En sonunda MMS460 almaya karar verdim.Ve şu anda ona uygun bir ses kartı arıyorum. Creative Sound Blaster 5.1 , Creative Sound Blaster 24 Bit 7.1 ve PHILIPS - PSC605 5.1 KANAL SES KARTI arasında kaldım. Philips MMS460 aldığım için onunla uyumlu olması nedeniyle Philips mi alayım?Yoksa Creative'den şaşmayayım mı?Evetse 5.1 mi 7.1 mi alayım? 5.1 Speakerla 7.1 ses kartı kullanmanın bir dezavantajı olur mu ?Örneğin uydulardan ses gelmemesi vs. gibi Bir de bu iki Creative arasında ses kalitesi farkı varmıdır?Yoksa ben ilerde 7.1 speaker almayacağım ve bu nedenle 7.1 ses kartı almama gerek yok.Eğer kalite farkı olursa ses bakımından 7.1 almayı düşünüyorum... Şimdiden teşekkür ederim...
Önerim ya Audigy2 ZS sürücülerini kırıp yükleyebileceğin ikinci el bir Audigy(1 veya 2) veya para varsa doğrudan Audigy2 ZS alman. Philips in 5.1 ses kartını hiç dinlemedim ama kalitesiz bir şey üreteceklerini sanmam.
vallahi 7+1 e geçeceksen ilerde tabiki 7+1 ama 5+1 de kalacaksan philips çünkü 32 bit.creative 24 bit.(bu arada almışsın sonunda hayırlı olsun nasıl memnunmusun?)ben sanırım iade edeceğim.O parayı fotoğraf makinasına yatıracağım.
erdson önerin için teşekkür ederim.Ama bir ses kartına o kadar para yatırmayı doğru bulmuyorum.Yani gerek yok (bu nedenle)....İkinci ele de sıcak bakmıyorum almışken sıfır olması her zaman daha iyi... ----- derkin kardeşim;henüz almadım almaya karar verdim.Bu hafta içinde alacağım. 7.1'e geçmeyi düşünmüyorum ileride.Eğer Creative'in 7.1 i 5.1 e göre daha kaliteli ses verecekse 7.1 alırım.Ancak yok kalite aynı sadece giriş 7.1 içinse 7.1 e gerek yok.5.1 alırım.O zaman da ya Creative SB 5.1 ya da Philipsinkini alırım....
ne diosun ?
hocam daha almadıysan bende sb live 24bit 7.1 var. ekolayzer ayarlarını yapınca ses çok iyi oldu haberin olsun.. fiyatı da uygun
Beyler tamam...Teşekkür ederim... Creative 7.1 Ses Kartı almaya karar verdim... Hoparlörle uyumluluk açısından da hoparlörü de Creative alacağım. Ya Creative 5.1 Inspire 5200 ya da Creative 6.1 Inspire 6600 ki büyük ihtimalle 6600 6.1 cıkıs gucu daha yuksek ve 6.1 hem de 5200 ü tavsiye eden yok bu forumda..ama 6.1 i yani 6600 iyidir heralde...
Creative Inspire alma Sadece tiz ve vokal denlersin en keyiflisinden... (x-530 dan daha iyi) bass tatmin etmez ama... gümler, patlar, çatlar... çok sert bassları..
5200 ü önermediğinizi biliyorum..6.1 i de mi kötü inspire'ın ?
pmden yanıtladım..
quote:
Orjinalden alıntı: de2en
5200 ü önermediğinizi biliyorum..6.1 i de mi kötü inspire'ın ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme