Şimdi Ara

Philips PFL7007K-SONY HX850-PANASONİC ET5 HANGİSİ? YARDIM LÜTFEN.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker79

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

evet lg olmayacağı kesinleşti..samsung es7000 ve 8000 ler çok özellikli ama sony fiyatında mübarek. bu markalara bu fiyatlar verilirmi bilmiyorum.philipslere ne diyorsunuz peki?7007 modeli 55 inç bimekste 4000 tl ama yüzde 15 çek veriyor. bununlada ses sistemi yada ekstra gözlük alınabilir. sizce bu televizyonda sıkıntılar yaşarmıyım?

Nasıl LG olmayacağı kesinleşti hocam. Bi kalemde silip atmışsınız anlamadım gitti. Kişisel tercih elbette saygı duyuyorum.

7007 modelinin görüntü kalitesi iyidir. %15 çek veriyorsa 600 TL'ye tekabül eder ve güzel bir sinema sistemi alabilirsiniz. 7007 Philipslerin az sıkıntı televizyonlarından biridir. MM özellikleri düşüktür. Ama alacağınız ev sinema sistemiyle çözebilirsiniz.

lg konusunda sıkıntılı mesajları çok okudum. hatta kendi takip konularında bile. arkadaşın verdiği linktede benzer şeyler okuyunca vazgeçtiğim kesinleşti lg den..

Hocam linki ben verdim. Benim konum o zaten. Sıkıntılı yorumlar okuman doğal 4 4lük bir televizyon yok çünkü ama kişisel tercih tabi ki saygı duyuyorum.

O zaman diğer alternatiflere bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinoz

quote:

quote:

quote:

samsunglar lg ler gerçekten kötümü acaba. kalite olsun görüntü olsun, çok mu derinlere dalıyorum acaba? al gitsin diyor bazen insan..

http://forum.donanimhaber.com/m_67108412/mpage_2/f_/key_//tm.htm#71904183

Bu konuyu bir incelersen LG hakkında ufak tefekte olsa bir fikir sahibi olursun.

evet lg olmayacağı kesinleşti..samsung es7000 ve 8000 ler çok özellikli ama sony fiyatında mübarek. bu markalara bu fiyatlar verilirmi bilmiyorum.philipslere ne diyorsunuz peki?7007 modeli 55 inç bimekste 4000 tl ama yüzde 15 çek veriyor. bununlada ses sistemi yada ekstra gözlük alınabilir. sizce bu televizyonda sıkıntılar yaşarmıyım?

Samsung vr lg almayınız tercihiniz philips panadonic dt serisi yada vestel 8060 al beni dinlersen pişman olmazsın ama vestelin dediğim modeline bakmadan tv alma vestel olmazsa panasonic ten şaşma

bugün bimekste philips 7007 i izleme fırsatım oldu. aynı video oynuyordu tüm tvlerde.. philipsin görüntüsü bariz iyiydi.pana yoktu mağazada tabi..

teknosada test edebilirsiniz mesela benimde gözlemim panasonic hepsinden iyidi ama philipsin o modeli kırmızı rengi daha hoş gösteriyordu bakın bende tv için çok inceleme yaptım bimeks teknosa ve vatanda defalarca televizyonları denedim bir kere alınıyor para çöpe gitmemeli ve şunu söyleyeyim vestel 8060 ta karar kıldım forumda bir arkadaşta kararsız kalmıştı önerdim aldı gayet memnun şuan

Vestel 8060(yeni ismiyle 9060): 600hz, türkiyedeki en zengin smart içeriğe sahip, web tarayıcı java destekliyor, usbden tanımadığı format yok (dts ve .divx hariç), telefondan tabletten kumanda özelliği var dlna ile bilgisayardan telden dosya gönderme özelliği var mkv filmler bile açabilirsiniz, görüntü konusunda çok başarılı pixelence teknolojisini kullanıyor 4 adet gözlük hediye en son çıkan tvlerdeki dual player yani aynı anda iki oyuncuyu ayrı ekran gösterme özelliği var başarılı bir hd uydu alıcısı var ve piyasadaki en stabil uydu alıcısı panel lg dir 3d pasiftir 55 inç 3300 lira pazarlıkla 3200 e alabilirsiniz

Panasonic dt serisi ise 800hz, smart yanı acayip zayıf, tarayıcı sadece html5 destekliyor, usbden hemen hemen her formatı açıyor, dlna var, görüntüsü gayet iyi, 2 adet gözlük (teknosadan alırsanız) hd uydu alıcısı yok panel kendisine aittir aktif 3d kullanır fiyatı uçuktur 300 liraya media player alsanız 200 liraya hd uydu cihazı alsanız dahada kabaracaktır

benim şahsi tavsiyem VESTEL dir 3 yıl garanti 1 ay boyuncada koşulsuz değişim vardır ücretsiz kurulum ve duvar askı aparatı hediyedir

lg ve samsungu hiç düşünmeyin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. panasonic dt serisi için bir inceleme yazısında smart özellikleri berbat deniyordu. gerçi önemli olan görüntü kalitesi ama insan bu kadar para vermişken diyor..

Önemli değil hocam. Flash desteği Panasoniclerde var diye biliyorum ben. Ama eğer kullanıcı yorumuysa dikkate almakta yarar var. Görüntü kalitesi açısından sıkıntı etmeyin DT serisi iyidir. Ama tabi bir de o kadar parayı vermişken en çok özellikli olanını istiyor insan.

samsunglar lg ler gerçekten kötümü acaba. kalite olsun görüntü olsun, çok mu derinlere dalıyorum acaba? al gitsin diyor bazen insan..

Hocam 2700 e 47 inçlik panasonic dt serisini alabilirsin indirimi takip et 300 e de media player al tavsiyem darktır flash ve java destekli tarayıcı ve mükemmel bir video oynatıcısı vardır

3d için 55inç olsun idiyorum.aslında pana yada philips alıp bir android tv box alsam söartın alası olur sanırım.dt de 300 hz iyimi sizce? gerçek değeri nedir acaba?

Pana dt serisinde panel yenileme hızı 200 yazılımsal 800 dür bana göre piyasanın en iyisidir

pardon et serisini sormak istedim. 300 hz diyorda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuyu bir incelersen LG hakkında ufak tefekte olsa bir fikir sahibi olursun.

Samsung vr lg almayınız tercihiniz philips panadonic dt serisi yada vestel 8060 al beni dinlersen pişman olmazsın ama vestelin dediğim modeline bakmadan tv alma vestel olmazsa panasonic ten şaşma

bugün bimekste philips 7007 i izleme fırsatım oldu. aynı video oynuyordu tüm tvlerde.. philipsin görüntüsü bariz iyiydi.pana yoktu mağazada tabi..

teknosada test edebilirsiniz mesela benimde gözlemim panasonic hepsinden iyidi ama philipsin o modeli kırmızı rengi daha hoş gösteriyordu bakın bende tv için çok inceleme yaptım bimeks teknosa ve vatanda defalarca televizyonları denedim bir kere alınıyor para çöpe gitmemeli ve şunu söyleyeyim vestel 8060 ta karar kıldım forumda bir arkadaşta kararsız kalmıştı önerdim aldı gayet memnun şuan

Vestel 8060(yeni ismiyle 9060): 600hz, türkiyedeki en zengin smart içeriğe sahip, web tarayıcı java destekliyor, usbden tanımadığı format yok (dts ve .divx hariç), telefondan tabletten kumanda özelliği var dlna ile bilgisayardan telden dosya gönderme özelliği var mkv filmler bile açabilirsiniz, görüntü konusunda çok başarılı pixelence teknolojisini kullanıyor 4 adet gözlük hediye en son çıkan tvlerdeki dual player yani aynı anda iki oyuncuyu ayrı ekran gösterme özelliği var başarılı bir hd uydu alıcısı var ve piyasadaki en stabil uydu alıcısı panel lg dir 3d pasiftir 55 inç 3300 lira pazarlıkla 3200 e alabilirsiniz

Panasonic dt serisi ise 800hz, smart yanı acayip zayıf, tarayıcı sadece html5 destekliyor, usbden hemen hemen her formatı açıyor, dlna var, görüntüsü gayet iyi, 2 adet gözlük (teknosadan alırsanız) hd uydu alıcısı yok panel kendisine aittir aktif 3d kullanır fiyatı uçuktur 300 liraya media player alsanız 200 liraya hd uydu cihazı alsanız dahada kabaracaktır

benim şahsi tavsiyem VESTEL dir 3 yıl garanti 1 ay boyuncada koşulsuz değişim vardır ücretsiz kurulum ve duvar askı aparatı hediyedir

hocam yazdığınız özelliklet çok güzel ama geçmişte vestel markası ile yaşadığım sıkıntılar beni bu markadan soğuttu. tvnizi iyi günlerde kullanın ama ben vestel arçelik beko düşünmüyorum . yinede teşekkürler öneriniz için..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam yazdığınız özelliklet çok güzel ama geçmişte vestel markası ile yaşadığım sıkıntılar beni bu markadan soğuttu. tvnizi iyi günlerde kullanın ama ben vestel arçelik beko düşünmüyorum . yinede teşekkürler öneriniz için..

pekala hocam emin olun diğer marka alanlarda aynı sorunu çekmekte yine bu forumda philips marka tv alan bir kişi bulutlanma sorunundan tv si ankarada verdi bakmadılar istanbula gönderdiler kabul etmediler süründürdüler resmen garanti konusunda emin olun vestelden iyi firma yoktur şans işi daha öncede demişimdir bizde bir klima almıştık ondan randuman alamadık nerdeyse tüm iç ekipmanını değişltirdir halada alamıyoruz size tavsiyem panasonic et5 serisi değildir üst bir seri olan dt serisidir et5 300 hz ne vestelin 600 hz inden nede diğer markaların 800 hzinden aşağı kalmaz zira önemli olan panelin hızı yazılımla o arttırılabilir

• bugün iki modelide media marktta gördüm.hx850 biraz daha net ve güzel göründü gözüme
    ama 46 pfl7007 3000 tlye 46hx850 de 3750 tlye satılıyordu.Aradaki fiyat farkınıda unutmamak lazım
  • Ben daha yeni panasonic wt serisi sahibi oldum tv genel olarak iyi ve smart özelliği olarak mükemmel daha açmadığı dosya türü görmedim.Dt serisininde wt den smart olarak farklı olduğunu sanmıyorum.
  • Panasonic dt serisi ürünler 800 hz değil 1600 hz olarak geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

bugün iki modelide media marktta gördüm.hx850 biraz daha net ve güzel göründü gözüme
    ama 46 pfl7007 3000 tlye 46hx850 de 3750 tlye satılıyordu.Aradaki fiyat farkınıda unutmamak lazım

55 ekranda fiyat farkı 1500 tl..o nedenle ciddi ciddi philips 7000 serisi düşünmeye başladım. tek kötü yanı tek gözlük vermesi bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Ben daha yeni panasonic wt serisi sahibi oldum tv genel olarak iyi ve smart özelliği olarak mükemmel daha açmadığı dosya türü görmedim.Dt serisininde wt den smart olarak farklı olduğunu sanmıyorum.

iyi günlerde kullanın.bugün ve yarın inceleyerek düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim..

• quote:

Ben daha yeni panasonic wt serisi sahibi oldum tv genel olarak iyi ve smart özelliği olarak mükemmel daha açmadığı dosya türü görmedim.Dt serisininde wt den smart olarak farklı olduğunu sanmıyorum.

hocam nereden aldınız wt serisini. internette online satış göremedim..

• bence 7007 al geç,çok düşünme zaten elektronik şans işi,tabi gönül ister hx850 ama çok pahalı meret yada 2013 modeller piyasaya çıkmasını bekleyebilirsiniz,2012 modeller bir nebze ucuzlar herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşamen

bence 7007 al geç,çok düşünme zaten elektronik şans işi,tabi gönül ister hx850 ama çok pahalı meret yada 2013 modeller piyasaya çıkmasını bekleyebilirsiniz,2012 modeller bir nebze ucuzlar herhalde..

46hx850 ile 55pfl7007 aynı fiyat.7007 55inç tabi.sizce hangisi alınası?(salonum büyük sayılır, 4-5m izleme mesafesi var..)

• Büyük Ekran olanı al.
    2013 Modeller çok yakında gelir. 2012 lerin fiyatı düşer. Acil değilse 1 ay kadar bekle derim.
  • quote:

quote:

hocam nereden aldınız wt serisini. internette online satış göremedim..

Ben saturnden aldim fakat kliksada var.ama pahali orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: justify

Büyük Ekran olanı al.
    2013 Modeller çok yakında gelir. 2012 lerin fiyatı düşer. Acil değilse 1 ay kadar bekle derim.

benden en zor şeyi istediniz,beklemek..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paşamen

bence 7007 al geç,çok düşünme zaten elektronik şans işi,tabi gönül ister hx850 ama çok pahalı meret yada 2013 modeller piyasaya çıkmasını bekleyebilirsiniz,2012 modeller bir nebze ucuzlar herhalde..

46hx850 ile 55pfl7007 aynı fiyat.7007 55inç tabi.sizce hangisi alınası?(salonum büyük sayılır, 4-5m izleme mesafesi var..)

zor bir karar gönül sony diyor mantık büyük olanı al diyor, sen bilirsin :] yalnız albani usta 7007 için alınabilir diyordu

• 7007 de kronik philips sorunları daha az sanırım.Zaten yakında 7008 modeli çıkacak.
    1 ay daha bekleyip yeni modelleri görüp eski modellerle fiyat ve performans olarak kıyaslama
    yapıp almak mantıklı gibi geliyor bana
  • Arkadaşım philips lcd tv aldım ben pişman oldum forumlarda baktım garantisi süresi bitikten sonra ortalama 2-3 ay arızalar başlıyor 2 sende bir tv değiştirmek istemiyorsan iyi düşün ona göre al
    sonrada philips müşteri danışmanları seni sitelerde buluyor yardımcı olalım diyorlar sonra elelktrikten kaynalıdır deyip klasik cevap veriyorlar
    karar herkesin kendinindir ben yaşadıkalrımı anlatıyorum insanlar paraları kolay kazanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vernart

Arkadaşım philips lcd tv aldım ben pişman oldum forumlarda baktım garantisi süresi bitikten sonra ortalama 2-3 ay arızalar başlıyor 2 sende bir tv değiştirmek istemiyorsan iyi düşün ona göre al
    sonrada philips müşteri danışmanları seni sitelerde buluyor yardımcı olalım diyorlar sonra elelktrikten kaynalıdır deyip klasik cevap veriyorlar
    karar herkesin kendinindir ben yaşadıkalrımı anlatıyorum insanlar paraları kolay kazanmıyor

elektronik işi şans gerçekten. hermarkada bu tip şikayetler var malesef..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.