Şimdi Ara

Philips Oled+ 907 (2022-2023) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
42
Favori
43.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dün işten eve geldiğimde tvyi tv modunda açtığımda aynısı oldu. kanalları böyle gösteriyordu yani. youtubetan video açtım, oradaki videoyu düzgün gösterdi. kanallara geri döndüğümde de görüntü düzelmişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 55oled808 TV herhangi bir kanalı izlerken kumanda ya dokunmadığım halde kendi kendine kanal değiştiriyor servise sordum sıfırlayın dediler sıfırladım bi süre sorunsuz kullandım yine başladı sorun hakkında bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, benim bu televizyonla ilgili deneyimim ne yazık ki kötü oldu. Görüntü ve sesi kalitesinden gerçekten memnunum ama Aldıktan sonraki 2, 3 ay içerisinde TV durduk yere kapanıp yeniden açılmaya başladı. Bu durum bir ay devam etti ve en sonunda TV izlerken birden kapandı ve tekrar açılmadı. Servise gönderip tamir ettirdim, servis de neredeyse 6 hafta sonra TVnin güç kaynağını ve ana kartını değiştirdi ve sorun çözüldü. Tamir üzerinden 6, 7 ay geçti ve TV uzun süreler (4 saat civarı) açık olduğunda yine bu rastgele kapanıp açılmaları yeniden yaşamaya başladım. Benzer bir sorun yaşayan varsa diye buraya yazmak istedim. İnternette arama ile sonuç alamadım. Bence Tv’nin güç kaynağında ya da anakartında bir soğutma zayıflığı var. Isınma nedeniyle yeniden bu rastgele yeniden başlatmalarla karşılaşıyorum. Büyük olasılıkla planlı eskitme uygulaması bu üründe de başa bela. Benim gibi bu rastgele yeniden başlamaları yaşayan var mı?

• lovelesss kullanıcısına yanıt

Hocam aynı cihazın 65 inç olanını 1.5 yıldır özensiz şekilde kullanıyorum böyle bir sorunla hic karşılaşmadım

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.