum öyle tozlanıyor masada. Evdekileri rahatsız etmeyi geçtim kendim bile rahatsız oluyorum artık. Birde açık tip olduğu için bu klavyeler üstüne düşen toz kıl çok etkiliyor kullanımı.

• Sitedeki bazı klavyelerde de indirim var. Fiyatlar güzel gibi.

• Bu klavyeyi alsak tuşları silindiğinde götürüp Philips servisine atamaz mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çocuklara 2 adet almıştım. Bir tanesinde çift tıklama problemi başladı başı tuşlarda. Yine de fiyatına göre güzel bir klavyedir. (sesli olsa da)

• quote:

Orijinalden alıntı: boylum

Ben de çocuklara 2 adet almıştım. Bir tanesinde çift tıklama problemi başladı başı tuşlarda. Yine de fiyatına göre güzel bir klavyedir. (sesli olsa da)

çift tıklama değil de bir tuşa basarken bas çek yapıyorsa çözümü FN + Q tuşlarına aynı anda basmak. Bir deneyin belki sizdeki sorun çift tıklama değildir.

• Ben 179.90 ken aldım valla, ses ayar butonu ve bilek desteği için 80 lira daha vermeyi kendime yakıştıramadım  

• kararsız kaldım. Klavye ihtiyacım yok ama mekanik bu fiyata olunca alsam mı acaba diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt

philipsin en azından garantisi var hocam bakarsak. Assagı yukarı aynı kalite duruyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.