Şimdi Ara

Philips PFL7007K-SONY HX850-PANASONİC ET5 HANGİSİ? YARDIM LÜTFEN.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 55pfl7007 sadece bir gözlük veriyor. gözlük fiyatlarını bilen varmı? birde bu gözlüğün model ve kodunu bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTA516 170 - 180 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_max

PTA516 170 - 180 TL

peki başka model gözlük olmuyormu? sadece bunumu kullanabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker79

quote:

PTA516 170 - 180 TL

siz niye maceraya giriyorsunuzki teknosadan et5 i alın et5 in 800 hzlik modelide var 2adette gözlük hediye teknosada dt serisi 1600hz di karıştırdım geçende söylerken ikisde gayet şık tvler
  • PTA508 bu modeli de alabilirsin 7007 , 8007 , 9007 gibi philips in bir çok üst klasman ürünlerini destekliyor fiyatı daha uygun bu modelin 100tl ye bile bulursun. Secmeye çalıstığın tvllerle alakalı bildiğim kadarı ile sana tavsiyelerde bulunayım. Yazdığın 3 modelinde smart yönü düşük. Zaten SONY, Panasonıc, Sharp gibi Japon markalar tv lerde smart özelliğinden çok 3 panel ve görüntü kalitesine dikkat ederler. Philips in menüsü karşık ve işlemcisi oldukca yavaştır.Çift çekirdek derlerse inanma , orjinal çift çekirdek işlemci sadece SONY de var. Dier LG,SAMSUNG,PHİLİPS vs. tvlerde tek işlemci üzerinden çift işlem yapabilen modellerine çift çekirdek diyorlar yanıltmaca aldanma. Fiyatından dolayı philips modeli sana yakın gelmiş 7007 alınabilir bir tv eksi yönleri : Fazla ısınması , işlemcisinin yavaş menüsünün karışık olması. Bu işlemci 8007 serisine kadar özellikle filmlerde titreme yapmasına neden oluyor.Cihazın kumandası bozulur veya kaybedersen yeni kumanda bulana kadar menüsünü tam kullanamazsın panel üzerinde tuşları yetersiz.Artı yönleri tasarımı güzel slim kasa metal ve beyaz reng panele yakışmış.Ambilight sistemi philipslerde yine + bir nokta film izlerken güzel bir ortam oluşturuyor. 800Hz olması (yazılımsal). Dediğin 3 modelden en iyi goruntu performansını SONY den alırsın tasarım olarakta şık ama fiyat farkı var tabi. Panasonıc bu 3 model arasında en son tercih edilecek olandır özellik olarak düşük kalır. 300hz değeri yazılımsaldır. HZ değerlerini orjinal yazan tek firma SHARP tır. SONY tuzlu geliyor , büyük boyda tv bakıyorsan sharp ın modellerine de göz atmanı öneririm. 60inç modeli şuan 5000tl. Bimekslerde hediye çeki kampanyası + ev sinema sistemi hediyesi varmış şuan. Hediye çeki ve sinema sistemine ihtiyacın var ise fiyatı bu ebatlara göre uygun duruma geliyor. Görüntü performansı olarak pişman etmeyeceğine inanıyorum nede olsa sharp Japonlar ya en iyisini yaparlar yada harakiri yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinoz

quote:

quote:

PTA516 170 - 180 TL

siz niye maceraya giriyorsunuzki teknosadan et5 i alın et5 in 800 hzlik modelide var 2adette gözlük hediye teknosada dt serisi 1600hz di karıştırdım geçende söylerken ikisde gayet şık tvler

800hz olan et50 serisidir. et5 değil.
  • quote:

PTA508 bu modeli de alabilirsin 7007 , 8007 , 9007 gibi philips in bir çok üst klasman ürünlerini destekliyor fiyatı daha uygun bu modelin 100tl ye bile bulursun. Secmeye çalıstığın tvllerle alakalı bildiğim kadarı ile sana tavsiyelerde bulunayım. Yazdığın 3 modelinde smart yönü düşük. Zaten SONY, Panasonıc, Sharp gibi Japon markalar tv lerde smart özelliğinden çok 3 panel ve görüntü kalitesine dikkat ederler. Philips in menüsü karşık ve işlemcisi oldukca yavaştır.Çift çekirdek derlerse inanma , orjinal çift çekirdek işlemci sadece SONY de var. Dier LG,SAMSUNG,PHİLİPS vs. tvlerde tek işlemci üzerinden çift işlem yapabilen modellerine çift çekirdek diyorlar yanıltmaca aldanma. Fiyatından dolayı philips modeli sana yakın gelmiş 7007 alınabilir bir tv eksi yönleri : Fazla ısınması , işlemcisinin yavaş menüsünün karışık olması. Bu işlemci 8007 serisine kadar özellikle filmlerde titreme yapmasına neden oluyor.Cihazın kumandası bozulur veya kaybedersen yeni kumanda bulana kadar menüsünü tam kullanamazsın panel üzerinde tuşları yetersiz.Artı yönleri tasarımı güzel slim kasa metal ve beyaz reng panele yakışmış.Ambilight sistemi philipslerde yine + bir nokta film izlerken güzel bir ortam oluşturuyor. 800Hz olması (yazılımsal). Dediğin 3 modelden en iyi goruntu performansını SONY den alırsın tasarım olarakta şık ama fiyat farkı var tabi. Panasonıc bu 3 model arasında en son tercih edilecek olandır özellik olarak düşük kalır. 300hz değeri yazılımsaldır. HZ değerlerini orjinal yazan tek firma SHARP tır. SONY tuzlu geliyor , büyük boyda tv bakıyorsan sharp ın modellerine de göz atmanı öneririm. 60inç modeli şuan 5000tl. Bimekslerde hediye çeki kampanyası + ev sinema sistemi hediyesi varmış şuan. Hediye çeki ve sinema sistemine ihtiyacın var ise fiyatı bu ebatlara göre uygun duruma geliyor. Görüntü performansı olarak pişman etmeyeceğine inanıyorum nede olsa sharp Japonlar ya en iyisini yaparlar yada harakiri yaparlar.

bilgileriniz için teşekkürler..SONY KDL46HX850 FHD 3D EDGE LED LCD TV şu an teknosada kampanyada 3600 tl. 3d izlemek için sizce küçük bir ekranmıdır?salonum küçük sayılmaz..

• quote:

quote:

PTA508 bu modeli de alabilirsin 7007 , 8007 , 9007 gibi philips in bir çok üst klasman ürünlerini destekliyor fiyatı daha uygun bu modelin 100tl ye bile bulursun. Secmeye çalıstığın tvllerle alakalı bildiğim kadarı ile sana tavsiyelerde bulunayım. Yazdığın 3 modelinde smart yönü düşük. Zaten SONY, Panasonıc, Sharp gibi Japon markalar tv lerde smart özelliğinden çok 3 panel ve görüntü kalitesine dikkat ederler. Philips in menüsü karşık ve işlemcisi oldukca yavaştır.Çift çekirdek derlerse inanma , orjinal çift çekirdek işlemci sadece SONY de var. Dier LG,SAMSUNG,PHİLİPS vs. tvlerde tek işlemci üzerinden çift işlem yapabilen modellerine çift çekirdek diyorlar yanıltmaca aldanma. Fiyatından dolayı philips modeli sana yakın gelmiş 7007 alınabilir bir tv eksi yönleri : Fazla ısınması , işlemcisinin yavaş menüsünün karışık olması. Bu işlemci 8007 serisine kadar özellikle filmlerde titreme yapmasına neden oluyor.Cihazın kumandası bozulur veya kaybedersen yeni kumanda bulana kadar menüsünü tam kullanamazsın panel üzerinde tuşları yetersiz.Artı yönleri tasarımı güzel slim kasa metal ve beyaz reng panele yakışmış.Ambilight sistemi philipslerde yine + bir nokta film izlerken güzel bir ortam oluşturuyor. 800Hz olması (yazılımsal). Dediğin 3 modelden en iyi goruntu performansını SONY den alırsın tasarım olarakta şık ama fiyat farkı var tabi. Panasonıc bu 3 model arasında en son tercih edilecek olandır özellik olarak düşük kalır. 300hz değeri yazılımsaldır. HZ değerlerini orjinal yazan tek firma SHARP tır. SONY tuzlu geliyor , büyük boyda tv bakıyorsan sharp ın modellerine de göz atmanı öneririm. 60inç modeli şuan 5000tl. Bimekslerde hediye çeki kampanyası + ev sinema sistemi hediyesi varmış şuan. Hediye çeki ve sinema sistemine ihtiyacın var ise fiyatı bu ebatlara göre uygun duruma geliyor. Görüntü performansı olarak pişman etmeyeceğine inanıyorum nede olsa sharp Japonlar ya en iyisini yaparlar yada harakiri yaparlar.

bilgileriniz için teşekkürler..SONY KDL46HX850 FHD 3D EDGE LED LCD TV şu an teknosada kampanyada 3600 tl. 3d izlemek için sizce küçük bir ekranmıdır?salonum küçük sayılmaz..

hx850 yi bu fiyattan 1-2 haftadır bir çok mağaza satıyordu.46 inç tabi ki. 117-120 Ekran 3 boyut için hiçte küçük bir ekran değildir. Tabi buna böyle değil de senin izleyeceğin yerin büyüklüğü ve izleme mesafene göre değerlendirmek lazım. Benim tavsiyem büyük ekranlarda 3 boyutun tadı daha bir başkadır

• Hocam ben de olsam 7007 alıp geçerdim.Hem görüntü kalitesi çok iyi, koreli mallarda yaşanan bulutlanma, ışık sızması gibi sorunları göremezsin, yaşamazsın. Görüntü kalitesi üst düzeydir zaten herkes televizyonu görünce aşık oluyor. Sakın öyle marka çalışanlarının forumlarda yazdıklarına güvenip Vestel falan almayın, hayatınızın pişmanlığını yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Hocam ben de olsam 7007 alıp geçerdim.Hem görüntü kalitesi çok iyi, koreli mallarda yaşanan bulutlanma, ışık sızması gibi sorunları göremezsin, yaşamazsın. Görüntü kalitesi üst düzeydir zaten herkes televizyonu görünce aşık oluyor. Sakın öyle marka çalışanlarının forumlarda yazdıklarına güvenip Vestel falan almayın, hayatınızın pişmanlığını yaşarsınız.

teşekkürler. aklım 7007 de zaten. ya şimdi alacağım yada 2013 modelleri bekleyeceğim. fiyatı dahada düşebilir..

• evlenioum hazirana kadar tv alıcam.. 46-47 inch düşünüyorum.. görüntü kalitesi olarak albaninin yazılarıyla beraber bir çok arkadaşın ortak fikri hx850 yönünde.. ardından philips 7007 geliyor.. zamanında(5 yıl olmuştur) yine albaninin tavsiyeleri ve yazılarıyla şuanda kullanmakta olduğumuz sony lcd almıştık..

nese forumda iyice araştırmadan önce lg 660 serisi düşünüodum sonra kronik sorunlar falan derken 860 düşünmeye başladım.. lg istememin tek sebebi smart tv özelliği ve pasif gözlükler..

smart tv istememin sebebide internetten dizileri takip edip izlemek.. bir nevi dizimax gibi.. bu bağlamda seçimim ne kadar doğru olur ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.