Şimdi Ara

PHILIPS Mix SA1MXX02K ve CREATIVE ZEN STONE PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu iki ürün arasında kararsız kaldım.
    İkisinin de radyosu var.2 GB.ve fiyatları aynı sayılır.
    Benim için önemli olan radyosunun iyi olması,ses ve pil süresi.

Kullanan arkadaslar bu ürünlerden memnun mu?Hangisini seçerdiniz?

Tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Mutlu -- 12 Temmuz 2009; 20:38:21 >

• Philips alma da ne alırsan al
  • neden öyle dedigini ögrenebilir miyim?
  • Ses kalitesi ve şiddeti konusunda hiç de iyi değil philips mp3çalarlar. O yüzden creative alman daha iyi olur bana kalırsa.
  • bende duyuştum bunu.Ama bu yeni bir ürün sayılır.belki daha iyidir diye düsünmüstüm.
    Sagolasın..
  • Philips'in Ses çıkış Gücü: 2 x 3mW çok düşük.. creative zen plus'ın pil ömrü 10 saat
    Küçük mp3 player katagorisin de; fiyat / perfonmans olarak alınabilecek en uygun mp3 player sansa clip'i tavsiye ederim..
    Ses olarak her ikisinden de daha iyidir (Ses çıkış Gücü: 2 x 15mW) pil ömrü 15 saattir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 12 Temmuz 2009; 21:36:05 >
  • Sansa yı duydum ama hiç kullanmadıgım için daha önce tereddütlerim var.
    İkigünde elimde kalacak bi ürün istemiyorum.Siz kullanamıyor musunuz
    Kaliteli bi ürün mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sansa kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım oldukça memnunlar.
  • Sansa clip'i global bir firma olan sandisk üretiyor.. piranha - orite gibi markalarla karıştırmayın..
    İnceleme videosu >http://reviews.cnet.com/mp3-players/sandisk-sansa-clip-1gb/4505-6490_7-32577901.html?tag=mncol;lst
    Forum da; sansa clip kullanıcıları konusunu incelerseniz bir fikir sahibi olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 12 Temmuz 2009; 23:53:55 >
  • Arkadaslar,hepsiburadadan bi mail aldım.Creative zen stone plus üretici firması üretimi durdugundan dolayı satıştan kaldırılmıs.
    Nasıl yahu daha yeni ürün degil miydi bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.